user_mobilelogo

Hotel HD Acuario Lifestyle

Het luxe 4-sterrenhotel HD Acuario Lifestyle in Las Palmas is ideaal voor jouw welverdiende vakantie op Gran Canaria. De oceaanblauwe kamers zijn voorzien van alle gemakken. Bij sommige kamers geniet je zelfs van een luxe dakterras – inclusief een bubbelbad. En dat allemaal midden in het bruisende centrum van Gran Canaria. Maak een wandeling door het naastgelegen groene stadspark of struin door allerlei gezellige straatjes. Daarnaast loop je in enkele minuten naar het strand. Lekker dagelijks even uitwaaien, een duik nemen of genieten van de zon op je badhanddoek. In de directe omgeving van het hotel vind je meer dan genoeg gezellige restaurants. Of ga voor halfpension en geniet dagelijks van een à-la-carte ontbijt en diner in de buurt van het hotel. Ligt jouw paspoort al klaar? Boek jouw reis bij Hotel HD Acuario Lifestyle voor een onvergetelijke vakantie in Las Palmas.

€ 782,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Bungalow Tara

Genieten van alle rust in je eigen bungalow op Gran Canaria? Bij het 2-sterren bungalowcomplex Tara zit je buiten alle drukte en toch in de buurt van het bruisende centrum van het Zuidelijke Maspalomas. Ook het strand is goed bereikbaar en vind je op zo'n 5 minuten rijden. Met een uitgebreid sportaanbod is er altijd wel iets te doen. Speel een potje tennis of oefen je golfslag in de buurt van het complex. Liever de hele dag even niks doen? Ook dat kan bij Bungalow Tara met een groot zonneterras en zwembad tussen de bungalows in. Ontspan lekker op een ligbed en bestel een verfrissend drankje bij de zwembadbar. Laat je verwennen met halfpension verzorging en geniet 's ochtends en 's avonds van een uitgebreid buffet. Ga jij mee? Boek jouw reis bij Bungalow Tara voor een fantastische vakantie naar Maspalomas.

€ 359,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Sercotel Parque

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Hotel Sercotel Parque is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 394 reizigers beoordelen Hotel Sercotel Parque gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sercotel Parque, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sercotel Parque vandaag nog!

€ 627,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Heliomar Palmeras

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Heliomar Palmeras is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Appartement Heliomar Palmeras gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Heliomar Palmeras, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Heliomar Palmeras vandaag nog!

€ 690,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Tres Vidas

Verblijven in een aangename accommodatie in Bahia Feliz? Hotel Tres Vidas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 135 reizigers beoordelen Hotel Tres Vidas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Tres Vidas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Tres Vidas vandaag nog!

€ 536,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Jacarandas Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Jacarandas Beach is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 88 reizigers beoordelen Appartement Jacarandas Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Jacarandas Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Jacarandas Beach vandaag nog!

€ 555,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Appartementen Corona Roja

Corona Roja is een eenvoudig 3-sterrenhotel met een prettige ligging. Tijdens uw vakantie kunt u helemaal tot rust komen bij het zwembad met een verfrissend drankje van de bar of ervoor kiezen om binnen enkele minuten wandelen te ontspannen op het strand van Playa del Inglés. Liever de omgeving verkennen? Corona Roja bevindt zich net buiten het centrum van Playa del Inglés en San Fernando ligt op 15 minuten afstand. Na een zonnige dag kunt u ervoor kiezen om te genieten van de opties die het restaurant te bieden heeft of om een bezoek te brengen aan de supermarkt die bij het hotel hoort en zelf een lekkere maaltijd te bereiden. Kortom, tijdens uw vakantie bij Corona Roja hoeft het u aan niets te ontbreken.

€ 122,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa del Ingles
Product
 

Alsol Guatiza

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Alsol Guatiza is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Appartement Alsol Guatiza gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Alsol Guatiza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Alsol Guatiza vandaag nog!

€ 538,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Maracaibo

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Aparthotel Maracaibo is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Aparthotel Maracaibo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Maracaibo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Maracaibo vandaag nog!

€ 523,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Los Veleros

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Los Veleros is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 61 reizigers beoordelen Appartement Los Veleros gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Los Veleros, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Los Veleros vandaag nog!

€ 539,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Riviera Vista

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Cura? Hotel Riviera Vista is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 123 reizigers beoordelen Hotel Riviera Vista gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Riviera Vista, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Riviera Vista vandaag nog!

€ 501,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Serenity Amadores

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Serenity Amadores is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 85 reizigers beoordelen Appartement Serenity Amadores gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Serenity Amadores, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Serenity Amadores vandaag nog!

