user_mobilelogo

16 daagse rondreis Cambodja Compleet

Onze Rondreis Compleet Cambodja brengt je niet alleen naar de highlights zoals Angkor Wat en de Killing Fields maar ook naar prachtige onontdekte plekjes.

€ 965,00

lees verder

Cambodja Siem Reap
Product
 

16 daagse rondreis Cambodja

Ontdek Cambodja, Angkor Wat, Angkor Thom, Eli Elephant Valley Project en nog veel meer met onze complete en avontuurlijke 15 daagse individuele rondreis

€ 1.023,00

lees verder

Cambodja Siem Reap
Product
 

11 daagse rondreis Cambodja

Bezoek Angkor Wat, Angkhor Thom, The Killing Fields en nog veel meer. Eindig op een heerlijk zandstrand tijdens onze Korte rondreis Cambodja.

€ 613,00

lees verder

Cambodja Siem Reap
Product
 

Individuele rondreis Cambodja en Thailand

Thailand en Cambodja; Natuur en mystiek gaan hand in hand.

€ 1.995,00

lees verder

Cambodja
Product
 

15 daagse rondreis Thailand Cambodja

Deze prachtige rondreis begint in Thailand. Per boot en skytrain ontdek je de hoofdstad Bangkok met haar vele tempels en het indrukwekkende Grand Palace. Via Chanthaburi, bekend om de edelstenenmarkt, reis je verder naar Cambodja. Bezoek de killing fields en het Tuol Slengmuseum, een voormalige gevangenis uit de Rode Khmertijd, in Phnom Penh en verken je de Khmerdorpen in de omgeving van Battambang. En uiteraard mogen de tempels van Angkor niet ontbreken. Na alle indrukken die je in Cambodja hebt opgedaan, is het heerlijk relaxen aan het zwembad van het 4-sterrenresort.

€ 1.273,00

lees verder

Cambodja
Product
 

vliegtickets

RSS productfeed