user_mobilelogo

Lou Passavous

Verblijven in een aangename accommodatie in Le Vernet? Camping Lou Passavous is een comfortabel 3-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Camping Lou Passavous, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Camping Lou Passavous vandaag nog!

€ 530,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

La Nubliere

Verblijven in een aangename accommodatie in Doussard? Camping La Nubliere is een comfortabel 3-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Camping La Nubliere, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Camping La Nubliere vandaag nog!

€ 562,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Camping Sandaya Domaine du Verdon

Camping Domaine du Verdon is gelegen aan de gelijknamige rivier in een prachtige, bosrijke omgeving in de Provence. Deze camping biedt vermaak voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken in het zwemparadijs, de speeltuin of met het enthousiaste animatieteam. Ondertussen kunt u in alle rust genieten van het zonnetje bij het zen-zwembad dat alleen bedoeld is voor volwassenen. Aan sportieve activiteiten is er op Domaine du Verdon ook geen gebrek. Daag elkaar uit voor een potje tafeltennis, volleybal of jeu de boules, u vindt het hier allemaal. En wie houdt er nou niet van een rondje minigolf? 's Avonds wordt er ook voor entertainment gezorgd in de vorm van muziekavonden en shows. Een waar hoogtepunt voor de kinderen is de minidisco. De camping beschikt ook over een heerlijk restaurant met een leuk terras. Voor een snelle hap kunt u ook terecht bij de snackbar of de pizzeria. Verder is er ook een kleine supermarkt en een bakker waar u 's ochtends een lekker vers

€ 147,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Castellane
Product
 

Camping Sandaya La Nublière

Camping la Nublière is een leuke familiecamping aan een prachtig meer. Aan dit meer kunt u vrijblijvend een plekje zoeken voor uw handdoek en plaatsnemen op het strandje of op de grasweide. Het water is mooi helder en het uitzicht over de bergen fenomenaal. De waterspeeltuin is een ware hit onder de kinderen, op de warme dagen kunnen zij helemaal hun ei kwijt en spelenderwijs afkoelen. Terwijl de kinderen zich vermaken in deze waterspeeltuin kunt u op een van de ligstoelen plaatsnemen of u loopt binnen bij het wellnesscenter. Hier kunt u, tegen betaling, genieten van het binnenzwembad en de whirlpool. Even ontspannen in de sauna, het stoombad en de jacuzzi kan in Alduts Only gedeelte van het wellnesscenter. Aan het meer, net buiten de camping, kunt u verschillende leuke activiteiten op het water doen. Zo kunt u u bijvoorbeeld een kano of waterfiets huren en heerlijk dobberen op het meer, terwijl u geniet van het uitzicht komt helemaal tot rust.

€ 182,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Doussard
Product
 

Residence Montana Plein Sud

Verblijven in een aangename accommodatie in Val Thorens? Appartement Residence Montana Plein Sud is een luxe 5-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 242 reizigers beoordelen Appartement Residence Montana Plein Sud gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Residence Montana Plein Sud, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Residence Montana Plein Sud vandaag nog!

€ 2.278,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Le Cheval Blanc

Verblijven in een aangename accommodatie in Val Thorens? Appartement Le Cheval Blanc is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Appartement Le Cheval Blanc gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Le Cheval Blanc, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Le Cheval Blanc vandaag nog!

€ 970,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Altis

Verblijven in een aangename accommodatie in Brides Les Bains? Hotel Altis is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel Altis gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Altis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Altis vandaag nog!

€ 906,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Goelia Le Balcon des Neiges

Verblijven in een aangename accommodatie in St. Sorlin D Arves? Appartement Goelia Le Balcon des Neiges is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 375 reizigers beoordelen Appartement Goelia Le Balcon des Neiges gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Goelia Le Balcon des Neiges, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Goelia Le Balcon des Neiges vandaag nog!

€ 1.122,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Residence Chalet de l Adonis

Verblijven in een aangename accommodatie in Les Menuires? Appartement Residence Chalet de l Adonis is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 69 reizigers beoordelen Appartement Residence Chalet de l Adonis gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Residence Chalet de l Adonis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Residence Chalet de l Adonis vandaag nog!

