user_mobilelogo

Center Parcs Park Eifel

Verblijven in een aangename accommodatie in Gunderath? Vakantiepark Center Parcs Park Eifel is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 724 reizigers beoordelen Vakantiepark Center Parcs Park Eifel gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs Park Eifel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Center Parcs Park Eifel vandaag nog!

€ 504,00

lees verder

Eifel
Product
 

Fabrys im Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Bollendorf? Appartement Fabrys im Hof is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Appartement Fabrys im Hof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Fabrys im Hof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Appartement Fabrys im Hof vandaag nog!

€ 258,00

lees verder

Eifel
Product
 

Vakantiepark SportGrafenwald

Verblijven in een aangename accommodatie in Daun? Vakantiepark Sporthotel Grafenwald is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 163 reizigers beoordelen Vakantiepark Sporthotel Grafenwald gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Sporthotel Grafenwald, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Sporthotel Grafenwald vandaag nog!

€ 792,00

lees verder

Eifel
Product
 

Buschhausen

Verblijven in een aangename accommodatie in Aken? Hotel Buschhausen is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 56 reizigers beoordelen Hotel Buschhausen gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Buschhausen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Buschhausen vandaag nog!

€ 1.270,00

lees verder

Eifel
Product
 

Campingpark Eifel

Verblijven in een aangename accommodatie in Waxweiler? Vakantiepark Campingpark Eifel is een luxe 5-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 435 reizigers beoordelen Vakantiepark Campingpark Eifel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Campingpark Eifel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Campingpark Eifel vandaag nog!

€ 366,00

lees verder

Eifel
Product
 

Prisma Burg Bollendorf

Verblijven in een aangename accommodatie in Bollendorf? Hotel Prisma Burg Bollendorf is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 69 reizigers beoordelen Hotel Prisma Burg Bollendorf gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Prisma Burg Bollendorf, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Prisma Burg Bollendorf vandaag nog!

€ 872,00

lees verder

Eifel
Product
 

Ruland

Verblijven in een aangename accommodatie in Altenahr? Hotel Ruland is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 43 reizigers beoordelen Hotel Ruland gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ruland, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ruland vandaag nog!

€ 672,00

lees verder

Eifel
Product
 

Bitburg

Verblijven in een aangename accommodatie in Bitburg? Hotel Bitburg is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 105 reizigers beoordelen Hotel Bitburg gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bitburg, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Bitburg vandaag nog!

€ 858,00

lees verder

Eifel
Product
 

Felsenhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerolstein? Vakantiepark Felsenhof is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 166 reizigers beoordelen Vakantiepark Felsenhof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Felsenhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Felsenhof vandaag nog!

€ 490,00

lees verder

Eifel
Product
 

am Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Stadtkyll? Hotel am Park is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1733 reizigers beoordelen Hotel am Park gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel am Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel am Park vandaag nog!

€ 1.114,00

lees verder

Eifel
Product
 

Lowenstein

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerolstein? Hotel Lowenstein is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 40 reizigers beoordelen Hotel Lowenstein gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lowenstein, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lowenstein vandaag nog!

€ 692,00

lees verder

Eifel
Product
 

am Stausee

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerolstein? Hotel Seehotel am Stausee is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 99 reizigers beoordelen Hotel Seehotel am Stausee gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Seehotel am Stausee, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Seehotel am Stausee vandaag nog!

€ 1.538,00

lees verder

Eifel
Product
 

Park Numbrecht

Verblijven in een aangename accommodatie in Numbrecht? Hotel Park Numbrecht is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 230 reizigers beoordelen Hotel Park Numbrecht gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park Numbrecht, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Park Numbrecht vandaag nog!

€ 248,00

lees verder

Eifel
Product
 

Waldferienpark Gerolstein

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerolstein? Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1461 reizigers beoordelen Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein vandaag nog!

€ 822,00

lees verder

Eifel
Product
 

Camping Laacher See

Camping Laacher See in Wassenach. Aan recreatiemeer met zandstrandje. Voetbal, tafeltennis en minigolf.

