user_mobilelogo

Pestana Miramar Garden en Ocean Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Aparthotel Pestana Miramar Garden en Ocean Resort is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Aparthotel Pestana Miramar Garden en Ocean Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Pestana Miramar Garden en Ocean Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Pestana Miramar Garden en Ocean Resort vandaag nog!

€ 1.001,00

lees verder

Madeira
Product
 

Quinta das Vinhas

Verblijven in een aangename accommodatie in Calheta? Aparthotel Quinta das Vinhas is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9 reizigers beoordelen Aparthotel Quinta das Vinhas gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Quinta das Vinhas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Quinta das Vinhas vandaag nog!

€ 979,00

lees verder

Madeira
Product
 

Palheiro Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Sao Goncalo? Hotel Palheiro Village is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 68 reizigers beoordelen Hotel Palheiro Village gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Palheiro Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Palheiro Village vandaag nog!

€ 997,00

lees verder

Madeira
Product
 

Monumental Plaza Petit Hotels

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Appartement Monumental Plaza by Petit Hotels is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Appartement Monumental Plaza by Petit Hotels gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Monumental Plaza by Petit Hotels, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Appartement Monumental Plaza by Petit Hotels vandaag nog!

€ 819,00

lees verder

Madeira
Product
 

Albatroz Beach en Yacht Club

Verblijven in een aangename accommodatie in Santa Cruz? Hotel Albatroz Beach en Yacht Club is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 109 reizigers beoordelen Hotel Albatroz Beach en Yacht Club gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Albatroz Beach en Yacht Club, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Albatroz Beach en Yacht Club vandaag nog!

€ 952,00

lees verder

Madeira
Product
 

Quinta Da Cova Do Milho

Verblijven in een aangename accommodatie in Santo Da Serra? Hotel Quinta Da Cova Do Milho is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel Quinta Da Cova Do Milho gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Quinta Da Cova Do Milho, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Quinta Da Cova Do Milho vandaag nog!

€ 797,00

lees verder

Madeira
Product
 

Turisticos Vitoria Funchal

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Appartement Turisticos Vitoria By Petit Hotels Funchal is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1414 reizigers beoordelen Appartement Turisticos Vitoria By Petit Hotels Funchal gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Turisticos Vitoria By Petit Hotels Funchal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Appartement Turisticos Vitoria By Petit Hotels Funchal vandaag nog!

€ 688,00

lees verder

Madeira
Product
 

Madeira

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Hotel Madeira is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 107 reizigers beoordelen Hotel Madeira gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Madeira, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Madeira vandaag nog!

€ 999,00

lees verder

Madeira
Product
 

Santa Cruz Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Santa Cruz? Hotel Santa Cruz Village is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 278 reizigers beoordelen Hotel Santa Cruz Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Santa Cruz Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Santa Cruz Village vandaag nog!

€ 679,00

lees verder

Madeira
Product
 

Les Suites at The Cliff Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Hotel Les Suites at The Cliff Bay is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 32 reizigers beoordelen Hotel Les Suites at The Cliff Bay gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Les Suites at The Cliff Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Les Suites at The Cliff Bay vandaag nog!

€ 2.182,00

lees verder

Madeira
Product
 

Quinta Alegre

Verblijven in een aangename accommodatie in Calheta? Hotel Quinta Alegre is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 38 reizigers beoordelen Hotel Quinta Alegre gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Quinta Alegre, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Quinta Alegre vandaag nog!

€ 698,00

lees verder

Madeira
Product
 

Atrio

Verblijven in een aangename accommodatie in Estreito Da Calheta? Hotel Atrio is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 72 reizigers beoordelen Hotel Atrio gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atrio, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Atrio vandaag nog!

€ 828,00

lees verder

Madeira
Product
 

Casa da Capelinha

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Appartement Casa da Capelinha is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 41 reizigers beoordelen Appartement Casa da Capelinha gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Casa da Capelinha, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Appartement Casa da Capelinha vandaag nog!

€ 641,00

lees verder

Madeira
Product
 

Dorisol Estrelicia

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Hotel Dorisol Estrelicia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 614 reizigers beoordelen Hotel Dorisol Estrelicia gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dorisol Estrelicia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Dorisol Estrelicia vandaag nog!

