user_mobilelogo

23 dg cruise Thailand Indonesie en Singapore

23-daagse Verre reizen naar Bali bij 23 dg cruise Thailand Indonesie en Singapore

€ 4.571,00

lees verder

Cambodja Bali Bangkok
Product
 

Het lokale leven en de verloren tempel

Ervaar een zegeningsceremonie van een monnik, bezoek het drijvende dorp Kampong Khleang en wandel door de jungle naar de verloren tempel Beng Mealea. Sluit de avond af met een show bij non-profit organisatie Phare Ponleu, dat arme kinderen ondersteunt.

€ 232,00

lees verder

Cambodja
Product
 

23 daagse rondreis Bewonder Vietnam Cambodja

23-daagse rondreis Bewonder Vietnam & Cambodja

€ 2.481,00

lees verder

Cambodja Can Tho Can Tho
Product
 

20 daagse rondreis Vietnam Cambodja

20-daagse rondreis Vietnam & Cambodja

€ 2.339,00

lees verder

Cambodja Batdambang Angkor
Product
 

Angkor en Eco paradijsjes

Deze rondreis in Cambodja neemt je mee naar het belangrijkste hoogtepunt van het land: het Angkor tempelcomplex. Vervolgens ga je van de gebaande paden af om het schitterende natuurschoon van de Cardamom Mountains en Koh Kong te verkennen.

€ 2.783,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Verborgen Plekjes van Cambodja

Wil je de hoogtepunten van Cambodja écht ervaren en houd je ervan om actief bezig te zijn in plaats van rondgereden te worden? Ga je ook graag van de gebaande paden af en wil je ook het echte, lokale leven ontdekken? Dan is deze avontuurlijke rondreis Cambodja een absolute aanrader.

€ 2.407,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Best Deal Cambodja

Tijdens deze scherp geprijsde rondreis bezoek je de hoofdstad Phnom Penh, met vele culturele schatten en de gezellige plaats Siem Reap, met in de nabijheid het schitterende Angkor tempelcomplex. De reis eindigt met een strandverblijf in het plaatsje Kep. Alle vervoer en hotels zijn voor je geregeld en verder heb je alle vrijheid om op eigen gelegenheid en in je eigen tempo de hoogtepunten te gaan bezoeken.

€ 1.587,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Familiereis Op Avontuur in Cambodja

Deze rondreis is speciaal samengesteld voor het hele gezin. Je reist in een rustig tempo naar Siem Reap, Kampot en Phnom Penh met bezoek aan alle belangrijke hoogtepunten. De reis eindigt met een strandvakantie op het eiland Koh Rong.

€ 2.170,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Highlights van Cambodja

Zoek je een uitgebreide rondreis door Cambodja? Tijdens deze rondreis bezoek je Phnom Penh, de Angkor tempels, Battambang en de Cardamom Mountains, met verblijf in goede middenklasse hotels en in een sfeervol tented camp in de natuur. Bekijk hier deze reis.

€ 2.985,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Ontdekkingsreis Cambodja

Tijdens deze Ontdekkingsreis Cambodja bezoek je de bekendste maar ook prachtige onbekende tempels en ga je diep de binnenlanden in. Je ziet ontzettend veel en leert het echte Cambodja kennen.

€ 3.992,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Cambodja Highlights

Inclusief vluchten. Tijdens deze kennismakingsreis brengt u een bezoek aan de hoogtepunten van Cambodja, met o.a. Phnom Penh, Angkor Wat en de mooie omgeving van Battambang. Aansluitend een strandvakantie in Sihanoukville.

lees verder

Cambodja
Product
 

Discover Cambodja

Bezoek alle hoogtepunten van Cambodja, zoals de hoofdstad Phnom Penh, het mooie landschap rondom Battambang en uiteraard Siem Reap. Hier vind je het beroemde Angkor tempelcomplex, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. De reis eindigt met een strandvakantie in Hua Hin.

€ 2.660,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Individuele rondreis Cambodja en Thailand

Thailand en Cambodja; Natuur en mystiek gaan hand in hand.

€ 2.095,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Wereld vol Wonderen

Met deze 6-daagse rondreis bezoekt u een van de 7 wereldwonderen Angkor Wat en de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh.

€ 457,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Angkor Wat excursie

U reist per airco auto naar het Angkor tempelcomplex en bezoekt daar, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, de belangrijkste tempels en hoort de bijzondere verhalen.

€ 104,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Wereld vol Wonderen Deluxe

Met deze 6-daagse rondreis bezoekt u een van de 7 wereldwonderen Angkor Wat en de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. U verblijft in deluxe accommodaties.

€ 529,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Go Eco in Cambodja

Deze tour neemt u mee de binnenlanden van Zuidwest-Cambodja in. Onder begeleiding van gidsen uit het lokale dorp zult u de prachtige natuur gaan verkennen en er meer over leren.

€ 430,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Angkor Wat per fiets

U fietst naar het Angkor tempelcomplex en fietst daar, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, naar de belangrijkste tempels. Bekijk ze van dichtbij en hoor de bijzondere verhalen.

€ 185,00

lees verder

Cambodja
Product
 

Angkor Wat Tour

Een 4 daagse tour waarin u uitgebreid kennis maakt met een van de 7 wereldwonderen, de tempels van Angkor.

€ 281,00

lees verder

Cambodja
Product
 

15 daagse rondreis Thailand Cambodja

15-daagse rondreis Thailand & Cambodja

€ 1.581,00

lees verder

Cambodja Bangkok Bangkok
Product
 

16 daagse rondreis Cambodja Compleet

Onze Rondreis Compleet Cambodja brengt je niet alleen naar de highlights zoals Angkor Wat en de Killing Fields maar ook naar prachtige onontdekte plekjes.

€ 965,00

lees verder

Cambodja Siem Reap
Product
 

16 daagse rondreis Cambodja

Ontdek Cambodja, Angkor Wat, Angkor Thom, Eli Elephant Valley Project en nog veel meer met onze complete en avontuurlijke 15 daagse individuele rondreis

€ 1.023,00

lees verder

Cambodja Siem Reap
Product
 

11 daagse rondreis Cambodja

Bezoek Angkor Wat, Angkhor Thom, The Killing Fields en nog veel meer. Eindig op een heerlijk zandstrand tijdens onze Korte rondreis Cambodja.

€ 613,00

lees verder

Cambodja Siem Reap
Product