user_mobilelogo

Havsdalsgrenda

Dit seizoen eens op wintersport naar een originele locatie? Kies voor Appartement Havsdalsgrenda in Geilo. Dit 4-sterrencomplex ligt zo centraal in Geilo's familievriendelijke skigebied, dat je direct vanaf je accommodatie de piste of loipe kunt bereiken. Skiënd naar huis, wie wil dat nu niet? Eenmaal terug bij Havsdalsgrenda is het sowieso goed toeven: je verblijft in een zeer ruim appartement met eigen keuken, dat van alle gemakken is voorzien en waar je met tot wel 8 personen kunt verblijven. Ideaal voor families en vriendengroepen! Wanneer komen jullie de wintersportwereld van Noorwegen ontdekken?

€ 842,00

lees verder

Buskerud
Product
 

Ustedalen

Verblijven in een aangename accommodatie in Geilo? Hotel Ustedalen is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 85 reizigers beoordelen Hotel Ustedalen gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ustedalen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Noorwegen? Boek jouw vakantie naar Hotel Ustedalen vandaag nog!

€ 926,00

lees verder

Buskerud
Product
 

Woning Geilolia Hyttetun

Verblijven in een aangename accommodatie in Geilo? Woning Geilolia Hyttetun is een comfortabel 3-sterren woning, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 51 reizigers beoordelen Woning Geilolia Hyttetun gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Woning Geilolia Hyttetun, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Noorwegen? Boek jouw vakantie naar Woning Geilolia Hyttetun vandaag nog!

€ 1.476,00

lees verder

Buskerud
Product
 

Geilolia

Verblijven in een aangename accommodatie in Geilo? Appartement Geilolia is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 64 reizigers beoordelen Appartement Geilolia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Geilolia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Noorwegen? Boek jouw vakantie naar Appartement Geilolia vandaag nog!

€ 816,00

lees verder

Buskerud
Product
 

Highland Lodge

Verblijven in een aangename accommodatie in Geilo? Hotel Highland Lodge is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 74 reizigers beoordelen Hotel Highland Lodge gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Highland Lodge, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Noorwegen? Boek jouw vakantie naar Hotel Highland Lodge vandaag nog!

€ 1.202,00

lees verder

Buskerud
Product
 

Norefjell Ski

Verblijven in een aangename accommodatie in Noresund? Hotel Norefjell Ski en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 152 reizigers beoordelen Hotel Norefjell Ski en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Norefjell Ski en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Noorwegen? Boek jouw vakantie naar Hotel Norefjell Ski en Spa vandaag nog!

€ 242,00

lees verder

Buskerud
Product
 

Skogstad Hotell

Skogstad Hotell is een uitstekende keuze voor wintersport liefhebbers. In dit hotel dat in het Hemsedal, kunt u genieten in Scandinavische sferen.

€ 116,06

lees verder

Noorwegen Buskerud Hemsedal
Product