user_mobilelogo

Rincon Sol

Verblijven in een aangename accommodatie in Rincon De La Victoria? Hotel Rincon Sol is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 181 reizigers beoordelen Hotel Rincon Sol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rincon Sol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Rincon Sol vandaag nog!

€ 301,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

NH Marbella

Verblijven in een aangename accommodatie in Marbella? Hotel NH Marbella is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 344 reizigers beoordelen Hotel NH Marbella gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Marbella, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Marbella vandaag nog!

€ 423,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Gran Elba Estepona en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Estepona? Hotel Gran Elba Estepona en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 389 reizigers beoordelen Hotel Gran Elba Estepona en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gran Elba Estepona en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Gran Elba Estepona en Spa vandaag nog!

€ 658,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Benalmadena? Aparthotel Bali is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13063 reizigers beoordelen Aparthotel Bali gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Bali vandaag nog!

€ 417,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Hilton Higueron Malaga Curio

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuengirola? Hotel Hilton Higueron Malaga Curio Collection is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4560 reizigers beoordelen Hotel Hilton Higueron Malaga Curio Collection gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hilton Higueron Malaga Curio Collection, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hilton Higueron Malaga Curio Collection vandaag nog!

€ 706,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

TRH Paraiso

Verblijven in een aangename accommodatie in Estepona? Hotel TRH Paraiso is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 263 reizigers beoordelen Hotel TRH Paraiso gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel TRH Paraiso, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel TRH Paraiso vandaag nog!

€ 407,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Ocean House Costa del Sol

Kom naar het 4-sterrenhotel van Ocean House Costa del Sol Affiliated by Melia in Torremolinos. Met 4 buitenbaden en een apart kinderbad; biedt het voor de grote en kleine waterratten uitstekende verkoeling in Costa del Sol. Waar je in de relaxzones onder de palmbomen een plekje vindt op de ligbedden. Aan het strand staan dezelfde ligbedden hun gasten om te wachten. De beachclub maakt je stranddagen een compleet groot feest. Een grandioze sfeer gecombineerd met je favoriete drankjes; de perfecte cocktail voor onvergetelijke dagen op het strand. In het buffetrestaurant is waar je lokale smaken je volledig laat verzadigen. Na een dag vol indrukken arriveer je op je kamer om daar; in al het comfort de batterij helemaal op te laden. Boek nu jouw week vol hoogtepunten samen met je partner bij Ocean House Costa del Sol!

€ 446,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Cortijo del Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Estepona? Appartement Cortijo del Mar is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 40 reizigers beoordelen Appartement Cortijo del Mar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Cortijo del Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Cortijo del Mar vandaag nog!

€ 533,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Alay

Verblijven in een aangename accommodatie in Benalmadena? Hotel Alay is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 380 reizigers beoordelen Hotel Alay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Alay vandaag nog!

€ 412,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Leonardo Fuengirola

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuengirola? Hotel Leonardo Hotel Fuengirola Costa del sol is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 296 reizigers beoordelen Hotel Leonardo Hotel Fuengirola Costa del sol gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Leonardo Hotel Fuengirola Costa del sol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Leonardo Hotel Fuengirola Costa del sol vandaag nog!

€ 383,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Yamasol

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuengirola? Appartement Yamasol is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 60 reizigers beoordelen Appartement Yamasol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Yamasol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Yamasol vandaag nog!

€ 517,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Melia Marbella Banus

Verblijven in een aangename accommodatie in Marbella? Hotel Melia Marbella Banus is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 269 reizigers beoordelen Hotel Melia Marbella Banus gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Melia Marbella Banus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Melia Marbella Banus vandaag nog!

€ 1.187,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

La Barracuda

Verblijven in een aangename accommodatie in Torremolinos? Hotel La Barracuda is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 658 reizigers beoordelen Hotel La Barracuda gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel La Barracuda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel La Barracuda vandaag nog!

