user_mobilelogo

The Commodore Hardlopen

7-daagse Vakantie naar Westkaap bij The Commodore Hardlopen

€ 2.635,00

lees verder

Zuid Afrika Westkaap Kaapstad
Product
 

Ontdek Zuid Afrika, Eswatini en Lesotho

Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika: Krugerpark, Johannesburg, Pretoria, Kaapstad, Stellenbosch, Tuinroute, Oudtshoorn, Drakensbergen, Panoramaroute, Kaap de Goede Hoop en Eswatini met de reisleiders van SRC Reizen

€ 3.998,00

lees verder

Zuid Afrika Afrika
Product
 

Wonderlik Suid Afrika

Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika in deze complete 3-weekse rondreis. Je ontdekt de noordelijke regio's waaronder het Kruger National Park, het koninkrijk Swaziland en de prachtige kusten van de Indische Oceaan. Je vliegt vervolgens van Durban naar Port Elizabeth, waar je de ontdekkingsreis voortzet langs de beroemde tuinenroute met aansluitend de wijnroute en uiteraard als waardige afsluiting één van de mooiste steden ter wereld: Kaapstad.

€ 1.456,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Complete rondreis Zuid Afrika
Product
 

Suid Afrika op sy Gemak

Deze rondreis bestaat uit een combinatie van een aantal absolute hoogtepunten van Zuid Afrika. U verkent het prachtige noorden van Zuid Afrika en 1 van de mooiste steden ter wereld: Kaapstad. U start in Johannesburg waar u kennismaakt met Soweto, 's werelds meest bekende township. Vervolgens bezoekt u de prachtige Panoramaregio en gaat u op safari in het wereldberoemde Krugerpark. U sluit deze reis af met maar liefst 5 nachten Kaapstad zodat u ruim voldoende de tijd heeft om "op sy gemak" de indrukwekkende Kaapregio te verkennen.

€ 1.225,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Noorderlijk Zuid Afrika, Krugerpark, Panoramaroute
Product
 

Verborgen Plekjes van Zuid Afrika

Inclusief vluchten: Ontdek het traditionele en oorspronkelijke karakter van Zuid-Afrika. Je verlaat deels de gebaande paden en komt op plaatsen, waar de natuur nog ongerept is. Beleef de wijnroute, Addo NP en de beroemde Tuin Route op zijn mooist.

€ 2.751,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Verborgen Plekjes van Limpopo

Deze reis door Limpopo laat je kennismaken met de meest Afrikaanse provincie van Zuid-Afrika en waarbij je de gebaande paden ver achter je laat. Limpopo grenst aan Zimbabwe, Botswana en Mozambique en wordt nog relatief weinig bezocht. Terwijl het enorm veel te bieden heeft en perfect is voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar ongerepte safarigebieden, authentieke cultuur en het pure Afrika.

€ 2.842,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Grand Tour Zuid Afrika, Swaziland en Lesotho

Veelzijdige 3 landen reis. Ontdek de ongerepte en pure natuur van Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho. Overnacht in een safari tent. Tijdens de game drives in o.a Kuger ga je op zoek naar de big 5. Deze reis is ook inclusief een excursie per 4WD over de majestueuze Sani Pass in de Drakensbergen.

€ 3.300,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

De Diamanten van Namibië en Zuid Afrika

Ontdek de ongekende schoonheid van Namibië en Zuid-Afrika. Je komt met deze rondreis o.a. langs het Waterberg Plateau, Damaraland, Etosha, Swakopmund, Sossusvlei, Fish River Canyon, de Kalahari, Augrabies Falls, Lamberts Bay en Kaapstad.

€ 5.321,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Best Deal Zuid Afrikaanse Pracht en Mauritius

De combinatie van een fascinerend dierenrijk, kleurrijke cultuur en enorme diversiteit aan natuur maken Zuid-Afrika uniek. Tijdens deze reis bezoek je Blyde River canyon, Kruger Park, St. Lucia, Swaziland, Umhlanga Rock en Drakensbergen. Daarna kun je nog heerlijk 5 dagen gaan genieten van op het tropische strand van Mauritius.

