user_mobilelogo

11 pers. Wellness familiehuis met hottub

Dit grote vakantiehuis "de Stee" is geschikt voor maar liefst 11 personen en daardoor de perfecte locatie voor een weekendje weg met familie en/of vrienden.

€ 991,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Chalet Deluxe

Een chalet huren in Drenthe betekent comfortabel overnachten

€ 433,50

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Kampeerplaats Royaal

Langs laantjes of op veldjes, in de schaduw of in de zon. Bij ons vindt u ongetwijfeld uw plekje.

€ 101,50

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

6 pers. wellness deluxe bungalow met hottub

Luxe bungalow voor 6 personen met uitzicht over het bos.

€ 460,55

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Tiny House

Tiny House gelegen in het bos naast de camping voorzien van kitchenette en badkamer.

€ 213,78

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

12 pers. Bungalow de FietsInn

Dit bijzondere vakantiehuisje letterlijk in de natuur, is speciaal voor de Norgerberg ontworpen. Hierbij is het buitenleven naar binnen gehaald.

€ 639,90

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

6 pers. Bungalow de Fietsinn

Bungalow 6 persoons - FietsInn

€ 369,90

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Kampeerplaats met privé hottub

Kamperen op een plaats met uw eigen hottub

€ 285,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

2 pers. Bungalow Monumentaal met hottub

Monumentale 2 pers.bungalow, gebouwd onder architectuur van de Amsterdamse School met bijzondere details.

€ 373,50

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

6 pers. Bungalow de Oonk

Wilt u een bungalow voor 6 personen huren in Drenthe? Ontdek onze 6 persoons bungalow Oonk, een gelijkvloerse bungalow gelegen in een bosrijke omgeving

€ 343,02

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Boomhut

Stoere basic boomhut voor 2 volw. en 2 kinderen. Hoog en droog overnachten tussen de takken.

€ 138,60

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

6 pers. Wellness deluxe bungalow

Luxe wellness bungalow voor 6 personen met privé sauna en bubbelbad met uitzicht over het bos.

€ 481,50

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

6 pers. bungalow Hooikiep

Deze unieke vakantiehuisjes zijn huiselijk ingericht volgens het "tiny house" principe. Gezellig, knus en gemoedelijk maar tegelijk hebben we aan werkelijk alles gedacht om u een fantastisch verblijf te bezorgen.

€ 300,90

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

12 pers. Wellness bungalow

Wellness bungalow voor 12 personen met privé sauna en uitzicht in het bos.

€ 1.006,30

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

6 pers. Wellness bungalow

Wellness bungalow voor 6 personen met privé sauna en bubbelbad met uitzicht over het bos.

€ 398,70

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG428

Gemoedelijk en sfeervol ingericht vakantiehuis in een mooi bosgebied. Het huis is zeer geschikt voor rustzoekers en staat, samen met een andere woning van dezelfde eigenaar, op een halve hectare bos. De zon kan naar binnen schijnen door de grote ramen en de openslaande deuren. Zittend aan de keukentafel of op de bank kunt u genieten van het bos en uitzicht over de tuin en de weilanden. Het vakantiehuis ligt aan de rand van uitgestrekte bossen op één kilometer van het centrum van Norg.  In de tuin kan het zomaar gebeuren dat je een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

€ 523,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG430

Zeer gezellig vakantiehuisje met serre. De grote en mooie tuin geeft veel privacy en er staan verschillende speeltoestellen, dus uitermate geschikt voor kinderen. Zittend in de serre kunt u genieten van het bos en uitzicht over de tuin. Het vakantiehuis ligt aan de rand van uitgestrekte bossen op één kilometer van het centrum van Norg.  In de tuin kan het zomaar gebeuren dat je een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

€ 414,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG426

Gezellig en rustiek vier persoons houten vakantiehuis midden in het bos, op maar liefst vier hectare eigen bos.  Zittend onder het overdekte terras, kunt u genieten van het bos en uitzicht over de tuin en genieten van de bosgeluiden. Het vakantiehuis ligt aan de rand van uitgestrekte bossen op dichtbij het centrum van het brinkdorp Norg.  In de tuin kan het zomaar gebeuren dat je een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

€ 429,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG421

Laat u verrassen door dit knusse vakantiehuis. Het vakantiehuis met centrale verwarming en een houtkachel is snel lekker warm te stoken. De zon kan naar binnen schijnen door de grote ramen en de openslaande deuren. Zittend aan de keukentafel of op de bank kunt u genieten van het bos en uitzicht over de tuin en de weilanden. Het vakantiehuis ligt aan de rand van uitgestrekte bossen op één kilometer van het centrum van Norg.  In de tuin kan het zomaar gebeuren dat je een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

€ 414,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG637

Luxe zespersoons vakantiehuis in het bos vlakbij Norg. Dit vakantiehuis ligt op een 2500m2 groot bosperceel op een schitterende locatie midden in de bossen. Het vakantiehuis ligt direct aan een fietspad. Een heerlijke plek voor uw welverdiende vakantie of een gezellig weekend met vrienden of familie. Voor de kinderen één groot plezier waar het in de tuin zomaar kan gebeuren dat ze een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

