user_mobilelogo

Mirador Maspalomas by Dunas

Dit dynamische hotel combineert plezier, welzijn en ontspanning. Het hotel Mirador Maspalomas is gemaakt om aan uw behoeften te voldoen, zodat u kunt genieten van een vakantie vol emoties. U voelt de gezellige en vertrouwde sfeer in elke hoek van het hotel. Gelegen in een van de toeristische woonwijken, centraal gelegen en omgeven door alle voorzieningen, van winkelcentra tot winkels, bars en supermarkten.

€ 139,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Maspalomas
Product
 

Rural Maipez

Verblijven in een aangename accommodatie in La Calzada? Hotel Rural Maipez is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 170 reizigers beoordelen Hotel Rural Maipez gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rural Maipez, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Rural Maipez vandaag nog!

€ 968,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

eo Las Rosas

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Aparthotel eo Las Rosas is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 119 reizigers beoordelen Aparthotel eo Las Rosas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel eo Las Rosas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel eo Las Rosas vandaag nog!

€ 503,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Puerto Plata

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Aparthotel Puerto Plata is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 95 reizigers beoordelen Aparthotel Puerto Plata gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Puerto Plata, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Puerto Plata vandaag nog!

€ 520,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Club Vista Serena

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Appartement Club Vista Serena is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 75 reizigers beoordelen Appartement Club Vista Serena gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Club Vista Serena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Club Vista Serena vandaag nog!

€ 428,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

HD Acuario Lifestyle

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Hotel HD Acuario Lifestyle is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1337 reizigers beoordelen Hotel HD Acuario Lifestyle gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel HD Acuario Lifestyle, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel HD Acuario Lifestyle vandaag nog!

€ 742,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Green Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Green Park is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1191 reizigers beoordelen Appartement Green Park gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Green Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Green Park vandaag nog!

€ 388,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Holiday Club Sol Amadores

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Hotel Holiday Club Sol Amadores is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 131 reizigers beoordelen Hotel Holiday Club Sol Amadores gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Club Sol Amadores, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Club Sol Amadores vandaag nog!

€ 506,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Vistaflor Cura Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Cura? Aparthotel Vistaflor Cura Marina is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 531 reizigers beoordelen Aparthotel Vistaflor Cura Marina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Vistaflor Cura Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Vistaflor Cura Marina vandaag nog!

€ 586,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Miriam

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Miriam is een comfortabel 1-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 109 reizigers beoordelen Appartement Miriam gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Miriam, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Miriam vandaag nog!

€ 521,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Las Nasas

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Appartement Las Nasas is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 11 reizigers beoordelen Appartement Las Nasas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Las Nasas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Las Nasas vandaag nog!

€ 803,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Servatur Montebello

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Servatur Montebello is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 136 reizigers beoordelen Appartement Servatur Montebello gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Servatur Montebello, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Servatur Montebello vandaag nog!

€ 573,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Heliomar Palmeras

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Heliomar Palmeras is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Appartement Heliomar Palmeras gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Heliomar Palmeras, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Heliomar Palmeras vandaag nog!

€ 652,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Servatur Terrazamar Sunsuite

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Servatur Terrazamar en Sunsuite is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 479 reizigers beoordelen Appartement Servatur Terrazamar en Sunsuite gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Servatur Terrazamar en Sunsuite, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Servatur Terrazamar en Sunsuite vandaag nog!

€ 735,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Occidental Las Palmas

Verblijven in een aangename accommodatie in Las Palmas? Hotel Occidental Las Palmas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 58 reizigers beoordelen Hotel Occidental Las Palmas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Occidental Las Palmas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Occidental Las Palmas vandaag nog!

€ 726,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Las Buganvillas by Eden

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Las Buganvillas by Eden

€ 493,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Puerto Rico
Product
 

Hotel LIVVO Costa Taurito

Hotel LIVVO Costa Taurito ligt maar 5 minuutjes van het strand af en biedt een zorgvrije vakantie voor de hele familie. Ga een dagje naar de zee of ga op pad met de bus, de bushalte is toch dichtbij. In het hotel zelf valt ook genoeg te beleven, zo is er een uitgebreide spa, animatie voor jong en oud en zijn er sportactiviteiten.

