user_mobilelogo

24 daagse rondreis De schoonheid van Nieuw Zeeland

24-daagse rondreis De schoonheid van Nieuw-Zeeland

€ 5.551,00

lees verder

Nieuw Zeeland Auckland Auckland
Product
 

Startersreis Nieuw Zeeland Deluxe

Heerlijk flexibel het prachtige Nieuw-Zeeland verkennen! Je vluchten, aankomsttransfer, eerste 2 nachten in een 4* hotel en de auto zijn voor je geboekt en verder heb je alle vrijheid om zelf in je eigen tempo het land te gaan verkennen.

€ 2.578,00

lees verder

Nieuw Zeeland
Product
 

Groepsrondreis Nieuw Zeeland

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis door Nieuw-Zeeland reis je door overweldigende natuur; besneeuwde bergen, gletsjers, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen, regenwouden en uitgestrekte zandstranden. In deze adembenemende omgeving wonen de vriendelijke Kiwi's, zoals de Nieuw-Zeelanders genoemd worden, en de Maori's, de oorspronkelijke bewoners met hun oeroude cultuur. Door de langere reisduur van 28 dagen heb je echt de tijd om je te verdiepen in het land en kun je meer iconische bezienswaardigheden bezoeken, zodat je aan het einde van de reis met een voldaan gevoel naar huis kunt gaan.

€ 5.549,00

lees verder

Nieuw Zeeland Auckland
Product
 

Nieuw Zeeland compleet fly drive

Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van het Noordereiland en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

€ 5.619,00

lees verder

Nieuw Zeeland Oceanië
Product
 

Nieuw Zeeland

Ontdek alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland: Auckland, Wellington, Queenstown, Christchurch, Mount Cook, Abel Tasman, Rotorua, Te Puia en Lake Matheson met de reisleiders van SRC Reizen

€ 6.998,00

lees verder

Nieuw Zeeland Oceanië
Product