user_mobilelogo

Parc Hotel

Vlak naast een golfbaan in een prachtige groen omgeving ligt het Parc Hotel, naast Residence Eden dat van dezelfde hotelketen 'Parc Hotels Italia' is. Hier beleeft u een heerlijke vakantie, mét of zonder kinderen. Gasten waarderen het Parc Hotel vanwege de vele faciliteiten en de mooie, rustige ligging, toch niet ver van het Gardameer. In het hotel kunt u 's avonds heerlijk eten of een drankje drinken in de bar.

€ 60,00

lees verder

Italië Gardameer Peschiera del Garda
Product
 

Parc Hotel Germano Suites Residence

4-daagse Zonvakantie naar Gardameer bij Parc Hotel Germano Suites & Residence

€ 372,00

lees verder

Italië Gardameer Bardolino
Product
 

Baia Verde

4-daagse Autovakantie naar Gardameer bij Baia Verde

€ 174,00

lees verder

Italië Gardameer Manerba del Garda
Product
 

Camping Della Colombaia

Camping Della Colombaia is een terrassencamping aan het Gardameer. Door de hoogteverschillen op de camping is het uitzicht op sommige plaatsen fenomenaal. Zoals op het terras van het restaurant bijvoorbeeld, hier heb je een panoramisch uitzicht over het Gardameer. Met zo'n uitzicht, smaakt de pizza toch net wat lekkerder. In het zwembad kun je een verfrissende duik nemen en vervolgens weer opwarmen in de zon op een van de ligstoelen. Terwijl jij geniet van het heerlijke weer zullen de kinderen zich vermaken in het spraypark. Waterpret gegarandeerd! Wanneer het weer iets minder is, of de kinderen gewoon even wat anders willen dan kunnen ze zich vermaken bij de speeltuin. Er is ook een indoorspeeltuin op deze familiecamping. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren. Leuke gezinsactiviteiten op de camping zijn een potje minigolf en jeu-de-boules. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is deze camping erg leuk en worden er in het hoogseizoen

€ 308,00

lees verder

Italië Gardameer Padenghe sul Garda
Product
 

Appartementen Residence Eden

Residence Eden is een populair vakantiepark op ca. 10 minuten rijden van Peschiera del Garda, de shuttlebus brengt u er gratis heen. Er zijn maar liefst 3 zwembaden, waarvan 1 met glijbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin, een skatepark, minigolf en in de zomer volop animatie. Hier beleeft iedereen van jong tot oud een heerlijke vakantie! Gasten waarderen Residence Eden vanwege de vele faciliteiten en de mooie, rustige ligging, toch niet ver van het Gardameer. Bij het naastgelegen Parc Hotel kunt u 's avonds heerlijk eten of een drankje drinken in de bar.

€ 100,00

lees verder

Italië Gardameer Peschiera del Garda
Product
 

Camping Riva Blu

Camping Riva Blu in Padenghe Sul Garda. Direct aan het Gardameer. Zwembad met spraypark.

lees verder

Italië Gardameer Padenghe Sul Garda
Product
 

Resicence Doria

Verblijven in een aangename accommodatie in Garda? Hotel Resicence Doria is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel Resicence Doria gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Resicence Doria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Resicence Doria vandaag nog!

€ 511,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Porto Azzurro

Verblijven in een aangename accommodatie in Sirmione? Hotel Porto Azzurro is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 8 reizigers beoordelen Hotel Porto Azzurro gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Porto Azzurro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Porto Azzurro vandaag nog!

€ 853,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Doria

4-daagse Autovakantie naar Gardameer bij Doria

€ 213,00

lees verder

Italië Gardameer Garda
Product
 

Parc Hotel

Verblijven in een aangename accommodatie in Castelnuovo Del Garda? Hotel Parc Hotel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 739 reizigers beoordelen Hotel Parc Hotel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Parc Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Parc Hotel vandaag nog!

€ 784,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Garda

Verblijven in een aangename accommodatie in Limone Sul Garda? Camping Garda is een comfortabel 3-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 209 reizigers beoordelen Camping Garda gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Garda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Camping Garda vandaag nog!

€ 450,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Domina Borgo degli Ulivi

Verblijven in een aangename accommodatie in Gardone Riviera? Appartement Domina Borgo degli Ulivi is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Domina Borgo degli Ulivi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Appartement Domina Borgo degli Ulivi vandaag nog!

€ 730,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Principe Di Lazise Wellness

Verblijven in een aangename accommodatie in Lazise? Hotel Leonardo Lago di Garda is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 554 reizigers beoordelen Hotel Leonardo Lago di Garda gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Leonardo Lago di Garda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Leonardo Lago di Garda vandaag nog!

€ 1.070,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Du Lac

Verblijven in een aangename accommodatie in Bardolino? Hotel Du Lac is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 136 reizigers beoordelen Hotel Du Lac gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Du Lac, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Du Lac vandaag nog!

€ 637,00

lees verder

Gardameer
Product
 

San Pietro

Verblijven in een aangename accommodatie in Limone Sul Garda? Hotel San Pietro is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 183 reizigers beoordelen Hotel San Pietro gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel San Pietro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel San Pietro vandaag nog!

€ 784,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Cristallo

Verblijven in een aangename accommodatie in Malcesine? Hotel Cristallo is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 93 reizigers beoordelen Hotel Cristallo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristallo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristallo vandaag nog!

