user_mobilelogo

Pestana Vintage Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Pestana Vintage Porto

€ 286,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Casual Inca Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Casual Inca Porto

€ 4,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Casual Raizes Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Casual Raizes Porto

€ 4,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Carris Porto Ribeira

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Carris Porto Ribeira

€ 103,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Solverde

Verblijven in een aangename accommodatie in Espinho? Aparthotel Solverde is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 165 reizigers beoordelen Aparthotel Solverde gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Solverde, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Solverde vandaag nog!

€ 431,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Santo Andre

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoa De Varzim? Hotel Santo Andre is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 132 reizigers beoordelen Hotel Santo Andre gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Santo Andre, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Santo Andre vandaag nog!

€ 454,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

AP Dona Aninhas

8-daagse Zonvakantie naar Costa Verde bij AP Dona Aninhas

€ 555,00

lees verder

Portugal Costa Verde Viana do Castelo
Product
 

Hotel Axis Vermar Conference Beach

Hotel Axis Vermar is een leuk hotel in het mooie groene noorden van Portugal. Het hotel ligt direct aan het strand, ideaal om de dag te beginnen met een ochtendwandeling over het strand van Povoa de Varzim. In slechts 750 meter bent u in het centrum van Povoa de Zarzim, loop hier door het historische centrum. Terug in het hotel geniet u van de uitgebreide faciliteiten met onder andere mooi zwembad, speeltuin, binnenbad, sauna en tennisbanen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken om de omgeving nog beter te verkennen, rij naar het prachtige Porto, gelegen op slechts 40 kilometer afstand. Tevens kunt u vanuit het centrum van Povoa de metro nemen naar Porto! Hotel Axis Vermar heeft een prima beoordeling. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om u zo goed mogelijk te wens te zijn! In combinatie met de aangename kamers en faciliteiten is Hotel Axis Vermar een uitstekende uitvalsbasis voor uw vakantie.

€ 57,00

lees verder

Portugal Costa Verde Póvoa de Varzim
Product
 

Pousada Mosteiro de Guimaraes

Verblijven in een aangename accommodatie in Guimaraes? Pousada Mosteiro de Guimaraes is een luxe 5-sterren pousada, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 204 reizigers beoordelen Pousada Mosteiro de Guimaraes gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Pousada Mosteiro de Guimaraes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Pousada Mosteiro de Guimaraes vandaag nog!

€ 867,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Axis Viana Business

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Axis Viana Business en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5869 reizigers beoordelen Hotel Axis Viana Business en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Axis Viana Business en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Axis Viana Business en Spa vandaag nog!

€ 831,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Meira

Verblijven in een aangename accommodatie in Vila Praia De Ancora? Hotel Meira is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Hotel Meira gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Meira, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Meira vandaag nog!

€ 505,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Clube Pinhal da Foz

Verblijven in een aangename accommodatie in Esposende? Aparthotel Clube Pinhal da Foz is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 74 reizigers beoordelen Aparthotel Clube Pinhal da Foz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Clube Pinhal da Foz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Clube Pinhal da Foz vandaag nog!

€ 307,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Rali

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Rali is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 122 reizigers beoordelen Hotel Rali gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Rali vandaag nog!

€ 706,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Vila Gale Collection Braga

Verblijven in een aangename accommodatie in Braga? Hotel Vila Gale Collection Braga is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 471 reizigers beoordelen Hotel Vila Gale Collection Braga gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vila Gale Collection Braga, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Vila Gale Collection Braga vandaag nog!

€ 821,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Flag Guimaraes Fafe

Verblijven in een aangename accommodatie in Fafe? Hotel Flag Guimaraes Fafe is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 100 reizigers beoordelen Hotel Flag Guimaraes Fafe gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Flag Guimaraes Fafe, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Flag Guimaraes Fafe vandaag nog!

€ 462,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Casa Melo Alvim

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Casa Melo Alvim is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 155 reizigers beoordelen Hotel Casa Melo Alvim gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Casa Melo Alvim, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Casa Melo Alvim vandaag nog!

