user_mobilelogo

Grand Hyatt Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Hotel Grand Hyatt Bali is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 725 reizigers beoordelen Hotel Grand Hyatt Bali gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grand Hyatt Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Grand Hyatt Bali vandaag nog!

€ 1.534,00

lees verder

Bali
Product
 

Rama Beach Resort en Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Tuban Beach? Hotel Rama Beach Resort en Villas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 58 reizigers beoordelen Hotel Rama Beach Resort en Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rama Beach Resort en Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Rama Beach Resort en Villas vandaag nog!

€ 1.146,00

lees verder

Bali
Product
 

Bali Rani

Verblijven in een aangename accommodatie in Tuban Beach? Hotel Bali Rani is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 238 reizigers beoordelen Hotel Bali Rani gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bali Rani, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bali Rani vandaag nog!

€ 1.148,00

lees verder

Bali
Product
 

Bumas

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Bumas is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1218 reizigers beoordelen Hotel Bumas gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bumas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bumas vandaag nog!

€ 1.065,00

lees verder

Bali
Product
 

SADARA Boutique Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Resort SADARA Boutique Beach is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 223 reizigers beoordelen Resort SADARA Boutique Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort SADARA Boutique Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Resort SADARA Boutique Beach vandaag nog!

€ 1.269,00

lees verder

Bali
Product
 

Renaissance Bali Uluwatu

Verblijven in een aangename accommodatie in Uluwatu? Hotel Renaissance Bali Uluwatu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 365 reizigers beoordelen Hotel Renaissance Bali Uluwatu gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Renaissance Bali Uluwatu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Renaissance Bali Uluwatu vandaag nog!

€ 1.359,00

lees verder

Bali
Product
 

Samabe Bali Suites en Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Hotel Samabe Bali Suites en Villas is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 71 reizigers beoordelen Hotel Samabe Bali Suites en Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Samabe Bali Suites en Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Samabe Bali Suites en Villas vandaag nog!

€ 1.983,00

lees verder

Bali
Product
 

Bagus Jati

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Hotel Bagus Jati is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Hotel Bagus Jati gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bagus Jati, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bagus Jati vandaag nog!

€ 1.535,00

lees verder

Bali
Product
 

ibis Styles Legian

Verblijven in een aangename accommodatie in Legian Beach? Hotel ibis Styles Legian is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 323 reizigers beoordelen Hotel ibis Styles Legian gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ibis Styles Legian, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel ibis Styles Legian vandaag nog!

€ 1.060,00

lees verder

Bali
Product
 

Lumbini Luxury Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Jimbaran? Hotel Lumbini Luxury Villas is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 87 reizigers beoordelen Hotel Lumbini Luxury Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lumbini Luxury Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Lumbini Luxury Villas vandaag nog!

€ 1.416,00

lees verder

Bali
Product
 

Andaz Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Andaz Bali is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 96 reizigers beoordelen Hotel Andaz Bali gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Andaz Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Andaz Bali vandaag nog!

€ 1.803,00

lees verder

Bali
Product
 

Prama Sanur Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Prama Sanur Beach is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1055 reizigers beoordelen Hotel Prama Sanur Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Prama Sanur Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Prama Sanur Beach vandaag nog!

€ 1.190,00

lees verder

Bali
Product
 

The Oberoi Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Seminyak? Hotel The Oberoi Beach Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 220 reizigers beoordelen Hotel The Oberoi Beach Resort gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Oberoi Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The Oberoi Beach Resort vandaag nog!

€ 1.809,00

lees verder

Bali
Product
 

Pondok Sari Beach en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Pemuteran? Hotel Pondok Sari Beach en Spa Resort is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Pondok Sari Beach en Spa Resort gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pondok Sari Beach en Spa Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Pondok Sari Beach en Spa Resort vandaag nog!