€ 3.932,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Leeuwen en Zuid Afrikaanse Magie

Ontdek de prachtige wildparken van Zuid-Afrika, zoals Marakele NP en Timbavati/Kruger, maar ook de boeiende Venda cultuur in de Soutpansbergen. Fiets tussen de zebra's in Swaziland en in St. Lucia kun je nijlpaarden spotten. Geniet van een stranddag aan de Indische Oceaan en de schitterende Drakensbergen.

€ 2.731,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Zuid Afrika en Lesotho Het Koninkrijk in de Wolken

Met deze autorondreis combineer je de bijzondere schoonheid van Zuid-Afrika en Lesotho. Vanuit Johannesburg reis je via Golden Gate National Park, naar het koninkrijk Lesotho. Panoramische uitzichten, watervallen en unieke cultuur zijn het decor. Verder bezoek je Mountain Zebra NP, Addo, Tuinroute, Oudtshoorn en Kaapstad.

€ 3.122,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Grand Tour Zuid Afrika

Ontdek tijdens deze schitterende individuele auto rondreis de big 5 in Timbavati/Kruger, Panorama route, authentiek Swaziland, de nijlpaarden in St. Lucia, de majestueuze Drakensbergen, strand dag aan de Indische Oceaan, de olifanten en wildlife in Addo, Tuinroute, struisfvogelhoofdstad Oudtshoorn, Route 62, Stellenbosch en Kaapstad.

€ 4.104,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Tijdens deze autorondreis bezoekt je de prachtige Westkust van Zuid-Afrika. De reis breng je naar Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, de struisvogel hoofdstad Oudtshoorn, Route 62 en Stellenbosch. Je hebt 2 overnachtingen in luxe safari tenten en sfeervolle accommodaties.

€ 3.057,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Highlights Zuid Afrika en Swaziland Deluxe

Zuid-Afrika staat garant voor unieke game safari's opzoek naar de big 5. Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ook de panoramische tuinroute, of culinair genieten in de wijnregio en Kaapstad behoren allemaal tot de hoogtepunten van je reis. Je overnacht in 4* accommodatie.

€ 4.201,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Leeuwen en Zuid Afrikaanse Magie Deluxe

Beleef de prachtige wildparken van Zuid-Afrika, zoals Welgevonden Game Reserve en Timbavati/Kruger, maar ook de boeiende Venda cultuur in de Soutpansbergen. Fiets tussen de zebra's in Swaziland en in St. Lucia kunt u nijlpaarden spotten. Geniet van een stranddag aan de Indische Oceaan en de schitterende Drakensbergen.

€ 4.450,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Grand Tour Zuid Afrika Deluxe

Beleef tijdens deze schitterende individuele auto rondreis de big 5 in Timbavati/Kruger, Panorama route, authentiek Swaziland, de nijlpaarden in St. Lucia, de majestueuze Drakensbergen, strand dag aan de Indische Oceaan, de olifanten en wildlife in Addo, Tuinroute, struisfvogelhoofdstad Oudtshoorn, Route 62, Stellenbosch en Kaapstad. U overnacht in sfeervolle luxe hotels.

€ 5.608,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Kaapstad, Olifanten en Wijnregio Deluxe

Tijdens deze autorondreis bezoek je de prachtige Westkust van Zuid-Afrika. De reis breng je naar Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, de struisvogel hoofdstad Oudtshoorn, Route 62 en Stellenbosch. Je hebt 2 overnachtingen in luxe safari tenten en sfeervolle 4* accommodaties.

€ 3.767,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Highlights Zuid Afrika en Swaziland

Zuid-Afrika staat garant voor unieke game safari's opzoek naar de Big 5. Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ook de panoramische tuinroute, of culinair genieten in de wijnregio en Kaapstad behoren allemaal tot de hoogtepunten van je reis.

