user_mobilelogo

Sunshine Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Nissaki? Hotel Sunshine Corfu en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 345 reizigers beoordelen Hotel Sunshine Corfu en Spa gemiddeld met een 7. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sunshine Corfu en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sunshine Corfu en Spa vandaag nog!

€ 610,00

lees verder

Corfu
Product
 

Almyros Beach Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Almyros Beach Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 73 reizigers beoordelen Hotel Almyros Beach Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Almyros Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Almyros Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 896,00

lees verder

Corfu
Product
 

Blue Princess Beach en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Liapades? Hotel Blue Princess Beach en Suites is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 96 reizigers beoordelen Hotel Blue Princess Beach en Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Blue Princess Beach en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Blue Princess Beach en Suites vandaag nog!

€ 816,00

lees verder

Corfu
Product
 

TRYP by Wyndham Corfu Dassia

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 129 reizigers beoordelen Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia vandaag nog!

€ 580,00

lees verder

Corfu
Product
 

Michelangelo

Verblijven in een aangename accommodatie in Kassiopi? Resort Michelangelo is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 550 reizigers beoordelen Resort Michelangelo gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Michelangelo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Resort Michelangelo vandaag nog!

€ 407,00

lees verder

Corfu
Product
 

Marbella Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Ioannis? Hotel Marbella Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 242 reizigers beoordelen Hotel Marbella Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marbella Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marbella Corfu vandaag nog!

€ 1.187,00

lees verder

Corfu
Product
 

Mareblue Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Spiridon? Hotel Mareblue Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 604 reizigers beoordelen Hotel Mareblue Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mareblue Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mareblue Beach Resort vandaag nog!

€ 611,00

lees verder

Corfu
Product
 

Cooks Club Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Cooks Club Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1177 reizigers beoordelen Hotel Cooks Club Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cooks Club Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cooks Club Corfu vandaag nog!

€ 770,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ikos Odisia

Klaar om echt grandioos te genieten op Corfu? Kom naar het prachtige 5-sterrenhotel Ikos Odisia, laat je overstromen door het gelukzalige vakantiegevoel en de idyllische locatie aan de zee. Het hotel is ingericht om alle gasten een wereldse ervaring te geven. Met 7 zwembaden verspreidt over het terrein, kies je uit diverse plekjes om van de zon te genieten. De prachtige terrassen laten je turen over de Middellandse zee, waar de bootjes rustig langs dobberen. Laat je smaakpapillen betoveren in een van de 7 restaurants! Met Aziatische, Spaanse, Griekse en Mediterrane opties, verwent het hotel je met allerlei soorten heerlijkheden. Na een dag vol Griekse zon en smaakvolle ervaringen; loop je naar de bar en laat je een ijskoude cocktail serveren. De sporten maken je vakantie compleet; die helpen de mooiste actieve herinneringen maken. Zowel op het water als op het land. Vervolgens kom je de rust ervaren in het zalige spacentrum. Met een hamam, sauna's en het binnenzwembad verdwijnen al je zorgen, als sneeuw voor de zon. Boek nu jouw verblijf en ga met het hele gezin naar Ikos Odisia.

€ 1.757,00

lees verder

Corfu
Product
 

Molfetta Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Molfetta Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 37 reizigers beoordelen Hotel Molfetta Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Molfetta Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Molfetta Beach vandaag nog!

€ 460,00

lees verder

Corfu
Product
 

Adriolos

€ 307,00

lees verder

Corfu
Product
 

Dassia Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Hotel Dassia Beach is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 111 reizigers beoordelen Hotel Dassia Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dassia Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Dassia Beach vandaag nog!

€ 395,00

lees verder

Corfu
Product
 

Cavomarina Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Kavos? Hotel Cavomarina Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Cavomarina Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cavomarina Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cavomarina Beach vandaag nog!

€ 786,00

lees verder

Corfu
Product
 

Delfinia

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel Delfinia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 171 reizigers beoordelen Hotel Delfinia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Delfinia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Delfinia vandaag nog!

€ 559,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ipsos Di Mare Beach Hotel

Verblijven in een aangename accommodatie in Ipsos? Hotel Ipsos Di Mare Beach Hotel is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Ipsos Di Mare Beach Hotel gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ipsos Di Mare Beach Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ipsos Di Mare Beach Hotel vandaag nog!

€ 698,00

lees verder

Corfu
Product
 

Louis Ionian Sun

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Ioannis? Hotel Louis Ionian Sun is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 275 reizigers beoordelen Hotel Louis Ionian Sun gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Louis Ionian Sun, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Louis Ionian Sun vandaag nog!

€ 635,00

lees verder

Corfu
Product
 

GRECOTEL Eva Palace Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Kommeno? Hotel GRECOTEL Eva Palace Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 186 reizigers beoordelen Hotel GRECOTEL Eva Palace Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel GRECOTEL Eva Palace Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel GRECOTEL Eva Palace Resort vandaag nog!