lees verder

Duitsland Eifel Wassenach
Product
 

Hotel Bitburg

Hotel Bitburg ligt in de schitterende Duitse Eifel. Geniet van de all inclusive formule en de gezellige biertuin van het hotel. Het hotel ligt vlakbij het stadje Bitburg, bekend van de Bitburg-bierbrouwerij. Vanuit het hotel kun je uitstapjes maken naar Luxemburg, de Ardennen, de Moezel en het Rijngebied. Maar misschien heb je al genoeg aan de schilderachtige valleien van de Eifel. De kamers van Hotel Bitburg zijn eenvoudig, maar zeker comfortabel. Ze beschikken over twee losse bedden, televisie, telefoon en badkamer met douche of bad. Op aanvraag zijn er ook mindervalide kamers en familiekamers beschikbaar. In het restaurant geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijke lunch. Het dinerbuffet, met heerlijke huisgemaakte en lokale gerechten, wordt hier ook gehouden. In de hotelbar of in de biertuin kun je genieten van een (lokaal) biertje. Parkeren is gratis en er zijn ook oplaadpunten aanwezig.Hotel Bitburg is de perfecte uitval...

€ 169,00

lees verder

Duitsland Eifel Bitburg
Product
 

Gemünder Vakantiepark Salzberg

Geniet van een vakantie in het verzorgde Gemünder Vakantiepark Salzberg, gelegen aan een hellende weg in natuurgebied Vogelzang aan de rand van het Nationale Park Eifel. Hier komt u heerlijk tot rust. De diverse excursiemogelijkheden in de omgeving zorgen ervoor dat dit een fijne vakantiebestemming is voor een breed publiek. Breng bv. een bezoek aan de romantische stad Monschau, Bad Münstereifel of aan Keulen. Waaghalzen kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen attractiepark Phantasialand en zoekt u iets minder avontuur, dan is de Eifel regio uitstekend geschikt voor het maken van uitgebreide wandel- en fietstochten. Op het park ontspant u in de sauna of laat u zichzelf van de sportieve kant zien in de fitness of tijdens een potje tafeltennis. Het Gemünder Vakantiepark Salzberg is hoog gewaardeerd onder haar gasten. De comfortabele appartementen en fantastische omgeving hebben bijgedragen aan een geslaagde vakantie in de Eifel.

€ 131,00

lees verder

Duitsland Eifel Schleiden
Product
 

Vakantiepark Felsenhof

Vakantiepark Felsenhof is een kleinschalig familiepark in het hart van de Vulkaaneifel waar de uitgestrekte bossen, schilderachtige stadjes, diepe kratermeren en smalle riviervalleien het beeld bepalen. Vakantiepark Felsenhof is een heerlijke plek die rust en puurheid ademt. Tegelijkertijd is er meer dan voldoende te beleven voor jong en oud. Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in de speeltuin, in het zwembad, op het volleybalveld of tijdens de animatie. Ook in de omgeving is er zoveel te doen. Van wildparken met attracties en speeltuinen tot kratermeren waarin u kunt zwemmen. Het stadje Gerolstein ligt op ca. 2 km van het vakantiepark. Hier vindt u een kegelbaan, een squashbaan, tennishal, musea en een overdekt zwembad met sauna, solarium en fitnesscentrum. Vanaf het park heeft u een mooi uitzicht over Gerolstein, de rotspartijen en het Kylldal. Een ideale plek om helemaal tot rust te komen en te ontsnappen aan het drukke leven van alledag.

€ 239,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Gemunder Ferienpark Salzberg

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Gemunder Ferienpark Salzberg

€ 173,00

lees verder

Duitsland Eifel Schleiden
Product
 

Vakantiepark Dormio Resort Eifeler Tor

Kom vakantie vieren in het luxe Dormio Resort Eifeler Tor. Een vakantiebestemming voor families, een groep vrienden en natuurliefhebbers, vanwege de uitgebreide faciliteiten en de geweldige ligging aan het Nationaal Park Eifel. Tijdens de vakantie is het lastig stil te zitten. In de nabije omgeving vindt u tal van leuke bezienswaardigheden en zijn er diverse uitstapjes mogelijk die geschikt zijn voor het hele gezin. Na een dag in de buitenlucht, vermaken de kinderen zich prima in het buitenzwembad of in een van de speeltuinen terwijl u geniet van het zonnetje en ontspant op de ligstoelen bij het zwembad. Vanaf uw ligbedje heeft u een adembenemend uitzicht over het Rurdal. Is het nog iets te koud voor het buitenzwembad? Neem dan een duik in het heerlijk verwarmde binnenzwembad. Heeft u daarna geen zin meer om te koken? Geen probleem. In het gezellige restaurant Heimbacher Brauhaus op Dormio Resort Eifeler Tor kunt u kennis maken met de lokale keuken en zelf