€ 666,00

lees verder

Madeira
Product
 

Enotel Golf

Verblijven in een aangename accommodatie in Santo Antonio Da Serra? Hotel Enotel Golf is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel Enotel Golf gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Enotel Golf, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Enotel Golf vandaag nog!

€ 722,00

lees verder

Madeira
Product
 

Quinta da Bela Vista

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Hotel Quinta da Bela Vista is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 115 reizigers beoordelen Hotel Quinta da Bela Vista gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Quinta da Bela Vista, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Quinta da Bela Vista vandaag nog!

€ 1.057,00

lees verder

Madeira
Product
 

SBH Se Boutique Hotel

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Aparthotel SBH Se Boutique Hotel is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Aparthotel SBH Se Boutique Hotel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel SBH Se Boutique Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel SBH Se Boutique Hotel vandaag nog!

€ 913,00

lees verder

Madeira
Product
 

Aqua Natura Madeira

Verblijven in een aangename accommodatie in Porto Moniz? Hotel Aqua Natura Madeira is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 343 reizigers beoordelen Hotel Aqua Natura Madeira gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aqua Natura Madeira, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Aqua Natura Madeira vandaag nog!

€ 884,00

lees verder

Madeira
Product
 

Aqua Natura Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Porto Moniz? Hotel Aqua Natura Bay is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 91 reizigers beoordelen Hotel Aqua Natura Bay gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aqua Natura Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Aqua Natura Bay vandaag nog!

€ 881,00

lees verder

Madeira
Product
 

Monte Mar Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Monte Mar Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1460 reizigers beoordelen Hotel Monte Mar Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Monte Mar Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Monte Mar Palace vandaag nog!

€ 698,00

lees verder

Madeira
Product
 

Funchal by Petit Hotels

Verblijven in een aangename accommodatie in Funchal? Camping Funchal by Petit Hotels is een comfortabel 3-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 39 reizigers beoordelen Camping Funchal by Petit Hotels gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Funchal by Petit Hotels, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Camping Funchal by Petit Hotels vandaag nog!

€ 749,00

lees verder

Madeira
Product
 

Eira do Serrado

Verblijven in een aangename accommodatie in Eira Do Serrado? Hotel Eira do Serrado Hotel en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 62 reizigers beoordelen Hotel Eira do Serrado Hotel en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Eira do Serrado Hotel en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Eira do Serrado Hotel en Spa vandaag nog!

€ 838,00

lees verder

Madeira
Product
 

Quinta da Serra

Verblijven in een aangename accommodatie in Camara De Lobos? Hotel Quinta da Serra is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 70 reizigers beoordelen Hotel Quinta da Serra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Quinta da Serra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Quinta da Serra vandaag nog!

€ 825,00

lees verder

Madeira
Product
 

Solar da Bica

Verblijven in een aangename accommodatie in Sao Vicente? Hotel Solar da Bica is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 103 reizigers beoordelen Hotel Solar da Bica gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Solar da Bica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Solar da Bica vandaag nog!

€ 814,00

lees verder

Madeira
Product
 

Hotel Quinta Funchal Palace Gardens by Barcelo

Hotel Quinta das Vistas by Barcelo is dé ideale plek om vakantie te vieren op Madeira. Dit middelgrote hotel ligt in de stad Funchal en het centrum is eenvoudig te bereiken met de bus. Daarnaast beschikt het hotel over ruime comfortabele kamers, waar je heerlijk kunt ontspannen.

Verder is er zowel een binnen- als buitenzwembad aanwezig. Het buitenzwembad loopt namelijk door naar binnen. Na een verfrissende duik kun je aanschuiven in het aangrenzende restaurant en genieten van heerlijke gerechten. Het hotel biedt ook nog eens drie gezellige bars aan, waar je je dag af kan sluiten met een lekker drankje.

