user_mobilelogo

Sheraton Lake Como

Verblijven in een aangename accommodatie in Como? Hotel Sheraton Lake Como is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 267 reizigers beoordelen Hotel Sheraton Lake Como gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sheraton Lake Como, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Sheraton Lake Como vandaag nog!

€ 1.698,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Regina

Verblijven in een aangename accommodatie in Gravedona? Hotel Regina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 90 reizigers beoordelen Hotel Regina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Regina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Regina vandaag nog!

€ 782,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Al Marnich Agriturismo

Verblijven in een aangename accommodatie in Schignano? Hotel Al Marnich Agriturismo is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 190 reizigers beoordelen Hotel Al Marnich Agriturismo gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Al Marnich Agriturismo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Al Marnich Agriturismo vandaag nog!

€ 436,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Lario

Verblijven in een aangename accommodatie in Azzano Di Mezzegra? Hotel Lario is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel Lario gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lario, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Lario vandaag nog!

€ 822,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Excelsior Splendide

Verblijven in een aangename accommodatie in Bellagio? Hotel Excelsior Splendide is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3991 reizigers beoordelen Hotel Excelsior Splendide gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Excelsior Splendide, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Excelsior Splendide vandaag nog!

€ 1.036,00

lees verder

Comomeer
Product
 

Bellavista

Verblijven in een aangename accommodatie in Menaggio? Hotel Bellavista is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 192 reizigers beoordelen Hotel Bellavista gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bellavista, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bellavista vandaag nog!

€ 924,00

lees verder

Comomeer
Product
 

10 daagse rondreis Venetië, Gardameer Lago Maggiore

10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore

€ 658,00

lees verder

Italië Comomeer Bergamo
Product
 

Bellavista

4-daagse Autovakantie naar Comomeer bij Bellavista

€ 291,00

lees verder

Italië Comomeer Menaggio
Product
 

Agriturismo Al Marnich

Agriturismo Al Marnich is een kleinschalige agriturismo gelegen in de heuvels boven het Comomeer. De boerderij produceert haar eigen biologische producten, zoals kaas, jam en wijn. In het restaurant worden uitsluitend zelf gemaakte pasta, streekproducten en verse groenten uit eigen moestuin gebruikt. De kamers zijn romantisch maar eenvoudig ingericht en liggen verspreid over 3 verschillende 'casali'. Het is een heerlijk rustige plek om bij te komen, te genieten van de natuur en lekker te eten in het restaurant. Maak zeker een rondrit rond het Comomeer of neem een kijkje in Lugano in Zwitserland. Gasten waarderen de rustige omgeving en het vriendelijke personeel.

lees verder

Italië Comomeer Schignano
Product
 

Agriturismo Al Marnich

4-daagse Zonvakantie naar Comomeer bij Agriturismo Al Marnich

€ 204,00

lees verder

Italië Comomeer Schignano
Product
 

Sheraton Lake Como Hotel

4-daagse Zonvakantie naar Comomeer bij Sheraton Lake Como Hotel

€ 475,00

lees verder

Italië Comomeer Cernobbio
Product
 

Hotel Lario

Hotel Lario is een klassiek hotel voor een heerlijke vakantie aan het Comomeer. De ligging is ideaal voor een bezoekje aan Bellagio of Menaggio en ook de prachtige villa's aan het meer zoals Villa Balbianello en Villa Carlotta op slechts 5 minuten rijden. Bij het hotel is een zwembad voor een frisse duik. Na een dag vol bezienswaardigheden geniet u 's avonds van heerlijke streekgerechten in het restaurant. Gasten waarderen dit hotel vanwege de vriendelijke service en het prachtige uitzicht.

€ 345,00

lees verder

Italië Comomeer Mezzegra
Product
 

Lario

4-daagse Autovakantie naar Comomeer bij Lario

€ 300,00

lees verder

Italië Comomeer Mezzegra
Product