€ 747,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG436

Luxe vakantiehuis voor acht personen. Dit vakantiehuis ligt op een 2500m2 groot bosperceel op een schitterende locatie midden in de bossen. Het vakantiehuis ligt direct aan een fietspad. Een heerlijke plek voor uw welverdiende vakantie of een gezellig weekend met vrienden of familie. Voor de kinderen één groot plezier waar het in de tuin zomaar kan gebeuren dat ze een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

€ 815,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG432

Laat u verrassen door dit luxe en complete zes persoons vakantiehuis. De zon kan naar binnen schijnen door de grote ramen en de openslaande deuren. Zittend aan de keukentafel of op de bank kunt u genieten van het bos en uitzicht over de tuin. Het vakantiehuis ligt aan de rand van uitgestrekte bossen dichtbij het centrum van het brinkdorp Norg. In de tuin kan het zomaar gebeuren dat je een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

€ 513,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG054

Bent u een echt natuurmens? Dan is dit werkelijk een ideale locatie voor u! Deze vakantiewoning met gratis WiFi is omringt door een grote bostuin. Waar u ook bent, in of rondom het vakantiehuis, overal is de natuur aanwezig. Dit vakantiehuis in Norg is van alle gemakken voorzien om u een zorgeloze vakantie te bezorgen. De omgeving leent zich uitstekend voor fijne wandelingen of fietstochten, er is genoeg te beleven en te zien!

€ 293,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG131

Een heerlijke plek voor uw welverdiende vakantie of een gezellig weekend met vrienden of familie. Het huis ligt op een schitterende locatie midden in het bos op loopafstand van het pittoreske brinkdorp Norg. Voor jong en oud is het hier één groot feest waar het in de tuin/bos zomaar kan gebeuren dat je een eekhoorntje, konijntje of zelfs een ree tegen kunt komen. Norg is een prachtig esdorp gelegen in Drenthe, met vele wandel en fietsroutes. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe jaarlijks ook vele toeristen door de rijke historie, hunebedden en vele (openlucht)musea. Een écht aanrader!

€ 633,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG419

Het zal zeer goed toeven zijn zo met z'n vijfen in dit leuke en zeer aangename vakantiehuisje. Laat u verrassen! Het vakantiehuis ligt aan de rand van uitgestrekte bossen en dichtbij het brinkdorp Norg. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

€ 603,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

DG209

Welkom in dit uniek gelegen en super complete vakantiehuis! Een heerlijke plek voor uw welverdiende vakantie of een gezellig weekend met vrienden of familie. Voor de kinderen één groot plezier waar het in de tuin zomaar kan gebeuren dat ze een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. Het is een modern ingericht huis en bevindt zich op een rustige locatie in de bossen van Drenthe. De accommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen en is van alle gemakken voorzien. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de natuurrijke provincie. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea jaarlijks vele toeristen. Een écht aanrader!

€ 573,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

6 pers. Kinderbungalow

deze 6 pers. kinderbungalow is dé ideale vakantiebungalow voor uw gezin. Geniet van de zonnestralen en de gezonde boslucht terwijl de kinderen ravotten in de natuur.

€ 343,02

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

12 pers. Bungalow

In de grote bungalow voor 12 personen in Drenthe op de Norgerberg kunt u met de hele familie eropuit, gezellig een weekendje met vrienden op pad of een leuke vakantie vieren met een groot gezelschap.

€ 796,30

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

4 pers. Bungalow Monumentaal

Monumentale 4 pers.bungalow, gebouwd onder architectuur van de Amsterdamse School met bijzondere details.

€ 302,70

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

2 pers. Bungalow Monumentaal

Monumentale 2 pers.bungalow, gebouwd onder architectuur van de Amsterdamse School met bijzondere details.

€ 448,50

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Kampeerplaats met Privé sanitair

Onze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een privé sanitair unit met toilet, wastafel en douche

€ 223,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Kampeerplaats met Privé sanitair en buitenkeuken

Onze Totaalcomfort kampeerplaatsen zijn niet alleen voorzien van privé sanitair, maar óók zijn er plaatsen beschikbaar met buitenkeuken.

€ 251,00

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Kampeerplaats

Langs laantjes of op veldjes, in de schaduw of in de zon. Bij ons vindt u ongetwijfeld uw plekje.

€ 87,50

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

12 pers. Bungalow Familiehuis Oonk

Deze gelijkvloerse bungalow is het ideale vakantieverblijf voor gezelschappen met kleine kinderen of mensen die minder goed te been zijn.

€ 599,10

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Kampeerplaats met Privé sanitair achter de plaats

Royale kampeerplaats met gebruik van uw eigen privé sanitair. Deze bevindt zich niet op de plek zelf, maar achter de plaats op 10 meter afstand van uw caravan of tent.

€ 127,50

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Safaritent

Bijzonder overnachtten in onze comfortabele en knusse safaritent voor 4 personen.

€ 371,20

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

6 pers. Bungalow

Heerlijke bungalow voor 6 personen op een prachtige locatie, midden in de Drentse bossen.

€ 322,50

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product
 

Safaritent de Luxe

Comfortabele knusse safaritent voor 5 personen met eigen keuken en badkamer

€ 378,10

lees verder

Nederland Drenthe Norg
Product