€ 1.175,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Playa del Sol

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Appartement Playa del Sol is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 438 reizigers beoordelen Appartement Playa del Sol gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Playa del Sol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Playa del Sol vandaag nog!

€ 503,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Rebecca Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Hotel Rebecca Park is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 59 reizigers beoordelen Hotel Rebecca Park gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rebecca Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Rebecca Park vandaag nog!

€ 453,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Niza

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Niza is een comfortabel 1-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 56 reizigers beoordelen Appartement Niza gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Niza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Niza vandaag nog!

€ 482,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Castillo De Sol

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Aparthotel Castillo De Sol is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 133 reizigers beoordelen Aparthotel Castillo De Sol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Castillo De Sol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Castillo De Sol vandaag nog!

€ 514,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

HL Rondo

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Aparthotel HL Rondo is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 93 reizigers beoordelen Aparthotel HL Rondo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel HL Rondo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel HL Rondo vandaag nog!

€ 754,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

eo Suite Jardin Dorado

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Hotel eo Suite Jardin Dorado is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 581 reizigers beoordelen Hotel eo Suite Jardin Dorado gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel eo Suite Jardin Dorado, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel eo Suite Jardin Dorado vandaag nog!

€ 591,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

THe Koala Garden Home

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Appartement LIVVO Koala Garden is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 147 reizigers beoordelen Appartement LIVVO Koala Garden gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement LIVVO Koala Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement LIVVO Koala Garden vandaag nog!

€ 485,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Monteparaiso

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Aparthotel Monteparaiso is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 95 reizigers beoordelen Aparthotel Monteparaiso gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Monteparaiso, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Monteparaiso vandaag nog!

€ 533,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Los Arcos

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Bungalow Los Arcos is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 147 reizigers beoordelen Bungalow Los Arcos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Los Arcos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow Los Arcos vandaag nog!

€ 438,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Terrazamar

Voel je vrij in het appartementencomplex Terrazamar. Met een eigen zwembad en ruime accommodaties, staat je een zorgeloos verblijf te wachten. De ligging is ideaal, centraal en toch biedt het een prachtig, afgesloten plekje. Gelegen aan de boulevard, maar dankzij de mooie tuin met het zwembad kun je hier in alle rust ontspannen. Het pand is ontworpen in een natuurlijke stijl en erkend met het eco-label, wat zorgt voor een rustieke sfeer en een groen gevoel. Geniet van deze oase van rust en profiteer tegelijkertijd van de levendigheid van de omgeving en de gunstige ligging nabij het strand. Kom lekker ontspannen bij Terrazamar in Playa del Ingles.

€ 741,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Lopesan Faro Collection

Toe aan luxe zonvakantie vol onvergetelijke belevenissen? Kom dan samen naar het 5-sterren 'adults-only' hotel Lopesan Faro Collection in Maspolomas. Een ideale plek om als stel een waanzinnige tijd te hebben. Laat het zonneterras je verwelkomen, waar het glinsterende zwembad knippert in de zon en de jacuzzi aangenaam aan het bubbelen is. Zak even weg in de Balinese ligbedden en laat je omhelzen door een fantastische vakantiegevoel. Het hotel doet alles voor een zorgeloze tijd in de zon, maar biedt jou ook een waanzinnig arsenaal aan activiteiten. Zo houd je het lichaam in shape in de fitnessruimte en test je elkaar skills tijdens een potje (midget)golf, tennis of bowling. Of ga op avontuur buiten het hotel en maak gebruik van de fietsverhuur, verplaats je je ter paard of maak een mooie zeiltocht op zee. 's Avonds laat je de Spaanse keuken de lekkerste gerechten naar je tafel brengen en geniet je van de gezelligheid van de hotelbars. Sluit je avond af met een bezoek aan de casino, hier kan je je geluk niet op! Laat volledig op in de prachtige kamers en ervaar een complete vakantie vol hoogtepunten. Kom samen genieten van de ervaringen van Hotel Lopesan Faro Collection.