€ 3.185,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Best Deal Zuid Afrikaanse Pracht

Zuid-Afrika wordt ook wel de wereld in één land genoemd. De combinatie van een fascinerend dierenrijk, kleurrijke cultuur en enorme diversiteit aan natuur maken Zuid-Afrika uniek. Tijdens deze reis bezoek je Blyde River Canyon, Kruger Park, St. Lucia, Swaziland, stranddag in Umhlanga Rock en de Drakensbergen.

€ 2.540,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Groepsrondreis Zuid Afrika Mozambique

Een rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland en Mozambique vol wilde dieren, witte stranden, mooie zonsondergangen, cultuur in Swaziland en goedlachse Mozambikanen op de markt. We rijden met onze eigen bus langs de Panoramaroute, ontmoeten de lokale bevolking in Swaziland en ontdekken de onderwaterwereld in Mozambique. Wild spotten doen we tijdens gamedrives in het Krugerpark en Mlilwane.

€ 2.999,00

lees verder

Zuid Afrika Johannesburg
Product
 

Familiereis Zuid Afrika en Swaziland kort

Tijdens deze familiereis door Zuid-Afrika bezoek je veel hoogtepunten en toch breng je niet veel tijd in de bus door. Zuid-Afrika is een enorm groot en gevarieerd land. Er is veel gelegenheid om actief bezig te zijn: Je kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Je overnacht in het beroemde Krugerpark en gaat hier op zoek naar de Big Five: olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen. In het prachtige Mlilwane Game Reserve kun je wandelen tussen het wild en bij St.Lucia kun je per boot de rivier op om nijlpaarden en krokodillen te zoeken. Hoeveel spot jij er? We reizen via de bijzondere Drakensbergen waar mooie wandelingen mogelijk zijn. Gaan jullie mee op deze gevarieerde familiereis?

€ 2.499,00

lees verder

Zuid Afrika Johannesburg
Product
 

Groepsrondreis Zuid Afrika Tuinroute

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we de mooiste route van Zuid-Afrika, de Tuinroute. Denk aan een safari in het Addo Elephant Nationaal Park, struisvogels kijken in Oudtshoorn, wandelen in De Hoop Nature Reserve, Tsitsikamma en Knysna en wijn proeven in de wijnstreek. Onze weg gaat over groen en heuvelachtig landschap en langs ruige kustlijnen. We beginnen of eindigen de reis met een wijntje onder de Kaapse zon in Kaapstad.

€ 2.649,00

lees verder

Zuid Afrika De
Product
 

Familiereis Zuid Afrika en Swaziland

Tijdens deze familiereis door Zuid-Afrika bezoek je veel hoogtepunten die het land te bieden heeft. Zuid-Afrika is een enorm groot en gevarieerd land. Er is veel gelegenheid om actief bezig te zijn te voet of per fiets. Je overnacht in het beroemde Krugerpark en gaat hier op zoek naar de Big Five: olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen. In het koninkrijkje Swaziland kun je wandelen tussen het wild en bij St.Lucia kun je per boot de rivier op om nijlpaarden en krokodillen te zoeken. Via een deel van de bekende Tuinroute rijden we richting de Moederstad. In Kaapstad kun je per 'sweefspoor' naar de top van de Tafelberg, een bezoek brengen aan Robbeneiland, óf een excursie maken naar het meest zuidelijke puntje van Afrika, waar je pinguïns kunt zien.

€ 3.599,00

lees verder

Zuid Afrika Johannesburg
Product
 

Groepsrondreis Zuidelijk Afrika Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe wordt er een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen ontdekt. Van het moderne Kaapstad tot het olifantrijke Chobe Park, van de surrealistische Namib tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen, wandelen in de bosrijke Cederbergen en per mokoro door de Okavango Delta. Ook de Sossusvlei in Namibië, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken.

