user_mobilelogo

DoubleTree by Hilton Dubai M square Hotel Residences

Het DoubleTree by Hilton Dubai M Square hotel is een ideale verblijfplaats voor een stedentrip Dubai. Het hotel ligt in het historische district Bur Dubai op ca. 2,5 kilometer van de toeristische trekpleister Al Seef aan de Dubai Creek. Met een metrostation op ca. 500 meter afstand reis je met een directe verbinding ook gemakkelijk naar het hypermoderne Dubai Marina. Zo ervaar je beide kanten van deze miljoenen stad! De inrichting van het hotel is gebaseerd op een industrieel chique stijl. Met 2 buitenzwembaden, 2 restaurants en 2 barretjes is er genoeg variatie. Bij Larté Caffé kan je terecht voor een Italiaanse maaltijd en bij The Spice Tree kun je kiezen van een Indisch, Aziatische menukaart. Wanneer je aan het zwembad ligt, kun je bij SunGlo 19 en SunGlo M een frisse salade of mocktail bestellen. Het is heerlijk vertoeven bij het DoubleTree by Hilton Dubai M Square hotel!

€ 838,00

lees verder

Verenigde Arabische Emiraten Dubai Dubai
Product
 

Millennium Place Barsha Heights Hotel

Millennium Place Barsha Heights is een stijlvol hotel met een centrale locatie in de gigantische stad Dubai! Met een bushalte in de straat en een metrostation op loopafstand reis je eenvoudig de stad door. De metro brengt je bijvoorbeeld al in ca. 15 minuten naar de Burj Khalifa. De Dubai Marina en Palm Jumeirah bereik je eenvoudig met de bus of taxi. De afstand is ca. 6 kilometer vanaf het hotel. Het hotel beschikt over alle nodige faciliteiten om een ontspannen verblijf tegemoet te gaan. Je kunt een duik nemen in het zwembad, plaats nemen in één van de restaurants of aan het eind van de dag nog even sporten. De mogelijkheden zijn er!

€ 675,00

lees verder

Verenigde Arabische Emiraten Dubai Dubai
Product
 

Savoy Park Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Savoy Park Dubai is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 353 reizigers beoordelen Hotel Savoy Park Dubai gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Savoy Park Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Savoy Park Dubai vandaag nog!

€ 818,00

lees verder

Dubai
Product
 

Hyatt Regency Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Hyatt Regency Dubai is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 571 reizigers beoordelen Hotel Hyatt Regency Dubai gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hyatt Regency Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Hyatt Regency Dubai vandaag nog!

€ 1.058,00

lees verder

Dubai
Product
 

Citymax Bur Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Citymax Bur Dubai is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2743 reizigers beoordelen Hotel Citymax Bur Dubai gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Citymax Bur Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Citymax Bur Dubai vandaag nog!

€ 679,00

lees verder

Dubai
Product
 

Holiday Inn Dubai Safa Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Holiday Inn Express Dubai - Safa Park is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 338 reizigers beoordelen Hotel Holiday Inn Express Dubai - Safa Park gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Inn Express Dubai - Safa Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Inn Express Dubai - Safa Park vandaag nog!

€ 759,00

lees verder

Dubai
Product
 

Kempinski The Boulevard

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Kempinski The Boulevard is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 431 reizigers beoordelen Hotel Kempinski The Boulevard gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kempinski The Boulevard, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Kempinski The Boulevard vandaag nog!

€ 1.878,00

lees verder

Dubai
Product
 

The First Collection Waterfront

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel The First Collection Waterfront is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 885 reizigers beoordelen Hotel The First Collection Waterfront gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The First Collection Waterfront, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel The First Collection Waterfront vandaag nog!

€ 832,00

lees verder

Dubai
Product
 

The St Regis Downtown Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel The St Regis Downtown Dubai is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 377 reizigers beoordelen Hotel The St Regis Downtown Dubai gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The St Regis Downtown Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel The St Regis Downtown Dubai vandaag nog!

€ 1.183,00

lees verder

Dubai
Product
 

Holiday Inn Express Jumeirah

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Holiday Inn Express Jumeirah is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 255 reizigers beoordelen Hotel Holiday Inn Express Jumeirah gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Inn Express Jumeirah, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Inn Express Jumeirah vandaag nog!

€ 731,00

lees verder

Dubai
Product
 

Sheraton Downtown Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Four Points by Sheraton Bur Dubai is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 759 reizigers beoordelen Hotel Four Points by Sheraton Bur Dubai gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Four Points by Sheraton Bur Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Four Points by Sheraton Bur Dubai vandaag nog!

€ 706,00

lees verder

Dubai
Product
 

Park Hyatt Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Park Hyatt Dubai is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 582 reizigers beoordelen Hotel Park Hyatt Dubai gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park Hyatt Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Park Hyatt Dubai vandaag nog!

