user_mobilelogo

Duinresort Dunimar

Camping in Noordwijkerhout, Zuid-Holland in Nederland.

lees verder

Nederland Zuid Holland Noordwijkerhout
Product
 

NH Leeuwenhorst

4-daagse Autovakantie naar Zuid Holland bij NH Leeuwenhorst

€ 229,00

lees verder

Nederland Zuid Holland Noordwijkerhout
Product
 

ZH212

Deze prachtige vier persoons bungalow is luxe ingericht en gelegen in de bollenstreek van Zuid-Holland, nabij de Waterleidingduinen, National Park Kennemerland en Noordwijk aan Zee. Deze mediterraans ingerichte bungalow is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietstochten door de natuur van Zuid-Holland. Het kleinschalige park beschikt over speeltuinen, speelvelden en een airtrampoline. In het hoogseizoen is er ook een recreatieteam aanwezig. Het water rondom het park is geschikt om te vissen. Bij de receptie is een minimarkt en een broodjesservice. Voor een dagje shoppen kunt u prima in het nabijgelegen Haarlem of Leiden terecht. Jong of oud, voor ieder wat wil!

€ 193,00

lees verder

Nederland Zuid Holland Noordwijkerhout
Product
 

ZH213

Deze prachtige zes persoons bungalow is luxe ingericht en gelegen in de bollenstreek van Nederland, nabij de Waterleidingduinen, National Park Kennemerland en Noordwijk aan Zee. Deze mediterraans ingerichte bungalow is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietstochten door de natuur van Zuid-Holland. Het kleinschalige park beschikt over speeltuinen, speelvelden en een airtrampoline. In het hoogseizoen is er ook een recreatieteam aanwezig. Het water rondom het park is geschikt om te vissen. Bij de receptie is een minimarkt en een broodjesservice. Voor een dagje shoppen kunt u prima in het nabijgelegen Haarlem of Leiden terecht. Jong of oud, voor ieder wat wil!

€ 214,00

lees verder

Nederland Zuid Holland Noordwijkerhout
Product
 

Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

De 513 comfortabele kamers van NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst zijn standaard uitgerust met een tv, minibar en een badkamer met bad en/of douche, toilet en een föhn. De Beach Bar & Las Dunas bar en terras zijn een gezellige plek voor een drankje. In Sportcafé Cheers kun je terecht om te; biljarten, darten, bowlen, squashen of te spelen. Deze faciliteiten zijn te gebruiken tegen betaling. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden om de omgeving te ontdekken. De chefs bereiden heerlijke wereldgerechten in een open keuken die aan het seizoen worden aangepast. In de restaurants wordt het bekende NH Breakfast geserveerd. Alle faciliteiten van NH Conference Centre Leeuwenhorst bevinden zich onder één dak.

€ 85,00

lees verder

Nederland Zuid Holland Noordwijkerhout
Product
 

NH Conference Centre Leeuwenhorst

In het hart van de Bollenstreek, de grootste bloementuin van Europa, ligt NH Conference Centre Leeuwenhorst. De badplaats Noordwijk bevindt zich vlakbij dit hotel.

€ 84,60

lees verder

Nederland Zuid Holland Noordwijkerhout
Product