€ 1.295,00

lees verder

Bali
Product
 

Swiss Belresort Watu Jimbar

Ultiem ontspannen in Sanur? Maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf in het strakke Swiss Belresort Watu Jimbar: een 4-sterrenhotel gelegen in het bruisende centrum. Slaap in stijlvolle en moderne kamers en kom tot rust op het zonneterras. Duik in het zwembad voor aangename verkoeling of loop vanuit hier snel naar het strand voor een lekker dagje aan zee. En, in de avond? Dan ga je voor heerlijk eten in het eigen restaurant! Toe aan de zon? Vlieg mee voor een vakantie op Bali!

€ 1.143,00

lees verder

Bali
Product
 

Siddhartha Ocean Front

Verblijven in een aangename accommodatie in Kubu? Resort Siddhartha Ocean Front Resort en Spa is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 47 reizigers beoordelen Resort Siddhartha Ocean Front Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het resort over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Siddhartha Ocean Front Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Resort Siddhartha Ocean Front Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.318,00

lees verder

Bali
Product
 

Sagara Villas en Suites Sanur

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Villa Sagara Villas en Suites Sanur is een luxe 4-sterren villa, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Villa Sagara Villas en Suites Sanur gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Villa Sagara Villas en Suites Sanur, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Villa Sagara Villas en Suites Sanur vandaag nog!

€ 1.227,00

lees verder

Bali
Product
 

Jannata

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Resort Jannata is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 92 reizigers beoordelen Resort Jannata gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Jannata, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Resort Jannata vandaag nog!

€ 1.411,00

lees verder

Bali
Product
 

Aneka Lovina

Verblijven in een aangename accommodatie in Lovina? Hotel Aneka Lovina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 142 reizigers beoordelen Hotel Aneka Lovina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aneka Lovina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aneka Lovina vandaag nog!

€ 1.098,00

lees verder

Bali
Product
 

Tauch Terminal Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Tulamben? Hotel Tauch Terminal Resort is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Hotel Tauch Terminal Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Tauch Terminal Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Tauch Terminal Resort vandaag nog!

€ 1.386,00

lees verder

Bali
Product
 

The Apurva Kempinski

Verblijven in een aangename accommodatie in Nusa Dua? Hotel The Apurva Kempinski is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 105 reizigers beoordelen Hotel The Apurva Kempinski gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Apurva Kempinski, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The Apurva Kempinski vandaag nog!

€ 1.804,00

lees verder

Bali
Product
 

The Rani and Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Kuta? Hotel The Rani Hotel and Spa is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel The Rani Hotel and Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Rani Hotel and Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The Rani Hotel and Spa vandaag nog!

€ 1.101,00

lees verder

Bali
Product
 

Belmond Jimbaran Puri

Verblijven in een aangename accommodatie in Jimbaran? Hotel Belmond Jimbaran Puri is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 92 reizigers beoordelen Hotel Belmond Jimbaran Puri gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Belmond Jimbaran Puri, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Belmond Jimbaran Puri vandaag nog!

€ 2.059,00

lees verder

Bali
Product
 

Mercure Sanur

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel Mercure Resort Sanur is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 680 reizigers beoordelen Hotel Mercure Resort Sanur gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mercure Resort Sanur, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Mercure Resort Sanur vandaag nog!

€ 1.100,00

lees verder

Bali
Product
 

The 101 Bali Oasis Sanur

Verblijven in een aangename accommodatie in Sanur? Hotel The 101 Bali Oasis Sanur is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 8101 reizigers beoordelen Hotel The 101 Bali Oasis Sanur gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The 101 Bali Oasis Sanur, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The 101 Bali Oasis Sanur vandaag nog!

€ 1.201,00

lees verder

Bali
Product
 

Movenpick Resort Jimbaran

Verblijven in een aangename accommodatie in Jimbaran? Hotel Movenpick Resort en Spa Jimbaran Bali is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 182 reizigers beoordelen Hotel Movenpick Resort en Spa Jimbaran Bali gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Movenpick Resort en Spa Jimbaran Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Movenpick Resort en Spa Jimbaran Bali vandaag nog!

