user_mobilelogo

eo Corona Cedral

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement eo Corona Cedral is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 97 reizigers beoordelen Appartement eo Corona Cedral gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement eo Corona Cedral, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement eo Corona Cedral vandaag nog!

€ 388,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Islas Paraiso

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Bungalow Islas Paraiso is een comfortabel 2-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 11 reizigers beoordelen Bungalow Islas Paraiso gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Islas Paraiso, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow Islas Paraiso vandaag nog!

€ 538,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

THe Puerto de Mogan Home

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto De Mogan? Appartement LIVVO Puerto de Mogan is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 86 reizigers beoordelen Appartement LIVVO Puerto de Mogan gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement LIVVO Puerto de Mogan, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement LIVVO Puerto de Mogan vandaag nog!

€ 824,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

FBC Fortuny Resort

Wees welkom in Maspalomas bij het schitterende 4-sterrenhotel FBC Fortuny Resort! Waar je samen met je partner een zalige tijd beleeft, door de luxe van adults-only (18+). Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen en krijg je een heerlijk comfortabel stekje toegewezen. Koffer gedropt en het bed gecheckt? Dan is het nu tijd voor een welverdiende duik in het buitenbad. Waar de ligbedden zich verzameld hebben om jou na een duik volledig te laten bijkomen. De fitnessruimte helpt je lichaam in shape te houden en er is ook een pingpongtafel om de competitie aan te gaan met je geliefde! Samen genieten jullie van de luxe, de ruimte en het complete comfort op Gran Canaria. Boek nu jouw verblijf voor een heerlijke weekje weg met zijn tweeën.

€ 472,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Santa Monica Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Hotel Santa Monica Suites is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 483 reizigers beoordelen Hotel Santa Monica Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Santa Monica Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Santa Monica Suites vandaag nog!

€ 737,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

LIVVO Dunagolf Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Bungalow LIVVO Dunagolf Suites is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 179 reizigers beoordelen Bungalow LIVVO Dunagolf Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow LIVVO Dunagolf Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow LIVVO Dunagolf Suites vandaag nog!

€ 453,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Alhambra Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Alhambra Boutique is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Appartement Alhambra Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Alhambra Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Alhambra Boutique vandaag nog!

€ 614,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Walhalla

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Walhalla is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 91 reizigers beoordelen Appartement Walhalla gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Walhalla, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Walhalla vandaag nog!

€ 436,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Las Orquideas

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Las Orquideas is een comfortabel 1-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Appartement Las Orquideas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Las Orquideas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Las Orquideas vandaag nog!

€ 1.134,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Bull Reina Isabel

Vamos a la playa? Jazeker, want vanuit Hotel Bull Reina Isabel en Spa hoef je maar de boulevard over te steken en je wandelt zo het goudgele strand op! Dit 4-sterrenhotel in Las Palmas op Gran Canaria ligt ook nog eens midden in het centrum, zodat je tijdens je vakantie van alle gemakken voorzien bent. Een heerlijk zwembad én een fijn wellnesscentrum maken het vakantiegevoel helemaal compleet!

€ 654,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Karina

Wil je genieten van een ontspannen zonvakantie? Het kleinschalige en budgetvriendelijke Appartement Karina in Playa del Ingles op Gran Canaria biedt je 'je eigen plek' onder de Spaanse zon. Zo zijn de comfortabele appartementen voorzien van praktische faciliteiten als een keukentje en eigen badkamer én ben je zo bij het verfrissende zwembad met zonneterras! Wandel naar het zandstrand of naar verschillende restaurants en winkeltjes dichtbij de accommodatie. Even lekker naar de zon? Vlieg mee naar Gran Canaria!

€ 370,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Eden Meloneras by TAM Resorts

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Appartement Eden Meloneras by TAM Resorts is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 28 reizigers beoordelen Appartement Eden Meloneras by TAM Resorts gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Eden Meloneras by TAM Resorts, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Eden Meloneras by TAM Resorts vandaag nog!