€ 783,00

lees verder

Corfu
Product
 

GRECOTEL Lux Daphnila Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Resort GRECOTEL Lux Me Daphnila Bay Dassia is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 223 reizigers beoordelen Resort GRECOTEL Lux Me Daphnila Bay Dassia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort GRECOTEL Lux Me Daphnila Bay Dassia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Resort GRECOTEL Lux Me Daphnila Bay Dassia vandaag nog!

€ 1.049,00

lees verder

Corfu
Product
 

Lido Corfu Sun

Verblijven in een aangename accommodatie in Benitses? Hotel Lido Corfu Sun is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel Lido Corfu Sun gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lido Corfu Sun, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lido Corfu Sun vandaag nog!

€ 608,00

lees verder

Corfu
Product
 

Nautilus Barbati

Geniet van de prachtige natuur in Barbati vanuit Hotel Nautilus Barbati! Dit intieme 3-sterrenhotel op Corfu heeft een heerlijk rustige ligging en bestaat uit slechts 65 kamers. Perfect voor een kleinschalige vakantie, waarbij je je volledig laat onderdompelen in Griekse gezelligheid. En terwijl je tussen de groene heuvels aan het zwembad ligt, waait er een verfrissend zeebriesje langs je huid. Het hotel ligt namelijk direct aan zee! Ben je klaar om deze mooie, unieke plek te ontdekken? Bekijk onze prijzen en reis met ons mee naar Nautilus Barbati!

€ 359,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ikos Dassia

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Hotel Ikos Dassia is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 397 reizigers beoordelen Hotel Ikos Dassia gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ikos Dassia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ikos Dassia vandaag nog!

€ 1.506,00

lees verder

Corfu
Product
 

Robolla Beach

Kalos orisate, oftewel welkom, bij Aparthotel Robolla Beach! Dit is het ideale startpunt voor jouw zonvakantie op Corfu. Robolla Beach ligt in de charmante plaats Roda en biedt ruime appartementen om in te slapen, een heerlijke infinity pool om in te dobberen en een mooi privéstrand om van de stralende zon te genieten. 's Avonds staan de Griekse specialiteiten voor je klaar, die je oppeuzelt met zeezicht. Het lijkt wel of het eten daardoor éxtra goed smaakt! Klinkt dat niet fantastisch? Boek nu jouw verblijf bij Robolla Beach en verwen jezelf met een heerlijke vakantie op Corfu!

€ 316,00

lees verder

Corfu
Product
 

Kerkyra Blue

Verblijven in een aangename accommodatie in Alykes? Hotel Kerkyra Blue Hotel en Spa Elegant collection by Louis Hotels is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel Kerkyra Blue Hotel en Spa Elegant collection by Louis Hotels gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kerkyra Blue Hotel en Spa Elegant collection by Louis Hotels, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kerkyra Blue Hotel en Spa Elegant collection by Louis Hotels vandaag nog!

€ 918,00

lees verder

Corfu
Product
 

Elea Beach

Het populaire hotel Elea Beach is ideaal voor een heerlijke strandvakantie in Dassia. Met zijn 4 sterren geniet je in Elea Beach van comfortabele kamers en een geweldige service door alle medewerkers. Het strand bevindt zich letterlijk voor de deur en daarnaast heb je ook nog eens 2 zwembaden om uit te kiezen, waarvan 1 met zout water! Ook is Elea Beach een perfect hotel voor het hele gezin, met een miniclub, mini-discotheek, kinderzwembad én een speeltuin. Wat wil je nog meer? Boek jouw reis bij hotel Elea Beach voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

€ 485,00

lees verder

Corfu
Product
 

Aqualand Resort

Het allerbeste waterpark van Corfu, gewoon in je achtertuin? Verblijf dan bij Aparthotel Aqualand Resort in Agios Ioannis! Je kunt dan gratis en onbeperkt gebruikmaken van alle glijbanen, het golfslagbad, de lazy river, en andere spetterende voorzieningen van het populaire Aqualand. De droom van iedere kleine (en grote) waterrat! Al is er ook op het droge genoeg te beleven, met talloze sport- en entertainmentfaciliteiten. Kortom: dit 4-sterrenresort heeft alles in huis voor een geslaagde familievakantie!

€ 623,00

lees verder

Corfu
Product
 

Sunset Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Alykes? Hotel Sunset Corfu is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 159 reizigers beoordelen Hotel Sunset Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sunset Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sunset Corfu vandaag nog!

€ 755,00

lees verder

Corfu
Product
 

Vissalo by Acharavi Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Vissalo by Acharavi Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Vissalo by Acharavi Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vissalo by Acharavi Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Vissalo by Acharavi Beach vandaag nog!

€ 834,00

lees verder

Corfu
Product
 

Angela

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Aparthotel Angela is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 40 reizigers beoordelen Aparthotel Angela gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Angela, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Angela vandaag nog!

€ 320,00

lees verder

Corfu
Product
 

Almyros Villas Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Resort Almyros Villas Resort is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Resort Almyros Villas Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Almyros Villas Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Resort Almyros Villas Resort vandaag nog!

€ 644,00

lees verder

Corfu
Product