€ 291,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Bajondillo

In het mooie Torremolinos volop genieten van la playa? Dan moet je bij Appartement Bajondillo zijn. Dit 4-sterrencomplex ligt zo dicht bij het strand en de zee, dat je vanuit het zwembad de ruisende golven al kunt horen! De uitstekende ligging, maar ook de goede prijs-kwaliteitverhouding, maken Bajondillo al jaren een favoriete bestemming bij Nederlandse vakantiegangers. Nu is het jouw beurt: reis je mee?

€ 319,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

RIU Monica

Heerlijk met zijn tweeën naar de Spaanse zon? Maak de vakantie extra zorgeloos en verblijf bij het adults only Hotel RIU Monica! Dit 4-sterrenhotel ligt op een uitstekende locatie in Nerja aan de Costa del Sol. Je stapt zó het strand op en bent binnen no time in het centrum. Bovendien heeft het hotel ook een uitstekend restaurant waar maaltijden van topkwaliteit worden geserveerd. En ja, dat zwembad verdient zéker een duik! Hoog tijd om het comfort van RIU Monica zelf te ervaren, vind je ook niet?

€ 747,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

RIU Nautilus

Voor die vakantie waar je al maandenlang naartoe leeft, heb jij natuurlijk het allerbeste verdiend! Verblijf daarom bij RIU Nautilus, één van onze best beoordeelde hotels in Torremolinos. Dit 4-sterrenhotel heeft alle ingrediënten voor een lekker luie zonvakantie. Vamos a la playa, want het brede zandstrand ligt voor de deur, je hoeft er alleen maar de gezellige promenade voor over te steken. Liever een dagje 'thuis' blijven? Bij het zwembad geniet je in alle rust van de zon, want het hotel is alleen voor vakantiegangers vanaf 18 jaar. Als klap op de vuurpijl kun je gebruikmaken van diverse wellnessfaciliteiten. Jouw batterij is straks weer helemaal opgeladen!Ga je mee naar RIU Nautilus? Boek vandaag nog je verblijf, dan houden wij vast een ligbedje voor je vrij!

€ 756,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

B Bou La Vinuela

Verblijven in een aangename accommodatie in La Vinuela? Hotel B Bou La Vinuela is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 295 reizigers beoordelen Hotel B Bou La Vinuela gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel B Bou La Vinuela, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel B Bou La Vinuela vandaag nog!

€ 571,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Kempinski Bahia Estepona

Verblijven in een aangename accommodatie in Estepona? Hotel Kempinski Bahia Estepona is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 167 reizigers beoordelen Hotel Kempinski Bahia Estepona gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kempinski Bahia Estepona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Kempinski Bahia Estepona vandaag nog!

€ 1.066,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Senator Banus Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Banus? Hotel Senator Banus Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 243 reizigers beoordelen Hotel Senator Banus Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Senator Banus Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Senator Banus Spa vandaag nog!

€ 559,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Terrazas Costa del Sol

Verblijven in een aangename accommodatie in Manilva? Vakantiepark Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5900 reizigers beoordelen Vakantiepark Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol vandaag nog!

€ 260,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Occidental Fuengirola

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuengirola? Hotel Occidental Fuengirola is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1139 reizigers beoordelen Hotel Occidental Fuengirola gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Occidental Fuengirola, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Occidental Fuengirola vandaag nog!

€ 609,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Hotel BlueBay Banus

Wat een heerlijk verblijf staat je te wachten in Hotel BlueBay Banus. Met een verzorgde uitstraling, veel faciliteiten en een enthousiast animatieteam voor jong en oud, is er altijd iets te beleven! Lekker met het hele gezin naar het strand wat op slechts een paar meter afstand gelegen is. Tijdens het hoogseizoen kun je 's avonds genieten van shows en live-muziek. Hotel BlueBay Banus heeft alle ingrediënten voor een fijne vakantie onder de Spaanse zon!