€ 1.372,00

lees verder

Dubai
Product
 

ibis Dubai Al Rigga

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel ibis Dubai Al Rigga is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10 reizigers beoordelen Hotel ibis Dubai Al Rigga gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ibis Dubai Al Rigga, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel ibis Dubai Al Rigga vandaag nog!

€ 683,00

lees verder

Dubai
Product
 

Grand Hyatt Dubai

Welkom in het ultraluxe 5-sterrenhotel Grand Hyatt in Dubai! Waar je in de grandioze tuin zonovergoten dagen beleeft in de weelde van de Verenigde Emiraten. Vanaf de 2 grote zwembaden heb je direct toegang tot de gezellige poolbar en bestel je iets ijskouds om op je ligbed van te genieten. Ook is er een binnenzwembad en zijn er waanzinnige spafaciliteiten, die een keizerlijk gevoel overbrengen. Hier kom je in stijl tot rust. Gaan de kids ook mee? Geen probleem, die vertoeven uitstekend in de kidsclub en laten alle energie vrij bij de speelplaats. Ook is er een handige oppasservice beschikbaar in het hotel. In de avond verwelkomen de restaurants je met een ongekende diversiteit aan smaken. Met keuze uit 7 verschillende keukens! Proef jouw lievelingsgerechten uit de Aziatische, Italiaanse, Indiase, Arabische en zelfs Amerikaanse . Laat je koninklijk verwennen bij Grand Hyatt in Dubai!

€ 875,00

lees verder

Dubai
Product
 

Majestic City Retreat

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Majestic City Retreat is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 498 reizigers beoordelen Hotel Majestic City Retreat gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Majestic City Retreat, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Majestic City Retreat vandaag nog!

€ 811,00

lees verder

Dubai
Product
 

Crowne Plaza Festival City

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Crowne Plaza Dubai Festival City is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1162 reizigers beoordelen Hotel Crowne Plaza Dubai Festival City gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Crowne Plaza Dubai Festival City, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Crowne Plaza Dubai Festival City vandaag nog!

€ 886,00

lees verder

Dubai
Product
 

Residence en Spa Royal Mirage

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Residence en Spa at One and Only Royal Mirage is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 104 reizigers beoordelen Hotel Residence en Spa at One and Only Royal Mirage gemiddeld met een 10. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Residence en Spa at One and Only Royal Mirage, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Residence en Spa at One and Only Royal Mirage vandaag nog!

€ 2.283,00

lees verder

Dubai
Product
 

Al Khoory Courtyard

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Al Khoory Courtyard is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3974 reizigers beoordelen Hotel Al Khoory Courtyard gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Al Khoory Courtyard, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Al Khoory Courtyard vandaag nog!

€ 733,00

lees verder

Dubai
Product
 

Holiday Inn Dubai Al Maktoum

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 408 reizigers beoordelen Hotel Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport vandaag nog!

€ 716,00

lees verder

Dubai
Product
 

Rove La Mer Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Rove La Mer Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 998 reizigers beoordelen Hotel Rove La Mer Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rove La Mer Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Rove La Mer Beach vandaag nog!

€ 964,00

lees verder

Dubai
Product
 

Stella Di Mare Dubai Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Stella Di Mare Dubai Marina is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 805 reizigers beoordelen Hotel Stella Di Mare Dubai Marina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Stella Di Mare Dubai Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Stella Di Mare Dubai Marina vandaag nog!

€ 893,00

lees verder

Dubai
Product
 

Rixos Premium Dubai JBR

Het 5-sterrenhotel Rixos Premium Dubai JBR is dé luxe zonbestemming in Dubai! Het hotel ligt direct aan het strand en kijkt uit over de imposante skyline en het reuzenrad. Het is hier heerlijk zonnebaden. Tijd voor een duik in de zee! Of ga je toch voor het verfrissende zwembad? Waar je heerlijk vertoeven kan op de ligbedden. Daarnaast beschikt het hotel over een spacentrum, waar je massages en wellnessbehandelingen kunt boeken. Je kunt ook gebruikmaken van het fitnesscentrum of scheur jij straks over het water over op een jetski? Alles is er voor een zonovergoten tijd en ultraluxe week weg naar het fascinerende Dubai! Zie jij jezelf hier al optimaal genieten? Boek dan snel je verblijf bij Rixos Premium Dubai JBR!

€ 1.404,00

lees verder

Dubai
Product
 

Crowne Plaza Deira

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Crowne Plaza Deira is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1054 reizigers beoordelen Hotel Crowne Plaza Deira gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Crowne Plaza Deira, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Crowne Plaza Deira vandaag nog!

€ 745,00

lees verder

Dubai
Product
 

Royal Mirage Arabian Court

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Royal Mirage Arabian Court is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 281 reizigers beoordelen Hotel Royal Mirage Arabian Court gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Royal Mirage Arabian Court, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Royal Mirage Arabian Court vandaag nog!

€ 1.581,00

lees verder

Dubai
Product
 

Marco Polo

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Marco Polo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 45 reizigers beoordelen Hotel Marco Polo gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marco Polo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Marco Polo vandaag nog!

