user_mobilelogo

Amarin

€ 616,00

lees verder

Istrie
Product
 

Icici

Verblijven in een aangename accommodatie in Icici? Hotel Icici is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 127 reizigers beoordelen Hotel Icici gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Icici, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Icici vandaag nog!

€ 807,00

lees verder

Istrie
Product
 

Oliva

€ 443,00

lees verder

Istrie
Product
 

Polari

€ 676,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Tamaris Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Tar? Vakantiepark Valamar Tamaris Resort is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 171 reizigers beoordelen Vakantiepark Valamar Tamaris Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Valamar Tamaris Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Valamar Tamaris Resort vandaag nog!

€ 1.162,00

lees verder

Istrie
Product
 

Santa Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Vabriga? Camping Santa Marina is een luxe 5-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Camping Santa Marina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Santa Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Santa Marina vandaag nog!

€ 390,00

lees verder

Istrie
Product
 

Medulin

€ 1.172,00

lees verder

Istrie
Product
 

Park Resort Park Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Appartement Park Resort Park Plava Laguna is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 322 reizigers beoordelen Appartement Park Resort Park Plava Laguna gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Park Resort Park Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Park Resort Park Plava Laguna vandaag nog!

€ 630,00

lees verder

Istrie
Product
 

Camping Polynesia Plava Laguna

Camping Polynesia Plava Laguna in Umag. Tropisch paradijs aan de Adriatische Zee. Groot zwembad.

lees verder

Kroatië Istrië Umag
Product
 

Campsite Polari

Camping Polari is een mooie, ruime camping met hier en daar wat hoogteverschil. De camping ligt direct aan zee en beschikt over een fijne zwembaden met ligweide. Voor de kleintjes is er een geweldige waterspeeltuin met glijbanen waar ze zich uren kunnen vermaken. Toe aan wat beweging? Dat kan op de tennisbaan, aan de tafeltennistafel of met een partijtje voetbal op het sportveld. De camping ontvangt vele positieve reviews vanwege het goede onderhoud en de fijne sfeer.

€ 380,00

lees verder

Kroatië Istrië Rovinj
Product