€ 696,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Cristina by Tigotan

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Hotel Cristina by Tigotan is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 125 reizigers beoordelen Hotel Cristina by Tigotan gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristina by Tigotan, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristina by Tigotan vandaag nog!

€ 543,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Club Maspalomas Suites en Spa

Genieten van de rust in Maspalomas? Maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf in het stijlvolle Bungalow Club Maspalomas Suites en Spa: een 4-sterrenhotel voor adults only (16+). Slaap in frisse en moderne kamers en kom tot rust op het zonneterras. Duik in het zwembad voor aangename verkoeling of reis vanuit hier snel naar het strand voor een lekker dagje aan zee. En, in de avond? Dan ga je voor heerlijk eten in het eigen restaurant! Toe aan de zon? Vlieg mee voor een vakantie op Gran Canaria!

€ 596,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Radisson Blu Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Arguineguin? Hotel Radisson Blu Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 316 reizigers beoordelen Hotel Radisson Blu Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Radisson Blu Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Radisson Blu Resort vandaag nog!

€ 986,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Tajaraste

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Bungalow Tajaraste is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 112 reizigers beoordelen Bungalow Tajaraste gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Tajaraste, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow Tajaraste vandaag nog!

€ 535,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Lopesan Faro Collection

Toe aan luxe zonvakantie vol onvergetelijke belevenissen? Kom dan samen naar het 5-sterren 'adults-only' hotel Lopesan Faro Collection in Maspolomas. Een ideale plek om als stel een waanzinnige tijd te hebben. Laat het zonneterras je verwelkomen, waar het glinsterende zwembad knippert in de zon en de jacuzzi aangenaam aan het bubbelen is. Zak even weg in de Balinese ligbedden en laat je omhelzen door een fantastische vakantiegevoel. Het hotel doet alles voor een zorgeloze tijd in de zon, maar biedt jou ook een waanzinnig arsenaal aan activiteiten. Zo houd je het lichaam in shape in de fitnessruimte en test je elkaar skills tijdens een potje (midget)golf, tennis of bowling. Of ga op avontuur buiten het hotel en maak gebruik van de fietsverhuur, verplaats je je ter paard of maak een mooie zeiltocht op zee. 's Avonds laat je de Spaanse keuken de lekkerste gerechten naar je tafel brengen en geniet je van de gezelligheid van de hotelbars. Sluit je avond af met een bezoek aan de casino, hier kan je je geluk niet op! Laat volledig op in de prachtige kamers en ervaar een complete vakantie vol hoogtepunten. Kom samen genieten van de ervaringen van Hotel Lopesan Faro Collection.

€ 793,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Cordial Green Golf

Fruitig gekleurde huisjes, een bloemrijke omgeving én direct grenzend aan een palmboomrijke golfbaan: het ruim opgezette Bungalow Cordial Green Golf, een 2 sterrenaccommodatie voor de hele familie, weet perfect hoe je sport en ontspanning kunt samenbrengen in de schitterende, groene omgeving van Maspalomas op Gran Canaria. Heb je een stevig potje golf achter de rug? Neem een verfrissende duik in de 2 zwembaden en geniet in de avond van het lekkerste, Spaanse eten in het bijbehorende restaurant. En, de kinderen? Die kunnen zich avontuurlijk vermaken in de speeltuin. Klaar om je swing te testen? Ontdek snel de beste prijzen voor deze accommodatie!

€ 340,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Cordial Mogan Solaz

Verblijven in een aangename accommodatie in Mogan? Hotel Cordial Mogan Solaz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel Cordial Mogan Solaz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cordial Mogan Solaz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Cordial Mogan Solaz vandaag nog!

€ 1.389,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Holiday Club Puerto Calma

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Hotel Holiday Club Puerto Calma is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 205 reizigers beoordelen Hotel Holiday Club Puerto Calma gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Club Puerto Calma, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Club Puerto Calma vandaag nog!

