user_mobilelogo

16 daagse fly drive Kleurrijk Ecuador

16-daagse Verre reizen naar Azuay bij 16 daagse fly drive Kleurrijk Ecuador

€ 2.867,00

lees verder

Ecuador Azuay Banos
Product
 

Groepsrondreis Ecuador Hoogtepunten

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten en de overblijfselen van de Incacultuur zeer boeiend. Ecuador heeft 't allemaal: regenwouden, koloniale steden, thermale baden en ruige bergen.

€ 2.749,00

lees verder

Ecuador Quito
Product
 

Familiereis Ecuador

Tijdens deze familiereis in Ecuador kom je Indianenmarkten, besneeuwde vulkanen, koloniale steden en tropische regenwouden tegen. Een familievakantie naar Ecuador is telkens anders! Men noemt het niet voor niets Latijns-Amerika in één land. Je overnacht bij Indianenfamilies thuis, maar ook in het tropische regenwoud van het Amazonegebied en in de bergen. De laatste dagen verblijf je aan het strand van Ecuador, bij Puerto Lopez. Voor de kust van Ecuador ligt het eiland Isla de la Plata, waar je met een beetje geluk bultrugwalvissen kunt zien.

€ 3.499,00

lees verder

Ecuador Quito
Product
 

Groepsrondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af te sluiten met een bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig.

€ 3.099,00

lees verder

Ecuador Quito
Product
 

Individuele rondreis Ecuador en Galapagos

Ecuador; vulkanen, jungle en de Galapagos.

€ 3.195,00

lees verder

Ecuador
Product