€ 1.504,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

MMV Residence Club Le Silvana

Toe aan een geweldige gezinsvakantie in Risoul? Het luxe 4-sterren Appartement MMV Residence Club Le Silvana ligt midden in de Franse Alpen. Stap de deur uit en ski gelijk de piste af! Juist zin om te luieren? Laat je dan verwennen in de spa. De kinderen zullen niet eens door hebben dat je weg bent in de Kids Club. Boek nu jouw reis bij Appartement MMV Residence Club Le Silvana voor een vakantie vol vermaak voor het hele gezin!

€ 1.206,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Residence Le Mont Soleil

Verblijven in een aangename accommodatie in La Plagne? Appartement Residence Le Mont Soleil Pierre et Vacances is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 574 reizigers beoordelen Appartement Residence Le Mont Soleil Pierre et Vacances gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Residence Le Mont Soleil Pierre et Vacances, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Residence Le Mont Soleil Pierre et Vacances vandaag nog!

€ 1.520,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Lagrange Grand Panorama II

Verblijven in een aangename accommodatie in Valmeinier? Hotel Lagrange Vacances Le Grand Panorama II is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 57 reizigers beoordelen Hotel Lagrange Vacances Le Grand Panorama II gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lagrange Vacances Le Grand Panorama II, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Lagrange Vacances Le Grand Panorama II vandaag nog!

€ 680,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Lagrange Prestige L Arollaie

Verblijven in een aangename accommodatie in Peisey-vallandry? Aparthotel Residence Lagrange Prestige L Arollaie is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 376 reizigers beoordelen Aparthotel Residence Lagrange Prestige L Arollaie gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Residence Lagrange Prestige L Arollaie, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Residence Lagrange Prestige L Arollaie vandaag nog!

€ 1.254,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Chalet des Neiges Arolles

Verblijven in een aangename accommodatie in Les Arcs 2000? Appartement Chalet des Neiges Arolles is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Appartement Chalet des Neiges Arolles gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Chalet des Neiges Arolles, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Chalet des Neiges Arolles vandaag nog!

€ 3.678,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

VVF Residence Villages Arolles

Verblijven in een aangename accommodatie in La Plagne? Appartement VVF Residence Villages Les Arolles is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6 reizigers beoordelen Appartement VVF Residence Villages Les Arolles gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement VVF Residence Villages Les Arolles, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement VVF Residence Villages Les Arolles vandaag nog!

€ 568,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Pierre et Vacances Les Bergers

Verblijven in een aangename accommodatie in L Alpe D Huez? Appartement Pierre et Vacances Residence Les Bergers is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 951 reizigers beoordelen Appartement Pierre et Vacances Residence Les Bergers gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Pierre et Vacances Residence Les Bergers, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Pierre et Vacances Residence Les Bergers vandaag nog!

€ 1.518,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Pierre et Vacances Le Thabor

Verblijven in een aangename accommodatie in Valmeinier? Appartement Pierre et Vacances Residence Le Thabor is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 215 reizigers beoordelen Appartement Pierre et Vacances Residence Le Thabor gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Pierre et Vacances Residence Le Thabor, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Pierre et Vacances Residence Le Thabor vandaag nog!

€ 1.448,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

L Écrin du Lac

L Écrin du Lac - Franse Alpen

€ 99,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Chorges
Product
 

Le Cristal de Jade

8-daagse Autovakantie naar Franse Alpen bij Le Cristal de Jade

€ 367,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Chamonix
Product
 

Baie de la Chapelle

Baie de la Chapelle - Franse Alpen

€ 99,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Chorges
Product
 

Camping Relais du Léman

Camping Relais du Léman - Franse Alpen

€ 99,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Messery
Product
 

Goélia Le Sornin

8-daagse Autovakantie naar Franse Alpen bij Goélia Le Sornin

€ 184,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Autrans
Product
 

Les Chalets de la Vanoise

Verblijven in een aangename accommodatie in La Norma? Appartement Les Chalets et Balcons de la Vanoise is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 44 reizigers beoordelen Appartement Les Chalets et Balcons de la Vanoise gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Les Chalets et Balcons de la Vanoise, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Les Chalets et Balcons de la Vanoise vandaag nog!

