user_mobilelogo

Elia

€ 1.063,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Hotel Oasis

Hotel Oasis is een knus familiehotel, centraal gelegen in Perigiali. Vanuit het hotel heb je een schitterend uitzicht op zowel de zee als op het eiland Skorpios. Daarnaast ligt het kiezelstrand op slechts 200 meter afstand.

Dit hotel biedt je authentieke kamers met een ruim balkon. Bovendien is er een buitenzwembad met comfortabele ligstoelen en parasols, waar je heerlijk kunt relaxen. Wil je er liever een dagje op uit? De bruisende plaats Nidri ligt op 2,5 kilometer afstand en is zeker een bezoekje waard! Sluit je dag af in het restaurant of geniet van een drankje bij de bar.

€ 673,00

lees verder

Griekenland Lefkas Perigiali
Product
 

Christina Studios

Verblijven in een aangename accommodatie in Lygia? Appartement Christina Studios is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 43 reizigers beoordelen Appartement Christina Studios gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Christina Studios, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Christina Studios vandaag nog!

€ 439,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Tesoro

Verblijven in een aangename accommodatie in Nikiana? Hotel Tesoro is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 62 reizigers beoordelen Hotel Tesoro gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Tesoro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Tesoro vandaag nog!

€ 830,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Escape

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Appartement Escape is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Appartement Escape gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Escape, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Escape vandaag nog!

€ 502,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Orion

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Hotel Orion is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Hotel Orion gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Orion, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Orion vandaag nog!

€ 753,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Odeon

Verblijven in een aangename accommodatie in Vasiliki? Aparthotel Odeon is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Aparthotel Odeon gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Odeon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Odeon vandaag nog!

€ 752,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Lefko

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Aparthotel Lefko is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 62 reizigers beoordelen Aparthotel Lefko gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Lefko, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Lefko vandaag nog!

€ 540,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Athos

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Hotel Athos is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 82 reizigers beoordelen Hotel Athos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Athos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Athos vandaag nog!

€ 534,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Bel Air

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Hotel Bel Air is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Hotel Bel Air gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bel Air, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Bel Air vandaag nog!

€ 602,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Aliki

€ 735,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Nidri Zone

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Appartement Nidri Zone is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 8 reizigers beoordelen Appartement Nidri Zone gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Nidri Zone, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Nidri Zone vandaag nog!

€ 488,00

lees verder

Lefkas
Product
 

George

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Aparthotel George is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 68 reizigers beoordelen Aparthotel George gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel George, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel George vandaag nog!

€ 503,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Olga

€ 714,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Belle Vue

Verblijven in een aangename accommodatie in Perigiali? Hotel Belle Vue is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 8 reizigers beoordelen Hotel Belle Vue gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Belle Vue, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Belle Vue vandaag nog!

€ 581,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Palmyra

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Appartement Palmyra is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 41 reizigers beoordelen Appartement Palmyra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Palmyra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Palmyra vandaag nog!

€ 467,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Blue Star

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Aparthotel Blue Star is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Aparthotel Blue Star gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Blue Star, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Blue Star vandaag nog!

€ 528,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Thalero Holiday Center

Verblijven in een aangename accommodatie in Lygia? Hotel Thalero Holiday Center is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 43 reizigers beoordelen Hotel Thalero Holiday Center gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Thalero Holiday Center, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Thalero Holiday Center vandaag nog!

€ 594,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Valena

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Appartement Valena is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 11 reizigers beoordelen Appartement Valena gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Valena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Valena vandaag nog!

€ 456,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Armonia

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Hotel Armonia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Hotel Armonia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Armonia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Armonia vandaag nog!

€ 532,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Eleana

Verblijven in een aangename accommodatie in Nikiana? Aparthotel Eleana is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 41 reizigers beoordelen Aparthotel Eleana gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Eleana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Eleana vandaag nog!

€ 706,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Alkyon

Verblijven in een aangename accommodatie in Lygia? Hotel Alkyon is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 186 reizigers beoordelen Hotel Alkyon gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alkyon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Alkyon vandaag nog!

€ 654,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Ifigenia

Verblijven in een aangename accommodatie in Nidri? Hotel Ifigenia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Ifigenia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ifigenia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ifigenia vandaag nog!

€ 541,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Kazazis

Verblijven in een aangename accommodatie in Lygia? Appartement Villa Kazazis is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Appartement Villa Kazazis gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Villa Kazazis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Villa Kazazis vandaag nog!

€ 494,00

lees verder

Lefkas
Product
 

Aparthotel Christiana Beach

Kies je voor Aparthotel Christiana Beach, dan kies je voor een prachtige ligging direct aan de zonovergoten oevers van Nidri. De ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon, het strand en de zee. Het hotel ligt op een rustige locatie, maar toch dicht bij het bruisende centrum van Nidri. Je kunt hier heerlijk zwemmen, zonnebaden, watersporten beoefenen of een boottocht maken.

Bij Christiana Beach begint de dag met een smaakvol ontbijt. Het restaurant kijkt uit over de kabbelende golven en start je rustig op. 's Avonds kun je je onderdompelen in de gezellige sfeer van Nidri en genieten van een heerlijk diner in een van de vele restaurants. Wat is Lefkas toch mooi!

€ 581,00

lees verder

Griekenland Lefkas Nidri
Product