user_mobilelogo

Roompot Ferienresort Cochem

In het prachtige Moezelgebied, aan de rand van het plaatsje Ediger-Eller, ligt Roompot Ferienresort Cochem. Op 342 km vanaf Utrecht vind je dit sfeervolle park waar jong en oud zich vermaken. Op slechts 9 autominuten afstand van het park ligt het gelijknamige plaatsje Cochem. Geniet vanuit je villa van de prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving van de Moezel. Bij Roompot Ferienresort Cochem ben je aan het juiste vakantieadres wanneer je kiest voor een actieve vakantie. Zowel beginnende als gevorderde golfers genieten van een sportieve dag op de golfbaan. Neem een duik in het zwembad of vermaak je op de sportvelden. Ook voor de rustzoekers is Roompot Ferienresort Cochem een heerlijk park om naartoe te gaan. Ontdek de prachtige natuur te voet of met de fiets of bewonder de mooie omgeving vanaf je eigen terras. Ontspannen kan ook in de bungalow. Kies voor een avond dineren in het restaurant of haal een snackmaaltijd af bij de snackbar.De omgeving biedt vol...

€ 84,00

lees verder

Duitsland Eifel Ediger Eller
Product
 

Campingpark Kronenburger See

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Campingpark Kronenburger See

€ 84,00

lees verder

Duitsland Eifel Hallschlag
Product
 

Center Parcs Park Eifel

Verblijven in een aangename accommodatie in Gunderath? Vakantiepark Center Parcs Park Eifel is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 724 reizigers beoordelen Vakantiepark Center Parcs Park Eifel gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs Park Eifel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Center Parcs Park Eifel vandaag nog!

€ 404,00

lees verder

Eifel
Product
 

Vakantiepark SportGrafenwald

Verblijven in een aangename accommodatie in Daun? Vakantiepark Sporthotel Grafenwald is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 163 reizigers beoordelen Vakantiepark Sporthotel Grafenwald gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Sporthotel Grafenwald, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Sporthotel Grafenwald vandaag nog!

€ 764,00

lees verder

Eifel
Product
 

Campingpark Eifel

Verblijven in een aangename accommodatie in Waxweiler? Vakantiepark Campingpark Eifel is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 435 reizigers beoordelen Vakantiepark Campingpark Eifel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Campingpark Eifel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Campingpark Eifel vandaag nog!

€ 396,00

lees verder

Eifel
Product
 

Prisma Burg Bollendorf

Verblijven in een aangename accommodatie in Bollendorf? Hotel Prisma Burg Bollendorf is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 69 reizigers beoordelen Hotel Prisma Burg Bollendorf gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Prisma Burg Bollendorf, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Prisma Burg Bollendorf vandaag nog!

€ 858,00

lees verder

Eifel
Product
 

Im Hof Fabry

Verblijven in een aangename accommodatie in Bollendorf? Appartement Im Hof Fabry is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Appartement Im Hof Fabry gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Im Hof Fabry, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Appartement Im Hof Fabry vandaag nog!

€ 248,00

lees verder

Eifel
Product
 

am Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Stadtkyll? Hotel am Park is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1733 reizigers beoordelen Hotel am Park gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel am Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel am Park vandaag nog!

€ 778,00

lees verder

Eifel
Product
 

Dorint Parkhotel Siegen

Verblijven in een aangename accommodatie in Siegen? Hotel Dorint Parkhotel Siegen is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 235 reizigers beoordelen Hotel Dorint Parkhotel Siegen gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dorint Parkhotel Siegen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Dorint Parkhotel Siegen vandaag nog!

€ 558,00

lees verder

Eifel
Product
 

Buschhausen

Verblijven in een aangename accommodatie in Aken? Hotel Buschhausen is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 56 reizigers beoordelen Hotel Buschhausen gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Buschhausen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Buschhausen vandaag nog!

€ 1.138,00

lees verder

Eifel
Product
 

Lindner Ferienpark Nurburgring

Verblijven in een aangename accommodatie in Drees? Vakantiepark Lindner Ferienpark Nurburgring is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 165 reizigers beoordelen Vakantiepark Lindner Ferienpark Nurburgring gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Lindner Ferienpark Nurburgring, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Lindner Ferienpark Nurburgring vandaag nog!

€ 694,00

lees verder

Eifel
Product
 

Eifelstern

Verblijven in een aangename accommodatie in Bitburg? Hotel Eifelstern is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 105 reizigers beoordelen Hotel Eifelstern gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Eifelstern, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Eifelstern vandaag nog!

