user_mobilelogo

Valamar Zvonimir

Verblijven in een aangename accommodatie in Baska Krk? Hotel Valamar Zvonimir is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 92 reizigers beoordelen Hotel Valamar Zvonimir gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Zvonimir, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Zvonimir vandaag nog!

€ 869,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Vitality Punta

Verblijven in een aangename accommodatie in Veli Losinj? Aparthotel Vitality Punta is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 219 reizigers beoordelen Aparthotel Vitality Punta gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Vitality Punta, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Vitality Punta vandaag nog!

€ 742,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Ad Turres Hotel Holiday Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Crikvenica? Resort Ad Turres Hotel en Holiday Resort is een comfortabel 3-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4425 reizigers beoordelen Resort Ad Turres Hotel en Holiday Resort gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Ad Turres Hotel en Holiday Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Resort Ad Turres Hotel en Holiday Resort vandaag nog!

€ 654,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Valamar Atrium Baska Residence

Verblijven in een aangename accommodatie in Baska Krk? Hotel Valamar Atrium Baska Residence is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 77 reizigers beoordelen Hotel Valamar Atrium Baska Residence gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Atrium Baska Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Atrium Baska Residence vandaag nog!

€ 921,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Cikat

Verblijven in een aangename accommodatie in Mali Losinj? Camping Cikat is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3963 reizigers beoordelen Camping Cikat gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Cikat, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Cikat vandaag nog!

€ 308,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Valamar Corinthia Baska Sunny

Verblijven in een aangename accommodatie in Baska Krk? Hotel Valamar Corinthia Baska Sunny is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 496 reizigers beoordelen Hotel Valamar Corinthia Baska Sunny gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Corinthia Baska Sunny, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Corinthia Baska Sunny vandaag nog!

€ 1.076,00

lees verder

Kvarner
Product
 

REMISENS Palace Bellevue

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel REMISENS Palace Bellevue is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3170 reizigers beoordelen Hotel REMISENS Palace Bellevue gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel REMISENS Palace Bellevue, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel REMISENS Palace Bellevue vandaag nog!

€ 1.029,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Park Lovran

Verblijven in een aangename accommodatie in Lovran? Hotel Park Lovran is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 67 reizigers beoordelen Hotel Park Lovran gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park Lovran, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Park Lovran vandaag nog!

€ 812,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Bellevue

Verblijven in een aangename accommodatie in Mali Losinj? Hotel Bellevue is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 102 reizigers beoordelen Hotel Bellevue gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bellevue, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bellevue vandaag nog!

€ 1.201,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Baska Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Baska Krk? Camping Baska Beach is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 281 reizigers beoordelen Camping Baska Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Baska Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Baska Beach vandaag nog!

€ 446,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Aminess Veya Hotel

Verblijven in een aangename accommodatie in Njivice? Hotel Aminess Veya Hotel is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3085 reizigers beoordelen Hotel Aminess Veya Hotel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aminess Veya Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aminess Veya Hotel vandaag nog!

€ 713,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Amalia

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Villa Amalia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 161 reizigers beoordelen Hotel Villa Amalia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villa Amalia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa Amalia vandaag nog!

€ 1.081,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Valamar Villa Adria

Verblijven in een aangename accommodatie in Baska Krk? Appartement Valamar Villa Adria is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 45 reizigers beoordelen Appartement Valamar Villa Adria gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Valamar Villa Adria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Valamar Villa Adria vandaag nog!

€ 1.116,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Bristol

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Bristol is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 322 reizigers beoordelen Hotel Bristol gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bristol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bristol vandaag nog!

€ 790,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Mediteran

Verblijven in een aangename accommodatie in Crikvenica? Hotel Mediteran is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 112 reizigers beoordelen Hotel Mediteran gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mediteran, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Mediteran vandaag nog!

€ 599,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Design Astoria

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Design Astoria is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 75 reizigers beoordelen Hotel Design Astoria gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Design Astoria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Design Astoria vandaag nog!

€ 770,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Ambasador

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Ambasador is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 288 reizigers beoordelen Hotel Ambasador gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ambasador, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ambasador vandaag nog!

€ 744,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Excelsior

Verblijven in een aangename accommodatie in Lovran? Hotel Excelsior is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 37 reizigers beoordelen Hotel Excelsior gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Excelsior, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Excelsior vandaag nog!

€ 972,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Kristal

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Kristal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 111 reizigers beoordelen Hotel Kristal gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kristal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Kristal vandaag nog!