€ 170,00

lees verder

Duitsland Eifel Heimbach
Product
 

Dormio Resort Eifeler Tor

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Dormio Resort Eifeler Tor

€ 424,00

lees verder

Duitsland Eifel Heimbach
Product
 

Roompot Ferienresort Cochem

In het prachtige Moezelgebied, aan de rand van het plaatsje Ediger-Eller, ligt Roompot Ferienresort Cochem. Op 342 km vanaf Utrecht vind je dit sfeervolle park waar jong en oud zich vermaken. Op slechts 9 autominuten afstand van het park ligt het gelijknamige plaatsje Cochem. Geniet vanuit je villa van de prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving van de Moezel. Bij Roompot Ferienresort Cochem ben je aan het juiste vakantieadres wanneer je kiest voor een actieve vakantie. Zowel beginnende als gevorderde golfers genieten van een sportieve dag op de golfbaan. Neem een duik in het zwembad of vermaak je op de sportvelden. Ook voor de rustzoekers is Roompot Ferienresort Cochem een heerlijk park om naartoe te gaan. Ontdek de prachtige natuur te voet of met de fiets of bewonder de mooie omgeving vanaf je eigen terras. Ontspannen kan ook in de bungalow. Kies voor een avond dineren in het restaurant of haal een snackmaaltijd af bij de snackbar.De omgeving biedt vol...

€ 165,00

lees verder

Duitsland Eifel Ediger Eller
Product
 

Campingpark Kronenburger See

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Campingpark Kronenburger See

€ 138,00

lees verder

Duitsland Eifel Hallschlag
Product
 

Campingpark Eifel

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Campingpark Eifel

€ 232,00

lees verder

Duitsland Eifel Waxweiler
Product
 

Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein

Waldferienpark Gerolstein is een populair, aantrekkelijk geprijsd vakantiepark met comfortabele bungalows tot 6 personen en een rustige ligging aan het einde van een doodlopende weg. De kinderen kunnen hier zorgeloos spelen. De fijne chalets en bungalows bevinden zich in een dennenbos en op korte afstand van het centrum van Gerolstein. Vanwege de gunstige ligging kunt u vanaf het park direct de natuur in om te wandelen en te fietsen. Op het park vermaken de kinderen zich in het binnenzwembad, de speeltuin en op de kinderboerderij. Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein is een perfecte plek voor jong en oud en de veelzijdige Eifel regio biedt voldoende mogelijkheden voor uitstapjes en outdoor activiteiten. Vele gasten hebben inmiddels genoten van hun vakantie op dit gastvrije vakantiepark in Gerolstein.

€ 305,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Anny

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Anny

€ 327,00

lees verder

Duitsland Eifel Deudesfeld
Product
 

Löwenstein

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Löwenstein

€ 216,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Center Parcs Park Eifel

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Center Parcs Park Eifel

€ 548,00

lees verder

Duitsland Eifel Gunderath
Product
 

Fabrys Apartmenthof

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Fabrys Apartmenthof

€ 142,00

lees verder

Duitsland Eifel Bollendorf
Product
 

Prisma Burg Bollendorf

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Prisma Burg Bollendorf

€ 329,00

lees verder

Duitsland Eifel Bollendorf
Product
 

Feriendorf Felsenhof

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Feriendorf Felsenhof

€ 464,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Am Park Stadtkyll

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Am Park Stadtkyll

€ 314,00

lees verder

Duitsland Eifel Stadtkyll
Product
 

Bitburg

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Bitburg

€ 264,00

lees verder

Duitsland Eifel Bitburg
Product
 

Zum Alten Forsthaus

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Zum Alten Forsthaus

€ 334,00

lees verder

Duitsland Eifel Vossenack
Product
 

Seehotel am Stausee

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Seehotel am Stausee

€ 441,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Sporthotel Resort Grafenwald

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Sporthotel & Resort Grafenwald

€ 289,00

lees verder

Duitsland Eifel Daun
Product
 

Zur Post

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Zur Post

€ 230,00

lees verder

Duitsland Eifel Deudesfeld
Product
 

Nohles

Halfvrijstaand huis 2-kamers 49 m2, op de begane grond. Woon-/eetkamer met Sat-TV, radio en CD-speler. Uitgang naar de veranda. 1 kamer met 2 bedden. Kookhoek (2-pits kookplaat, mini-oven, broodrooster, waterkoker, magnetron, elektrische koffiemachine). Douche/WC. Terrasmeubelen. Mooi uitzicht op het landschap. Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer. Internet (Internet (WiFi), gratis). Let op: rookvrij huis. Privé ingang.

€ 52,00

lees verder

Duitsland Eifel Adenau
Product