€ 820,00

lees verder

Eifel
Product
 

Campingpark Eifel

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Campingpark Eifel

€ 182,00

lees verder

Duitsland Eifel Waxweiler
Product
 

Hotel Bitburg

Hotel Bitburg ligt in de schitterende Duitse Eifel. Geniet van de all inclusive formule en de gezellige biertuin van het hotel. Het hotel ligt vlakbij het stadje Bitburg, bekend van de Bitburg-bierbrouwerij. Vanuit het hotel kun je uitstapjes maken naar Luxemburg, de Ardennen, de Moezel en het Rijngebied. Maar misschien heb je al genoeg aan de schilderachtige valleien van de Eifel. De kamers van Hotel Bitburg zijn eenvoudig, maar zeker comfortabel. Ze beschikken over twee losse bedden, televisie, telefoon en badkamer met douche of bad. Op aanvraag zijn er ook mindervalide kamers en familiekamers beschikbaar. In het restaurant geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijke lunch. Het dinerbuffet, met heerlijke huisgemaakte en lokale gerechten, wordt hier ook gehouden. In de hotelbar of in de biertuin kun je genieten van een (lokaal) biertje. Parkeren is gratis en er zijn ook oplaadpunten aanwezig.Hotel Bitburg is de perfecte uitval...

€ 119,00

lees verder

Duitsland Eifel Bitburg
Product
 

Ruland

Verblijven in een aangename accommodatie in Altenahr? Hotel Ruland is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 43 reizigers beoordelen Hotel Ruland gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ruland, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ruland vandaag nog!

€ 668,00

lees verder

Eifel
Product
 

Lowenstein

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerolstein? Hotel Lowenstein is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 40 reizigers beoordelen Hotel Lowenstein gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lowenstein, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lowenstein vandaag nog!

€ 668,00

lees verder

Eifel
Product
 

Park Numbrecht

Verblijven in een aangename accommodatie in Numbrecht? Hotel Park Numbrecht is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 230 reizigers beoordelen Hotel Park Numbrecht gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park Numbrecht, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Park Numbrecht vandaag nog!

€ 668,00

lees verder

Eifel
Product
 

Felsenhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerolstein? Vakantiepark Felsenhof is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 166 reizigers beoordelen Vakantiepark Felsenhof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Felsenhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Felsenhof vandaag nog!

€ 372,00

lees verder

Eifel
Product
 

Waldferienpark Gerolstein

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerolstein? Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 485 reizigers beoordelen Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein vandaag nog!

€ 636,00

lees verder

Eifel
Product
 

Michel en Friends

Verblijven in een aangename accommodatie in Monschau? Hotel Michel en Friends is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2680 reizigers beoordelen Hotel Michel en Friends gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Michel en Friends, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Michel en Friends vandaag nog!

€ 364,00

lees verder

Eifel
Product
 

am Stausee

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerolstein? Hotel Seehotel am Stausee is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 99 reizigers beoordelen Hotel Seehotel am Stausee gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Seehotel am Stausee, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Seehotel am Stausee vandaag nog!

€ 1.050,00

lees verder

Eifel
Product
 

Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein

Waldferienpark Gerolstein is een populair, aantrekkelijk geprijsd vakantiepark met comfortabele bungalows tot 6 personen en een rustige ligging aan het einde van een doodlopende weg. De kinderen kunnen hier zorgeloos spelen. De fijne chalets en bungalows bevinden zich in een dennenbos en op korte afstand van het centrum van Gerolstein. Vanwege de gunstige ligging kunt u vanaf het park direct de natuur in om te wandelen en te fietsen. Op het park vermaken de kinderen zich in het binnenzwembad, de speeltuin en op de kinderboerderij. Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein is een perfecte plek voor jong en oud en de veelzijdige Eifel regio biedt voldoende mogelijkheden voor uitstapjes en outdoor activiteiten. Vele gasten hebben inmiddels genoten van hun vakantie op dit gastvrije vakantiepark in Gerolstein.

€ 150,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Vakantiepark Felsenhof

Vakantiepark Felsenhof is een kleinschalig familiepark in het hart van de Vulkaaneifel waar de uitgestrekte bossen, schilderachtige stadjes, diepe kratermeren en smalle riviervalleien het beeld bepalen. Vakantiepark Felsenhof is een heerlijke plek die rust en puurheid ademt. Tegelijkertijd is er meer dan voldoende te beleven voor jong en oud. Het stadje Gerolstein ligt op ca. 2 km van het vakantiepark. Hier vindt u een kegelbaan, een squashbaan, tennishal, musea en een overdekt zwembad met sauna, solarium en fitnesscentrum. Vanaf het park heeft u een mooi uitzicht over Gerolstein, de rotspartijen en het Kylldal. Een ideale plek om helemaal tot rust te komen en te ontsnappen aan het drukke leven van alledag.

€ 143,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Seehotel am Stausee

Seehotel am Stausee is een uitstekend 4-sterrenhotel midden in de prachtige natuur van de Vulkaaneifel. Vanuit het hotel heeft u uitzicht over het stuwmeer en de heuvels van de Eifel. Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u de omgeving al wandelend of fietsend gaat verkennen. Ook uitstapjes naar de Ahr, Moezel, de bekende Nürburgring, de belgische Ardennen en Luxemburg behoren tot de mogelijkheden. Na een dag op stap ontspant u in de vernieuwde wellness of trekt een aantal banen in het binnenzwembad. Kiest u voor halfpension kunt u aanschuiven voor een heerlijk 4-gangendiner. Niet alleen de faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf in de Eifel.