€ 1.310,00

lees verder

Bali
Product
 

Puri Saron

Verblijven in een aangename accommodatie in Seminyak? Hotel Puri Saron is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2600 reizigers beoordelen Hotel Puri Saron gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Puri Saron, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Puri Saron vandaag nog!

€ 1.152,00

lees verder

Bali
Product
 

Bali Dynasty Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Tuban Beach? Hotel Bali Dynasty Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 73 reizigers beoordelen Hotel Bali Dynasty Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bali Dynasty Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bali Dynasty Resort vandaag nog!

€ 1.233,00

lees verder

Bali
Product
 

Solia Legian Bali

Verblijven in een aangename accommodatie in Legian Beach? Hotel Solia Legian Bali is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 120 reizigers beoordelen Hotel Solia Legian Bali gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Solia Legian Bali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Solia Legian Bali vandaag nog!

€ 1.103,00

lees verder

Bali
Product
 

Alam Anda Ocean Front Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Sambirenteng? Hotel Alam Anda Ocean Front Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel Alam Anda Ocean Front Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alam Anda Ocean Front Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Alam Anda Ocean Front Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.467,00

lees verder

Bali
Product
 

The Payogan Villa and Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Ubud? Hotel The Payogan Villa Resort and Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 17 reizigers beoordelen Hotel The Payogan Villa Resort and Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Payogan Villa Resort and Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel The Payogan Villa Resort and Spa vandaag nog!

€ 1.406,00

lees verder

Bali
Product
 

Puri Dajuma

Verblijven in een aangename accommodatie in Pekutatan? Hotel Puri Dajuma is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Puri Dajuma gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Puri Dajuma, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Indonesie? Boek jouw vakantie naar Hotel Puri Dajuma vandaag nog!

€ 1.529,00

lees verder

Bali
Product
 

Villa Jerami

Villa Jerami is een kleinschalig en luxueus privévilla-complex met een zeer persoonlijke en kwalitatief heel hoogstaande service. De villa's hebben een traditionele, Balinese inrichting gecombineerd met moderne invloeden. De vele zo aantrekkelijke faciliteiten van Seminyak, zoals de winkels, restaurants en de uitgaansgelegenheden liggen allemaal op loopafstand van uw villa. De 19 ruim opgezette villa's bevinden zch in een mooie en rustgevende tropische tuin en het strand van Seminyak ligt op ca. 10 minuten rijafstand. Boek nu uw vakantie naar Villa Jerami en ervaar het beste comfort en luxe op Bali!

€ 645,00

lees verder

Indonesië Bali Seminyak
Product
 

Pita Maha Resort Spa

Ontdek de magie van Bali in Pita Maha Resort & Spa, gelegen op een heuvel in de Tjampuhan vallei, met een prachtig uitzicht op de rivier en de groene omgeving. Met 24 privévilla's die de sfeer van een traditioneel Balinees dorp oproepen, biedt het complex een oase van rust op slechts 5 minuten van het bruisende hart van Ubud. Laat u betoveren door de charme van een vervlogen tijdperk bij Pita Maha Resort & Spa, vernoemd naar de historische artistieke beweging uit de jaren 1930. Ontsnap aan de alledaagse drukte en dompel uzelf onder in luxe te midden van weelderige tropische tuinen en verfijnde architectuur. Welkom bij Pita Maha Resort & Spa, waar u een onvergetelijke vakantie op Bali tegemoet gaat!

€ 828,00

lees verder

Indonesië Bali Ubud
Product
 

Alaya Resort Ubud

Alaya Ubud is een prachtig resort, op ca. 7 minuten rijden van het culturele centrum van Bali. De schitterende omgeving en het uitzicht op de rijstterrassen zorgen ervoor dat u helemaal tot rust kan komen in dit 5-sterren resort dat is ontworpen door een aantal van Bali's meest getalenteerde ontwerpers. Zij hebben een unieke stijl gebruikt die Ubud en Bali weerspiegelt. Het hotel biedt uitstekende service en tijdens uw verblijf bent u van alle gemakken voorzien.