€ 441,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Puerto Banus
Product
 

Hotel Princesa Solar

Hotel Princesa Solar ligt in het gezellige Torremolinos, in de wijk Carihuela. Vanuit hier flaneert u zo over de uitgestrekte boulevard met diverse bars en winkels. Geniet van de zon vanuit het strand of het zwembad. Bij het zwembad zijn ligstoelen aanwezig, ideaal voor een relaxte middag! Ga ook een dagje naar het nabijgelegen Malaga, een stad met een unieke mix van historie, cultuur, strand en natuur. In de avond reserveert u een tafeltje voor het dinerbuffet of gaat u het centrum in voor een heerlijk diner. De dag sluit u af in een van de gezellige bars onder het genot van een cocktail. Hotel Princesa Solar heeft haar goede beoordeling te danken aan de nette kamers, goed ontbijtbuffet en vriendelijke personeel. Kortom, een uitstekende verblijfplaats voor een heerlijke strandvakantie in Torremolinos!

€ 73,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Torremolinos
Product
 

Hotel Meliá Costa del Sol

Het hotel Melia Costa del Sol biedt u het ultieme vakantiegevoel. Met de perfecte ligging direct aan het strand kunt u de dagen zonnebadend doorbrengen bij de beachclub van het hotel. Geeft u de voorkeur aan het zwembad? Ontspan dan heerlijk op het zonneterras met een drankje van de poolbar en neem tussendoor een verfrissende duik in het zwembad. Melia Costa del Sol beschikt ook over een adults only dakterras met zwembad. Hier kunt u in luxe tot rust komen, en dat ook nog eens onder genot van het adembenemende uitzicht over de zee. Een saaie avond zult u in dit hotel niet meemaken, er is namelijk genoeg entertainment te beleven zoals live muziek in de bar. De kamers van Hotel Melia Costa del Sol ontbreken aan niets en verzekeren u van een fijn verblijf. Gasten zijn naast de uitgebreide faciliteiten ook zeer tevreden met het behulpzame personeel en de goede service van het hotel.

€ 77,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Torremolinos
Product
 

Hotel Globales Pueblo Andaluz

Hotel Globales Pueblo Andaluz is gebouwd in de stijl van een typisch Andalusisch dorp. Het bestaat uit meerdere kleine gebouwen en twee binnenplaatsen die worden verbonden door pittoreske straatjes. Deze knusse straatjes zijn versierd met prachtige bloemen en planten; een heerlijke omgeving om je vakantie door te brengen.

De nette kamers zijn comfortabel ingericht en tijdens je verblijf zal het personeel er alles aan doen om het je naar de zin te maken. In het restaurant komt iedereen aan zijn trekken, want de maaltijden worden in een heel uitgebreide buffetvorm geserveerd. Lekker een balletje slaan op de tennisbaan, met z'n allen volleyballen of een duik nemen in het grote zwembad. Het kan hier allemaal. Ook het Franstalige animatieteam zorgt voor entertainment voor jong en oud.

€ 625,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Marbella
Product
 

Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella is de nieuwste aanwinst van de Hard Rock keten. Tijdens een vakantie op dit ronduit perfecte adres zal het je aan niets ontbreken. Alles is tot in de puntjes verzorgd: van het heerlijke eten in de restaurants tot de mooie tuin waar je heerlijk kunt relaxen. Wil je nog meer ontspannen, dan kan dat in de uitgebreide Rock Spa met sauna en Turks stoombad. Je favoriete drankje bestel je bij diverse bars, voor entertainment wordt gezorgd en in het hotel zit ook nog eens de Rock Shop.

De kamers zijn werkelijk een lust voor het oog. Hier is het heerlijk toeven na een dagje luieren aan het zwembad. En alsof een vakantie op dit fantastische adres nog niet genoeg is, zit je ook nog eens vlak bij de jachthaven van Marbella, Puerto Banús. Deze prachtige haven zit vol luxe winkels en fijne restaurants, een must om te bezoeken. Dit wordt een toptijd aan de Costa del Sol!

