user_mobilelogo

Porta Felice

Verblijven in een aangename accommodatie in Palermo? Hotel Porta Felice is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 160 reizigers beoordelen Hotel Porta Felice gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Porta Felice, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Porta Felice vandaag nog!

€ 680,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Excelsior Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Taormina? Hotel Excelsior Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 302 reizigers beoordelen Hotel Excelsior Palace gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Excelsior Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Excelsior Palace vandaag nog!

€ 1.543,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Caparena

Verblijven in een aangename accommodatie in Taormina? Hotel Caparena is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 290 reizigers beoordelen Hotel Caparena gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Caparena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Caparena vandaag nog!

€ 1.176,00

lees verder

Sicilie
Product
 

CDS Hotels Terrasini

Laat je betoveren door de diverse zwembaden van 4-sterren Hotel CDS Hotels Terrasini, die pronken met adembenemende uitzichten over de baai. Duik in de het sfeervolle bad en kijk panoramisch over de zee, trek je baantjes in het sportbad en laat de waanzinnige glijbanen je vol opwinding naar de zee roetsjen. Het hotel biedt zelfs een handige shuttleservice naar een privéstrand met goudkleurig zand. Een idyllisch plekje aan de kust van Terrasini. De faciliteiten lijken hier wel eindeloos, met wellnessmogelijkheden, speelplaatsen voor de kinderen en een uitgebreid aanbod aan sport en spel. Het is vrijwel onmogelijk om hier niet met een brede glimlach rond te lopen. En laten we de smaakvolle Italiaanse restaurants en bars niet vergeten, die je laten genieten van de onweerstaanbare Italiaanse sfeer en keuken. Gun jezelf en je gezin een onvergetelijke tijd bij CDS Hotels Terrasini en omarm de Italiaanse stijl met al zijn heerlijkheden!

€ 653,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Edone

€ 1.046,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Victoria Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Cefalu? Hotel Victoria Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 159 reizigers beoordelen Hotel Victoria Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Victoria Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Victoria Palace vandaag nog!

€ 1.356,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Parkhotel Silemi

Verblijven in een aangename accommodatie in Letojanni? Hotel Parkhotel Silemi is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Parkhotel Silemi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Parkhotel Silemi vandaag nog!

€ 964,00

lees verder

Sicilie
Product
 

President

Verblijven in een aangename accommodatie in Marsala? Hotel President is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 151 reizigers beoordelen Hotel President gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel President, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel President vandaag nog!

€ 625,00

lees verder

Sicilie
Product
 

TH Cinisi Florio Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Terrasini? Hotel TH Cinisi Florio Park is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 118 reizigers beoordelen Hotel TH Cinisi Florio Park gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel TH Cinisi Florio Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel TH Cinisi Florio Park vandaag nog!

€ 1.527,00

lees verder

Sicilie
Product
 

NH Catania Centro

Verblijven in een aangename accommodatie in Catania? Hotel NH Catania Centro is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 253 reizigers beoordelen Hotel NH Catania Centro gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Catania Centro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Catania Centro vandaag nog!

€ 1.000,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Olimpo Le Terrazze

Verblijven in een aangename accommodatie in Letojanni? Hotel Olimpo - Le Terrazze is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 311 reizigers beoordelen Hotel Olimpo - Le Terrazze gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Olimpo - Le Terrazze, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Olimpo - Le Terrazze vandaag nog!

€ 1.010,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Sylesia

Verblijven in een aangename accommodatie in Letojanni? Hotel Sylesia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 69 reizigers beoordelen Hotel Sylesia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sylesia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Sylesia vandaag nog!

€ 1.307,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Masseria la Corte del Sole

Verblijven in een aangename accommodatie in Noto? Hotel Masseria la Corte del Sole is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 108 reizigers beoordelen Hotel Masseria la Corte del Sole gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Masseria la Corte del Sole, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Masseria la Corte del Sole vandaag nog!

€ 1.093,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Bay Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Taormina? Hotel Bay Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bay Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bay Palace vandaag nog!

€ 657,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Baia del Sole

Verblijven in een aangename accommodatie in Marina Di Ragusa? Hotel Baia del Sole is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 137 reizigers beoordelen Hotel Baia del Sole gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Baia del Sole, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Baia del Sole vandaag nog!

€ 683,00

lees verder

Sicilie
Product
 

MClub Alicudi

Verblijven in een aangename accommodatie in Sciacca? Hotel MClub Alicudi is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 258 reizigers beoordelen Hotel MClub Alicudi gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel MClub Alicudi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel MClub Alicudi vandaag nog!

