user_mobilelogo

Bali Agung Village

10-daagse Zonvakantie naar Bali bij Bali Agung Village

€ 1.198,00

lees verder

Indonesië Bali Seminyak
Product
 

Mercure Resort Sanur

10-daagse Zonvakantie naar Bali bij Mercure Resort Sanur

€ 1.217,00

lees verder

Indonesië Bali Sanur
Product
 

Element by Westin Bali Ubud

Wil jij op een paradijselijke plek verblijven in het mooie Ubud? Dan is Hotel Element by Westin Bali Ubud wat voor jou. Dit 4-sterrenhotel ligt nét buiten de drukte van Ubud en biedt een gratis shuttleservice naar het centrum. De perfecte locatie dus om in alle rust deze prachtige plaats te leren kennen. Je kunt hier heerlijk luieren in de groene tuin, met zwembad en ligbedden. Of kom helemaal tot rust tijdens een yoga-klas of in de spa. Dit hotel opende begin 2018 zijn deuren en werkt ecologisch-bewust. Zo zijn de producten van de spa gemaakt van natuurlijke ingrediënten en eet je in het restaurant de lekkerste, lokale gerechten. Je eindigt je dag met een vers geshakete cocktail in de pool bar. Als dat geen heerlijke vakantie is... Wil jij ook op een ontspannen manier Ubud ontdekken? Boek dan snel jouw verblijf bij Hotel Element!

€ 1.323,00

lees verder

Bali
Product
 

23 dg cruise Azië AIDAstella

23-daagse Verre reizen naar Bali bij 23 dg cruise Azië AIDAstella

€ 3.783,00

lees verder

Cambodja Bali Bangkok
Product
 

Nandini Bali Jungle Resort Spa

Op ca. 20 minuten rijden van het levendige centrum van Ubud ligt in de heuvels van het dal van de Ayung-rivier dit kleinschalige paradijselijke resort, omringd door het tropische regenwoud. De villa's van het resort hebben een traditionele, Balinese inrichting met moderne voorzieningen. Het personeel is zeer gastvrij en biedt uitstekende persoonlijke service. Geniet van de geluiden van de ruisende rivier en de omringende jungle. De unieke ligging van dit resort biedt u een onvergetelijke ervaring.

€ 1.443,00

lees verder

Indonesië Bali Payangan
Product
 

Sanur Resort Watujimbar

10-daagse Zonvakantie naar Bali bij Sanur Resort Watujimbar

€ 1.185,00

lees verder

Indonesië Bali Sanur
Product
 

Maya Ubud

10-daagse Zonvakantie naar Bali bij Maya Ubud

€ 1.934,00

lees verder

Indonesië Bali Ubud
Product
 

Swiss BelBelinn Legian

Verblijven in een aangename accommodatie in Legian Beach? Hotel SEVN Legian is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 358 reizigers beoordelen Hotel SEVN Legian gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel SEVN Legian, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel SEVN Legian vandaag nog!

€ 922,00

lees verder

Bali
Product
 

Amadea en Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Seminyak? Hotel Amadea Resort en Villas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amadea Resort en Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Amadea Resort en Villas vandaag nog!

€ 1.218,00

lees verder

Bali
Product
 

Vila Shanti

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Vila Shanti is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Vila Shanti gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vila Shanti, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Vila Shanti vandaag nog!

€ 1.266,00

lees verder

Bali
Product
 

Four Points Sheraton Bur Dubai

Verblijven in een aangename accommodatie in Kuta? Hotel Four Points by Sheraton Bali Kuta is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Four Points by Sheraton Bali Kuta, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Four Points by Sheraton Bali Kuta vandaag nog!

€ 1.124,00

lees verder

Bali
Product
 

Hard Rock Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Kuta? Hotel Hard Rock Bali is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hard Rock Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Hard Rock Bali vandaag nog!

€ 1.419,00

lees verder

Bali
Product
 

Taksu Sanur

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Taksu Sanur is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Taksu Sanur, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Taksu Sanur vandaag nog!

€ 1.173,00

lees verder

Bali
Product
 

Melia Bali

€ 1.657,00

lees verder

Bali
Product
 

ibis Styles Legian

Verblijven in een aangename accommodatie in Legian Beach? Hotel ibis Styles Legian is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ibis Styles Legian, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel ibis Styles Legian vandaag nog!

€ 965,00

lees verder

Bali
Product
 

Maya Ubud

€ 1.513,00

lees verder

Bali
Product
 

Sativa Sanur Cottages

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Sativa Sanur Cottages is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 217 reizigers beoordelen Hotel Sativa Sanur Cottages gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sativa Sanur Cottages, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Sativa Sanur Cottages vandaag nog!

€ 1.037,00

lees verder

Bali
Product
 

Wina Holiday Kuta

Verblijven in een aangename accommodatie in Kuta? Hotel Wina Holiday Villa Kuta is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 349 reizigers beoordelen Hotel Wina Holiday Villa Kuta gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Wina Holiday Villa Kuta, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Wina Holiday Villa Kuta vandaag nog!

€ 1.087,00

lees verder

Bali
Product
 

Pita Maha

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Resort Pita Maha en Spa is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2029 reizigers beoordelen Resort Pita Maha en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het resort over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Pita Maha en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Resort Pita Maha en Spa vandaag nog!

€ 1.356,00

lees verder

Bali
Product
 

Nusa Dua Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Hotel Nusa Dua Beach is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1107 reizigers beoordelen Hotel Nusa Dua Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nusa Dua Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Nusa Dua Beach vandaag nog!

€ 1.318,00

lees verder

Bali
Product
 

Merusaka Nusa Dua

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Hotel Merusaka Nusa Dua is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1033 reizigers beoordelen Hotel Merusaka Nusa Dua gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Merusaka Nusa Dua, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Merusaka Nusa Dua vandaag nog!

€ 1.297,00

lees verder

Bali
Product
 

Ayodya

€ 1.330,00

lees verder

Bali
Product
 

Griya Santrian

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Griya Santrian is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 549 reizigers beoordelen Hotel Griya Santrian gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Griya Santrian, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Griya Santrian vandaag nog!

€ 1.232,00

lees verder

Bali
Product
 

Bumas

€ 1.065,00

lees verder

Bali
Product
 

Mathis Retreat

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Hotel Mathis Retreat is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 102 reizigers beoordelen Hotel Mathis Retreat gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mathis Retreat, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Mathis Retreat vandaag nog!

€ 1.261,00

lees verder

Bali
Product
 

Sthala A Tribute Portfolio Ubud Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Hotel Sthala A Tribute Portfolio Hotel Ubud Bali is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 160 reizigers beoordelen Hotel Sthala A Tribute Portfolio Hotel Ubud Bali gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sthala A Tribute Portfolio Hotel Ubud Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Sthala A Tribute Portfolio Hotel Ubud Bali vandaag nog!

€ 1.342,00

lees verder

Bali
Product