De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. In het restaurant kun je terecht voor verschillende, smakelijke maaltijden. Voor de kids is er genoeg te doen, zo is er een miniclub, waar leuke en uitdagende activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk kunnen zij ook al hun energie kwijt in het aquapark voor uren waterpret.

€ 629,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product
 

New Folias

Verblijven in een aangename accommodatie in San Agustin? Hotel New Folias is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4336 reizigers beoordelen Hotel New Folias gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel New Folias, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel New Folias vandaag nog!

€ 332,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Aparthotel Veril Playa

Aparthotel Veril Playa ligt op loopafstand van het strand, ideaal dus voor een heerlijke, zonnige vakantie op Gran Canaria. En ook bij het hotel is het goed toeven, want er is een zwembad met terras, waar je de hele dag kunt luieren. Bij de bar wordt gezorgd voor lekkere drankjes en om de smaakpapillen te prikkelen is er een restaurant. Bovendien zijn de studio's en appartementen netjes ingericht.

€ 595,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa del Inglés
Product
 

Nara

Verblijven in een aangename accommodatie in Playa Del Ingles? Appartement Nara is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 56 reizigers beoordelen Appartement Nara gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Nara, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Nara vandaag nog!

€ 641,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Appartementen Caybeach Meloneras

Appartementen Caybeach Meloneras is een heerlijke plek voor een onbezorgde vakantie onder de Spaanse zon. De ligging aan de rand van Meloneras is perfect als je wilt verblijven op een rustige plek, maar ook zo midden in de levendigheid staat. De licht ingerichte appartementen zijn voorzien van een eigen keuken, maar je kunt je eigen verzorging kiezen. De heerlijk lichte ingerichte appartementen, met compleet gerenoveerde badkamers, zijn voorzien van bedden om direct in weg te dromen dankzij Zweedse hoofdkussens en extra dikke toppers.

In het restaurant geniet je iedere dag weer van uiteenlopende (internationale) gerechten en oneindig lijkende buffetten. Zin in wat actie? Het ruime zwembad is ideaal om baantjes in te trekken, al is het natuurlijk ook een prima plek om te proosten bij de poolbar. Met faciliteiten voor jong en oud is Aparthotel Caybeach Meloneras een schot in de roos! Wat dacht je van een potje minigolf, yoga of jezelf uitleven in de fitnessruimte die is voorzien van moderne Techno-gym attributen. Wil je jezelf echt even onderdompelen in ontspanning, dan is het wellnesscenter de perfecte keus!

€ 522,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Meloneras
Product
 

Hotel Servatur Playa Bonita

Hotel Servatur Playa Bonita heeft een goede ligging: het ligt overal dichtbij. Je kunt naar de bekende Kasbah wandelen en ook het populaire strand van Playa del Inglés bevindt zich op loopafstand. Perfect dus als je graag met je voeten in het zand staat en tijdens je vakantie op zoek bent naar wat vertier.

Het hotel bestaat uit vier ronde gebouwen met ruime kamers. De kamers zijn netjes ingericht en hebben een eigen balkon of terras. Eten en drinken is tijdens de vakantie net zo belangrijk als een fijne kamer. Daarom staat er in het restaurant iedere dag weer een smakelijk buffet voor je klaar. En in de chill-out bar kun je gezellig samen van een drankje nippen.En misschien wel het meest belangrijk: er is een zwembad!

€ 677,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa del Inglés
Product
 

Mur Aparthotel Buenos Aires

Mur Aparthotel Buenos Aires is een comfortabel complex gelegen in het hart van Playa del Inglés vlakbij het grote winkelcentrum Yumbo en het bruisende uitgaansleven. Er is een mooi zwembad met lekkere ligbedden en de appartementen zijn netjes ingericht. Het personeel van Mur Aparthotel Buenos Aires heet je van harte welkom op het prachtige eiland Gran Canaria!

€ 498,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa del Inglés
Product
 

Vistaflor

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Bungalow Vistaflor is een comfortabel 3-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6636 reizigers beoordelen Bungalow Vistaflor gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Vistaflor, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Bungalow Vistaflor vandaag nog!

