user_mobilelogo

Het beste van Polen

Stap in onze comfortabele luxury class touringcar en ga mee met deze bijzondere reis langs de hoogtepunten van het prachtige Polen. Naast verschillende steden als Krakau, Gdansk en Warschau, bezoekt u de wereldberoemde Wieliczka zoutmijn, het indrukwekkende Auschwitz en rijden we een prachtige route dwars door het Mazurisch merengebied.

€ 1.098,00

lees verder

Polen Groepsreizen Polen Polen en de Baltische Staten
Product
 

Krakau en de schatten van Zuid Polen

Krakau, het Florence van Oost-Europa. De voormalige hoofdstad van Polen is de mooiste historische stad van het land. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Krakau vrijwel helemaal gespaard gebleven, waardoor de architectonische schatten nog overal te bewonderen zijn. Krakau ontstond rond een natuurlijke heuvel, de Wawel. Een prachtig overblijfsel aan deze periode is de kathedraal op de heuvel.

€ 798,00

lees verder

Polen Groepsreizen Polen Polen en de Baltische Staten
Product
 

Polen en de Baltische Staten

Deze rondreis door Polen en de Baltische Staten staat garant voor indrukwekkende architectuur en sfeervolle steden. De Baltische Staten bestaan uit Estland, Letland en Litouwen en hebben elk hun traditioneel karakter behouden. We bezoeken de fascinerende hoofdsteden Warschau, Riga, Tallinn en Vilnius, waar de rijke en roerige geschiedenis nog duidelijk te herkennen is. Een boeiende reis van begin tot einde!

€ 1.198,00

lees verder

Polen Groepsreizen Polen Polen en de Baltische Staten
Product