€ 1.339,00

lees verder

Indonesië Bali Ubud
Product
 

Nandini Bali Jungle Resort Spa

Op ca. 20 minuten rijden van het levendige centrum van Ubud ligt in de heuvels van het dal van de Ayung-rivier dit kleinschalige paradijselijke resort, omringd door het tropische regenwoud. De villa's van het resort hebben een traditionele, Balinese inrichting met moderne voorzieningen. Het personeel is zeer gastvrij en biedt uitstekende persoonlijke service. Geniet van de geluiden van de ruisende rivier en de omringende jungle. De unieke ligging van dit resort biedt u een onvergetelijke ervaring.

lees verder

Indonesië Bali Payangan
Product
 

Hotel Ubud Wana

Welkom bij Hotel Ubud Wana, een prachtig toevluchtsoord in het hart van Ubud op het godeneiland Bali. Dit charmante hotel biedt een perfecte balans tussen rust, natuur en comfort, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen en te genieten van alles wat Ubud te bieden heeft. Bij aankomst in Hotel Ubud Wana wordt u verwelkomd door tropische tuinen en een serene sfeer. Het hotel is omgeven door weelderige rijstvelden en weidse groene landschappen, waardoor u zich één voelt met de natuur. Hotel Ubud Wana is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de schoonheid van de natuur en te genieten van de warme gastvrijheid van Bali. Of u nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of gewoon pure ontspanning, dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf in Ubud.

€ 431,00

lees verder

Indonesië Bali Ubud
Product
 

Bali Garden Beach Resort

Gelegen aan het beroemde Kuta Beach, ligt het Bali Garden Beach Resort te midden van meer dan 2 hectare weelderige, tropische tuinen met hibiscus en zachtjes wiegende palmbomen, direct voor het Waterbom Bali-waterpark en naast het Discovery Shopping Mall. Het hotel heeft de traditionele Balinese charme behouden, maar biedt tegelijkertijd moderne voorzieningen. Dit hotel is absoluut de plek waar u al lang van droomt. Het personeel staat altijd klaar om u de typische Balinese gastvrijheid te bieden, wat zeker uw vakantie onvergetelijk zal maken. Wat betreft uw culinaire behoeften, kunt u kiezen tussen o.a. het bekroonde Batan Warung Damar, het Ryoshi Japanese Restaurant en het Temple By Ginger Moon Restaurant. Bovendien kunt u genieten van de ruime Tari Spa, die veel ontspannende behandelingen biedt. Dit hotel is de perfecte plek voor u als u op zoek bent naar een betaalbare accommodatie aan het strand.

€ 1.215,00

lees verder

Indonesië Bali Kuta
Product
 

THE 101 Hotel Bali Oasis Sanur

Bent u op zoek naar een hotel met een rustige sfeer en uitstekende service? Wacht niet langer en boek uw vakantie naar THE 1O1 Bali Oasis Sanur. Dit heerlijke hotel, dat geïnspireerd is op de klassieke en moderne Balinese architectuur, is gelegen aan de winkelstraat van Sanur en op ca. 10 minuten lopen van het strand. Neem een duik in het prachtige lagunezwembad of kom tot rust in het wellnesscenter. In het restaurant geniet u van Westerse gerechten gemixt met de authentieke Aziatische keuken. De perfecte uitvalbasis voor een onvergetelijke vakantie op Bali.

€ 1.142,00

lees verder

Indonesië Bali Sanur
Product
 

17 daagse singlereis Java Bali

17-daagse Verre reizen naar Bali bij 17 daagse singlereis Java & Bali

€ 1.899,00

lees verder

Indonesië Bali Bandung
Product