user_mobilelogo

9 daagse cruise Iconen van de Perzische Golf

9-daagse Verre reizen naar Abu Dhabi bij 9 daagse cruise Iconen van de Perzische Golf

€ 1.102,00

lees verder

Oman Abu Dhabi Abu Dhabi
Product
 

9 daagse cruise Dubai, Oman, Qatar en Abu Dhabi

9-daagse Verre reizen naar Abu Dhabi bij 9 daagse cruise Dubai, Oman, Qatar en Abu Dhabi

€ 820,00

lees verder

Oman Abu Dhabi Abu Dhabi
Product
 

Oman Highlights

Autorondreis met eigen huurauto rijden om zo het bijzondere Oman te ontdekken. Tijdens deze reis rij je zelf door het land en ziet alles van van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's.

lees verder

Oman
Product
 

Discover Oman

4-WD auto door Oman. Ontdek de traditie, cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een mooi landschap. Je rijdt zelf door het land en kunt het rustige Muscat, oude forten en bergdorpen Nizwa, prachtige wadi's en het havenplaatsje Sur ontdekken.

lees verder

Oman
Product
 

Oman fly drive

Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Oman. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

€ 1.849,00

lees verder

Oman Midden Oosten Centraal Azië
Product
 

Groepsrondreis Oman en Dubai

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Oman ontdek je het land van wierookbomen, Sinbad de Zeeman, authentieke dorpen, groene wadi's en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat van Oman is misschien wel het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten. Dit gastvrije land is nog maar kort geleden opengesteld en heeft dan ook nog altijd zijn authentieke charme en tradities behouden. Oman is een perfecte bestemming voor een korte, actieve vakantie. Je besluit de reis in Dubai met z'n megalomane hoogbouw en waanzinnige architectuur.

€ 2.019,00

lees verder

Oman Muscat
Product