user_mobilelogo

Tinoca

Strandvakantie combineren met cultuursnuiven? Dan moet je bij Aparthotel Tinoca zijn. Dit complex in Las Palmas is lekker kleinschalig, biedt het comfort van een eigen appartement en heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. En de ligging is erg goed. Zo kun je lopend naar het strand en centrum. Pak je koffers en ga mee naar Gran Canaria!

€ 618,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Ecuador

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Ecuador is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 326 reizigers beoordelen Appartement Ecuador gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Ecuador, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Ecuador vandaag nog!

€ 403,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Salobre Hotel Resort Serenity

Verblijven in een aangename accommodatie in El Salobre? Hotel Salobre Hotel Resort en Serenity is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 609 reizigers beoordelen Hotel Salobre Hotel Resort en Serenity gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Salobre Hotel Resort en Serenity, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Salobre Hotel Resort en Serenity vandaag nog!

€ 1.043,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Montemayor

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Montemayor is een comfortabel 1-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 66 reizigers beoordelen Appartement Montemayor gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Montemayor, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Montemayor vandaag nog!

€ 480,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Solana

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Solana is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Appartement Solana gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Solana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Solana vandaag nog!

€ 456,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

eo Maspalomas Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in San Bartolome De Tirajana? Hotel eo Maspalomas Resort is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 323 reizigers beoordelen Hotel eo Maspalomas Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel eo Maspalomas Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel eo Maspalomas Resort vandaag nog!

€ 473,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Maritim Playa

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Aparthotel Maritim Playa is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 246 reizigers beoordelen Aparthotel Maritim Playa gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Maritim Playa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Maritim Playa vandaag nog!

€ 516,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Gran Canaria Princess

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Hotel Gran Canaria Princess is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 397 reizigers beoordelen Hotel Gran Canaria Princess gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gran Canaria Princess, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Gran Canaria Princess vandaag nog!

€ 687,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Mogan Princess Beach Club

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa De Taurito? Aparthotel Mogan Princess Beach Club is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 678 reizigers beoordelen Aparthotel Mogan Princess Beach Club gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Mogan Princess Beach Club, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Mogan Princess Beach Club vandaag nog!

€ 752,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Labranda Marieta

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Aparthotel Labranda Marieta is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 639 reizigers beoordelen Aparthotel Labranda Marieta gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Labranda Marieta, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Labranda Marieta vandaag nog!

€ 678,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Principado

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Aparthotel Principado is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Aparthotel Principado gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Principado, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Principado vandaag nog!

€ 598,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

LIVVO Dunagolf Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Bungalow LIVVO Dunagolf Suites is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 180 reizigers beoordelen Bungalow LIVVO Dunagolf Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow LIVVO Dunagolf Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow LIVVO Dunagolf Suites vandaag nog!

€ 580,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Los Almendros

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Hotel Los Almendros is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 40 reizigers beoordelen Hotel Los Almendros gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Los Almendros, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Los Almendros vandaag nog!

€ 729,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Marina Bayview

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Hotel Marina Bayview is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 256 reizigers beoordelen Hotel Marina Bayview gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marina Bayview, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Marina Bayview vandaag nog!

€ 681,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Cordial Mogan Valle

Zin in een zonvakantie op Gran Canaria? Met de vrijheid van een eigen appartement én kindvriendelijke faciliteiten? Dan is Appartement Cordial Mogán Valle wat voor jou! Dit 3-sterrencomplex ligt aan de zuidkust van Gran Canaria, in het plaatsje Puerto de Mogán. Een heerlijke plek om vakantie te vieren! Het complex beschikt over 4 buitenbaden (inclusief kinderbad en waterspuitpark), een zonneterras, verschillende restaurants en een wellness. Daarnaast wordt er zowel overdag als 's avonds gezorgd voor entertainment. De appartementen zijn keurig verzorgd en van alle gemakken voorzien. Wil jij genieten van een ontspannen zonvakantie voor het hele gezin? Boek dan je verblijf bij Appartement Cordial Mogán Valle!

€ 523,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Lopesan Corallium Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in San Agustin? Hotel Lopesan Corallium Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 460 reizigers beoordelen Hotel Lopesan Corallium Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lopesan Corallium Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Lopesan Corallium Beach vandaag nog!

€ 747,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Las Gondolas

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Las Gondolas is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 171 reizigers beoordelen Appartement Las Gondolas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Las Gondolas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Las Gondolas vandaag nog!

€ 403,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Roca Verde

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Roca Verde is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3184 reizigers beoordelen Appartement Roca Verde gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Roca Verde, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Roca Verde vandaag nog!

€ 523,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Caybeach Princess

Wil je verblijven in een levendige streek, maar ook genieten van je welverdiende rust? Caybeach Princess heeft precies wat je zoekt! Dit 3-sterren bungalowcomplex ligt net buiten het centrum van Maspalomas en biedt een topvakantie voor het hele gezin.  Terwijl jij heerlijk tot rust komt op je ligbedje, zullen de allerkleinste vakantiegangers zich urenlang vermaken in de (verwarmde) zwembaden. Zijn ze even uitgespetterd? Dan is er ook nog een leuke speeltuin én een gezellige Miniclub. Wanneer je wil uitwaaien bij de zee hoef je het niet ver te zoeken. In de omgeving zijn meerdere zandstranden, waaronder het populaire Playa del Inglés. Een shuttlebus brengt je hier gratis naartoe. En hadden we al verteld dat er een waterpark én een pretpark in de buurt liggen? Zo kun je, tussen al het ontspannen door, toch van de nodige actie genieten!Ook toe aan zo'n heerlijke zonvakantie? Bekijk snel de prijzen en boek jouw verblijf bij Caybeach Princess!