€ 4.259,00

lees verder

Zuid Afrika Kaapstad
Product
 

Familiereis Zuid Afrika Tuinroute Kruger

Tijdens deze familiereis rijden we via de Tuinroute, de mooiste route van Zuid-Afrika, langs alle hoogtepunten van dit diverse land. Voel je 'on top of the world' op de Tafelberg en zie de pinguïns spelen op Boulders Beach. Van olifanten spotten in het Addo Elephant Nationaal Park tot struisvogels kijken in Oudtshoorn. Zoek het avontuur tijdens een wandeling door grillig Tsitsikamma Nationaal Park. Zie de zon zakken in de zee bij Hermanus, en spot daar de reusachtige walvissen. Met een tijdbesparende binnenlandse vlucht naar Johannesburg pakken we zelfs het Krugerpark nog mee! Waan je als een echte ranger in het wild en volg de voetsporen van de koning van het dierenrijk, de leeuw.

€ 2.899,00

lees verder

Zuid Afrika Kaapstad
Product
 

Groepsrondreis Zuid Afrika, Swaziland en Lesotho

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho ontdek je een ongeëvenaarde diversiteit aan landschappen: woeste bergen, wilde kusten en stille baaien. Ga op gamedrive in het Kruger National Park, ontmoet de Zuid-Afrikaanse bevolking in een township, rijd paard in het ruige en ongerepte Lesotho en wandel in de Drakensbergen. Kaapstad vormt de perfecte afsluiting van deze avontuurlijke reis door Zuid-Afrika.

€ 3.149,00

lees verder

Zuid Afrika Johannesburg
Product
 

Groepsrondreis Zuid Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland bezoek je in twee weken de hoogtepunten van het land. We wandelen bij de imposante Drakensbergen, verkennen het kustgebied, gaan op bezoek bij de Swatiâs en sluiten af met een wild avontuur in het Krugerpark. Laat je verrassen door de overweldigende natuur, de culturele diversiteit en het rijke wildleven.

€ 2.399,00

lees verder

Zuid Afrika St.
Product
 

Groepsrondreis Zuid Afrika Tuinroute Kruger

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we de hoogtepunten van dit diverse land. Dieren spotten doen we natuurlijk in het Kruger Nationaal Park. Ook bezoeken we de mooiste route van Zuid-Afrika, de Tuinroute. Denk aan een safari in het Addo Elephant Nationaal Park, struisvogels kijken in Oudtshoorn, wandelen in Tsitsikamma en Knysna en walvissen spotten in Hermanus. Onze weg gaat over groen en heuvelachtig landschap en langs ruige kustlijnen. We beginnen of eindigen de reis met een wijntje onder de Kaapse zon in Kaapstad.

€ 2.849,00

lees verder

Zuid Afrika Kruger
Product
 

Premium Reis Zuid Afrika

Tijdens deze volledige rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we de hoogtepunten van dit diverse land in stijl. Van Kaap de Goede Hoop en de pinguïns bij Boulders Beach rijden we via knusse dorpen, struisvogelboerderijen bij Oudtshoorn, wildparken en de ruige kustlijn van de tuinroute naar het Addo Elephant Nationaal Park voor het spotten van wildlife tijdens meerdere gamedrives. Vervolgens vliegen we naar Durban voor het zien van nog meer gevarieerde natuur en wilde dieren in het Hluhluwe Nationaal Park, Eswatini en het Krugerpark. We eindigen de reis met de prachtige Panorama route. Onderweg zien we het landschap veranderen van rotspartijen, kliffen en wijngaarden naar savannes met palmen, cactussen en baobabs. Dit alles gecombineerd met overnachtingen in stijlvolle accommodaties die je alle comfort bieden. Kortom, je mist niets tijdens deze complete reis door Zuid-Afrika.

