user_mobilelogo

Violetta

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Villa Violetta is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Appartement Villa Violetta gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Villa Violetta, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Villa Violetta vandaag nog!

€ 635,00

lees verder

Corfu
Product
 

Hotel Gouvia

Hotel Gouvia biedt een fijn verblijf voor als je in het centrum wil overnachten en tegelijkertijd dicht bij het strand wil zijn. Afkoelen kan zowel bij het zwembad, als het strand dat maar 200 meter verder op ligt. Het hotel heeft een ontbijtrestaurant en een Griekse taverne waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten. De zwembadbar serveert overdag verfrissende drankjes. In de avond staat het Griekse nachtleven om de hoek op je te wachten.

€ 424,00

lees verder

Griekenland Corfu Gouvia
Product
 

Alkionis

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel Alkionis is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 600 reizigers beoordelen Hotel Alkionis gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alkionis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Alkionis vandaag nog!

€ 344,00

lees verder

Corfu
Product
 

Angelo Del Arte Estate

Verblijven in een aangename accommodatie in Corfu-stad? Appartement Angelo Del Arte Estate is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 72 reizigers beoordelen Appartement Angelo Del Arte Estate gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Angelo Del Arte Estate, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Angelo Del Arte Estate vandaag nog!

€ 422,00

lees verder

Corfu
Product
 

Nefeli

Verblijven in een aangename accommodatie in Kommeno? Hotel Nefeli is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 28 reizigers beoordelen Hotel Nefeli gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nefeli, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Nefeli vandaag nog!

€ 409,00

lees verder

Corfu
Product
 

Acharavi Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Acharavi Garden is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Hotel Acharavi Garden gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Acharavi Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Acharavi Garden vandaag nog!

€ 344,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ilena

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Ilena is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 23 reizigers beoordelen Hotel Ilena gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ilena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ilena vandaag nog!

€ 606,00

lees verder

Corfu
Product
 

Art Debono

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Art Debono is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 595 reizigers beoordelen Hotel Art Debono gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Art Debono, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Art Debono vandaag nog!

€ 629,00

lees verder

Corfu
Product
 

Barbati Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Barbati? Appartement Barbati Bay is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Barbati Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Barbati Bay vandaag nog!

€ 491,00

lees verder

Corfu
Product
 

Iliada Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Iliada Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 68 reizigers beoordelen Hotel Iliada Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Iliada Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Iliada Beach vandaag nog!

€ 434,00

lees verder

Corfu
Product
 

Alonakia

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Hotel Alonakia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel Alonakia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alonakia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Alonakia vandaag nog!

€ 555,00

lees verder

Corfu
Product
 

Corfu Mare Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Kefalomandouko? Hotel Corfu Mare Boutique is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 135 reizigers beoordelen Hotel Corfu Mare Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Corfu Mare Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Corfu Mare Boutique vandaag nog!

€ 698,00

lees verder

Corfu
Product
 

Rossis

Verblijven in een aangename accommodatie in Messonghi? Hotel Rossis is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Hotel Rossis gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rossis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Rossis vandaag nog!

€ 579,00

lees verder

Corfu
Product
 

Blue Sea

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Georgios South? Hotel Blue Sea is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Hotel Blue Sea gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Blue Sea, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Blue Sea vandaag nog!

€ 343,00

lees verder

Corfu
Product
 

Pegasus

Kalí méra! Welkom in Hotel Pegasus, een 3-sterren accommodatie in het zonnige Roda die vooral bij stellen erg in trek is. Word heerlijk fris wakker in de groene omgeving van het hotel om vervolgens al een verfrissende duik in het zwembad te nemen. Geniet van een Grieks ontbijt in het restaurant om niet veel later lekker te ontspannen op de ligbedden. Of, kies voor een relaxmomentje op het nabijgelegen zandstrand. Vergeet ook zeker niet Corfu-Stad te bezoeken. Is het tijd voor de Griekse zon? Vlieg mee naar het groene Corfu!

€ 395,00

lees verder

Corfu
Product
 

Maltezos

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Maltezos is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 61 reizigers beoordelen Hotel Maltezos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maltezos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Maltezos vandaag nog!

€ 520,00

lees verder

Corfu
Product
 

GRECOTEL Corfu Imperial

Alle liefhebbers van 5-sterren stijl en grootste luxe raken dolgelukkig bij Corfu Imperial. Hier wissel je af tussen de 3 buitenbaden of kies je voor een van de 3 baaien, die enkel alleen te bezoeken zijn voor hotelbezoekers. Zo aanschouw je in serene rust en op de meest idyllische plekjes de prachtige zee. Bij Corfu Imperial wissel je het ene parelplekje af met de andere. En hoef je alleen te kiezen of je voor het zalige zwembadwater gaat of de kabbelende zee. Het hotel geeft je alle smaken in de restaurants, met 4 à-la-carte opties en een buffetrestaurant. Waar je bij de bar jouw favoriete dranken laat inschenken. Het zijn de kamers die jouw verblijf helemaal compleet maken. Met een uitzicht over de baai, over de olijfgaarden en de prachtige tuin, tuur je de vrijheid en kom je helemaal tot rust. Dompel jezelf onder in luxe en kom samen met je partner 5-sterren genieten bij Corfu Imperial.

