user_mobilelogo

Chic Basic Gravity

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Chic & Basic Gravity

€ 173,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Toural

Verblijven in een aangename accommodatie in Guimaraes? Hotel Toural is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 181 reizigers beoordelen Hotel Toural gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Toural, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Toural vandaag nog!

€ 811,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

do Parque Bom Jesus

Verblijven in een aangename accommodatie in Braga? Hotel do Parque Bom Jesus is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 103 reizigers beoordelen Hotel do Parque Bom Jesus gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel do Parque Bom Jesus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel do Parque Bom Jesus vandaag nog!

€ 1.007,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Da Oliveira

Verblijven in een aangename accommodatie in Guimaraes? Hotel Da Oliveira is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 199 reizigers beoordelen Hotel Da Oliveira gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Da Oliveira, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Da Oliveira vandaag nog!

€ 1.300,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Luna Arcos

Verblijven in een aangename accommodatie in Braga? Hotel Luna Arcos is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Luna Arcos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Luna Arcos vandaag nog!

€ 667,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Convento de Tibaes

Verblijven in een aangename accommodatie in Braga? Hotel Convento de Tibaes is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Convento de Tibaes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Convento de Tibaes vandaag nog!

€ 668,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Pousada Mosteiro de Guimaraes

Verblijven in een aangename accommodatie in Guimaraes? Pousada Mosteiro de Guimaraes is een luxe 5-sterren pousada, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 204 reizigers beoordelen Pousada Mosteiro de Guimaraes gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Pousada Mosteiro de Guimaraes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Pousada Mosteiro de Guimaraes vandaag nog!

€ 771,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Santo Andre

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoa De Varzim? Hotel Santo Andre is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 132 reizigers beoordelen Hotel Santo Andre gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Santo Andre, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Santo Andre vandaag nog!

€ 449,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

De Guimaraes

Verblijven in een aangename accommodatie in Guimaraes? Hotel De Guimaraes is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 157 reizigers beoordelen Hotel De Guimaraes gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel De Guimaraes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel De Guimaraes vandaag nog!

€ 697,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Solverde

Verblijven in een aangename accommodatie in Espinho? Aparthotel Solverde is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 165 reizigers beoordelen Aparthotel Solverde gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Solverde, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Solverde vandaag nog!

€ 422,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Golden Tulip Porto Gaia

Verblijven in een aangename accommodatie in Vila Nova De Gaia? Hotel Golden Tulip Porto Gaia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 258 reizigers beoordelen Hotel Golden Tulip Porto Gaia gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Tulip Porto Gaia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Tulip Porto Gaia vandaag nog!

€ 282,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Axis Ofir Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Esposende? Hotel Axis Ofir Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 23 reizigers beoordelen Hotel Axis Ofir Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Axis Ofir Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Axis Ofir Beach Resort vandaag nog!

€ 449,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Cliphotel Gaia Porto

Verblijven in een aangename accommodatie in Vila Nova De Gaia? Hotel Cliphotel Gaia Porto is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 322 reizigers beoordelen Hotel Cliphotel Gaia Porto gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cliphotel Gaia Porto, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Cliphotel Gaia Porto vandaag nog!

€ 308,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Vila Gale Collection Braga

Verblijven in een aangename accommodatie in Braga? Hotel Vila Gale Collection Braga is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 471 reizigers beoordelen Hotel Vila Gale Collection Braga gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vila Gale Collection Braga, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Vila Gale Collection Braga vandaag nog!

€ 842,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Axis Vermar Conference

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoa De Varzim? Hotel Axis Vermar Conference en Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 17 reizigers beoordelen Hotel Axis Vermar Conference en Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Axis Vermar Conference en Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Axis Vermar Conference en Beach vandaag nog!

€ 449,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Rali

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Rali is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 122 reizigers beoordelen Hotel Rali gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Rali vandaag nog!

€ 802,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Quinta da Boa Viagem

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Appartement Quinta da Boa Viagem is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Appartement Quinta da Boa Viagem gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Quinta da Boa Viagem, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Appartement Quinta da Boa Viagem vandaag nog!

€ 659,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Flag Guimaraes Fafe

Verblijven in een aangename accommodatie in Fafe? Hotel Flag Guimaraes Fafe is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 100 reizigers beoordelen Hotel Flag Guimaraes Fafe gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Flag Guimaraes Fafe, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Flag Guimaraes Fafe vandaag nog!

€ 433,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Suave Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Esposende? Hotel Suave Mar is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 287 reizigers beoordelen Hotel Suave Mar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Suave Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Suave Mar vandaag nog!

€ 276,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Casa Melo Alvim

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Casa Melo Alvim is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 155 reizigers beoordelen Hotel Casa Melo Alvim gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Casa Melo Alvim, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Casa Melo Alvim vandaag nog!

€ 771,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Flor de Sal

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Flor de Sal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 178 reizigers beoordelen Hotel Flor de Sal gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Flor de Sal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Flor de Sal vandaag nog!

