user_mobilelogo

RIU Reggae

Het 5-sterren RIU Reggae in Montego Bay brengt de Jamaicaanse sferen en gezelligheid in een luxe vorm. De chique all-inclusive service zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Met een ligging aan het strand, 3 buitenbaden en 2 swim-up bars; heeft het alles voor jouw zonovergoten dagen! In het hotel vind je ook 5 verschillende restaurants, waaruit je kiest tussen internationale, Italiaanse en Aziatische gerechten. Met buffet én à-la-carte opties! Laat de sportactiviteiten je vermaken terwijl jij volledig in-shape blijft. Lekker fitnessen, kajakken, windsurfen of toch duiken? Terwijl je partner geniet van jacuzzi en de spa. Samen maken jullie avonden onvergetelijk in een van de vele bars en gooi je die heupen los in de disco! Alles om even met je partner alles achter te laten; vind je bij Hotel RIU Reggae. Boek jouw swingende week weg nu naar dit grandioze hotel!

€ 1.485,00

lees verder

Noordkant
Product
 

Ocean Eden Bay Adults only

Verblijven in een aangename accommodatie in Montego Bay? Hotel Ocean Eden Bay - Adults only is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 353 reizigers beoordelen Hotel Ocean Eden Bay - Adults only gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ocean Eden Bay - Adults only, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Jamaica? Boek jouw vakantie naar Hotel Ocean Eden Bay - Adults only vandaag nog!

€ 1.618,00

lees verder

Noordkant
Product
 

Secrets Wild Orchid

Verblijven in een aangename accommodatie in Montego Bay? Hotel Secrets Wild Orchid is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 797 reizigers beoordelen Hotel Secrets Wild Orchid gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Secrets Wild Orchid, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Jamaica? Boek jouw vakantie naar Hotel Secrets Wild Orchid vandaag nog!

€ 4.532,00

lees verder

Noordkant
Product
 

Iberostar Rose Hall Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Montego Bay? Hotel Iberostar Rose Hall Beach is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 500 reizigers beoordelen Hotel Iberostar Rose Hall Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Iberostar Rose Hall Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Jamaica? Boek jouw vakantie naar Hotel Iberostar Rose Hall Beach vandaag nog!

€ 1.650,00

lees verder

Noordkant
Product
 

Bahia Principe Grand Jamaica

Verblijven in een aangename accommodatie in Runaway Bay? Hotel Bahia Principe Grand Jamaica is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1277 reizigers beoordelen Hotel Bahia Principe Grand Jamaica gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bahia Principe Grand Jamaica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Jamaica? Boek jouw vakantie naar Hotel Bahia Principe Grand Jamaica vandaag nog!

€ 1.515,00

lees verder

Noordkant
Product
 

Royal Decameron Club Caribbean

Verblijven in een aangename accommodatie in Runaway Bay? Hotel Royal Decameron Club Caribbean is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 709 reizigers beoordelen Hotel Royal Decameron Club Caribbean gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Royal Decameron Club Caribbean, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Jamaica? Boek jouw vakantie naar Hotel Royal Decameron Club Caribbean vandaag nog!

€ 1.186,00

lees verder

Noordkant
Product
 

Couples Sans Souci

Met een drankje in de hand ontspannen op een tropisch privéstrand op Jamaica? Dat beleef je met een verblijf in Couples Sans Souci: een 4-sterrenhotel voor adults only (+18 jaar) in het exotische Ocho Rios. Dit resort is werkelijk een paradijsje: een fenomenaal groene tuin met tropische flora, grenzend aan de helderblauwe zee, hoe gaaf is dat? Duik in het mooie zwembad en kom heerlijk tot rust op het zonneterras. Of, op het strand natuurlijk! En, in de avond? Dan proef je van de lokale en internationale gerechten in de eigen restaurants. Toe aan de zon? Vlieg mee voor een onvergetelijke vakantie op Jamaica!

€ 4.397,00

lees verder

Noordkant
Product
 

Royal Decameron Cornwall Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Montego Bay? Hotel Royal Decameron Cornwall Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 273 reizigers beoordelen Hotel Royal Decameron Cornwall Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Royal Decameron Cornwall Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Jamaica? Boek jouw vakantie naar Hotel Royal Decameron Cornwall Beach vandaag nog!

€ 1.539,00

lees verder

Noordkant
Product
 

Iberostar Grand Rose Hall

Verblijven in een aangename accommodatie in Montego Bay? Hotel Iberostar Grand Rose Hall is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 825 reizigers beoordelen Hotel Iberostar Grand Rose Hall gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Iberostar Grand Rose Hall, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Jamaica? Boek jouw vakantie naar Hotel Iberostar Grand Rose Hall vandaag nog!

€ 2.020,00

lees verder

Noordkant
Product