€ 980,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Puerto Banus
Product
 

Hotel Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Hotel Iberostar Selection Marbella Coral Beach is een fijne, luxe plek in Marbella. Hier heb je alles bij de hand wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie in Spanje. Het strand ligt op steenworp afstand, dus na een paar passen sta je al met je voeten in het zand.

Iberostar Selection Marbella Coral Beach heeft een zwembad en een mooi aangelegd terras waar het goed toeven is. Dommel lekker weg in het zonnetje op een ligbedje en nip af en toe van een drankje onder de wuivende palmbomen. Klinkt perfect, nietwaar? En wil je nog meer ontspannen, ga dan naar de spa met sauna, jacuzzi en hamam. Hierna voel je je vast en zeker als herboren.

Goed eten is erg belangrijk tijdens de vakantie en daarom staat er iedere ochtend weer een smakelijk ontbijt voor je klaar in het restaurant. Verder heeft het hotel diverse bars waar je samen gezellig kunt proosten op de vakantie met je favoriete drankje. En de moderne kamers zijn heerlijk om 's avonds in thuis te komen.

€ 806,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Puerto Banus
Product
 

Hotel Occidental Puerto Banus

In het nieuwe hotel Occidental Puerto Banus, ga je een comfortabel verblijf tegemoet en heb je alles binnen handbereik. Stap je de deur uit, dan vind je verschillende koffiebarretjes, winkels en cafés. En 5 minuten verderop, bevindt zich het strand en de extravagante jachthaven van Puerto Banus. Hier schitteren de meest prachtige boten als diamanten in het water. Ook Marbella ligt vlakbij. Bovendien telt de omgeving tientallen fantastische beach clubs om heerlijk een dagje te toeven. Hoewel er van alles te doen is in dit heerlijke stukje Costa del Sol, kun je je ook in het hotel uitstekend amuseren. Nestel je met een goed boek in een van de ligbedden in de tuin of neem een verkoelende duik in het zwembad. Gewoon, lekker eventjes relaxen tussen het ontdekken door...

€ 574,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Puerto Banus
Product
 

Hotel Las Arenas, Affiliated by Meliá

Hotel Las Arenas heeft een uitstekende ligging aan het strand van Benalmadena. Neem de trap naar beneden met uw strandtas in de hand en geniet van de Spaanse zon. Zwemt u liever niet in de zee? Neem dan een duik in het zwembad, aan de rand van het zwembad staan ligstoelen. Ideaal voor een relaxte dag, stap ook eens in de jacuzzi. Het hotel organiseert geregeld animatie, een aangename toevoeging aan uw vakantie. Niet alleen voor zon, zee en strand gaat u naar Hotel Symbol Las Arenas maar ook voor het prachtige centrum van Benalmadena. Bewonder de kerk van Santo Domingo, ontdek de diverse vlindersoorten in vlinderpark Mariposario, of bezoek de kastelen die Benalmadena te bieden heeft. Na een voldane dag reserveert u één tafeltje in het restaurant voor een heerlijk diner. In de avond geniet u op het dakterras van een heerlijke cocktail en overdag heeft u vanuit hier een prachtig uitzicht. Deze accommodatie is geliefd onder haar gasten, ieder jaar verwelkomt Hotel Las

€ 80,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Benalmadena
Product
 

ILUNION Fuengirola

ILUNION Fuengirola is perfect voor als je graag naar het strand gaat. Je hoeft alleen maar de straat over te steken en je staat al op de lange wandelboulevard. Binnen no-time sta je dus met je voeten in het zand. Maar vergeet ook vooral niet de omgeving te ontdekken. Malaga is erg leuk om te bezoeken en Marbella bijna een must. Wil je liever iets dichterbij blijven, geniet dan van een wandeling langs het strand en van de winkeltjes en restaurantjes in de buurt. Rust daarna lekker uit in je moderne kamer en bestel gezellig een drankje bij de lobbybar.