€ 645,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Basic Braga By Axis

Verblijven in een aangename accommodatie in Braga? Hotel Basic Braga By Axis is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 575 reizigers beoordelen Hotel Basic Braga By Axis gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Basic Braga By Axis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Basic Braga By Axis vandaag nog!

€ 505,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Golden Tulip Porto Gaia

Verblijven in een aangename accommodatie in Vila Nova De Gaia? Hotel Golden Tulip Porto Gaia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 258 reizigers beoordelen Hotel Golden Tulip Porto Gaia gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Tulip Porto Gaia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Tulip Porto Gaia vandaag nog!

€ 352,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Fundador

Verblijven in een aangename accommodatie in Guimaraes? Hotel Fundador is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 215 reizigers beoordelen Hotel Fundador gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fundador, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Fundador vandaag nog!

€ 610,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

De Guimaraes

Verblijven in een aangename accommodatie in Guimaraes? Hotel De Guimaraes is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 157 reizigers beoordelen Hotel De Guimaraes gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel De Guimaraes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel De Guimaraes vandaag nog!

€ 638,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Viana do Castelo

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Viana do Castelo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 355 reizigers beoordelen Hotel Viana do Castelo gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Viana do Castelo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Viana do Castelo vandaag nog!

€ 765,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Flor de Sal

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Flor de Sal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 178 reizigers beoordelen Hotel Flor de Sal gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Flor de Sal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Flor de Sal vandaag nog!

€ 781,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Flor de Sal

8-daagse Zonvakantie naar Costa Verde bij Flor de Sal

€ 738,00

lees verder

Portugal Costa Verde Viana do Castelo
Product
 

Quinta da Boa Viagem

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Appartement Quinta da Boa Viagem is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Appartement Quinta da Boa Viagem gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Quinta da Boa Viagem, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Appartement Quinta da Boa Viagem vandaag nog!

€ 683,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Quinta Da Boa Viagem

8-daagse Zonvakantie naar Costa Verde bij Quinta Da Boa Viagem

€ 630,00

lees verder

Portugal Costa Verde Viana do Castelo
Product
 

10 daagse fly drive Porto de Spaanse fjorden

10-daagse Zonvakantie naar Costa Verde bij 10 daagse fly drive Porto & de Spaanse fjorden

€ 608,00

lees verder

Portugal Costa Verde Braga
Product
 

Cliphotel Gaia Porto

Verblijven in een aangename accommodatie in Vila Nova De Gaia? Hotel Cliphotel Gaia Porto is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 322 reizigers beoordelen Hotel Cliphotel Gaia Porto gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cliphotel Gaia Porto, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Cliphotel Gaia Porto vandaag nog!

€ 340,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Sao Felix Hillside Nature

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoa De Varzim? Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature vandaag nog!

€ 415,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Suave Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Esposende? Hotel Suave Mar is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 286 reizigers beoordelen Hotel Suave Mar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Suave Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Suave Mar vandaag nog!

€ 248,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Axis Ofir Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Esposende? Hotel Axis Ofir Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 23 reizigers beoordelen Hotel Axis Ofir Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Axis Ofir Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Axis Ofir Beach Resort vandaag nog!

€ 473,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Axis Vermar Conference

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoa De Varzim? Hotel Axis Vermar Conference en Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 17 reizigers beoordelen Hotel Axis Vermar Conference en Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Axis Vermar Conference en Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Axis Vermar Conference en Beach vandaag nog!

€ 442,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

PortoBay Flores

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij PortoBay Flores

€ 248,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Grande Hotel Do Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Grande Hotel Do Porto

€ 132,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Axis Ofir Beach Resort Hotel

Axis Ofir Beach Resort is een 4-sterrenhotel in het gezellige vissersdorpje Esposende. U hoeft het hotel maar uit te stappen en u staat op het strand, ideaal voor een ochtendwandeling over het strand en op een zonnige dag aanbid u de zon vanuit uw ligstoel. De ligging aan de Atlantische Oceaan maakt Esposende uitermate geschikt voor surfers. Neem zelf een surfles en ervaar de golven! Breng ook zeker een bezoek aan het pittoreske centrum van Esposende, ontdek de sfeervolle pleinen en bewonder de witte villa's en kerken. Na een actieve dag trekt u zich terug in de comfortabele kamers en neem vervolgens een duik in het zwembad. Huur de bowlingbaan voor een gezellige activiteit samen en sluit de dag af in de bar! De uitgebreide faciliteiten van Axis Ofir Beach Resort hebben voor iedereen wat te bieden. Daarnaast biedt het uitermate vriendelijke personeel een uitstekende service aan! Voor een onbezorgde vakantie vol vertier bent u bij Axis Ofir Beach Resort aan het