€ 4.499,00

lees verder

Zuid Afrika Kaapstad
Product
 

22 35ers reis Zuid Afrika

Reis mee met onze gave Adventure Bus langs spectaculaire uitzichtpunten, indrukwekkende wereldsteden en nationale parken. We maken safariâs op zoek naar de Big Five, kamperen tussen het wild, genieten van Afrikaanse braai- en kampvuur avonden. De reis eindigt in Kaapstad waar voldoende tijd is om het culturele leven, Kaap de Goede Hoop en de omringende wijngaarden te bezoeken.

€ 2.889,00

lees verder

Zuid Afrika Graskop
Product
 

Suid Afrika Compleet

Op dit moment ondervindt u op onze website problemen met het boeken van deze reis. De reis is echter wel beschikbaar. Onze reisspecialisten zijn u graag van dienst via 0180-457803 of wij bellen u (https://www.dejongintra.nl/call-me-back). E-mails met vragen over deze reis verstuurt u naar verkoop@dejongintra.nl (mailto:verkoop@dejongintra.nl). Onze meest uitgebreide rondreis laat u in 3,5 week de mooiste plekken van Zuid-Afrika en de verborgen koninkrijken eSwatini (Swaziland) en Lesotho zien. Dit is een reis om nooit te vergeten! U bezoekt onder andere de prachtige Panoramaregio, het wereldberoemde Krugerpark, het koninkrijk eSwatini, de indrukwekkende Drakensbergen, het adembenemende Lesotho, de mooie Tuinenroute, de walvishoofdstad Hermanus en het befaamde wijngebied. De laatste dagen van deze reis zijn gereserveerd voor de mooiste stad ter wereld: Kaapstad. Dit is de perfecte reis wanneer u wat langer de tijd heeft om Zuid-Afrika te ontdekken.

€ 1.746,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Complete rondreis Zuid Afrika
Product
 

Het beste van het zuiden Wijn en Tuinroute

Op dit moment ondervinden wij op sommige momenten op onze website problemen met het tonen van een reissom inclusief vlucht voor deze reis. Onze reisspecialisten zijn u in dit geval graag van dienst via 0180-457803 of wij bellen u (https://www.dejongintra.nl/call-me-back). E-mails met vragen over deze reis verstuurt u naar verkoop@dejongintra.nl (mailto:verkoop@dejongintra.nl). Ontdek in ruim 2 weken tijd de hoogtepunten "het Suide" van Zuid-Afrika. Deze reis start in één van de mooiste steden van de wereld; Kaapstad. Na dit hoogtepunt rijdt u via walvishoofdstad Hermanus een deel van de wereldberoemde wijnroute in de richting van de Tuinroute. Uw reis eindigt in het Addo Elephant National Park: het spotten van wild tijdens een safari maakt uw Zuid-Afrika ervaring helemaal compleet!

€ 1.168,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Zuidelijk Zuid Afrika, Tuinroute, Wijnroute en de Kaap
Product
 

Pragtig Suid Afrika

Een prachtige en zeer complete rondreis waarbij u de vele hoogtepunten van Zuid-Afrika aandoet in een rustig tempo voor een onvergetelijke vakantie. Het wereldberoemde Kruger National Park, het koninkrijk eSwatini (voorheen Swaziland), het bijzondere Hluhluwe Game Reserve passeren allemaal de revue. Maar ook de indrukwekkende Drakensbergen, het pittoreske Graaff-Reinet en de prachtige Tuinroute mogen niet ontbreken. U sluit deze reis af met een heerlijk verblijf in de mooiste stad ter wereld: Kaapstad!

€ 2.343,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Complete rondreis Zuid Afrika
Product
 

Die Manjifieke Suide

Deze prachtige privé rondreis brengt u langs alle hoogtepunten van de West- en Oost Kaap provincies. U begint uw reis in de wereldstad Kaapstad, vanaf waar u via de prachtige route 62 door de Karoo reist, langs de kust en tuinenroute naar het Addo Elephant National Park. Via het pittoreske Graaff-Reinet en het walvisstadje Hermanus eindigt deze rondreis in stijl in de beroemde wijnlanden rondom Kaapstad.

