user_mobilelogo

16 dg cruise Azië Noordam

16-daagse Verre reizen naar Akita bij 16 dg cruise Azië Noordam

€ 4.821,00

lees verder

Japan Akita Akita
Product
 

21 daagse rondreis Geisha apos s en de Rijzende Zon

21-daagse rondreis Geisha's en de Rijzende Zon

€ 6.045,00

lees verder

Japan Gifu Hakone
Product
 

Kyoto per fiets

Ontdek traditioneel Kyoto per fiets. Met deze fiets excursie kom je in de achterafstraatjes en bezoek je het Miyagewacho Geisha Quarter en de beroemde wijk Gion.

€ 108,00

lees verder

Japan
Product
 

15 daagse rondreis Het Mystieke Japan

15-daagse rondreis Het Mystieke Japan

€ 4.160,00

lees verder

Japan Gifu Hakone
Product
 

Verborgen Plekjes van Japan

22-daagse privé rondreis Japan. Ontdek o.a Tokyo, Kanazawa, Kyoto, Mt. Koya, Tokushima Island, Matsuyama, Beppu en Aso Kuju national park en eindigt in Fukuaoka.

€ 5.541,00

lees verder

Japan
Product
 

Japan Highlights Deluxe

Japan is een land met mystieke tradities en oude gebruiken. Deze reis neemt je meer naar de wereldstad Tokyo, Lake Kawaguchi, de sneeuw apen van Yudanaka, Takayama, Kyoto, Hiroshima en Osaka. Je reist makkelijk en snel per hoge snelheidstrein. U verblijft in 4* hotels.

€ 5.130,00

lees verder

Japan
Product
 

Citytrip Tokyo

Tokyo; de hoofdstad van Japan is een mix van de oude Japanse cultuur en een futuristische hypermoderne metropool. Ontdek tijdens deze citytrip de leukste wijken, de vele bezienswaardigheden en de heerlijke restaurantjes.

lees verder

Japan
Product
 

Familiereis Japan

Tijdens de familiereis Japan val je van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk de skyline van de grote steden in Japan met de kleine dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

€ 4.299,00

lees verder

Japan Osaka
Product
 

Groepsrondreis Japan

Tijdens deze rondreis Japan val je van de ene verbazing in de andere door de enorme tegenstellingen. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk bijvoorbeeld de skyline van de grote steden in Japan met de traditionele dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol verrassende tegenstellingen.

€ 4.199,00

lees verder

Japan Tokyo
Product
 

Groepsrondreis Japan Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Japan val je van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk de skyline van de grote steden in Japan met de kleine dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

€ 3.449,00

lees verder

Japan Osaka
Product
 

De heilige pelgrimsstad Nikko

Dag excursie naar de heilige pelgrimsstad Nikko vanuit Tokyo.

€ 202,00

lees verder

Japan
Product
 

Mount Fuji vulkanisch Hakone

Tijdens deze excursie bezoek je het 5e station van de heilige Mount Fuji om te genieten van een uitzicht van 2300 meter boven zeelevel. Vervolgens naar Hakone bekend om de vele heetwaterbronnen. Hier maak je een cruise op het kratermeer Ashi.

€ 196,00

lees verder

Japan
Product
 

De geisha en samoerai wijken van Kanazawa

Ontdek het pareltje Kanazawa. Je kunt er dwalen door oude Geisha en Samoerai wijken.

€ 243,00

lees verder

Japan
Product
 

De rieten daken van Shirakawago

Vanuit Takayama kun je een prachtige excursie maken naar het historisch dorp Shirakawago. De boerderijen in de rijstvelden hebben unieke rieten daken.

€ 69,00

lees verder

Japan
Product
 

Best Deal Japan Sushi en Samoerai

Ontdek de contrasten in Japan, het bruisende Tokyo, het vulkanische Hakone, het authentieke Takayama midden in de Japanse Alpen en verken de prachtige stad Kyoto. Je reist comfortabel en snel met de Japan Rail Pass.

€ 3.754,00

lees verder

Japan
Product
 

Kyoto by Night

Ontdek het prachtige culturele centrum van Kyoto tijdens deze avond excursie en leer meer over de verschillende typische Japanse gebruiken en kunstvormen. Inclusief diner in ryokan.

€ 189,00

lees verder

Japan
Product
 

Japan Highlights

Japan is een land met mystieke tradities en oude gebruiken. Deze reis neemt je meer naar de wereldstad Tokyo, Lake Kawaguchi, de sneeuwapen van Yudanaka, Takayama, Kyoto, Hiroshima en Osaka. Deze reis maak je in de winter en snel per hogesnelheidstrein.

€ 4.468,00

lees verder

Japan
Product
 

Japan

Beleef Japan met SRC Reizen: ontdek Tokyo en Kyoto, Mount Fuji en Nagoya, Hiroshima en Nagasaki, Deshima, Fukuoka, Nara, Himeji, Nikko en Arashiyama met de SRC-reisleiders

€ 7.819,00

lees verder

Japan Azië
Product