user_mobilelogo

Marinapark Volendam Roompot

Camping in Volendam, Noord-Holland in Nederland.

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

Hotel Marinapark Volendam

Hotel Marinapark Volendam is gelegen in het bekende vissersplaatsje Volendam, direct aan het IJsselmeer. Vanaf het park heb je een prachtig uitzicht over de jachthaven. Het park beschikt over o.a. een supermarkt en een overdekt zwembad. Kortom een ideale uitvalsbasis voor jong en oud in Noord Holland.Het hotel beschikt over 30 comfortabele kamers voorzien van twee aparte boxspringbedden, televisie, koffie- en theefaciliteiten, gratis wifi en een badkamer met douche of bad en toilet. Het hotel heeft een binnenzwembad waarvan je gedurende het verblijf gratis gebruik kan maken. Tevens is er een á la carte restaurant waar je heerlijk kan lunchen en dineren. Bij mooi weer neem je plaats op het gezellige terras.Op het park kun je gebruik maken van de speeltuinen voor de kinderen welke grenzen aan het strand. In de schoolvakanties is er voor de kinderen een speciaal animatieprogramma. Leuke bezigheden tijdens uw verblijf zijn een fiets- of wandeltocht door de bollenvelden ...

€ 44,50

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

Spaander

4-daagse Autovakantie naar Noord Holland bij Spaander

€ 94,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

Roompot Marinapark Volendam

4-daagse Autovakantie naar Noord Holland bij Roompot Marinapark Volendam

€ 272,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

Roompot Marinapark Volendam

Roompot Marinapark Volendam is gelegen in het bekende vissersplaatsje Volendam, direct aan het IJsselmeer. Vanaf het park heb je een prachtig uitzicht over de jachthaven. Het park beschikt over o.a. een supermarkt en een overdekt zwembad. Kortom een ideale uitvalsbasis voor jong en oud in Noord Holland.Roompot Marinapark Volendam is volledig gebouwd in Volendamse stijl, dit maakt het park ook zo uniek. Geniet hier in een heerlijke woning. Wij bieden verschillende types aan, namelijk de VO4, VO5 en VO6. Dit zijn 4-, 5- en 6-persoons geschakelde woningen. Sommigen zijn gelijkvloers en sommigen zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Alle types beschikken over een eigen terras met meubilair.Op het park kun je gebruik maken van de speeltuinen voor de kinderen welke grenzen aan het strand. In de schoolvakanties is er voor de kinderen een speciaal animatieprogramma. Leuke bezigheden tijdens uw verblijf zijn een fiets- of wandeltocht door de bollenvelden en de verschillende karak...

€ 272,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

NH286

Deze prachtige vierpersoons waterlodge ligt in Marina Volendam nabij Amsterdam. Marina Volendam staat garant voor een heerlijke vakantie op- en aan het water. Het centrum is slechts vijf minuutjes fietsen vanaf de jachthaven. In het pittoreske stadje Volendam zelf kunt u genieten van de leuke winkeltjes, restaurants en gezellige terrasjes. Wanneer u samen met de kinderen komt, zullen zij zich prima vermaken in de waterspeeltuin. Ook kunt u met uw kinderen, vrienden een hengeltje uitgooien. In de haven Marina Volendam kunt u ook fietsen en boten huren voor uw tocht op het land of het water. Vanuit Marina Volendam vaart u zo het IJsselmeer op.

€ 370,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

RNM001

Direct op het park vindt u tal van faciliteiten die uw verblijf extra aangenaam maken. In Restaurant de Pieterman kunt u heerlijk eten en in het loungecafé kunt u genieten van een drankje. Verder kunt u met de kinderen naar het zwembad (gratis toegang), de diverse speeltoestellen of het aangrenzende strand. En er zijn bovendien leuke winkeltjes. Op het park is een kliniek voor implantologie, kroon- en brugwerk en cosmetische tandheelkunde aanwezig.

€ 192,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

RNM005

Dit mooi 12-persoons vakantiehuis staat op Marinapark Volendam. Dit mooi aangelegde complex ligt op een schitterende locatie aan de jachthaven en dichtbij het centrum van Volendam. Direct op het park vindt u tal van faciliteiten die uw verblijf extra aangenaam maken. In Restaurant de Pieterman kunt u heerlijk eten en in het loungecafé kunt u genieten van een drankje. Verder kunt u met de kinderen naar het zwembad (gratis toegang), de diverse speeltoestellen of het aangrenzende strand. En er zijn bovendien leuke winkeltjes. Op het park is een kliniek voor implantologie, kroon- en brugwerk en cosmetische tandheelkunde aanwezig.

€ 559,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

RNM004

Mooi zespersoons vakantiehuis op Marinapark Volendam. Direct op het park vindt u tal van faciliteiten die uw verblijf extra aangenaam maken. In Restaurant de Pieterman kunt u heerlijk eten en in het loungecafé kunt u genieten van een drankje. Verder kunt u met de kinderen naar het zwembad (gratis toegang), de diverse speeltoestellen of het aangrenzende strand. En er zijn bovendien leuke winkeltjes.

€ 196,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

RNM006

Mooi vierpersoons vakantiehuis op Marinapark Volendam. Direct op het park vindt u tal van faciliteiten die uw verblijf extra aangenaam maken. In Restaurant de Pieterman kunt u heerlijk eten en in het loungecafé kunt u genieten van een drankje. Verder kunt u met de kinderen naar het zwembad (gratis toegang), de diverse speeltoestellen of het aangrenzende strand. En er zijn bovendien leuke winkeltjes.

€ 204,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product
 

RNM007

Mooi vijfpersoons vakantiehuis op Marinapark Volendam. Direct op het park vindt u tal van faciliteiten die uw verblijf extra aangenaam maken. In Restaurant de Pieterman kunt u heerlijk eten en in het loungecafé kunt u genieten van een drankje. Verder kunt u met de kinderen naar het zwembad (gratis toegang), de diverse speeltoestellen of het aangrenzende strand. En er zijn bovendien leuke winkeltjes.

€ 204,00

lees verder

Nederland Noord Holland Volendam
Product