€ 1.037,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Zuidelijk Zuid Afrika, Tuinroute, Wijnroute en de Kaap
Product
 

Kaapse Familievakantie

Bent u op zoek naar een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin? Wij hebben de ideale autorondreis voor u samengesteld! Malariavrij, in een rustig tempo, boordevol afwisseling, uitstekende kwaliteit accommodaties en geschikt voor alle leeftijden. Pinguïns, walvissen, struisvogels, olifanten en zelfs de complete Big 5 staan garant voor een geslaagd familieavontuur. U reist met een comfortabele huurauto van Kaapstad via de prachtige Tuinroute naar de Eastern Cape, waarbij u overnacht in comfortabele en kindvriendelijke accommodaties op de meest bijzondere locaties. Zo bent u te gast op een boerderij, verblijft u tussen de struisvogels en sluit u deze reis af met een verblijf in een unieke safari lodge waarbij alle maaltijden en safari-activiteiten inbegrepen zijn. Kortom, een fantastische reis waar nog jaren over nagepraat wordt!

€ 1.732,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Zuidelijk Zuid Afrika, Tuinroute, Wijnroute en de Kaap
Product
 

Individuele rondreis Zuid Afrika Mozambique

Zuid Afrika en Mozambique; een prachtige wildreis met een azuurblauw randje.

€ 2.495,00

lees verder

Zuid Afrika
Product
 

Ultimate Safari Experience

Op safari in Kruger was nog nooit zo voordelig! U verblijft in Sefapane Lodge in Phalaborwa, op steenworp afstand van dit wereldberoemde wildpark. Vanuit Sefapane worden dagelijks game drives georganiseerd door Kruger National Park. U kunt ook mee op avond safari, een rivier safari maken, maar u kunt ook wandelend of per fiets op safari! U kunt kennis maken met de Shangaan cultuur en de dorpjes in de omgeving bezoeken waar het Sefapane Community & Development Fund betrokken is bij talloze projecten. Verder heeft u de mogelijkheid voor een rondje golf "in het wild", een ballonvaart te maken of een krokodillenfarm bezoeken. Kortom: volop te doen!

€ 777,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Noorderlijk Zuid Afrika, Krugerpark, Panoramaroute
Product
 

Die Manjifieke Noorde

Ontdek de Noordelijke provincies van Zuid-Afrika in deze afwisselende rondreis. Diverse safari activiteiten zijn inbegrepen en u verblijft in zeer comfortabele accommodaties! Vanuit Johannesburg ontdekt u de prachtige Panorama Route en het wereldberoemde Kruger National Park, om vervolgens door het koninkrijkje Swaziland via het wildpark Hluhluwe richting de Indische Oceaan te gaan. Geniet van deze prachtige kustlijn en misschien ziet u wel walvissen en dolfijnen. U sluit deze reis af in stijl bij de imposante Drakensbergen. Deze rondreis eindigt weer in Johannesburg.

€ 1.061,00

lees verder

Zuid Afrika Individuele rondreizen Zuid Afrika Noorderlijk Zuid Afrika, Krugerpark, Panoramaroute
Product
 

Zuid Afrika, Namibië, Botswana en Victoria Falls

Ontdek in zuidelijk Afrika de mooiste natuurparken van Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zuid-Afrika: Okavangodelta, Caprivi-strook, Victoriawatervallen en Sossusvlei met de reisleiders van SRC Reizen

€ 6.198,00

lees verder

Zuid Afrika Afrika
Product
 

Kajak tocht in Hermanus

Mocht je een onvergetelijke en sportieve ervaring willen beleven? Dan is kajakken tussen de walvissen, dolfijnen en zeehonden in Walkers Bay een must. Het uitzicht vanaf het water op Hermanus, Gansbaai en in de verste verte Cape Agulhas is fantastisch. De tocht duurt 2 uur.

€ 42,00

lees verder

Zuid Afrika
Product