€ 1.128,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Servatur Don Miguel

Op zoek naar een Adults-only vakantie om weer helemaal op te laden in Gran Canaria? Dan is het 3-sterrenhotel Servatur Don Miguel echt iets voor jou. Hier ga je samen met je partner of vrienden naartoe om optimaal te genieten. Het hotel beschikt over een heerlijk zwembad, jacuzzi en ruime ligbedden waar je je rust pakt en bijkleurt in de zon. In de avond dineer je in een van de twee restaurants en luister je naar de livemuziek. Je zintuigen worden verwend bij Servatur Don Miguel! Zweet nog even de calorieën eruit in de fitnessruimte of speel een potje tennis op de tennisbaan. Wil je er even uit? De pendelbus van het hotel brengt je gemakkelijk naar het strand voor een dagje aan zee. Kortom, als je toe bent aan een weekje opladen met je geliefde, dan is Servatur Don Miguel de plek! Boek nu je verblijf en laad je batterij weer helemaal op in dit geweldige hotel op Gran Canaria.

€ 444,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Ritual

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Ritual is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 245 reizigers beoordelen Appartement Ritual gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Ritual, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Ritual vandaag nog!

€ 530,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Playa Feliz

De 4-sterrenappartementen van Playa Feliz bieden een complete comfortbehandeling voor de hele familie. Precies waar jij en je geliefde gezin aan toe zijn! Het terras kleurt prachtig blauw door het knipperende zwembad, die je direct uitnodigt om de verkoeling op te zoeken. Opgewarmd en bijgekleurd van de zon, spring je het water tegemoet. Laat het vakantiegevoel je nog meer overweldigen tijdens een bezoek aan het binnenzwembad en de spa. Terwijl de kids de tijd van hun leven hebben bij een van de 3 kidsclubs en de speeltuin. Nog even een boodschap doen? Allemaal geen probleem, daar heeft Playa Feliz een mini-supermarkt voor. Geniet hier eindeloos van het gemak en de vrijheid, precies zoals een bijtankvakantie moet zijn. Boek jouw verblijf en gun je gezin een onvergetelijke familievakantie!

€ 485,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Canary Garden Club

Geniet van een heerlijke bungalowvakantie met zijn tweeën of het hele gezin; bij het 3-sterren Canary Garden Club. Laat je verwelkomen in de moderne sfeer en de gastvrijheid van het personeel. De kleinschaligheid geeft een rustieke setting. Wat heerlijk is als je toe bent aan een echte ontspanvakantie. Met een verwarmd buitenbad en kinderbad biedt het alles voor heerlijke dagen in de zon. Ook is er een fitnessruimte en een pingpongtafel, die jouw verblijf vermakelijk en compleet maken. In de avond laat je het aanbod van de keuken je smaakpapillen verwennen om met een voldaan gevoel terug te keren je bungalow. Neem nog een comfortabele houding aan op je eigen terras; als je samen proost op een heerlijke vakantie! Kom met het hele gezin een ontspannen vakantie beleven in Maspalomas!

€ 551,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Hotel Cordial Santa Agueda

Verblijven in een aangename accommodatie in El Pajar? Hotel Resort Cordial Santa Agueda en Perchel Beach Club is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 79 reizigers beoordelen Hotel Resort Cordial Santa Agueda en Perchel Beach Club gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Resort Cordial Santa Agueda en Perchel Beach Club, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Resort Cordial Santa Agueda en Perchel Beach Club vandaag nog!

€ 720,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Suite Princess

Dit 4-sterrenhotel is de ideale bestemming als je ongestoord wilt genieten met zijn tweeën. Dit adults-only hotel biedt uitstekende faciliteiten en een all-inclusive arrangement, waardoor je alle ingrediënten voor een zorgeloze zonvakantie tot je beschikking hebt. Het hotel heet je welkom met een warme sfeer, prachtige details voor een heerlijk vakantiegevoel. Met 2 zwembaden en een privégedeelte op het strand van het hotel kun je volop genieten van verfrissing in het water. De diverse restaurants zullen je elke dag verrassen met gevarieerde maaltijden, gevolgd door onvergetelijke avonden in de bars. De volgende dag laat je je helemaal gaan tijdens een potje tafeltennis en houdt je de spiermassa in tact in de sportschool. Tussen alle sportieve activiteiten door zoek je ontspanning in de wellnessfaciliteiten. Laat je masseren op de massagetafels met uitzicht op de zee! Boek nu je welverdiende week naar de zon, met jouw geliefde partner naar Suite Princess!

€ 1.033,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Cordial Mogan Playa

Verblijven in een heerlijk luxe accommodatie in Puerto de Mogan? Het 4-sterrenhotel Cordial Mogan Playa is ideaal voor liefhebbers van het strand, de zee én de zon. Met het strand op loopafstand en 2 buitenzwembaden bij het hotel beleven jij en je partner de grootste waterpret. Voor de echte waterratten kun je bij de receptie allerlei wateractiviteiten reserveren. 's Avonds is er een entertainmentprogramma voor jong en oud. Tot in de late uurtjes is er dus van alles te beleven. Boek jouw reis bij hotel Cordial Mogan Playa voor een fantastisch verblijf op Gran Canaria.