€ 187,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Hotel Michel Friends

Het 3-sterrenhotel Michel & Friends staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding en mooie ligging in het populaire plaatsje Monschau, een pareltje in de Eifel. Hotel Michel & Friends beschikt over comfortabele en modern ingerichte kamers. Een perfect hotel om de romantische Eifel regio binnen een aantal dagen te ontdekken. Na een heerlijke dag in het gezellige centrum van Monschau, in het Natuurpark Eifel of na een mooie wandel- of fietstocht kunt u in Hotel Michel & Friends terecht voor een duik in het zwembad. Of u laadt de batterij voor een nieuwe dag vol mooie avonturen weer op in de sauna. Service en klantvriendelijkheid staan bij dit hotel hoog in het vaandel, bij aankomst wordt u dan ook hartelijk ontvangen door het personeel. Zij doen er tijdens uw verblijf alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Gasten die u voor zijn gegaan zijn te spreken over de bereikbaarheid, ligging en de faciliteiten van het hotel.

€ 201,00

lees verder

Duitsland Eifel Monschau
Product
 

Anny

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Anny

€ 247,00

lees verder

Duitsland Eifel Deudesfeld
Product
 

Löwenstein

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Löwenstein

€ 136,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Lindner Nürburgring Ferienpark

8-daagse Vakantie naar Eifel bij Lindner Nürburgring Ferienpark

€ 694,00

lees verder

Duitsland Eifel Drees
Product
 

Center Parcs Park Eifel

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Center Parcs Park Eifel

€ 264,00

lees verder

Duitsland Eifel Gunderath
Product
 

Fabrys Apartmenthof

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Fabrys Apartmenthof

€ 64,00

lees verder

Duitsland Eifel Bollendorf
Product
 

Prisma Burg Bollendorf

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Prisma Burg Bollendorf

€ 259,00

lees verder

Duitsland Eifel Bollendorf
Product
 

Feriendorf Felsenhof

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Feriendorf Felsenhof

€ 268,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Am Park Stadtkyll

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Am Park Stadtkyll

€ 169,00

lees verder

Duitsland Eifel Stadtkyll
Product
 

Bitburg

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Bitburg

€ 163,00

lees verder

Duitsland Eifel Bitburg
Product
 

Zum Alten Forsthaus

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Zum Alten Forsthaus

€ 214,00

lees verder

Duitsland Eifel Vossenack
Product
 

Seehotel am Stausee

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Seehotel am Stausee

€ 274,00

lees verder

Duitsland Eifel Gerolstein
Product
 

Sporthotel Resort Grafenwald

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Sporthotel & Resort Grafenwald

€ 193,00

lees verder

Duitsland Eifel Daun
Product
 

Zur Post

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Zur Post

€ 146,00

lees verder

Duitsland Eifel Deudesfeld
Product
 

Nohles

Halfvrijstaand huis 2-kamers 49 m2, op de begane grond. Woon-/eetkamer met Sat-TV, radio en CD-speler. Uitgang naar de veranda. 1 kamer met 2 bedden. Kookhoek (2-pits kookplaat, mini-oven, broodrooster, waterkoker, magnetron, elektrische koffiemachine). Douche/WC. Terrasmeubelen. Mooi uitzicht op het landschap. Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer. Internet (Internet (WiFi), gratis). Let op: rookvrij huis. Privé ingang.

€ 52,00

lees verder

Duitsland Eifel Adenau
Product
 

Eifelnatur (Haus 3)

Halfvrijstaand huis 7-kamers 216 m2 op 3 verdiepingen, op de begane grond. Modern en smaakvol ingericht: woon-/eetkamer 36 m2 met Sat-TV (Flatscreen TV), CD-speler en DVD. Uitgang naar het terras. 1 kamer 17 m2 met 1 2-pers bed (180 cm, lengte 200 cm). 1 kamer 13 m2 met 2 bedden (90 cm, lengte 200 cm). Kleine keuken 6 m2 (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, broodrooster, waterkoker, magnetron, elektrische koffiemachine). Douche/WC. Souterrain: woon-/eetkamer 35 m2 met Sat-TV (Flatscreen TV), CD-speler, stereo-installatie en DVD. Uitgang naar het terras. 1 kamer 14 m2 met 2 bedden (90 cm, lengte 200 cm). 1 kamer 16 m2 met 1 2-pers bed (180 cm, lengte 200 cm). Kookhoek (4-pits kookplaat, oven, broodrooster, waterkoker, magnetron, elektrische koffiemachine). Bad/WC. Bovenverdieping: 1 kamer 36 m2, met afgeschuinde daken met 1 bed (90 cm, lengte 200 cm), 1 2-pers bed (180 cm, lengte 200 cm), Sat-TV (Flatscreen TV), DVD. Bad/WC. Terras 43 m2, terras 20 m2. Terrasmeubelen, barbecue. Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer, klamboe, kinderstoel, haardroger, babycommode. Internet (Internet (WiFi), gratis). Let op: rookvrij huis. Maximaal 3 huisdieren/honden toegestaan. Rookmelders, brandblusser.

€ 193,28

lees verder

Duitsland Eifel Immerath
Product