user_mobilelogo

Finca Colon

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuencaliente? Appartement Finca Colon is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 243 reizigers beoordelen Appartement Finca Colon gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Finca Colon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Finca Colon vandaag nog!

€ 490,00

lees verder

La Palma
Product
 

Villas Puntagorda

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Villas Puntagorda

€ 708,00

lees verder

Spanje La Palma Puntagorda
Product
 

Bungalows Palma Jardin

Bungalows Palma Jardin is een lust voor het oog; wat een prachtige plek! Deze paradijselijke plek is gelegen aan de zonnige kant van La Palma. De vele fleurige bloemen in de verzorgde tuin zijn prachtig en met uitzichten over de prachtige bergkliffen is dit een geweldige plek om tot rust te komen. Voor nóg meer natuurschoon kun je terecht in het nabij gelegen Nationale Park “Caldera de Taburiente'. Verder kun je actief bezig zijn op de tennisbaan, ontspannen in het wellnesscenter of gewoon genieten op je eigen terras in de gezellig ingerichte bungalows.

€ 760,00

lees verder

Spanje La Palma Los Llanos de Aridane
Product
 

Casa Rosan inclusief huurauto

Geniet op La Palma op het leuke adresje Casa Rosan. Neem een duik in het zwembad, ontspan op het terras in het zonnetje... En maak samen wat lekkers klaar op de barbecue. De appartementen van Casa Rosan zijn netjes ingericht en heel fijn om iedere dag weer in thuis te komen na een dagje het prachtige eiland verkennen. Dit wordt een heerlijke vakantie vol ontspanning en nieuwe dingen ontdekken!

€ 599,00

lees verder

Spanje La Palma Los Llanos de Aridane
Product
 

Casa Angela inclusief huurauto

Casa Angela is een fijn adresje op het prachtige La Palma. De villa bestaat uit twee slaapkamers en een woonkamer en is netjes ingericht.

Ontdek het mooie eiland: wandel door de schitterende natuur, bezoek de mooie hoofdstad Santa Cruz en bewonder de stranden met zwart lava-zand. Iedere dag kom je daarna weer thuis in je comfortabele villa. Geniet hier van een zelfklaargemaakte maaltijd en sluit de dag af met een lekker glaasje wijn op je eigen patio.

€ 563,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Piedra Verde inclusief huurauto

Piedra Verde is gelegen in het plaatsje Puntallana in het noorden van La Palma en is de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. In de omgeving zijn wandelroutes te vinden voor de ervaren hiker en Playa de Nogales. Een strand dat uitgeroepen is tot een van de allermooiste van het eiland. Ga op ontdekking en laat je verrassen door adembenemend natuurschoon.

€ 451,00

lees verder

Spanje La Palma Puntalla
Product
 

Casita La Huerta II inclusief huurauto

Casita La Huerta II is een heerlijke plek om tot rust te komen op het prachtige eiland La Palma. Tijdens een vakantie in dit rustieke Spaanse huis, ervaar je het leven als een local en word je getrakteerd op een betoverend uitzicht. Verder vind je er alles wat je nodig hebt: van wifi en opgemaakte bedden bij aankomst tot buitenmeubilair en een grote keuken, om zelf in te kunnen koken.

€ 510,00

lees verder

Spanje La Palma Fuencaliente
Product
 

Casa Rosan

Verblijven in een aangename accommodatie in Los Llanos De Aridane? Hotel Casa Rosan is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Hotel Casa Rosan gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Casa Rosan, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Casa Rosan vandaag nog!

€ 742,00

lees verder

La Palma
Product
 

Holiday Time

Verblijven in een aangename accommodatie in Santa Cruz De La Palma? Hotel Holiday Time is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 102 reizigers beoordelen Hotel Holiday Time gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Time, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Time vandaag nog!

€ 684,00

lees verder

La Palma
Product
 

Adjovimar

Verblijven in een aangename accommodatie in Los Llanos De Aridane? Appartement Adjovimar is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Appartement Adjovimar gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Adjovimar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Adjovimar vandaag nog!

€ 870,00

lees verder

La Palma
Product
 

Las Olas

Verblijven in een aangename accommodatie in Los Cancajos? Appartement Las Olas is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 386 reizigers beoordelen Appartement Las Olas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Las Olas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Las Olas vandaag nog!

€ 404,00

lees verder

La Palma
Product
 

Charco Verde

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Naos? Bungalow Charco Verde is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 115 reizigers beoordelen Bungalow Charco Verde gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Charco Verde, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow Charco Verde vandaag nog!

€ 572,00

lees verder

La Palma
Product
 

El Galeon

Verblijven in een aangename accommodatie in Santa Cruz De La Palma? Hotel El Galeon is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 75 reizigers beoordelen Hotel El Galeon gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel El Galeon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel El Galeon vandaag nog!

€ 576,00

lees verder

La Palma
Product
 

Los Rosales

Verblijven in een aangename accommodatie in Los Cancajos? Appartement Los Rosales is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1115 reizigers beoordelen Appartement Los Rosales gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Los Rosales, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Los Rosales vandaag nog!

€ 417,00

lees verder

La Palma
Product
 

Cancajos

Verblijven in een aangename accommodatie in Brena Baja? Appartement Cancajos is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Appartement Cancajos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Cancajos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Cancajos vandaag nog!

€ 596,00

lees verder

La Palma
Product
 

El Cerrito

Verblijven in een aangename accommodatie in Los Cancajos? Aparthotel El Cerrito is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 176 reizigers beoordelen Aparthotel El Cerrito gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel El Cerrito, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel El Cerrito vandaag nog!