€ 1.512,00

lees verder

Sicilie
Product
 

I Mulini

Verblijven in een aangename accommodatie in Trapani? Resort I Mulini is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Resort I Mulini gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort I Mulini, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Resort I Mulini vandaag nog!

€ 667,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Mangia s Himera Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Campofelice Di Roccella? Resort Mangia s Himera Resort is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 136 reizigers beoordelen Resort Mangia s Himera Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Mangia s Himera Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Resort Mangia s Himera Resort vandaag nog!

€ 953,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Rivage Taormina

Verblijven in een aangename accommodatie in Taormina? Hotel Rivage Taormina is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 469 reizigers beoordelen Hotel Rivage Taormina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rivage Taormina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Rivage Taormina vandaag nog!

€ 1.049,00

lees verder

Sicilie
Product
 

Appartementen Residence Le Tartarughe

Midden in het gezellig centrum van Letojanni staat het hoofdgebouw van appartementencomplex Residence Le Tartarughe. De nette appartementen zijn ideaal voor families en gezinnen en bevinden zich op slechts enkele meters van het strand en de boulevard. De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien, zo ook een eigen kitchenette waar u voor uw eigen lunch en diner kunt zorgen. Heeft u een keer geen zin om te koken? Op loopafstand vindt u verschillende restaurants en bars aan de boulevard. De gasten van Residence Le Tartarughe zijn erg tevreden over de indeling van de ruime kamers en over de ligging van het de accommodatie.

€ 330,00

lees verder

Italië Sicilië Letojanni
Product
 

Unahotels Naxos Beach Sicilia

Unahotels Naxos Beach Sicilia is een prachtige bestemming voor ontspanning, sport, puur natuur en culturele bezienswaardigheden. Het grote complex is ruim opgezet met veel luxe, hier is werkelijk aan alles gedacht! Ook vermaak voor jong en oud gedurende het hoogseizoen behoort tot een van de vele faciliteiten die dit mooie hotel aanbiedt. Er zijn maar liefst 4 zwembaden (waarvan 1 met olympische afmetingen), ligt direct aan zee en heeft een privé-strand. Verder beschikt het complex over 4 restaurants, elk met eigen doelgroep van kinderen tot stelletjes die op zoek zijn naar een romantisch diner bij kaarslicht, en serveren authentieke Siciliaanse gerechten gemaakt van verse lokale producten. Op dit vakantieparadijs kunt u verschillende leuke dagtrips boeken. De medewerkers van de excursiestand lichten u graag in over de mogelijkheden! Wilt u écht ontspannen? Boek dan uw vakantie op basis van all inclusive!

€ 229,00

lees verder

Italië Sicilië Giardini Naxos
Product
 

UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia

Bij UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia hoef je je zeker niet te vervelen. De prachtige ligging aan het privéstrand, met een heldere zee en maar liefst 3 zwembaden maakt dit een ideaal vakantieadresje.

Er valt hier genoeg te beleven, daag elkaar uit voor een potje tafeltennis of basketbal. Om even af te koelen kun je een duik nemen in het zwembad en lekker van het zonnetje genieten op een ligbedje. De ruime en lichte hotelkamers zijn ideaal voor een goede nachtrust. Het ontbijt is al inbegrepen en je kunt er ook voor kiezen om het diner of alle maaltijden erbij te reserveren. Geniet van heerlijke Italiaanse gerechten die je vakantie compleet maken. Het is de perfecte uitvalsbasis om het mooie Sicilië te ontdekken, of zoek het dichter bij huis en neem een kijkje in het knusse centrum van Taormina.

€ 733,00

lees verder

Italië Sicilië Giardini Naxos
Product
 

Horizon Suites Hotel

Het Horizon Suites Hotel is een leuk, kleinschalig hotel in het levendige centrum van Cefalù. Het hotel is omgeven door winkels, restaurants en gelegen op een steenworp afstand van het strand. Aan de buitenkant lijkt deze accommodatie niet erg bijzonder, maar wanneer u eenmaal binnen en op de kamer bent, zal dit beeld direct veranderen. De nette en moderne uitstraling van de kamers maken van dit hotel een onverwachte parel. Het Horizon Suites Hotel heeft een dakterras waar in de maanden juni t/m september een jacuzzi te vinden is, hier kunt u - op reservering via de receptie - gebruik van maken. Lekker bubbelen met een mooi uitzicht, dat is helemaal geen verkeerde combinatie! U boekt een verblijf bij het Horizon Suits Hotel altijd op basis van logies en ontbijt, indien u dagelijks wilt genieten van een 4-gangendiner dan kunt u op basis van halfpension boeken. Het diner wordt geserveerd in het restaurant onder het hotel. Hier kunt u ook gewoon gebruik van maken

