user_mobilelogo

Hotel Lario

Hotel Lario is een klassiek hotel voor een heerlijke vakantie aan het Comomeer. De ligging is ideaal voor een bezoekje aan Bellagio of Menaggio en ook de prachtige villa's aan het meer zoals Villa Balbianello en Villa Carlotta op slechts 5 minuten rijden. Bij het hotel is een zwembad voor een frisse duik. Na een dag vol bezienswaardigheden geniet u 's avonds van heerlijke streekgerechten in het restaurant. Gasten waarderen dit hotel vanwege de vriendelijke service en het prachtige uitzicht.

€ 226,00

lees verder

Italië Comomeer Mezzegra
Product
 

Excelsior Splendide

Verblijven in een aangename accommodatie in Bellagio? Hotel Excelsior Splendide is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2058 reizigers beoordelen Hotel Excelsior Splendide gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Excelsior Splendide, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Excelsior Splendide vandaag nog!

€ 932,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Regina

Verblijven in een aangename accommodatie in Gravedona? Hotel Regina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 90 reizigers beoordelen Hotel Regina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Regina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Regina vandaag nog!

€ 782,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Residence Oasi del Viandante

Verblijven in een aangename accommodatie in Dervio? Appartement Residence Oasi del Viandante is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Appartement Residence Oasi del Viandante gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Residence Oasi del Viandante, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Appartement Residence Oasi del Viandante vandaag nog!

€ 432,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Lario

Verblijven in een aangename accommodatie in Azzano Di Mezzegra? Hotel Lario is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel Lario gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lario, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Lario vandaag nog!

€ 852,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Lario

4-daagse Autovakantie naar Comomeer bij Lario

€ 198,00

lees verder

Italië Comomeer Mezzegra
Product