€ 297,00

lees verder

Portugal Costa Verde Ofir
Product
 

Hotel Apartamento Solverde

Solverde is een prima appartementencomplex direct aan een uitnodigend strand aan de turkooisblauwe zee. De stad Espinho, waar dit aparthotel zich bevindt, ligt in een rustig en aangenaam gebied in de buurt van de stad Porto, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In de nabije omgeving van het hotel vindt u talloze amusementsmogelijkheden en winkels. Het stadscentrum kunt u met een gezellige wandeling te voet, goedkoop met het openbaar vervoer of met de auto gemakkelijk bereiken. In de verzorgde appartementen kunt u genieten van het uitzicht op de stad. Het aparthotel biedt een comfortabele en gezellige bar. Door de uitstekende ligging is het de perfecte plek om volledig tot rust te komen.

€ 54,00

lees verder

Portugal Costa Verde Espinho
Product
 

Hotel Sao Felix Hillside Nature

Hotel Sao Felix Hillside & Nature is echt zo'n ideale plek om uw batterij weer helemaal op te laden. Het hotel is prachtig gelegen op de Sao Felix berg, met prachtige vergezichten over de Costa Verde. Overdag kunt u er met de auto lekker op uit om de gastvrije en natuurrijke Costa Verde te ontdekken met pittoreske dorpjes tot historische steden als Porto, Braga en Guimaraes. Bij terugkeer een heerlijke duik in het verfrissende zwembad of u geniet van een heerlijk lokaal wijntje vanaf uw balkon of het terras! Kortom een prima hotel voor de perfecte combinatie van ontspannen en er lekker op uit kunnen gaan!

€ 56,00

lees verder

Portugal Costa Verde Laundos
Product
 

Hotel Santo André

Santo Andre Inn is mede door de zeer rustige ligging een ideaal hotel om weer geheel tot rust te komen tijdens uw vakantie in Portugal. Naast dat het hotel direct aan het strand ligt, kunt u bij het hotel ook genieten van vele faciliteiten. Zo kunt u genieten van een heerlijk diner met een prachtig uitzicht over het strand en bij het zwembad genieten van de Portugese zon. Bij het hotel kunt u ook fietsen huren zodat u eenvoudig de omgeving van het hotel kunt ontdekken.

€ 55,00

lees verder

Portugal Costa Verde Póvoa de Varzim
Product
 

Appartementen Clube Pinhal da Foz

Clube Pinhal da Foz is een kleinschalig en gemoedelijk vakantieparkje met modern ingerichte duplex appartementen. De eigenaren zijn zeer gastvrij en organiseren ook regelmatig tegen betaling leuke uitstapjes om u de mooie regio te laten zien! Het complex is mooi aangelegd met veel groen en er is o.a. een lekker zwembad en tennisbaan. Probeer ook zeker eens de smakelijke gerechten die de Nederlands sprekende Evaline voor u bereid! Onze gasten komen mede dankzij haar gastvrijheid graag terug bij Pinhal da Foz!

€ 358,00

lees verder

Portugal Costa Verde Esposende
Product
 

Hotel Suave Mar

Hotel Suave Mar is een stijlvol hotel voor een ontspannen vakantie. Het hotel ligt op een mooie locatie waar de Cavadorivier in de Atlantische Oceaan uitmondt. Sla een balletje op de tennisbaan, even fitnessen of gewoon lekker luieren bij het zwembad. Vanuit het prima restaurant heeft u een fijn uitzicht over de rivier en de langs flanerende mensen. De comfortabele kamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Onze gasten komen graag terug in dit gastvrije hotel!

€ 254,00

lees verder

Portugal Costa Verde Esposende
Product
 

Vila Galé De Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Vila Galé De Porto

€ 159,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product