€ 597,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Fuengirola
Product
 

Hotel Monarque Fuengirola Park

Hotel Monarque Fuengirola Park ligt perfect: na een klein stukje wandelen kun je je handdoek al uitrollen op het strand en genieten van een heerlijke, zonnige dag. Het levendige centrum van Fuengirola bereik je gemakkelijk met de bus en hier vind je genoeg leuke winkeltjes en een mooie jachthaven.

Voor een frisse duik heeft Fuengirola Park een groot zwembad. Daaromheen ligt een fijn zonneterras waar je lekker kunt relaxen, terwijl je geniet van een koel drankje. Voor kinderen is er een speeltuin en een miniclub, waar leuke activiteiten voor hen worden georganiseerd. Zij zullen dus gemakkelijk vriendjes maken deze vakantie! Houd je zelf ook van wat entertainment? Dan zit je hier goed, want ook voor volwassenen wordt er van alles georganiseerd in dit leuke hotel.

€ 508,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Fuengirola
Product
 

Hotel Best Siroco

Hotel Best Siroco is een fijn adres voor een heerlijke vakantie aan de prachtige Costa del Sol. Het ligt op een klein stukje wandelen van het mooie strand en niet ver van de zeer gezellige, levendige haven vol winkels en eetgelegenheden.

Je kunt in dit hotel de hele dag genieten in en om het leuke zwembad. Bestel zo nu en dan een verkoelend drankje bij de bar en schuif iedere dag aan in het restaurant. Vergeet ook niet om een keer op pad te gaan en bijvoorbeeld de mooie stad Granada te bewonderen. Of wandel via de haven naar La Carihuela, de visserswijk van Torremolinos.

€ 617,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Benalmádena
Product
 

P V Village Club Terrazas Costa del Sol inclusief huurauto

P&V Village Club Terrazas is een groot vakantieresort. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen of stelletjes. Het bestaat uit meerdere gebouwen die verdeeld zijn over het park. Er is een mooi centraal plein met palmbomen en fonteinen, typerend voor de regio Andalusië.

Elk appartement heeft airconditioning en is modern ingericht met hier en daar een Moors accent. Kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen. Overdag zijn er genoeg activiteiten  en 's avonds kun je ze terugvinden in De SpOt. Dit is een ontmoetingsruimte voor tieners. Er staat hier een wii, ze kunnen relaxen in de relaxhoek met groot beeldscherm of een dansje wagen op de dansvloer.

€ 479,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Manilva
Product
 

Hotel El Puerto by Pierre and Vacances

Hotel El Puerto by Pierre and Vacances ligt bij de haven van Fuengirola. Vanaf het dak van het hotel, waar zich ook het zwembad bevindt, heb je een schitterend uitzicht over Fuengirola en het strand. Het verkennen van Fuengirola en omstreken is zeker een aanrader; de wekelijkse markt en het grote winkelcentrum in Fuengirola en natuurlijk het prachtige landschap van Andalusië, achter de heuvelrug van de Costa del Sol.

€ 627,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Fuengirola
Product
 

Hotel Sandos Griego

Hotel Sandos Griego ligt in Torremolinos, tussen Malaga en Benalmadena. De kamers van dit leuke hotel zijn mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Voor een frisse duik is er een zwembad en daaromheen ligt een zonneterras waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Kinderen kunnen elke dag mee doen met diverse activiteiten bij de miniclub.

In de avond geeft het animatieteam een leuke show waar je naartoe kunt. Lekker eten kan in het buffetrestaurant, maar ook heb je de mogelijkheid om een keer Italiaans te eten in brasserie La Gioconda, dat is altijd genieten! Een dagje wat anders dan zon, zee en zwemmen? Ga dan gezellig naar het bruisende centrum van Torremolinos.

€ 668,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Torremolinos
Product