€ 394,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Relaxia Beverly Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Hotel Relaxia Beverly Park is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5522 reizigers beoordelen Hotel Relaxia Beverly Park gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Relaxia Beverly Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Relaxia Beverly Park vandaag nog!

€ 597,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Cristina by Tigotan

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Hotel Cristina by Tigotan is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 122 reizigers beoordelen Hotel Cristina by Tigotan gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristina by Tigotan, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristina by Tigotan vandaag nog!

€ 613,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Riosol

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Aparthotel Riosol is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 842 reizigers beoordelen Aparthotel Riosol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Riosol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Riosol vandaag nog!

€ 484,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Las Buganvillas

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Las Buganvillas is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 348 reizigers beoordelen Appartement Las Buganvillas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Las Buganvillas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Las Buganvillas vandaag nog!

€ 610,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Mirador Maspalomas by Dunas

Dit dynamische hotel combineert plezier, welzijn en ontspanning. Het hotel Mirador Maspalomas is gemaakt om aan uw behoeften te voldoen, zodat u kunt genieten van een vakantie vol emoties. U voelt de gezellige en vertrouwde sfeer in elke hoek van het hotel. Gelegen in een van de toeristische woonwijken, centraal gelegen en omgeven door alle voorzieningen, van winkelcentra tot winkels, bars en supermarkten.

€ 138,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Maspalomas
Product
 

Rural Maipez

Verblijven in een aangename accommodatie in La Calzada? Hotel Rural Maipez is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 170 reizigers beoordelen Hotel Rural Maipez gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rural Maipez, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Rural Maipez vandaag nog!

€ 1.087,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

eo Las Rosas

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Aparthotel eo Las Rosas is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 119 reizigers beoordelen Aparthotel eo Las Rosas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel eo Las Rosas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel eo Las Rosas vandaag nog!

€ 551,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Puerto Plata

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Aparthotel Puerto Plata is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 95 reizigers beoordelen Aparthotel Puerto Plata gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Puerto Plata, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Puerto Plata vandaag nog!

€ 541,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Club Vista Serena

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Appartement Club Vista Serena is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 75 reizigers beoordelen Appartement Club Vista Serena gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Club Vista Serena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Club Vista Serena vandaag nog!

€ 499,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Green Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Green Park is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1191 reizigers beoordelen Appartement Green Park gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Green Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Green Park vandaag nog!

€ 423,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Holiday Club Sol Amadores

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Hotel Holiday Club Sol Amadores is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 131 reizigers beoordelen Hotel Holiday Club Sol Amadores gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Club Sol Amadores, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Club Sol Amadores vandaag nog!

€ 559,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Vistaflor Cura Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Cura? Aparthotel Vistaflor Cura Marina is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 531 reizigers beoordelen Aparthotel Vistaflor Cura Marina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Vistaflor Cura Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Vistaflor Cura Marina vandaag nog!

€ 612,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Miriam

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Miriam is een comfortabel 1-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 109 reizigers beoordelen Appartement Miriam gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Miriam, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Miriam vandaag nog!

€ 407,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Las Nasas

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Appartement Las Nasas is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 11 reizigers beoordelen Appartement Las Nasas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Las Nasas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Las Nasas vandaag nog!

€ 835,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Servatur Montebello

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Servatur Montebello is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 136 reizigers beoordelen Appartement Servatur Montebello gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Servatur Montebello, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Servatur Montebello vandaag nog!

€ 443,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Servatur Terrazamar Sunsuite

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Servatur Terrazamar en Sunsuite is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 479 reizigers beoordelen Appartement Servatur Terrazamar en Sunsuite gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Servatur Terrazamar en Sunsuite, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Servatur Terrazamar en Sunsuite vandaag nog!

€ 751,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Occidental Las Palmas

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Hotel Occidental Las Palmas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 58 reizigers beoordelen Hotel Occidental Las Palmas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Occidental Las Palmas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Occidental Las Palmas vandaag nog!

€ 750,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Las Buganvillas by Eden

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Las Buganvillas by Eden

€ 517,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Puerto Rico
Product
 

Hotel LIVVO Costa Taurito

Hotel LIVVO Costa Taurito ligt maar 5 minuutjes van het strand af en biedt een zorgvrije vakantie voor de hele familie. Ga een dagje naar de zee of ga op pad met de bus, de bushalte is toch dichtbij. In het hotel zelf valt ook genoeg te beleven, zo is er een uitgebreide spa, animatie voor jong en oud en zijn er sportactiviteiten.

De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. In het restaurant kun je terecht voor verschillende, smakelijke maaltijden. Voor de kids is er genoeg te doen, zo is er een miniclub, waar leuke en uitdagende activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk kunnen zij ook al hun energie kwijt in het aquapark voor uren waterpret.

€ 615,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product