€ 303,00

lees verder

Italië Sicilië Cefalu
Product
 

Dolcestate Hotel

Dolcestate Hotel is een heerlijk hotel gelegen aan de kust van Sicilië. Het hotel ligt op slechts een paar meter van het strand, waar je kunt genieten van de zon, de zee en het zand. Het hotel heeft een eigen zwembad met ligbedden en parasols, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het zonnetje. Het strand is vlakbij en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Je kunt hier zwemmen, zonnebaden, watersporten of gewoon relaxen.

€ 703,00

lees verder

Italië Sicilië Campofelice di Roccella
Product
 

Tenuta di Roccadia

Tenuta di Roccadia is een oude boerderij, omgebouwd tot vakantieverblijf. Deze eeuwenoude tenuta is nu een populair vakantie verblijf op Sicilië. Tijdens een verblijf in Tenuta di Roccadia zal de kleurijke omgeving u niet ontgaan. De goed onderhouden tuin is erg groen en de bloemen staan er vaak in bloei, naast de natuur dragen ook de kleurrijke gebouwen, die op Tenuta di Roccadia staan, bij aan de vrolijke omgeving. Er is een zwembad aanwezig op het terrein van Tenuta di Roccadia, hier kunt u tijdens de warme dagen wat verkoeling zoeken. Tussen de fruitbomen door kunt u een mooie wandeling over de boerderij maken. Hier komt u allerlei boerderijdieren tegen, paarden, koeien en schapen lopen hier rond. Tijdens een verblijf in Tenuta di Roccadia zult u de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan educatieve tours. Een verblijf in deze rurale tenuta boekt u altijd op basis van logies en ontbijt, iedere ochtend zal er een ontbijtbuffet voor u klaar staan. Veel van de

€ 137,00

lees verder

Italië Sicilië Carlentini
Product
 

Hotel Baia Del Sole

Baia del Sole is een eenvoudige accommodatie met een geweldige ligging, op een steenworp afstand van het strand. Deze ligging maakt hotel Baia del Sole daarom een ideale locatie voor een strandvakantie op Sicilië. Op het terrein van Baia del Sole is ook een camping gevestigd. U boekt een verblijf bij Baia del Sole altijd op basis van logies en ontbijt, er is ook een mogelijkheid om op basis van half pension te verblijven. De kamers van Baia del Sole zijn erg netjes en beschikken over een badkamer met toilet en een verkoelende airconditioning. De kamers die in de tuin gelegen zijn worden omgeven door bomen en ander groen. Dit geeft een bepaald gevoel van privacy. Deze kamers liggen aan de achterzijde van het terrein. Gasten van hotel Baia del Sole zijn over het algemeen erg tevreden over de ligging en het vriendelijke personeel.

€ 55,00

lees verder

Italië Sicilië Marina di Ragusa
Product
 

Albatros Beach Hotel

Albatros Beach Hotel is een modern 4-sterrenhotel aan de kust van Letojanni. Het hotel is in 2019 volledig vernieuwd en is gelegen op een steenworp afstand van het strand. Dit, vijf verdiepingen tellende, hotel heeft goed ingerichte, lichte kamers waar u heerlijk kunt ontspannen. In de bar van het hotel kunt u terecht voor een drankje en wanneer u wilt aanschuiven voor bijvoorbeeld het diner, dan bent van harte welkom in het restaurant. Voor het mooiste panoramische uitzicht kunt u naar het dakterras van het Albatros Beach Hotel. Op dit dakterras is ook een zwembad te vinden, al dobberend geniet u van de rust en de verkoeling. Eigenlijk hoeft u de deur niet uit om de dag door te komen. Wij raden dit echter wel aan, wanneer u de straat oversteekt staat u namelijk al met uw voeten in het Siciliaanse zand van het privé strand. Hier kunt u wegdromen op een van de ligstoelen of gewoon met uw handdoek op het strand. Eerdere gasten waren met name te spreken over de

€ 411,00

lees verder

Italië Sicilië Letojanni
Product