user_mobilelogo

Myanmar compleet privéreis

Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle bezienswaardigheden van Myanmar. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

€ 2.898,00

lees verder

Myanmar Azië
Product
 

Myanmar hoogtepunten privéreis

Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle hoogtepunten van Myanmar. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

€ 2.439,00

lees verder

Myanmar Azië
Product
 

17 daagse rondreis Myanmar Do it your way!

Dit is de perfect reis door Myanmar voor mensen die niet alles zelf willen regelen, maar wel de vrijheid willen houden over het dagprogramma.

€ 849,00

lees verder

Myanmar Mandalay
Product
 

17 daagse familiereis Myanmar

Myanmar is een fascinerend land en volgens velen zelfs het mooiste land in de regio. Oordeel zelf!

€ 1.999,00

lees verder

Myanmar Yangon
Product
 

23 daagse rondreis dwars door Myanmar

Dit is de ideale reis voor mensen die uitgebreid de hoogtepunten van Myanmar willen ontdekken.

€ 1.999,00

lees verder

Myanmar Yangon
Product
 

Groepsrondreis Myanmar

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Myanmar ontdek je een land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes en fascinerende bergvolken. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied. Tijdens deze Myanmar reis zal je enkele van deze rijkdommen bezoeken, zoals de Shwedagon pagode in Yangon en de eeuwenoude tempels in Bagan. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan. Op een trekking in de buurt van Hsipaw kom je nauwelijks andere toeristen tegen en tijdens de fietstocht in het noorden van Myanmar word je enthousiast toegewuifd door de vriendelijke bevolking.

€ 2.399,00

lees verder

Myanmar Yangon
Product
 

Groepsrondreis Myanmar Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Myanmar zal je enkele rijkdommen bezoeken zoals de eeuwenoude tempels in Bagan en de Shwedagon pagode in Yangon. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied. Myanmar, een land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes, en fascinerende bergvolken. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan.

€ 2.143,00

lees verder

Myanmar Yangon
Product
 

Rondreis Puur mystiek Myanmar

Vlieg-/busreis Myanmar incl. vele maaltijden met o.a. Yangon, Kyaikhtiyo, Mandalay, Bagan, Amarapura, Ava, Sagaing, Kalaw en het Inle meer

€ 2.149,00

lees verder

Myanmar Bagan
Product
 

vliegtickets

RSS productfeed