€ 420,00

lees verder

La Palma
Product
 

Sol La Palma

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Naos? Aparthotel Sol La Palma is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 672 reizigers beoordelen Aparthotel Sol La Palma gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Sol La Palma, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Sol La Palma vandaag nog!

€ 631,00

lees verder

La Palma
Product
 

El Palmeral

Verblijven in een aangename accommodatie in Los Llanos De Aridane? Bungalow El Palmeral is een comfortabel 2-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Bungalow El Palmeral gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow El Palmeral, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow El Palmeral vandaag nog!

€ 456,00

lees verder

La Palma
Product
 

La Palma Jardin

Verblijven in een aangename accommodatie in El Paso? Bungalow La Palma Jardin is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Bungalow La Palma Jardin gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow La Palma Jardin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow La Palma Jardin vandaag nog!

€ 710,00

lees verder

La Palma
Product
 

La Villa

Verblijven in een aangename accommodatie in El Paso? Bungalow La Villa is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 69 reizigers beoordelen Bungalow La Villa gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow La Villa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow La Villa vandaag nog!

€ 513,00

lees verder

La Palma
Product
 

Miranda

Verblijven in een aangename accommodatie in Brena Alta? Hotel Miranda is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Hotel Miranda gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Miranda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Miranda vandaag nog!

€ 542,00

lees verder

La Palma
Product
 

Esencia de La Palma

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuencaliente? Hotel Esencia de La Palma by Princess is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Hotel Esencia de La Palma by Princess gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Esencia de La Palma by Princess, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Esencia de La Palma by Princess vandaag nog!

€ 839,00

lees verder

La Palma
Product
 

H10 Taburiente Playa

Zin in een flinke dosis zon en ontspanning? Dan ben je bij Hotel H10 Taburiente Playa in Los Cancajos aan het juiste adres! Dit 4-sterrenhotel ligt direct aan zee en ademt vakantie. In de mediterrane tuin, met zwembaden en zonneterrassen, kijk je geweldig uit over de oceaan. Het gastvrije team staat bovendien altijd voor je klaar om jouw vakantie tot een succes te maken. Taburiente Playa beschikt bovendien over fijne faciliteiten. Kom tot rust in de wellness of strijk neer in de schaduw van een palmboom. Wil je helemaal zorgeloos genieten? Boek dan je verblijf all inclusive, zo ben je de hele vakantie verzekerd van verrukkelijk eten en drinken. Zie jij jezelf hier al nippen aan een cocktail met uitzicht over de oceaan? Boek dan snel je verblijf bij H10 Taburiente Playa!

€ 528,00

lees verder

La Palma
Product
 

Valle Aridane

Verblijven in een aangename accommodatie in Los Llanos De Aridane? Hotel Valle Aridane is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Valle Aridane gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valle Aridane, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Valle Aridane vandaag nog!

€ 503,00

lees verder

La Palma
Product
 

Hacienda de Abajo

Verblijven in een aangename accommodatie in Tazacorte? Hotel Hacienda de Abajo is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 88 reizigers beoordelen Hotel Hacienda de Abajo gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hacienda de Abajo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hacienda de Abajo vandaag nog!

€ 942,00

lees verder

La Palma
Product
 

La Palma Romantica en Casitas

Verblijven in een aangename accommodatie in Barlovento? Aparthotel La Palma Romantica en Casitas is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 150 reizigers beoordelen Aparthotel La Palma Romantica en Casitas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel La Palma Romantica en Casitas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel La Palma Romantica en Casitas vandaag nog!

€ 540,00

lees verder

La Palma
Product
 

Parador de La Palma

Verblijven in een aangename accommodatie in Brena Baja? Hotel Parador de La Palma is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 187 reizigers beoordelen Hotel Parador de La Palma gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Parador de La Palma, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Parador de La Palma vandaag nog!

€ 1.074,00

lees verder

La Palma
Product
 

Los Guanches

Verblijven in een aangename accommodatie in El Paso? Hotel Los Guanches is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Los Guanches gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Los Guanches, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Los Guanches vandaag nog!

€ 898,00

lees verder

La Palma
Product
 

Appartementen Centro Cancajos

Appartementen Centro Cancajos is een fijn complex in het centrum van het kleine, gezellige Los Cancajos. Hier vind je leuke winkels en restaurants. De bushalte is om de hoek en daarom kan je gemakkelijk de bus pakken om dorpen en steden in de buurt te ontdekken. Vanaf het zwembadterras heb je een mooi uitzicht op de zee die lopend binnen een paar minuten te bereiken is. Plof neer op een comfortabel ligbedje en neem een verfrissende duik in het zwembad. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Geniet van fijne appartementen, met een mooi uitzicht en een prachtige ligging. Het vriendelijke personeel van Appartementen Centro Cancajos heten je van harte welkom!

 

€ 534,00

lees verder

Spanje La Palma Los Cancajos
Product
 

Melia La Palma

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Melia La Palma

€ 753,00

lees verder

Spanje La Palma Puerto Naos
Product
 

8 daagse fly drive La Palma

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij 8 daagse fly drive La Palma

€ 846,00

lees verder

Spanje La Palma Barlovento
Product
 

Sol La Palma

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Sol La Palma

€ 516,00

lees verder

Spanje La Palma Puerto Naos
Product
 

Villa Valentina

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Villa Valentina

€ 591,00

lees verder

Spanje La Palma Tigalate
Product
 

Casitas de Tijarafe

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Casitas de Tijarafe

€ 519,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Finca Casa Jardín

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Finca Casa Jardín

€ 539,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Hacienda La Centenaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Hacienda La Centenaria

€ 777,00

lees verder

Spanje La Palma El Paso
Product