user_mobilelogo

Belvedere

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Belvedere is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9939 reizigers beoordelen Hotel Belvedere gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Belvedere, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Belvedere vandaag nog!

€ 226,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Tyl

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Tyl is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4636 reizigers beoordelen Hotel Tyl gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Tyl, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Tyl vandaag nog!

€ 197,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Royal Court

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Royal Court is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 11724 reizigers beoordelen Hotel Royal Court gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Royal Court, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Royal Court vandaag nog!

€ 204,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Grand Majestic Plaza

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Grand Majestic Plaza is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1043 reizigers beoordelen Hotel Grand Majestic Plaza gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grand Majestic Plaza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Grand Majestic Plaza vandaag nog!

€ 234,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Lunik

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Lunik is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 8 reizigers beoordelen Hotel Lunik gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lunik, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Lunik vandaag nog!

€ 203,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Exe City Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Exe City Park is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10081 reizigers beoordelen Hotel Exe City Park gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Exe City Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Exe City Park vandaag nog!

€ 217,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Carol

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Carol is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 476 reizigers beoordelen Hotel Carol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Carol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Carol vandaag nog!

€ 178,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Galileo

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Galileo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5120 reizigers beoordelen Hotel Galileo gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Galileo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Galileo vandaag nog!

€ 224,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Ariston en Ariston Patio

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Ariston en Ariston Patio is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3698 reizigers beoordelen Hotel Ariston en Ariston Patio gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ariston en Ariston Patio, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ariston en Ariston Patio vandaag nog!

€ 212,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Golden Star Zlata Hvezda

Zin in een stedentrip in het schitterende Praag? En wil je overnachten in stijl én op een toplocatie? Dan is Hotel Golden Star wat voor jou. Dit 4-sterrenhotel is gevestigd in een prachtig historisch pand dat in 2016 volledig is gerenoveerd. Vandaag is het hotel een geweldige mix tussen antieke details en modern design. Hotel Golden Star ligt in de sfeervolle wijk Mala Strana, met aan de voorkant een gezellig terras. Op slechts 5 minuten loopafstand ligt de Praagse Burcht en met een kwartier wandelen sta je al bij de Karelsbrug, aan de rand van het oude centrum. Kortom, een fantastisch verblijf voor een stedentrip in Praag! Wil jij de hoofdstad van Tsjechië ontdekken vanuit een geweldige locatie? Boek dan snel je verblijf bij Hotel Golden Star!

€ 245,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Waldstein

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Waldstein is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4751 reizigers beoordelen Hotel Waldstein gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Waldstein, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Waldstein vandaag nog!

€ 288,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Clarion Prague Old Town

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Clarion Prague Old Town is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 184 reizigers beoordelen Hotel Clarion Prague Old Town gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Clarion Prague Old Town, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Clarion Prague Old Town vandaag nog!

€ 221,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Royal Court Apartments

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Appartement Royal Court Apartments is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 171 reizigers beoordelen Appartement Royal Court Apartments gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Royal Court Apartments, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Appartement Royal Court Apartments vandaag nog!

€ 148,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Suite Home Prague

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Suite Home Prague is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6026 reizigers beoordelen Hotel Suite Home Prague gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Suite Home Prague, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Suite Home Prague vandaag nog!

€ 294,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Ambiance

Op zoek naar een fijne accommodatie voor jouw stedentrip? In het hart van het centrum van Praag staat Hotel Ambiance. Dit comfortabele 4-sterrenhotel in 19e eeuwse bouwstijl is de perfecte uitvalsweg om de Tsjechische hoofdstad te gaan ontdekken. Het hotel is gelegen in de Nieuwe Stad en hoewel de naam anders doet vermoeden, is dat onderdeel van het historische centrum. Een toplocatie, want bezienswaardigheden zoals het Wenceslasplein en het Nationaal Museum kun je wandelend bezoeken. Maar daar houdt jouw avontuur nog niet op: haltes van de metro en de tram liggen om de hoek van Hotel Ambiance, dus je reist eenvoudig naar de andere gedeeltes van de stad. Ben je klaar om Praag te verkennen?

€ 153,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Comfort Prague City East

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Comfort Hotel Prague City East is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Hotel Comfort Hotel Prague City East gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Comfort Hotel Prague City East, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Comfort Hotel Prague City East vandaag nog!

€ 202,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Biskupsky Dum

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Biskupsky Dum is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2829 reizigers beoordelen Hotel Biskupsky Dum gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Biskupsky Dum, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Biskupsky Dum vandaag nog!

€ 265,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Globus

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Globus is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 389 reizigers beoordelen Hotel Globus gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Globus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Globus vandaag nog!

€ 216,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Prague Centre Superior

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Prague Centre Superior is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4227 reizigers beoordelen Hotel Prague Centre Superior gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Prague Centre Superior, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Prague Centre Superior vandaag nog!

€ 66,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Vienna House Diplomat

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Vienna House Diplomat is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 151 reizigers beoordelen Hotel Vienna House Diplomat gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vienna House Diplomat, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Vienna House Diplomat vandaag nog!

€ 296,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Pure White

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Pure White is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Hotel Pure White gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pure White, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Pure White vandaag nog!

€ 223,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Amigo City Centre

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Amigo City Centre is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 216 reizigers beoordelen Hotel Amigo City Centre gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amigo City Centre, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Amigo City Centre vandaag nog!

€ 68,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Atlantic

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Atlantic is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 276 reizigers beoordelen Hotel Atlantic gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atlantic, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Atlantic vandaag nog!

€ 165,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

President

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel President is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5874 reizigers beoordelen Hotel President gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel President, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel President vandaag nog!

€ 609,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product
 

Metropol Praha Unique Design

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Design Metropol is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 35 reizigers beoordelen Hotel Design Metropol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Design Metropol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Design Metropol vandaag nog!

€ 179,00

lees verder

Praag En Omstreken
Product