€ 454,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Amazonas

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Amazonas is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 255 reizigers beoordelen Appartement Amazonas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Amazonas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Amazonas vandaag nog!

€ 346,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Dorotea

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Dorotea is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Appartement Dorotea gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Dorotea, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Dorotea vandaag nog!

€ 371,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Lopesan Costa Meloneras resort

Ben je echt even toe aan een momentje voor jezelf? Reis dan naar Meloneras en laat je dan in de watten leggen bij Hotel Lopesan Costa Meloneras resort Spa & Casino. Dit karakteristieke 5-sterrenresort op Gran Canaria is onlangs gerenoveerd en heeft alles in huis voor een luxe, ontspannen zonvakantie. Na een bezoek aan het uitgebreide wellnesscentrum voel jij je helemaal als herboren. En daarna? Tijd om van de Canarische zon te gaan genieten! Zoek een plekje bij één van de prachtige, tropische zwembaden of laat je verrassen door het uitzicht vanaf de infinty pool. En met een drankje bij de swim-up bar is jouw vakantiegevoel helemaal compleet! Ook jij hebt zo'n heerlijke vakantie dik verdiend. Bekijk daarom onze aantrekkelijke deals en vlieg binnenkort met ons mee naar Gran Canaria!

€ 802,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Las Gondolas

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Las Gondolas is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 171 reizigers beoordelen Appartement Las Gondolas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Las Gondolas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Las Gondolas vandaag nog!

€ 365,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Gold by Marina

Adults Only Hotel Gold by Marina ligt midden in het centrum van Playa del Inglés en vlak bij het strand. Het 4-sterrenhotel is volledig gerenoveerd in een frisse lounge-stijl, met moderne en trendy kamers mét kitchenette. Het hotel beschikt over onder meer 2 buitenbaden, een zonneterras, een wellnessruimte en een restaurant. Doordat Gold by Marina enkel gasten van 18 jaar en ouder verwelkomt, is het hier heerlijk rustig verblijven. Zie jij jezelf al genieten van een optimaal ontspannen vakantie op Gran Canaria? Boek dan snel je verblijf bij Gold by Marina!

€ 715,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Punta del Rey

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Punta del Rey is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1184 reizigers beoordelen Appartement Punta del Rey gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Punta del Rey, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Punta del Rey vandaag nog!

€ 440,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Los Arcos

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Bungalow Los Arcos is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 148 reizigers beoordelen Bungalow Los Arcos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Los Arcos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow Los Arcos vandaag nog!

€ 524,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

LIVVO Fataga

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Hotel LIVVO Fataga is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 121 reizigers beoordelen Hotel LIVVO Fataga gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel LIVVO Fataga, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel LIVVO Fataga vandaag nog!

€ 672,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Cordial Mogan Playa

Verblijven in een heerlijk luxe accommodatie in Puerto de Mogan? Het 4-sterrenhotel Cordial Mogan Playa is ideaal voor liefhebbers van het strand, de zee én de zon. Met het strand op loopafstand en 2 buitenzwembaden bij het hotel beleef je de grootste waterpret. Voor de echte waterratten kun je bij de receptie allerlei wateractiviteiten reserveren. 's Avonds is er een entertainmentprogramma voor jong en oud. Tot in de late uurtjes is er dus van alles te beleven. Boek jouw reis bij hotel Cordial Mogan Playa voor een fantastisch verblijf op Gran Canaria.

€ 659,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Design Plus Bex

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Hotel Design Plus Bex is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 148 reizigers beoordelen Hotel Design Plus Bex gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Design Plus Bex, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Design Plus Bex vandaag nog!

€ 481,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Sun Club Playa del Ingles

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Bungalow Sun Club Playa del Ingles is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 85 reizigers beoordelen Bungalow Sun Club Playa del Ingles gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Sun Club Playa del Ingles, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow Sun Club Playa del Ingles vandaag nog!

€ 522,00

lees verder

Gran Canaria
Product