€ 754,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Meira

Verblijven in een aangename accommodatie in Vila Praia De Ancora? Hotel Meira is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Hotel Meira gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Meira, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Meira vandaag nog!

€ 509,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Viana do Castelo

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Hotel Viana do Castelo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 355 reizigers beoordelen Hotel Viana do Castelo gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Viana do Castelo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Viana do Castelo vandaag nog!

€ 794,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Fundador

Verblijven in een aangename accommodatie in Guimaraes? Hotel Fundador is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 215 reizigers beoordelen Hotel Fundador gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fundador, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Fundador vandaag nog!

€ 592,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Basic Braga By Axis

Verblijven in een aangename accommodatie in Braga? Hotel Basic Braga By Axis is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 575 reizigers beoordelen Hotel Basic Braga By Axis gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Basic Braga By Axis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Basic Braga By Axis vandaag nog!

€ 540,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Sao Felix Hillside Nature

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoa De Varzim? Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature vandaag nog!

€ 422,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Clube Pinhal da Foz

Verblijven in een aangename accommodatie in Esposende? Aparthotel Clube Pinhal da Foz is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 75 reizigers beoordelen Aparthotel Clube Pinhal da Foz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Clube Pinhal da Foz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Clube Pinhal da Foz vandaag nog!

€ 348,00

lees verder

Costa Verde
Product
 

Hotel Axis Vermar Conference Beach

Hotel Axis Vermar is een leuk hotel in het mooie groene noorden van Portugal. Het hotel ligt direct aan het strand, ideaal om de dag te beginnen met een ochtendwandeling over het strand van Povoa de Varzim. In slechts 750 meter bent u in het centrum van Povoa de Zarzim, loop hier door het historische centrum. Terug in het hotel geniet u van de uitgebreide faciliteiten met onder andere mooi zwembad, speeltuin, binnenbad, sauna en tennisbanen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken om de omgeving nog beter te verkennen, rij naar het prachtige Porto, gelegen op slechts 40 kilometer afstand. Tevens kunt u vanuit het centrum van Povoa de metro nemen naar Porto! Hotel Axis Vermar heeft een prima beoordeling. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om u zo goed mogelijk te wens te zijn! In combinatie met de aangename kamers en faciliteiten is Hotel Axis Vermar een uitstekende uitvalsbasis voor uw vakantie.

€ 55,00

lees verder

Portugal Costa Verde Póvoa de Varzim
Product
 

Selina Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Selina Porto

€ 173,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

NH Collection Porto Batalha

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij NH Collection Porto Batalha

€ 173,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Mercure Porto Centro Aliados

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Mercure Porto Centro Aliados

€ 173,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

BessaHotel Baixa

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij BessaHotel Baixa

€ 173,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Casual Raizes Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Casual Raizes Porto

€ 173,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Hotel Meira

Hotel Meira is een goed hotel met uitstekende kamers, gelegen in de groene provincie Minho, ook wel bekend als de 'tuin van Portugal'. Al sinds 1935 is dit hotel in de trotse en gastvrije handen van de familie Meira. Zij adviseren u met alle liefde over de mooie regio en u kunt zelfs leuke activiteiten boeken zoals een cursus traditioneel maisbrood bakken of een prachtige wandelexcursie met picknick! Niet alleen voor uw een heerlijk hotel maar ook voor uw geliefde viervoeter. Uw huisdier is namelijk meer dan welkom! Naast de gastvrijheid en de uitstekende kamers is er een zwembad aanwezig. Geniet van het weer vanuit uw ligstoel en neem een duik in het water. Voor een onvergetelijke vakantie boekt u Hotel Meira bij De Jong Intra Vakanties. De familie zorgt ervoor dat iedere gast zich welkom voelt en geniet van een welverdiende vakantie. Niet voor niets is Hotel Meira geliefd onder haar gasten.

€ 335,00

lees verder

Portugal Costa Verde Vila Praia de Ancora
Product
 

Pestana Vintage Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Pestana Vintage Porto

€ 286,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Casual Inca Porto

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Casual Inca Porto

€ 103,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

Carris Porto Ribeira

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Carris Porto Ribeira

€ 103,00

lees verder

Portugal Costa Verde Porto
Product
 

AP Dona Aninhas

8-daagse Zonvakantie naar Costa Verde bij AP Dona Aninhas

€ 465,00

lees verder

Portugal Costa Verde Viana do Castelo
Product
 

Flor de Sal

8-daagse Zonvakantie naar Costa Verde bij Flor de Sal

€ 570,00

lees verder

Portugal Costa Verde Viana do Castelo
Product
 

Quinta Da Boa Viagem

8-daagse Zonvakantie naar Costa Verde bij Quinta Da Boa Viagem

€ 512,00

lees verder

Portugal Costa Verde Viana do Castelo
Product