€ 652,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Relaxia Beverly Park

Het populaire Relaxia Beverly Park is gelegen op één van de beste plekjes op Gran Canaria, dicht bij de verschillende centra van Playa del Inglés. Het is een ideale plek om te genieten van een onbezorgde zonvakantie. Dat kan hier het hele jaar door, want het klimaat zorgt voor aangename temperaturen. En met het strand op korte loopafstand, zit je perfect om daarvan te profiteren!

De eenvoudige kamers en appartementen van Relaxia Beverly Park zijn allemaal voorzien van een eigen balkon of terras, waarvan sommige appartementen met zeezicht. Zin in wat actie? Ook dan zit je hier op de juiste plek. Met 5 zwembaden, een gameroom en minigolf vermaakt jong & oud zich optimaal.

€ 582,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa del Inglés
Product
 

Radisson Blu Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Arguineguin? Hotel Radisson Blu Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 316 reizigers beoordelen Hotel Radisson Blu Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Radisson Blu Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Radisson Blu Resort vandaag nog!

€ 1.596,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

VIP Nogal

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement VIP Nogal is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Appartement VIP Nogal gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement VIP Nogal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement VIP Nogal vandaag nog!

€ 649,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Don Gregory by Dunas

Verblijven in een aangename accommodatie in San Agustin? Hotel Don Gregory by Dunas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 133 reizigers beoordelen Hotel Don Gregory by Dunas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Don Gregory by Dunas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Don Gregory by Dunas vandaag nog!

€ 663,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Bungalow Parque Bali

Rustig gelegen park met nette bungalows en prima faciliteiten voor het hele gezin.

€ 123,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Maspalomas
Product
 

Relaxia Los Girasoles

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Relaxia Los Girasoles

€ 520,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa del Inglés
Product
 

Appartementen Maracaibo

Appartementen Maracaibo staat klaar om je vakantie onvergetelijk te maken. Met een perfecte ligging in een levendige omgeving, ben je zo in het gezellige centrum en op het heerlijke strand van Puerto Rico. De appartementen zijn ruimtelijk ingedeeld en zorgen voor een optimale comfort. Daarnaast zijn de uitzichten over zee zijn werkelijk prachtig. Ook zal het uiterst gastvrije personeel je niet ontgaan, want al tientallen jaren wordt Aparthotel Maracaibo gerund door de uiterst gastvrije familie García Mendoza.

Bij het zwembad kun je heerlijk zonnen en relaxen met een goed boek en een lekker drankje. Het prachtige uitzicht op Puerto Rico maakt het plaatje compleet. Na zo'n heerlijke dag kun je aanschuiven in het restaurant van Maracaibo. Hier kun je genieten van traditionele gerechten die met verse producten uit de streek zijn bereid. Daarnaast is zo'n avond ook heel gezellig! Wil je ook graag andere plaatsen van Gran Canaria ontdekken? Ga dan eens een dagje naar Puerto de Mogan. Dit leuke vissersplaatsje kent een bijzondere haven. Vooral de terrasjes aan de haven zijn de moeite waard. Maar maak ook een wandeling door het dorp. Pittoreske huisjes in leuke nauwe straatjes, dat is nog eens wat anders dan Puerto Rico!

€ 518,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Puerto Rico
Product
 

Paradisus by Meliá Gran Canaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Paradisus by Meliá Gran Canaria

€ 1.422,00

lees verder

Spanje Gran Canaria San Agustin
Product
 

Gran Amadores

Geniet van een vakantie op het zonovergoten Gran Canaria! Bij Appartement Gran Amadores in Puerto Rico is het op-en-top vakantie vieren. Het 2-sterrenhotel is ideaal gelegen; in 'no-time' ben je op het Playa de Amadores en het centrum ligt op ongeveer 3 kilometer afstand. De ruime appartementen hebben een fijne kitchenette, zodat jij elke avond lekker zelf kunt koken óf buiten de deur kunt gaan eten: aan jou de keuze! Daarnaast beschikt het resort over onder meer een tuin met 2 buitenbaden, een kinderbad en een zonneterras, en er is een animatieteam voor jong en oud. Zie jij jezelf hier al optimaal genieten van een zonvakantie op de Canarische Eilanden? Boek dan snel je verblijf bij Appartement Gran Amadores!

€ 450,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Gran Amadores

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Gran Amadores

€ 377,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Mogán
Product