€ 740,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Residence les Chalets et Balcons de la Vanoise

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Residence les Chalets et Balcons de la Vanoise

€ 347,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen La Norma
Product
 

Le New Solarium

Verblijven in een aangename accommodatie in Courchevel 1850? Hotel Le New Solarium is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Le New Solarium, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Le New Solarium vandaag nog!

€ 1.504,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

Le Balcon des Neiges

8-daagse Autovakantie naar Franse Alpen bij Le Balcon des Neiges

€ 611,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen St Sorlin d apos Arves
Product
 

Etoiles d Orion

Verblijven in een aangename accommodatie in Orcieres? Hotel Etoiles d Orion is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 428 reizigers beoordelen Hotel Etoiles d Orion gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Etoiles d Orion, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Etoiles d Orion vandaag nog!

€ 582,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

The People Les 2 Alpes

8-daagse Autovakantie naar Franse Alpen bij The People Les 2 Alpes

€ 101,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Les Deux Alpes
Product
 

Le Savoy

Le Savoy - Franse Alpen

€ 99,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Challes les Eaux
Product
 

MMV Residence Club L Altaviva

Verblijven in een aangename accommodatie in Tignes? Appartement MMV Residence Club L Altaviva is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 99 reizigers beoordelen Appartement MMV Residence Club L Altaviva gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement MMV Residence Club L Altaviva, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement MMV Residence Club L Altaviva vandaag nog!

€ 1.714,00

lees verder

Franse Alpen
Product
 

New Solarium

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij New Solarium

€ 752,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Courchevel 1850
Product
 

Camping Les 3 Lacs du Soleil

Deze camping in de Isère, is net zo bijzonder als de naam doet voorkomen; Camping Les 3 Lacs du Soleil oftewel de 3 meren van de zon. De Franse camping is een mooie 4-sterren camping gelegen aan de oevers van drie meren. Op deze Franse camping beschikt over een aantal faciliteiten. Voor een heerlijk hapje en drankje kunt u terecht bij het restaurant of de bar. Terwijl u geniet van een een heerlijk verkoelend drankje op het terras, vermaken de kinderen zich bij het animatie team of in het zwembad. Naast ontspannen kunt u zich ook inspannen op de fitnessapparaten of door een lange wandeling te maken langs de meren. Iets minder inspannend - maar niet minder leuk - is een potje minigolf, wie van jullie gaat er winnen? Van de drie meren wordt gebruikt als zwemmeer. Hier kunt u heerlijk zwemmen in het heldere natuurwater. De andere twee meren worden gebuikt om te vissen en als zwemplaats van uw trouwe viervoeter. Er is bijna een garantie tot een goede vangst, het

€ 118,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Trept
Product
 

Le Courounba

Le Courounba - Franse Alpen

€ 99,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Les Vigneaux
Product
 

Le Lac des Sapins

Le Lac des Sapins - Franse Alpen

€ 99,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Cublize
Product
 

Kasteelhotel Chateau De Candie

Chateau de Candie ligt centraal in de Alpen. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. U verblijft in een kasteelhotel dat al lange tijd in handen is van diverse families. De persoonlijke sfeer en benadering worden door de gasten zeer op prijs gesteld. Het hotel is omgeven door een grote tuin en een zwembad waar u heerlijk kunt relaxen. 's Avonds heeft u de keuze uit twee restaurants met een uitstekende keuken maar u kunt ook een keertje kiezen om in Chambéry uit eten te gaan. Tijdens uw verblijf zijn er in Chambéry diverse activiteiten mogelijk, zoals wandelen en fietsen. Chateau du Candie is voor stellen een ideale accommodatie.

€ 133,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Chambery
Product
 

Les Arolles

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Les Arolles

€ 496,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen La Plagne
Product