€ 1.209,00

lees verder

Dubai
Product
 

Sheraton Dubai Creek en Towers

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Sheraton Dubai Creek en Towers is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 453 reizigers beoordelen Hotel Sheraton Dubai Creek en Towers gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sheraton Dubai Creek en Towers, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Sheraton Dubai Creek en Towers vandaag nog!

€ 886,00

lees verder

Dubai
Product
 

Ramada Dubai Barsha Heights

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 313 reizigers beoordelen Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights vandaag nog!

€ 837,00

lees verder

Dubai
Product
 

Al Khoory Sky Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Al Khoory Sky Garden is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 403 reizigers beoordelen Hotel Al Khoory Sky Garden gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Al Khoory Sky Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Al Khoory Sky Garden vandaag nog!

€ 733,00

lees verder

Dubai
Product
 

Occidental Al Jaddaf

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Occidental Al Jaddaf is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 912 reizigers beoordelen Hotel Occidental Al Jaddaf gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Occidental Al Jaddaf, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Occidental Al Jaddaf vandaag nog!

€ 741,00

lees verder

Dubai
Product
 

Movenpick Al Mamzar Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Aparthotel Movenpick Al Mamzar Dubai is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 260 reizigers beoordelen Aparthotel Movenpick Al Mamzar Dubai gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Movenpick Al Mamzar Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Movenpick Al Mamzar Dubai vandaag nog!

€ 806,00

lees verder

Dubai
Product
 

Bulgari Resort and Residence

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Bulgari Resort and Residence is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 119 reizigers beoordelen Hotel Bulgari Resort and Residence gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bulgari Resort and Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Bulgari Resort and Residence vandaag nog!

€ 2.983,00

lees verder

Dubai
Product
 

Movenpick Downtown Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Aparthotel Movenpick Downtown Dubai is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 426 reizigers beoordelen Aparthotel Movenpick Downtown Dubai gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Movenpick Downtown Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Movenpick Downtown Dubai vandaag nog!

€ 1.108,00

lees verder

Dubai
Product
 

The Ritz Carlton Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel The Ritz Carlton Dubai is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1433 reizigers beoordelen Hotel The Ritz Carlton Dubai gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Ritz Carlton Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel The Ritz Carlton Dubai vandaag nog!

€ 1.465,00

lees verder

Dubai
Product
 

Two Seasons

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Aparthotel Two Seasons is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 420 reizigers beoordelen Aparthotel Two Seasons gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Two Seasons, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Two Seasons vandaag nog!

€ 822,00

lees verder

Dubai
Product
 

Savoy Central

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Aparthotel Savoy Central is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 427 reizigers beoordelen Aparthotel Savoy Central gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Savoy Central, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Savoy Central vandaag nog!

€ 673,00

lees verder

Dubai
Product
 

First Central Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel First Central Hotel Suites is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 640 reizigers beoordelen Hotel First Central Hotel Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel First Central Hotel Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel First Central Hotel Suites vandaag nog!

€ 765,00

lees verder

Dubai
Product
 

Hilton Dubai Palm Jumeirah

Geniet van een super-de-luxe vakantie, helemaal in de stijl van Dubai! In dit 5-sterrenhotel kun je je even helemaal in de watten laten leggen en volledig tot rust komen. Het Hilton Dubai Palm Jumeirah ligt op het befaamde Palm Jumeirah, een eiland in de vorm van palmboom. Het stijlvolle hotel beschikt over onder meer een privéstrand met beachbar, een zwembad met uitzicht over de skyline van de stad, een rooftop-restaurant en zeer verzorgde kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn verschillende restaurants die verfijnde gerechten serveren en in de omgeving is bovendien van alles te doen en te beleven. Op zoek naar een toplocatie om te verblijven in Dubai? Boek dan je verblijf bij Hilton Dubai Palm Jumeirah!

€ 1.108,00

lees verder

Dubai
Product
 

TRYP by Wyndham Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel TRYP by Wyndham Dubai is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1729 reizigers beoordelen Hotel TRYP by Wyndham Dubai gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel TRYP by Wyndham Dubai, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel TRYP by Wyndham Dubai vandaag nog!

€ 774,00

lees verder

Dubai
Product
 

Al Khoory Executive

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Al Khoory Executive is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 639 reizigers beoordelen Hotel Al Khoory Executive gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Al Khoory Executive, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Al Khoory Executive vandaag nog!

€ 743,00

lees verder

Dubai
Product
 

Ramada Suite Wyndham Dubai JBR

Verblijven in een aangename accommodatie in Dubai? Hotel Ramada Suites by Wyndham Dubai JBR is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1289 reizigers beoordelen Hotel Ramada Suites by Wyndham Dubai JBR gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ramada Suites by Wyndham Dubai JBR, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Ramada Suites by Wyndham Dubai JBR vandaag nog!

€ 892,00

lees verder

Dubai
Product