user_mobilelogo

Mangart

Verblijven in een aangename accommodatie in Bovec? Hotel Mangart is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 102 reizigers beoordelen Hotel Mangart gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mangart, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Mangart vandaag nog!

€ 318,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Alp

Verblijven in een aangename accommodatie in Bovec? Hotel Alp is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1971 reizigers beoordelen Hotel Alp gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alp, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Alp vandaag nog!

€ 270,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Ramada en Suites Kranjska Gora

Verblijven in een aangename accommodatie in Kranjska Gora? Hotel Ramada Hotel en Suites Kranjska Gora is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 204 reizigers beoordelen Hotel Ramada Hotel en Suites Kranjska Gora gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ramada Hotel en Suites Kranjska Gora, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ramada Hotel en Suites Kranjska Gora vandaag nog!

€ 439,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Triglav Bled

Verblijven in een aangename accommodatie in Bled? Hotel Triglav Bled is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 163 reizigers beoordelen Hotel Triglav Bled gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Triglav Bled, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Triglav Bled vandaag nog!

€ 648,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Jezero

Verblijven in een aangename accommodatie in Bohinj Jezero? Hotel Jezero is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 431 reizigers beoordelen Hotel Jezero gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Jezero, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Jezero vandaag nog!

€ 286,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Ribno

Verblijven in een aangename accommodatie in Bled? Hotel Ribno is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10408 reizigers beoordelen Hotel Ribno gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ribno, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ribno vandaag nog!

€ 326,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Spik

Verblijven in een aangename accommodatie in Gozd Martuljek? Hotel Spik is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 276 reizigers beoordelen Hotel Spik gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Spik, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Spik vandaag nog!

€ 230,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Rikli Balance

Verblijven in een aangename accommodatie in Bled? Hotel Rikli Balance is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 397 reizigers beoordelen Hotel Rikli Balance gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rikli Balance, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Rikli Balance vandaag nog!

€ 714,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Vitranc

Verblijven in een aangename accommodatie in Kranjska Gora? Appartement Vitranc is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Vitranc, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Appartement Vitranc vandaag nog!

€ 474,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Astoria Bled

Verblijven in een aangename accommodatie in Bled? Hotel Astoria Bled is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 232 reizigers beoordelen Hotel Astoria Bled gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Astoria Bled, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Astoria Bled vandaag nog!

€ 270,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Bled? Hotel Park is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 551 reizigers beoordelen Hotel Park gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Park vandaag nog!

€ 670,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Residence Soca

Verblijven in een aangename accommodatie in Soca? Hotel Residence Soca is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Residence Soca gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Residence Soca, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Residence Soca vandaag nog!

€ 198,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Bohinj ECO

Verblijven in een aangename accommodatie in Bohinj Bistrica? Hotel Bohinj ECO is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 290 reizigers beoordelen Hotel Bohinj ECO gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bohinj ECO, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bohinj ECO vandaag nog!

€ 356,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Kompas

Verblijven in een aangename accommodatie in Kranjska Gora? Hotel Kompas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 383 reizigers beoordelen Hotel Kompas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kompas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Kompas vandaag nog!

€ 630,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Triglav

Verblijven in een aangename accommodatie in Bohinj Jezero? Appartement Triglav is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1032 reizigers beoordelen Appartement Triglav gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Triglav, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Appartement Triglav vandaag nog!

€ 248,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Bohinj

Verblijven in een aangename accommodatie in Bohinj Jezero? Hotel Bohinj is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 148 reizigers beoordelen Hotel Bohinj gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bohinj, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bohinj vandaag nog!

€ 180,00

lees verder

Julische Alpen
Product
 

Hotel Jezero

Aan het grootste meer van Slovenië, 'Bohinjsko Jezero', bevindt zich Hotel Jezero. Dit familiehotel wordt gerund door een vriendelijke familie, waarbij service en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De comfortabele kamers van Hotel Jezero zijn met veel zorg ingericht en van alle gemakken voorzien. Na een dag gespendeerd te hebben in de frisse buitenlucht, kunt u de avond afsluiten op het terras of op uw balkon. Gasten die u voor zijn gegaan, zijn er te spreken over het vriendelijke en behulpzame personeel, het uitstekende ontbijt en de fijne ligging.

€ 143,00

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bohinj
Product
 

Bohinj ECO Hotel

Bohinj ECO hotel is een stijlvol hotel in het hart van de Julische Alpen. Het hotel ligt dicht bij het Bohinj meer. Bohinj ECO hotel wordt gewaardeerd om de faciliteiten en de goede ligging. De wandelpaden door verschillende delen van het Triglav National Park beginnen voor de deur van het Bohinj ECO hotel. Bohinj ECO Hotel ligt in het midden van een web aan wandelpaden door het Nationale park. Gedurende de dag kunt u de omgeving verkennen of gebruik maken van een van de vele faciliteiten. Het aquapark is een favoriet onder de gasten. Ook de wellness faciliteiten worden gewaardeerd door de klanten. Verder beschikt het hotel ook nog over een bowlingbaan en bioscoopzaal. In de avond kunt u eten in een à la carte restaurant. De kamers zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien.

