user_mobilelogo

Bumas

€ 1.135,00

lees verder

Bali
Product
 

Grand Mirage Resort Thalasso

Verblijven in een aangename accommodatie in Tanjung Benoa? Hotel Grand Mirage Resort en Thalasso is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 599 reizigers beoordelen Hotel Grand Mirage Resort en Thalasso gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grand Mirage Resort en Thalasso, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Grand Mirage Resort en Thalasso vandaag nog!

€ 1.289,00

lees verder

Bali
Product
 

Candi Beach Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Candidasa? Hotel Candi Beach Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 345 reizigers beoordelen Hotel Candi Beach Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Candi Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Candi Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.293,00

lees verder

Bali
Product
 

Samabe Bali Suites en Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Hotel Samabe Bali Suites en Villas is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 71 reizigers beoordelen Hotel Samabe Bali Suites en Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Samabe Bali Suites en Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Samabe Bali Suites en Villas vandaag nog!

€ 2.017,00

lees verder

Bali
Product
 

The Westin Nusa Dua Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Resort The Westin Nusa Dua Bali is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 176 reizigers beoordelen Resort The Westin Nusa Dua Bali gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort The Westin Nusa Dua Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Resort The Westin Nusa Dua Bali vandaag nog!

€ 1.579,00

lees verder

Bali
Product
 

Ubud Village at Nyuh Kuning

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Bungalow The Ubud Village Resort at Nyuh Kuning is een luxe 5-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 158 reizigers beoordelen Bungalow The Ubud Village Resort at Nyuh Kuning gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow The Ubud Village Resort at Nyuh Kuning, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Bungalow The Ubud Village Resort at Nyuh Kuning vandaag nog!

€ 1.526,00

lees verder

Bali
Product
 

Vila Shanti

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Vila Shanti is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Hotel Vila Shanti gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vila Shanti, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Vila Shanti vandaag nog!

€ 1.350,00

lees verder

Bali
Product
 

Mathis Retreat

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Hotel Mathis Retreat is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 102 reizigers beoordelen Hotel Mathis Retreat gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mathis Retreat, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Mathis Retreat vandaag nog!

€ 1.521,00

lees verder

Bali
Product
 

Mercure Bali Legian

Verblijven in een aangename accommodatie in Legian Beach? Hotel Mercure Bali Legian is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 286 reizigers beoordelen Hotel Mercure Bali Legian gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mercure Bali Legian, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Mercure Bali Legian vandaag nog!

€ 1.164,00

lees verder

Bali
Product
 

Sagara Villas en Suites Sanur

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Villa Sagara Villas en Suites Sanur is een luxe 4-sterren villa, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Villa Sagara Villas en Suites Sanur gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Villa Sagara Villas en Suites Sanur, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Villa Sagara Villas en Suites Sanur vandaag nog!

€ 1.261,00

lees verder

Bali
Product
 

The Royal Pita Maha

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Hotel The Royal Pita Maha is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 361 reizigers beoordelen Hotel The Royal Pita Maha gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Royal Pita Maha, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The Royal Pita Maha vandaag nog!

€ 1.864,00

lees verder

Bali
Product
 

Sthala A Tribute Portfolio Ubud Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Hotel Sthala A Tribute Portfolio Hotel Ubud Bali is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 160 reizigers beoordelen Hotel Sthala A Tribute Portfolio Hotel Ubud Bali gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sthala A Tribute Portfolio Hotel Ubud Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Sthala A Tribute Portfolio Hotel Ubud Bali vandaag nog!

€ 1.498,00

lees verder

Bali
Product
 

Maya Sanur

€ 1.442,00

lees verder

Bali
Product
 

Jayakarta Bali Beach Reort

Verblijven in een aangename accommodatie in Legian Beach? Hotel The Jayakarta Bali Beach Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 53 reizigers beoordelen Hotel The Jayakarta Bali Beach Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Jayakarta Bali Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The Jayakarta Bali Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.046,00

lees verder

Bali
Product
 

Bali Mandira

Verblijven in een aangename accommodatie in Legian Beach? Hotel Bali Mandira is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Hotel Bali Mandira gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bali Mandira, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bali Mandira vandaag nog!

€ 1.553,00

lees verder

Bali
Product
 

Ubud Wana

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Hotel Ubud Wana is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 89 reizigers beoordelen Hotel Ubud Wana gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ubud Wana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ubud Wana vandaag nog!

€ 1.166,00

lees verder

Bali
Product
 

The Rani and Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Kuta? Hotel The Rani Hotel and Spa is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel The Rani Hotel and Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Rani Hotel and Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The Rani Hotel and Spa vandaag nog!

€ 1.120,00

lees verder

Bali
Product
 

Wapa Di Ume

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Resort Wapa Di Ume is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 186 reizigers beoordelen Resort Wapa Di Ume gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Wapa Di Ume, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Resort Wapa Di Ume vandaag nog!

€ 1.453,00

lees verder

Bali
Product
 

Aneka Lovina

Verblijven in een aangename accommodatie in Lovina? Hotel Aneka Lovina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 142 reizigers beoordelen Hotel Aneka Lovina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aneka Lovina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aneka Lovina vandaag nog!