€ 805,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Magal by Aminess

Verblijven in een aangename accommodatie in Njivice? Hotel Magal Hotel by Aminess is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 457 reizigers beoordelen Hotel Magal Hotel by Aminess gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Magal Hotel by Aminess, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Magal Hotel by Aminess vandaag nog!

€ 572,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Crikvenica

Verblijven in een aangename accommodatie in Crikvenica? Hotel Crikvenica is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Crikvenica gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Crikvenica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Crikvenica vandaag nog!

€ 637,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Village Poljana

Verblijven in een aangename accommodatie in Mali Losinj? Camping Village Poljana is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 125 reizigers beoordelen Camping Village Poljana gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Village Poljana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Village Poljana vandaag nog!

€ 500,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Istra

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Istra is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 508 reizigers beoordelen Hotel Istra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Istra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Istra vandaag nog!

€ 527,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Vespera

Verblijven in een aangename accommodatie in Mali Losinj? Hotel Vespera is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 312 reizigers beoordelen Hotel Vespera gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vespera, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Vespera vandaag nog!

€ 850,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Admiral

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Admiral is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 410 reizigers beoordelen Hotel Admiral gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Admiral, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Admiral vandaag nog!

€ 658,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Selce? Hotel Marina is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 69 reizigers beoordelen Hotel Marina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Marina vandaag nog!

€ 1.039,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Esplanade

Verblijven in een aangename accommodatie in Crikvenica? Hotel Esplanade is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 75 reizigers beoordelen Hotel Esplanade gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Esplanade, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Esplanade vandaag nog!

€ 583,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Laurus

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Laurus is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Laurus gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Laurus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Laurus vandaag nog!

€ 762,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Omorika

Verblijven in een aangename accommodatie in Crikvenica? Hotel Omorika is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Hotel Omorika gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Omorika, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Omorika vandaag nog!

€ 792,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Paris

Een romantische uitvalsweg in het charmante Opatija? Dan is Hotel Paris een goede keuze! Laat je verrassen door het stijlvolle interieur en geniet, vanwege de uitstekende ligging, volop van alles wat Opatija te bieden heeft. Vanavond spendeer jij tussen de flikkerende lichten in het casino van Hotel Paris, morgenvroeg staat er een dosis ontspanning op het menu. Het 4-sterrenhotel beschikt namelijk over een modern wellnesscentrum. Wat een heerlijk leven!Sta jij te popelen om de historische charme van Opatija af te wisselen met een moderne thuisbasis? Boek dan nu jouw verblijf bij Hotel Paris!

€ 992,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Aurora

Verblijven in een aangename accommodatie in Mali Losinj? Hotel Aurora is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 258 reizigers beoordelen Hotel Aurora gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aurora, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aurora vandaag nog!

€ 749,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Heritage Hotel Imperial

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Heritage Hotel Imperial is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 73 reizigers beoordelen Hotel Heritage Hotel Imperial gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Heritage Hotel Imperial, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Heritage Hotel Imperial vandaag nog!

€ 1.128,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Lungomare Opatija

Verblijven in een aangename accommodatie in Opatija? Hotel Lungomare Opatija is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 110 reizigers beoordelen Hotel Lungomare Opatija gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lungomare Opatija, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Lungomare Opatija vandaag nog!

€ 720,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Slaven

Verblijven in een aangename accommodatie in Selce? Hotel Slaven is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Slaven gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Slaven, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Slaven vandaag nog!

€ 622,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Villa Aminess Gaia Green

Verblijven in een aangename accommodatie in Njivice? Villa Aminess Gaia Green Villas is een luxe 4-sterren villa, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 132 reizigers beoordelen Villa Aminess Gaia Green Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Villa Aminess Gaia Green Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Villa Aminess Gaia Green Villas vandaag nog!

€ 672,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Katarina

Verblijven in een aangename accommodatie in Selce? Hotel Katarina is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 213 reizigers beoordelen Hotel Katarina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Katarina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Katarina vandaag nog!

€ 802,00

lees verder

Kvarner
Product
 

Camping Selce

Camping Selce in Selce. Duikmogelijkheden direct naast de camping. Kleine kinderspeelplaats.

lees verder

Kroatië Kvarner Selce
Product
 

Camping Klenovica

Camping Klenovica in Klenovica. Direct aan zee. Middelgrote familiecamping.

lees verder

Kroatië Kvarner Klenovica
Product