user_mobilelogo

18 daagse rondreis In het Spoor van de Maya apos s

18-daagse rondreis In het Spoor van de Maya's

€ 3.262,00

lees verder

Guatemala Chiapas Antigua
Product
 

Groepsrondreis Guatemala

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Guatemala ontdek je de prachtige, ongerepte natuur, de kleurrijke inwoners en de oude koloniale gebouwen. We brengen een bezoek aan de indianendorpjes en laten ons verwonderen door de melodieuze klanken van de vele exotische vogels. Ook kan het zomaar zijn dat je een brulaap hoort of een andere bijzondere diersoort tegenkomt. De dichtbegroeide jungle van Guatemala kent bijzondere âgeheimeâ plekken, waaronder de imposante Maya Ruïnes en de Semuc Champey plateaus. Kijk je ogen uit en laat je inspireren door dit nog ongerepte verbazingwekkende land!

€ 2.549,00

lees verder

Guatemala
Product
 

Groepsrondreis Trans Midden Amerika

Tijdens deze rondreis door Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Belize en Guatemala beleef je de geheel eigen sfeer van zes landen in Midden-Amerika. Costa Rica is met zijn tropische regenwouden en onvoorstelbare variëteit aan dieren de tuin van Midden-Amerika. Nicaragua biedt prachtige meren en sfeervolle plaatsen en El Salvador biedt sfeervolle koloniale steden en vulkanen. In Guatemala en Honduras ligt de oorsprong van de Maya-cultuur, met indrukwekkende ruïnes en authentieke indianendorpen en in Belize tref je een bijzonder relaxte sfeer, mooie stranden en geweldige snorkelmogelijkheden.

€ 3.789,00

lees verder

Guatemala San
Product
 

Familiereis Guatemala

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Guatemala ontdekken jullie de prachtige, ongerepte natuur; de kleurrijke inwoners; de oude koloniale gebouwen en de Maya steden. We verblijven op meerdere plaatsen aan het strand of aan een meer. Guatemala's mysterieuze meren zijn de perfecte plek om een duik te nemen of rond te dobberen. Ook kan het zomaar zijn dat je een brulaap hoort, een ara ziet of de prachtige Quetzal ziet rondvliegen. De dichtbegroeide jungle van Guatemala kent bijzondere âgeheimenâ, waaronder de indrukwekkende Maya Ruïnes van Tikal. We eindigen onze reis in het kustplaatsje Monterrico.

€ 3.279,00

lees verder

Guatemala Guatemala
Product
 

Individuele rondreis Guatemala en Mexico

Mexico, Guatemala en Belize; een reis langs vulkanen, jungles en eilanden.

€ 2.195,00

lees verder

Guatemala
Product
 

Individuele rondreis Guatemala en Belize

Guatemala en Belize; van Maya's tot reggae.

€ 1.995,00

lees verder

Guatemala
Product