€ 607,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product
 

Girassol

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Girassol

€ 599,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product
 

8 daagse fly drive Schilderachtig Madeira

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij 8 daagse fly drive Schilderachtig Madeira

€ 1.037,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product
 

8 daagse fly drive Kleurrijk Madeira

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij 8 daagse fly drive Kleurrijk Madeira

€ 878,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product
 

Enotel Magnólia

Het Enotel Magnólia is in 2021 gerenoveerd en heeft hierdoor lekker moderne kamers, van alle gemakken voorzien. Naast het buitenzwembad met ligstoelen kunt u ook terecht in het verwarmde binnenbad van het hotel. Tevens kunt u gratis gebruik maken van de Sauna, Turks Bad en jacuzzi van het hotel. Tegen betaling kunt u heerlijke spa behandelingen en massages reserveren. Het hotel beschikt ook over een fitnessruimte, zodat u uw conditie ook tijdens de vakantie bij kunt houden. In de Alma bar kunt u regelmatig genieten van live muziek of entertainment terwijl u van uw drankje geniet. Een huurauto is een aanrader, zo kunt u het prachtige bloemeneiland optimaal verkennen, de auto kunt u gratis bij het hotel parkeren. Na een enerverende dag uit kunt u heerlijk van het smakelijke dinerbuffet genieten.

€ 96,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product
 

Suite Hotel Eden Mar

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Suite Hotel Eden Mar

€ 916,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product
 

Hotel Golden Residence

Wegdromen bij een adembenemend uitzicht over de oceaan kan het allerbest in Aparthotel Golden Residence in Funchal. De rustige ligging en het spectaculaire uitzicht geven je vakantie net dat beetje extra, waardoor je volledig uitgerust weer huiswaarts keert.

Het aparthotel beschikt over ruime kamers, met een moderne inrichting. Je kunt hier bovendien iedere dag genieten van heerlijke gerechten die geserveerd worden in het à la carte restaurant. Tussen de palmen op het terras smaken de verse lekkernijen nog lekkerder.

Het is goed toeven op een ligbedje in de zon, maar het is nog fijner wanneer je af en toe een duik kunt nemen in het verkoelende zwembad. Golden Residence zou haar gouden status niet behaald hebben, als er geen uitgebreid wellnesscenter zou zijn. Vergeet dus geen bezoekje te brengen aan de sauna of het Turkse stoombad.

€ 553,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product
 

Riu Madeira Golf

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Riu Madeira Golf

€ 1.551,00

lees verder

Portugal Madeira Canico de Baixo
Product
 

Pestana Ocean Bay Resort

Pestana Ocean Bay Resort is een prachtig 4-sterrenresort buiten de grote stad en direct aan het strand! Naast dat er op het strand met regelmaat verschillende watersporten worden aangeboden, kunt u ook op het resort genieten van vele faciliteiten. Zo kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad of even helemaal tot rust komen in het wellnesscentrum. Voor de sportievelingen is er fitnessruimte aanwezig en ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen met de animatie die aanwezig is. Daarnaast kunt u heerlijk dineren in het restaurant of genieten van een drankje in een van de bars. Het resort krijgt enorm veel positieve reviews. Deze gaan voornamelijk over de ideale ligging van het hotel. Daarnaast gaan de reviews ook veel over de fijne en ruime kamers van het hotel en over het vriendelijke en behulpzaam personeel. Alles bij elkaar maakt Pestana Ocean Beach Resort een uitstekende keuze voor uw verblijf tijdens uw vakantie in Funchal!

€ 720,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product
 

Pestana Carlton Hotel Madeira

Pestana Carlton Madeira Ocean Resort is een tophotel gelegen direct aan zee en op korte afstand van Funchal. Dit 5-sterrenhotel beschikt over uitgebreide faciliteiten en is voorzien van alle luxe. Neem een duik in de twee enorme outdoor zoutwaterzwembaden, zoek ontspanning in de wellness met onder andere 7,5 meter lang binnenzwembad of neem deel aan het animatieprogramma. Ook een leuke activiteit is de minigolf! Vanuit de comfortabele kamers heeft u uitzicht op zee, de tuin, het zwembad of de baai van Funchal. Reserveer minimaal één avond een tafeltje in het restaurant waar de chefs u verwennen met een uitstekend diner. Tijdens uw vakantie bij Pestana Carlton Madeira Ocean Resort hoeft u zich niet te vervelen! Jaarlijks spenderen vele gasten hun vakantie in dit heerlijke resort. De uitstekende service en het vriendelijke personeel in combinatie met de uitgebreide faciliteiten zorgen er voor dat u echt vakantie heeft!

€ 650,00

lees verder

Portugal Madeira Funchal
Product