€ 1.135,00

lees verder

Bali
Product
 

Alam Anda Ocean Front Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Sambirenteng? Hotel Alam Anda Ocean Front Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel Alam Anda Ocean Front Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alam Anda Ocean Front Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Alam Anda Ocean Front Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.344,00

lees verder

Bali
Product
 

Tauch Terminal Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Tulamben? Hotel Tauch Terminal Resort is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Hotel Tauch Terminal Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Tauch Terminal Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Tauch Terminal Resort vandaag nog!

€ 1.326,00

lees verder

Bali
Product
 

Bali Tropic Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Hotel Bali Tropic Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 267 reizigers beoordelen Hotel Bali Tropic Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bali Tropic Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bali Tropic Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.459,00

lees verder

Bali
Product
 

Sol Benoa Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Benoa? Hotel Sol Benoa Bali is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 483 reizigers beoordelen Hotel Sol Benoa Bali gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sol Benoa Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Sol Benoa Bali vandaag nog!

€ 1.288,00

lees verder

Bali
Product
 

Novotel Bali Benoa

Verblijven in een aangename accommodatie in Benoa? Hotel Novotel Bali Benoa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 39 reizigers beoordelen Hotel Novotel Bali Benoa gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Novotel Bali Benoa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Novotel Bali Benoa vandaag nog!

€ 1.280,00

lees verder

Bali
Product
 

Legian Beach

€ 1.287,00

lees verder

Bali
Product
 

Padma Legian

Verblijven in een aangename accommodatie in Legian Beach? Hotel Padma Resort Legian is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1435 reizigers beoordelen Hotel Padma Resort Legian gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Padma Resort Legian, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Padma Resort Legian vandaag nog!

€ 1.188,00

lees verder

Bali
Product
 

SADARA Boutique Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Resort SADARA Boutique Beach is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 223 reizigers beoordelen Resort SADARA Boutique Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort SADARA Boutique Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Resort SADARA Boutique Beach vandaag nog!

€ 1.284,00

lees verder

Bali
Product
 

Prama Sanur Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Prama Sanur Beach is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1055 reizigers beoordelen Hotel Prama Sanur Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Prama Sanur Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Prama Sanur Beach vandaag nog!

€ 1.210,00

lees verder

Bali
Product
 

Andaz Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Andaz Bali is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 96 reizigers beoordelen Hotel Andaz Bali gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Andaz Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Andaz Bali vandaag nog!

€ 1.837,00

lees verder

Bali
Product
 

The Oberoi Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Seminyak? Hotel The Oberoi Beach Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 220 reizigers beoordelen Hotel The Oberoi Beach Resort gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Oberoi Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The Oberoi Beach Resort vandaag nog!

€ 2.078,00

lees verder

Bali
Product
 

St Regis

De ideale rustvakantie is een omschrijving die deze elegante bestemming tekort doet. Een en al pracht en praal; wat een droomplek is 5-sterrenhotel Hotel St. Denis in Nusa Dua! Het onvergetelijk lagunezwembad is een van de vele bijzondere dingen die deze plek een paradijsoord maken. Het water loopt van de jacuzzi-fonteinen door naar het terras van je accommodatie, tot aan de cocktailbar en de luxe ligbedden. Je zwemt je een weg over het resort. Wil je jezelf verwennen? Gun jezelf dan een trip naar St. Regis. De plek op Bali waar je op alle mogelijke manieren 5-sterren luxe ervaart. Van de voortreffelijke service, de gerechten uit de fantastische keuken, het indrukwekkende design tot de sfeer in de restaurants. Het plaatje is hier meer dan compleet. Alles staat in het teken van het bieden van een klantervaring die een 10+ verdient. Pas op; de kans is groot dat je hier nooit meer weg wilt. Laat je bedienen door het geweldige personeel en kies uit de meest comfortabele, luxe en accommodaties. Reserveer een plek bij jouw droombestemming, St. Denis.

€ 2.412,00

lees verder

Bali
Product
 

Parigata

€ 1.155,00

lees verder

Bali
Product
 

Bali Rani

Verblijven in een aangename accommodatie in Tuban Beach? Hotel Bali Rani is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 238 reizigers beoordelen Hotel Bali Rani gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bali Rani, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bali Rani vandaag nog!

€ 1.174,00

lees verder

Bali
Product
 

Jerami

Verblijven in een aangename accommodatie in Seminyak? Villa Jerami is een luxe 5-sterren villa, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Villa Jerami, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Villa Jerami vandaag nog!

€ 1.351,00

lees verder

Bali
Product
 

Taksu Sanur

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Taksu Sanur is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 193 reizigers beoordelen Hotel Taksu Sanur gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Taksu Sanur, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Taksu Sanur vandaag nog!

€ 1.279,00

lees verder

Bali
Product
 

Padma Ubud

Vakantiedromen over tropisch paradijzen komen tot leven bij Padma Resort! Wrijf maar eens goed in je ogen, want dit waanzinnig mooie 5-sterrenhotel in Ubud op Bali is pure verwennerij voor je zintuigen. Omringd door regenwoud en rijstvelden word je al snel één met de natuur. Je geniet er volop van vanaf de grootste inifity pool van Bali. Eenmaal bijgekomen van dit spectaculaire uitzicht is het tijd voor een yogalesje. Zo word je helemaal zen. De restaurants met lokale specialiteiten, eersteklas service en de heerlijke spa maken deze ontspannen vakantie compleet. Klaar je om je te laten betoveren door de Balinese regenwouden? Boek dan snel jouw luxe vakantie naar Padma Resort Ubud!

€ 1.412,00

lees verder

Bali
Product