user_mobilelogo

11 dg cruise Noord Europa Norwegian Star

11-daagse Verre reizen naar Austurland bij 11 dg cruise Noord Europa Norwegian Star

€ 2.464,00

lees verder

Groenland Austurland Akureyri
Product
 

De ijsbergen van Groenland

Avontuurlijke tour door Groenland, De mooiste gletsjers bij Ilulissat en kans op walvissen en het Noorderlicht te spotten.

€ 3.850,00

lees verder

Groenland
Product
 

Groepsrondreis Groenland Disko Bay

Een unieke poolreis per luxe expeditieschip van IJsland naar Groenland, één van de mooiste en meest ongerepte gebieden op aarde. Je ziet walvissen in het water, walrussen, robben en zeehonden op de stranden en vele vogelsoorten op de kliffen. De kusten van Groenland bestaan uit immense fjorden vele duizenden jaren geleden uitgeschuurd door het landijs. Met wat geluk

€ 17.999,00

lees verder

Groenland Vlucht
Product
 

Groepsrondreis Groenland

Verken twee van de laatste ongerepte wildernisgebieden op de planeet, IJsland & Oost-Groenland. Cruisend langs de bergachtige Vestfjorden van IJsland en de afgelegen noordoostkust van Groenland, waar zich het grootste fjordenstelsel ter wereld bevindt, ontdek je diverse en ruige landschappen die rijk zijn aan iconisch arctisch wildleven. Tijdens deze indrukwekkende rondreis zie je walvissen in het water, walrussen, robben en zeehonden op de stranden en vele vogelsoorten die de kliffen bevolken. Je wordt ondergedompeld in de ongetemde schoonheid van het Noordpoolgebied en maakt kennis met de Inuit-cultuur in Ittoqqortoormiit. Daarnaast bezoeken we oude Thule-sites met een rijke geschiedenis en bewonderen we de grootsheid van enorme ijsbergen en torenhoge vogelkliffen. Als je geluk hebt, zie je misschien ook het spectaculaire noorderlicht aan de hemel dansen.

€ 13.899,00

lees verder

Groenland Reykjavik
Product