€ 507,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Corona Roja

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Corona Roja

€ 372,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa del Inglés
Product
 

Rio Piedras

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Appartement Rio Piedras is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 113 reizigers beoordelen Appartement Rio Piedras gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Rio Piedras, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Rio Piedras vandaag nog!

€ 575,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Rio Piedras

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Rio Piedras

€ 451,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Puerto Rico
Product
 

Hotel Labranda Playa Bonita halfpension

Hotel Labranda Playa Bonita is volledig gerenoveerd en is sinds november 2014 helemaal in nieuwe stijl geopend. Het complex bestaat uit vier ronde gebouwen met ruime kamers. Door de fantastische ligging van Hotel Labranda Playa Bonita zit je echt overal dichtbij; zo ligt het Kasbah centrum en het populaire strand van Playa del Inglés op loopafstand van het hotel. Vanuit hier kun je dus eenvoudig alle kanten op, om zo alle highlights van deze levendige badplaats zelf mee te maken!

Alle kamers zijn netjes, modern en trendy ingericht en hebben een eigen balkon of terras. In de lobby van het hotel kun je gratis gebruik maken van Wifi en in de chill-out bar of het restaurant kun je een lekker drankje drinken en wat eten. Voor actie zit je hier ook goed want met een groot buitenzwembad kun je oneindig veel baantjes trekken. Voor de kinderen is er nog een apart kinderbad en het animatieteam vermaakt de kleintjes met veel plezier, want iedereen is hier meer dan welkom!

€ 751,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa del Inglés
Product
 

Appartementen Holiday Club Puerto Calma

Holiday Club Puerto Calma biedt een fijn complex met comfortabele appartementen. Dit gezinsvriendelijke resort ligt op slechts een korte wandeling van het gouden strand van Puerto Rico. Geniet hier van uw vakantie in een gezellige, aangename sfeer. Bovendien kunt u hier heerlijk genieten van een heerlijk (verwarmd)zwembad en een gezellig restaurant. Geniet van een gezellige avond in het restaurant van het resort of neem een snack aan de bar bij het zwembad. Kortom; genoeg te beleven bij Holiday Club Puerto Calma. Door het gastvrije personeel en de ruime appartementen + faciliteiten van dit hotel zorgt het ervoor dat u hier optimaal kunt genieten van uw vakantie! Boek nu uw vakantie naar het zonnige Puerto Rico.

€ 94,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Puerto Rico
Product
 

Servatur Puerto Azul

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Servatur Puerto Azul

€ 617,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Puerto Rico
Product
 

RIU Palace Meloneras Resort

Zin in een flinke dosis zon én luxe? Dan is dit stijlvolle 5-sterrenresort in Maspalomas wat voor jou! RIU Palace Meloneras Resort ademt luxe en staat bekend om zijn uitstekende service en comfort. Perfect dus voor een ontspannen zonvakantie. Strijk neer op een van de loungebedden bij de infinity-pool, plons in een van de 5 zwembaden en nip van een cocktail terwijl je uitkijkt over de kristalheldere oceaan. Bovendien geniet je er van een uitgebreid ontbijt en staat er elke avond een culinaire verrassing voor je klaar. Daarnaast is er een fitnessruimte, een spa en zijn er activiteiten voor kinderen. Kortom, een topkeuze voor je vakantie op Gran Canaria! Boek dus snel je verblijf bij RIU Palace Meloneras!

€ 1.150,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Del Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Patalavaca? Appartement Villa Del Mar is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 67 reizigers beoordelen Appartement Villa Del Mar gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Villa Del Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Villa Del Mar vandaag nog!

€ 529,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

RIU Palace Palmeras

Geniet van een luxe zonvakantie bij RIU Palace Palmeras! Dit 4-sterrenhotel in Playa del Ingles heeft alles in huis om jouw vakantie te laten slagen. Spring in een van de buitenbaden, strijk neer op het zonneterras of nip van een cocktail onder een wuivende palmboom. Het zandstrand ligt op slechts 350 meter, waardoor je zo een duik in de kristalheldere oceaan kunt nemen. Het gastvrije team van Palace Palmeras zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt! En helemaal fijn: je vakantie is all inclusive. Zo ben je de hele vakantie verzekerd van heerlijk eten en drinken! Zie jij jezelf hier al genieten van een vakantie onder de Spaanse zon? