user_mobilelogo

Dimitra

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Appartement Dimitra is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 429 reizigers beoordelen Appartement Dimitra gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Dimitra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Dimitra vandaag nog!

€ 322,00

lees verder

Corfu
Product
 

Akrotiri Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Paleokastritsa? Hotel Akrotiri Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 155 reizigers beoordelen Hotel Akrotiri Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Akrotiri Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Akrotiri Beach vandaag nog!

€ 1.278,00

lees verder

Corfu
Product
 

Nasos

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel Nasos is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 59 reizigers beoordelen Hotel Nasos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nasos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Nasos vandaag nog!

€ 438,00

lees verder

Corfu
Product
 

Sirena Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Sirena Beach is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 275 reizigers beoordelen Hotel Sirena Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sirena Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sirena Beach vandaag nog!

€ 691,00

lees verder

Corfu
Product
 

Alexis

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Alexis is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Hotel Alexis gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alexis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Alexis vandaag nog!

€ 206,00

lees verder

Corfu
Product
 

Govino Bay

Droom weg onder de Griekse zon bij Appartement Govino Bay! Dit 3-sterrencomplex in Gouvia op Corfu is gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving én direct aan een prachtige baai. Perfect voor strandliefhebbers, maar ook nog eens een fijne uitvalsweg om het eiland eens goed te verkennen. Na een dagje uit is er niets fijner dan thuiskomen bij Govino Bay. Het complex mag dan wel kleinschalig zijn, je eigen appartement is van alle gemakken voorzien. En ook in de groene tuin met zwembad zul jij je helemaal op je gemak voelen. Dat klinkt heerlijk, toch? Die rustgevende vakantie hoeft niet lang meer op zich te laten wachten: reserveer nu jouw appartement bij Govino Bay en vlieg met ons mee naar Corfu!

€ 333,00

lees verder

Corfu
Product
 

Corfu Aquamarine

Verblijven in een aangename accommodatie in Nissaki? Aparthotel Corfu Aquamarine is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Aparthotel Corfu Aquamarine gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Corfu Aquamarine, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Corfu Aquamarine vandaag nog!

€ 312,00

lees verder

Corfu
Product
 

Kairaba Sandy Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Georgios South? Hotel Kairaba Sandy Villas is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 103 reizigers beoordelen Hotel Kairaba Sandy Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kairaba Sandy Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kairaba Sandy Villas vandaag nog!

€ 857,00

lees verder

Corfu
Product
 

Golden Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Barbati? Hotel Golden Mare is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 118 reizigers beoordelen Hotel Golden Mare gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Mare vandaag nog!

€ 680,00

lees verder

Corfu
Product
 

Roda Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Roda? Hotel Roda Beach Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1176 reizigers beoordelen Hotel Roda Beach Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Roda Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Roda Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 624,00

lees verder

Corfu
Product
 

Capo di Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Lefkimmi? Hotel Capo di Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 209 reizigers beoordelen Hotel Capo di Corfu gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Capo di Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Capo di Corfu vandaag nog!

€ 683,00

lees verder

Corfu
Product
 

Aeolos Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Perama? Aparthotel Aeolos Beach Resort is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4167 reizigers beoordelen Aparthotel Aeolos Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Aeolos Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Aeolos Beach Resort vandaag nog!

€ 733,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ibiscus Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Roda? Hotel Ibiscus Corfu is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Hotel Ibiscus Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibiscus Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibiscus Corfu vandaag nog!

€ 864,00

lees verder

Corfu
Product
 

Laguna Holiday Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Spiridon? Hotel Laguna Holiday Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Hotel Laguna Holiday Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Laguna Holiday Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Laguna Holiday Resort vandaag nog!

€ 888,00

lees verder

Corfu
Product
 

Amour Holiday Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Sidari? Hotel Amour Holiday Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Amour Holiday Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amour Holiday Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Amour Holiday Resort vandaag nog!

€ 506,00

lees verder

Corfu
Product
 

Kairaba Mythos Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Boukari? Hotel Kairaba Mythos Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 110 reizigers beoordelen Hotel Kairaba Mythos Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kairaba Mythos Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kairaba Mythos Palace vandaag nog!

€ 608,00

lees verder

Corfu
Product
 

CNic Gemini

Verblijven in een aangename accommodatie in Messonghi? Hotel CNic Gemini is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6 reizigers beoordelen Hotel CNic Gemini gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel CNic Gemini, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel CNic Gemini vandaag nog!

€ 366,00

lees verder

Corfu
Product
 

Sunshine Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Nissaki? Hotel Sunshine Corfu en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 345 reizigers beoordelen Hotel Sunshine Corfu en Spa gemiddeld met een 7. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sunshine Corfu en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sunshine Corfu en Spa vandaag nog!

€ 610,00

lees verder

Corfu
Product
 

Almyros Beach Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Almyros Beach Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 73 reizigers beoordelen Hotel Almyros Beach Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Almyros Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Almyros Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 896,00

lees verder

Corfu
Product
 

Blue Princess Beach en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Liapades? Hotel Blue Princess Beach en Suites is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 96 reizigers beoordelen Hotel Blue Princess Beach en Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Blue Princess Beach en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Blue Princess Beach en Suites vandaag nog!

€ 816,00

lees verder

Corfu
Product
 

TRYP by Wyndham Corfu Dassia

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 129 reizigers beoordelen Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel TRYP by Wyndham Corfu Dassia vandaag nog!

€ 580,00

lees verder

Corfu
Product
 

Michelangelo

Verblijven in een aangename accommodatie in Kassiopi? Resort Michelangelo is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 550 reizigers beoordelen Resort Michelangelo gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Michelangelo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Resort Michelangelo vandaag nog!

€ 407,00

lees verder

Corfu
Product
 

Marbella Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Ioannis? Hotel Marbella Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 242 reizigers beoordelen Hotel Marbella Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marbella Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marbella Corfu vandaag nog!

€ 1.187,00

lees verder

Corfu
Product
 

Mareblue Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Spiridon? Hotel Mareblue Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 604 reizigers beoordelen Hotel Mareblue Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mareblue Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mareblue Beach Resort vandaag nog!

€ 611,00

lees verder

Corfu
Product
 

Cooks Club Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Cooks Club Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1177 reizigers beoordelen Hotel Cooks Club Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cooks Club Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cooks Club Corfu vandaag nog!

€ 770,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ikos Odisia

Klaar om echt grandioos te genieten op Corfu? Kom naar het prachtige 5-sterrenhotel Ikos Odisia, laat je overstromen door het gelukzalige vakantiegevoel en de idyllische locatie aan de zee. Het hotel is ingericht om alle gasten een wereldse ervaring te geven. Met 7 zwembaden verspreidt over het terrein, kies je uit diverse plekjes om van de zon te genieten. De prachtige terrassen laten je turen over de Middellandse zee, waar de bootjes rustig langs dobberen. Laat je smaakpapillen betoveren in een van de 7 restaurants! Met Aziatische, Spaanse, Griekse en Mediterrane opties, verwent het hotel je met allerlei soorten heerlijkheden. Na een dag vol Griekse zon en smaakvolle ervaringen; loop je naar de bar en laat je een ijskoude cocktail serveren. De sporten maken je vakantie compleet; die helpen de mooiste actieve herinneringen maken. Zowel op het water als op het land. Vervolgens kom je de rust ervaren in het zalige spacentrum. Met een hamam, sauna's en het binnenzwembad verdwijnen al je zorgen, als sneeuw voor de zon. Boek nu jouw verblijf en ga met het hele gezin naar Ikos Odisia.

€ 1.757,00

lees verder

Corfu
Product
 

Molfetta Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Molfetta Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 37 reizigers beoordelen Hotel Molfetta Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Molfetta Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Molfetta Beach vandaag nog!

€ 460,00

lees verder

Corfu
Product
 

Adriolos

€ 307,00

lees verder

Corfu
Product
 

Dassia Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Hotel Dassia Beach is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 111 reizigers beoordelen Hotel Dassia Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dassia Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Dassia Beach vandaag nog!

€ 395,00

lees verder

Corfu
Product
 

Cavomarina Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Kavos? Hotel Cavomarina Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Cavomarina Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cavomarina Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cavomarina Beach vandaag nog!

€ 786,00

lees verder

Corfu
Product
 

Delfinia

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel Delfinia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 171 reizigers beoordelen Hotel Delfinia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Delfinia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Delfinia vandaag nog!

€ 559,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ipsos Di Mare Beach Hotel

Verblijven in een aangename accommodatie in Ipsos? Hotel Ipsos Di Mare Beach Hotel is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Ipsos Di Mare Beach Hotel gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ipsos Di Mare Beach Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ipsos Di Mare Beach Hotel vandaag nog!

€ 698,00

lees verder

Corfu
Product
 

Louis Ionian Sun

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Ioannis? Hotel Louis Ionian Sun is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 275 reizigers beoordelen Hotel Louis Ionian Sun gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Louis Ionian Sun, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Louis Ionian Sun vandaag nog!

€ 635,00

lees verder

Corfu
Product