€ 1.185,00

lees verder

Corfu
Product
 

Nireas

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Nireas is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 185 reizigers beoordelen Appartement Nireas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Nireas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Nireas vandaag nog!

€ 540,00

lees verder

Corfu
Product
 

Paradise Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Paradise Corfu is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 147 reizigers beoordelen Hotel Paradise Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Paradise Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Paradise Corfu vandaag nog!

€ 410,00

lees verder

Corfu
Product
 

hotel Sain Nicholas

De moderne 4-sterrenappartementen zijn uitstekend voor een bijtankvakantie op het altijd zonnige Corfu. De prachtig ruime tuin van Aparthotel Saint Nicholas geeft een paradijslijk vakantiegevoel. Terwijl je aan het buitenbad ligt; laat je de zonnestralen op je inwerken. De ontspanning neemt je mood volledig over. Duik in het verkoelende water; laat de laatste zorgen van je af glijden. Als je weer bent opgedroogd ga je kijken wat er nog meer te doen is. Zo kan je bijvoorbeeld BBQ-en op het terrein en is voor de kids een speeltuin! Wanneer de avond valt, ontstaat er op het terrein een mythische sfeer. De paden die over het kikkergroene gras lopen samen met de in bloei staande bomen; raken sprookjesachtig belicht. Hier wil je vakantie vieren! Samen met je geliefde is het ongestoord genieten op dit prachtig bescheiden plekje. Boek nu jouw verblijf in het Aparthotel Saint Nicholas; dé plek voor een 100% ontspanvakantie!

€ 547,00

lees verder

Corfu
Product
 

Belle Helene

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Georgios Pagoi? Hotel Belle Helene is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Belle Helene gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Belle Helene, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Belle Helene vandaag nog!

€ 670,00

lees verder

Corfu
Product
 

Libertys

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Libertys is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Appartement Libertys gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Libertys, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Libertys vandaag nog!

€ 347,00

lees verder

Corfu
Product
 

Lido Sofia

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Appartement Lido Sofia is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Lido Sofia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Lido Sofia vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Corfu
Product
 

Elena Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Elena Corfu is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Appartement Elena Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Elena Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Elena Corfu vandaag nog!

€ 363,00

lees verder

Corfu
Product
 

Helion

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Appartement Helion is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Appartement Helion gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Helion, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Helion vandaag nog!

€ 406,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ionian View

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Appartement Ionian View is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Ionian View, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Ionian View vandaag nog!

€ 502,00

lees verder

Corfu
Product
 

Marbella Nido Suite en Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Ioannis Peristerion? Hotel Nido Mar-Bella Collection is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 119 reizigers beoordelen Hotel Nido Mar-Bella Collection gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nido Mar-Bella Collection, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Nido Mar-Bella Collection vandaag nog!

€ 802,00

lees verder

Corfu
Product
 

Studios Belvedere

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Appartement Studios Belvedere is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Appartement Studios Belvedere gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Studios Belvedere, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Studios Belvedere vandaag nog!

€ 264,00

lees verder

Corfu
Product
 

Angelica

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Hotel Angelica is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 74 reizigers beoordelen Hotel Angelica gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Angelica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Angelica vandaag nog!

€ 435,00

lees verder

Corfu
Product
 

Finata Studios

Verblijven in een aangename accommodatie in Kavos? Aparthotel Finata Studios is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Aparthotel Finata Studios gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Finata Studios, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Finata Studios vandaag nog!

€ 511,00

lees verder

Corfu
Product
 

The Olivar Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Messonghi? Hotel The Olivar Suites is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1199 reizigers beoordelen Hotel The Olivar Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Olivar Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel The Olivar Suites vandaag nog!

€ 877,00

lees verder

Corfu
Product
 

3 Stars Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel 3 Stars Village is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 70 reizigers beoordelen Hotel 3 Stars Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel 3 Stars Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel 3 Stars Village vandaag nog!

€ 503,00

lees verder

Corfu
Product
 

Gouvia

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Gouvia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 60 reizigers beoordelen Hotel Gouvia gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gouvia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Gouvia vandaag nog!

€ 349,00

lees verder

Corfu
Product
 

Silver Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Roda? Hotel Silver Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1238 reizigers beoordelen Hotel Silver Beach gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Silver Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Silver Beach vandaag nog!

€ 664,00

lees verder

Corfu
Product
 

Lido Paradise

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Appartement Lido Paradise is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 23 reizigers beoordelen Appartement Lido Paradise gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Lido Paradise, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Lido Paradise vandaag nog!

€ 714,00

lees verder

Corfu
Product
 

Lena Mare Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Lena Mare Boutique is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 68 reizigers beoordelen Hotel Lena Mare Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lena Mare Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lena Mare Boutique vandaag nog!

€ 472,00

lees verder

Corfu
Product
 

Corfu Club

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Aparthotel Corfu Club is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 647 reizigers beoordelen Aparthotel Corfu Club gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Corfu Club, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Corfu Club vandaag nog!

€ 556,00

lees verder

Corfu
Product
 

Tereza

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Tereza is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Appartement Tereza gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Tereza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Tereza vandaag nog!

€ 559,00

lees verder

Corfu
Product