user_mobilelogo

Angelica

€ 464,00

lees verder

Corfu
Product
 

Lido Paradise

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Appartement Lido Paradise is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Appartement Lido Paradise gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Lido Paradise, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Lido Paradise vandaag nog!

€ 1.054,00

lees verder

Corfu
Product
 

Corfu Club

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Aparthotel Corfu Club is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 647 reizigers beoordelen Aparthotel Corfu Club gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Corfu Club, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Corfu Club vandaag nog!

€ 638,00

lees verder

Corfu
Product
 

Tereza

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Tereza is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Appartement Tereza gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Tereza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Tereza vandaag nog!

€ 530,00

lees verder

Corfu
Product
 

Popi Star

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Popi Star is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 228 reizigers beoordelen Hotel Popi Star gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Popi Star, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Popi Star vandaag nog!

€ 387,00

lees verder

Corfu
Product
 

La Riviera Barbati

Verblijven in een aangename accommodatie in Barbati? Appartement La Riviera Barbati is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 386 reizigers beoordelen Appartement La Riviera Barbati gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement La Riviera Barbati, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement La Riviera Barbati vandaag nog!

€ 462,00

lees verder

Corfu
Product
 

Domes Miramare a Luxury

Lekker genieten van de Griekse zon in Moraitika, direct aan het strand? Daarvoor ga je naar Domes Miramare a Luxury Collection Resort: een 5-sterrenresort voor adults only (16+) waar luxe voorop staat! Duik in het helderblauwe zwembad of leg jezelf in de watten in de wellness. Ontdek vanuit hier de natuurrijke omgeving van Corfu en proef in de avond van heerlijke gerechten in de eigen restaurants. Ben je toe aan de zon? Laat dit prachtige hotel dan niet langer op je wachten!

€ 1.099,00

lees verder

Corfu
Product
 

Acharavi Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Aparthotel Acharavi Beach is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Aparthotel Acharavi Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Acharavi Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Acharavi Beach vandaag nog!

€ 810,00

lees verder

Corfu
Product
 

Kontokali Bay Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Kontokali? Hotel Kontokali Bay Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 260 reizigers beoordelen Hotel Kontokali Bay Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kontokali Bay Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kontokali Bay Resort en Spa vandaag nog!

€ 757,00

lees verder

Corfu
Product
 

Dimitra

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Appartement Dimitra is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 429 reizigers beoordelen Appartement Dimitra gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Dimitra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Dimitra vandaag nog!

€ 393,00

lees verder

Corfu
Product
 

Nasos

€ 508,00

lees verder

Corfu
Product
 

Alexis

€ 555,00

lees verder

Corfu
Product
 

Govino Bay

Droom weg onder de Griekse zon bij Appartement Govino Bay! Dit 3-sterrencomplex in Gouvia op Corfu is gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving én direct aan een prachtige baai. Perfect voor strandliefhebbers, maar ook nog eens een fijne uitvalsweg om het eiland eens goed te verkennen. Na een dagje uit is er niets fijner dan thuiskomen bij Govino Bay. Het complex mag dan wel kleinschalig zijn, je eigen appartement is van alle gemakken voorzien. En ook in de groene tuin met zwembad zul jij je helemaal op je gemak voelen. Dat klinkt heerlijk, toch? Die rustgevende vakantie hoeft niet lang meer op zich te laten wachten: reserveer nu jouw appartement bij Govino Bay en vlieg met ons mee naar Corfu!

€ 374,00

lees verder

Corfu
Product
 

Golden Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Barbati? Hotel Golden Mare is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 118 reizigers beoordelen Hotel Golden Mare gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Mare vandaag nog!

€ 679,00

lees verder

Corfu
Product
 

Sunshine Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Nissaki? Hotel Sunshine Corfu en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 345 reizigers beoordelen Hotel Sunshine Corfu en Spa gemiddeld met een 7. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sunshine Corfu en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sunshine Corfu en Spa vandaag nog!

€ 714,00

lees verder

Corfu
Product
 

TRYP by Wyndham Corfu Dassia

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 129 reizigers beoordelen Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia vandaag nog!

€ 558,00

lees verder

Corfu
Product
 

Marbella Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Ioannis? Hotel Marbella Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 242 reizigers beoordelen Hotel Marbella Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marbella Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marbella Corfu vandaag nog!

€ 1.202,00

lees verder

Corfu
Product