€ 82,00

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bohinjska Bistrica
Product
 

Bor

"Apartment Slatnik", dakappartement 5-kamers 86 m2 op de 2e verdieping. Eenvoudig ingericht: 2 kamers, elke kamer heeft 1 bed en 1 2-pers bed. 2 kamers, elke kamer heeft 1 2-pers bed. Woon-/eetkamer met Sat-TV (Flatscreen TV). Woonkeuken (4-pits kookplaat, magnetron) met eettafel. 2 douche/WC's. Elektrische verwarming, olie-verwarming. Balkon 15 m2. Uitzicht op de bergen en het landschap. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)). 1 huisdier/hond toegestaan.

€ 190,00

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bohinj
Product
 

Julijana

"Apartments Julijana I", appartement 1-kamer 22 m2, op de begane grond. Eenvoudig en gezellig ingericht: woon-/slaapkamer met 1 2-pers bed en Kabel-TV (Flatscreen TV). Kookhoek (2 keramische glas kookplaten, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Olie-verwarming. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)).

€ 72,00

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bled
Product
 

Orazem

"Apartment Stol", appartement 2-kamers 40 m2 op 2 verdiepingen. Rustiek ingericht: woon-/eetkamer met Sat-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar het terras. 1 kamer met 1 2-pers bed (1 x 180 cm, lengte 200 cm). Open keuken (2-pits kookplaat, magnetron, elektrische koffiemachine) met eettafel. Douche/WC. Olie-verwarming. Balkon 10 m2, terras 10 m2. Terrasmeubelen. Uitzicht op de bergen. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)). Broodrooster.

€ 80,00

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bled
Product
 

Apartment Ukanc

"Apartment Ukanc", appartement 2-kamers 45 m2, op de begane grond. Eenvoudig en rustiek ingericht: woon-/slaapkamer met 1 2-pers bed, Sat-TV en Flatscreen TV. Uitgang naar de zitplaats in de tuin. 1 kamer met 1 bed en 1 opklapbed. Woonkeuken (2 keramische glas kookplaten, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Olie-verwarming. Zithoek in de tuin 10 m2. Uitzicht op de bergen en de tuin.

€ 134,00

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bohinj
Product
 

Apartment Sova

"Apartment Sova", dakappartement 2-kamers 33 m2. Gezellig ingericht: woon-/slaapkamer met 1 divanbed en Kabel-TV (Flatscreen TV). 1 kamer met 1 2-pers bed. Woonkeuken (4 keramische glas kookplaten, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Olie-verwarming. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)).

€ 85,02

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bled
Product
 

Apartma Medved

"Apartma Medved", appartement 2-kamers 60 m2, op verhoogde begane grond. Gezellig ingericht: woon-/slaapkamer met 1 2-pers divanbed en Kabel-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar de zitplaats in de tuin. 1 kamer met 1 2-pers bed. Woonkeuken (oven, 4 keramische glas kookplaten) met eettafel. Douche/WC. Gas-verwarming. Balkon 5 m2, zithoek in de tuin 45 m2. Terrasmeubelen. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)).

€ 106,02

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bled
Product
 

Apartma Lisica

"Apartma Lisica", appartement 2-kamers 50 m2 op de 1e verdieping. Gezellig ingericht: woon-/slaapkamer met 1 2-pers divanbed en Kabel-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar het balkon. 1 kamer met 1 bed en 1 2-pers bed. Woonkeuken (4 keramische glas kookplaten, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Gas-verwarming. Balkon 7 m2. Terrasmeubelen. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)).

€ 91,02

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bled
Product
 

Apartma Veverica

"Apartma Veverica", appartement 2-kamers 32 m2 op de 1e verdieping. Gezellig ingericht: woon-/eetkamer met Kabel-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar het balkon. 1 kamer met 1 2-pers bed. Open keuken (2 keramische glas kookplaten, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Gas-verwarming. Balkon 10 m2. Terrasmeubelen. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)).

€ 69,02

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bled
Product
 

Apartment Savica

"Apartment Savica", appartement 2-kamers 45 m2 op de 1e verdieping. Eenvoudig en rustiek ingericht: woon-/slaapkamer met 1 2-pers bed, Sat-TV en Flatscreen TV. Uitgang naar het balkon. 1 kamer met 2 bedden. Woonkeuken (2 keramische glas kookplaten, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Olie-verwarming. Balkon 4 m2. Uitzicht op de bergen en de tuin.

€ 117,00

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bohinj
Product
 

Apartma Jelen

"Apartma Jelen", appartement 3-kamers 50 m2 op de 2e verdieping. Gezellig ingericht: 1 kamer met 2 bedden. 1 kamer met 1 2-pers bed. Woon-/slaapkamer met 1 divanbed en Kabel-TV (Flatscreen TV). Woonkeuken (4 keramische glas kookplaten, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Gas-verwarming. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)).

€ 91,02

lees verder

Slovenië Julische Alpen Bled
Product