user_mobilelogo

Best Deal Uganda

Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Uganda voor een scherpe prijs! Je verblijft o.a. in: Kibale National Park, Queen Elizabeth NP en het indrukwekkende Bwindi Impenetrable NP.

€ 3.452,00

lees verder

Uganda
Product
 

Highlights Wild Uganda Deluxe

Tijdens de reis bezoek je het beroemde Murchison Falls NP en het Kibale NP. Je maakt game drives en boot safari in het Queen Elizabeth NP en je gaat gorilla's spotten in het indrukwekkende Bwindi Impenetrable NP. Je verblijft in luxe lodges.

€ 7.458,00

lees verder

Uganda
Product
 

Highlights Wild Uganda

Tijdens deze reis bezoek je het beroemde Murchison Falls NP. Je bezoekt het Kibale NP, de habitat van chimpansees. Je maakt game drives en boot safari in het Queen Elizabeth NP en je gaat gorilla's spotten in het indrukwekkende Bwindi Impenetrable NP.

€ 6.219,00

lees verder

Uganda
Product
 

Discover Uganda, het land van de berg gorilla's Deluxe

Uganda safari? Tijdens deze reis ga je op safari in Kibale NP op zoek naar chimpansees. Je maakt game drives en cruise in het Queen Elizabeth NP en ga je gorilla's spotten in het indrukkende Bwindi Impenetrable NP.

€ 5.151,00

lees verder

Uganda
Product
 

Discover Uganda, het land van de berg gorilla's

Uganda safari? Tijdens deze reis bezoek je Kibale NP, de habitat van chimpansees. Je maakt game drives en boot safari in het Queen Elizabeth NP en je gaat gorilla's spotten in het indrukwekkende Bwindi Impenetrable NP.

€ 4.214,00

lees verder

Uganda
Product
 

Groepsrondreis Uganda Natuur Plus Pop Up

Tijdens deze unieke natuurreis door Uganda ontdek je het groene hart van Afrika onder begeleiding van biologe Iris. Door met een bioloog te reizen krijg je veel meer mee over de natuur van het land en het gedrag en de leefomgeving van de dieren. Daarnaast zijn er ontzettend veel bijzondere activiteiten inclusief, waarbij je bijvoorbeeld leeuwen gaat tracken, gamedrives en natuurwandelingen maakt en een natuurproject bezoekt. Tijdens deze activiteiten kan Iris jullie veel achtergrondinformatie geven waardoor deze reis een extra dimensie krijgt.

€ 4.499,00

lees verder

Uganda Entebbe
Product
 

Groepsrondreis Uganda

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet eigenlijk naar Uganda gaan. Dit is het land van dichte wouden, gorilla's en chimpansees, maar ook van savannelandschappen met leeuwen, zebraâs en giraffen. Uganda heeft een paradijselijke natuur, een zeer hartelijke bevolking en staat garant voor een rondreis vol avontuur bij de bron van de Nijl.

€ 3.999,00

lees verder

Uganda Jinja
Product
 

Boottocht op Lake Mburo

Nijlpaarden, krokodillen en vele diverse vogelsoorten zijn een belangrijke aantrekkingskracht van Lake Mburo. Je komt er dan ook ongetwijfeld vele tegen tijdens je boottocht.

€ 49,00

lees verder

Uganda
Product
 

Ontmoeting met de Batwa cultuur

Tijdens deze tour bezoek je de Batwa, een jager-verzamelaarsstam die al duizenden jaren zij aan zij leven met de wilde dieren van het Bwindi Impenetrable National Park. Je neemt een kijkje in hun authentieke levensstijl die ze hebben weten te handhaven.

€ 116,00

lees verder

Uganda
Product
 

Jeeptour naar de Katwe kraters

Optional Activity - Katwe Crater Drive

€ 33,00

lees verder

Uganda
Product