user_mobilelogo

16 dg cruise Panamakanaal Norwegian Bliss

16-daagse Verre reizen naar Bolivar bij 16 dg cruise Panamakanaal Norwegian Bliss

€ 1.776,00

lees verder

Colombia Bolivar Cabo San Lucas
Product
 

18 daagse fly drive Colombia Tranquila

18-daagse Verre reizen naar Antioquia bij 18 daagse fly drive Colombia Tranquila

€ 2.511,00

lees verder

Colombia Antioquia Bogota
Product
 

22 35ers reis Colombia

Reizen in een kleurrijk en levendig land? Si! Colombia is een divers land waar zowel natuur- als cultuurliefhebbers aan hun trekken komen. Laat je overweldigen door de vele contrasten: woestijn, koloniale steden, kleurrijke dorpjes, de koffiestreek, metershoge waxpalmen, natuurparken en Caribische kust. Typische Colombiaanse activiteiten vergezellen ons de hele reis: speel een potje tejo, proef aguardiente tijdens de kroegentocht, tube relaxt van de rivier en dans de salsa. Vamos!

€ 2.919,00

lees verder

Colombia Bogotá
Product
 

Familiereis Colombia

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land, zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de koffiestreek en de prachtige Caribische stranden. Salsa en andere typische Colombiaanse muziekstijlen als cumbia en bambuca vergezellen ons de hele reis. Colombia is één van Zuid-Amerikaâs best bewaarde geheimen. Ervaar zelf hoe het is in dit kleurrijke en levendige land!

€ 3.729,00

lees verder

Colombia Bogotá
Product
 

Groepsrondreis Colombia

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land, zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de koffiestreek en de prachtige Caribische stranden. Salsa en andere typische Colombiaanse muziekstijlen als cumbia en bambuca vergezellen ons de hele reis. Colombia is één van Zuid-Amerikaâs best bewaarde geheimen. Ervaar zelf hoe het is in dit kleurrijke en levendige land!

€ 2.799,00

lees verder

Colombia Bogotá
Product
 

18 daagse rondreis Highlights van Colombia

18-daagse rondreis Highlights van Colombia

€ 2.913,00

lees verder

Colombia Antioquia Armenia
Product
 

Individuele rondreis Colombia

Colombia; één grote tropische verrassing.

€ 2.795,00

lees verder

Colombia
Product
 

Colombia privéreis

Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle bezienswaardigheden van Colombia. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

€ 4.269,00

lees verder

Colombia Latijns Amerika
Product