€ 780,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Parc Gritti

Verblijven in een aangename accommodatie in Bardolino? Hotel Parc Gritti is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5154 reizigers beoordelen Hotel Parc Gritti gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Parc Gritti, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Parc Gritti vandaag nog!

€ 598,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Maderno

Verblijven in een aangename accommodatie in Toscolano Maderno? Hotel Maderno is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Hotel Maderno gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maderno, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Maderno vandaag nog!

€ 914,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Le Balze

Verblijven in een aangename accommodatie in Tremosine? Hotel Le Balze is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 138 reizigers beoordelen Hotel Le Balze gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Le Balze, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Le Balze vandaag nog!

€ 758,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Del Garda Village en Camping

Verblijven in een aangename accommodatie in Peschiera Del Garda? Vakantiepark Del Garda Village en Camping is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 738 reizigers beoordelen Vakantiepark Del Garda Village en Camping gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Del Garda Village en Camping, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Del Garda Village en Camping vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Active Paradiso en Golf

Verblijven in een aangename accommodatie in Peschiera Del Garda? Hotel Active Paradiso en Golf is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 175 reizigers beoordelen Hotel Active Paradiso en Golf gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Active Paradiso en Golf, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Active Paradiso en Golf vandaag nog!

€ 952,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Alexander

Geniet van een heerlijke zonvakantie aan het Gardameer in Hotel Alexander. Dit 4-sterrenhotel in het sfeervolle Limone Sul Garda in Italië heeft alle ingrediënten in huis om jouw zomervakantie te laten slagen: een zwembad, een zonneweide, een spa, een fitnessruimte en een geweldig uitzicht over het meer. Daarnaast is het hotel ideaal gelegen om het fantastische meer en de omgeving te gaan ontdekken. En handig; je kunt gratis parkeren op het terrein! Behoefte aan een heerlijk ontspannen vakantie aan het Gardameer? Boek dan snel jouw verblijf bij Hotel Alexander!

€ 804,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Cristina

Verblijven in een aangename accommodatie in Limone Sul Garda? Hotel Cristina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 336 reizigers beoordelen Hotel Cristina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristina vandaag nog!

€ 462,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Feeling Luise

Verblijven in een aangename accommodatie in Riva Del Garda? Hotel Feeling Hotel Luise is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 239 reizigers beoordelen Hotel Feeling Hotel Luise gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Feeling Hotel Luise, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Feeling Hotel Luise vandaag nog!

€ 728,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Olimpo

Verblijven in een aangename accommodatie in Garda? Hotel Olimpo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1117 reizigers beoordelen Hotel Olimpo gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Olimpo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Olimpo vandaag nog!

€ 732,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Primera

Verblijven in een aangename accommodatie in Moniga Del Garda? Appartement Primera is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Appartement Primera gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Primera, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Appartement Primera vandaag nog!

€ 326,00

lees verder

Gardameer
Product
 

La Paul

Verblijven in een aangename accommodatie in Sirmione? Hotel La Paul is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 159 reizigers beoordelen Hotel La Paul gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel La Paul, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel La Paul vandaag nog!

€ 686,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Susy

Verblijven in een aangename accommodatie in Limone Sul Garda? Hotel Susy is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel Susy gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Susy, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Susy vandaag nog!

€ 480,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Excelsior Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Malcesine? Hotel Excelsior Bay is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Hotel Excelsior Bay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Excelsior Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Excelsior Bay vandaag nog!

€ 1.430,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Suisse

Verblijven in een aangename accommodatie in Sirmione? Hotel Suisse is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Hotel Suisse gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Suisse, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Suisse vandaag nog!

€ 602,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Blu Royal Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Limone Sul Garda? Hotel Blu Royal Village is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 503 reizigers beoordelen Hotel Blu Royal Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Blu Royal Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Blu Royal Village vandaag nog!

€ 866,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Belvedere Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Castelnuovo Del Garda? Vakantiepark Belvedere Village is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 517 reizigers beoordelen Vakantiepark Belvedere Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Belvedere Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Belvedere Village vandaag nog!

€ 492,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Aqualux

Verblijven in een aangename accommodatie in Bardolino? Hotel Aqualux is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 430 reizigers beoordelen Hotel Aqualux gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aqualux, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aqualux vandaag nog!

€ 1.076,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Residence Nettuno

Verblijven in een aangename accommodatie in Peschiera Del Garda? Appartement Residence Nettuno is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Appartement Residence Nettuno gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Residence Nettuno, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Appartement Residence Nettuno vandaag nog!

€ 538,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Barbara

Verblijven in een aangename accommodatie in Moniga Del Garda? Appartement Barbara is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Appartement Barbara gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Barbara, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Appartement Barbara vandaag nog!

€ 242,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Bisesti

Verblijven in een aangename accommodatie in Garda? Hotel Bisesti is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 197 reizigers beoordelen Hotel Bisesti gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bisesti, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bisesti vandaag nog!

€ 820,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Piccolo Paradiso

Verblijven in een aangename accommodatie in Toscolano Maderno? Aparthotel Piccolo Paradiso is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 233 reizigers beoordelen Aparthotel Piccolo Paradiso gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Piccolo Paradiso, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Piccolo Paradiso vandaag nog!

€ 790,00

lees verder

Gardameer
Product
 

Splendido Bay Luxury Spa Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Padenghe Sul Garda? Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2040 reizigers beoordelen Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort vandaag nog!

€ 1.382,00

lees verder

Gardameer
Product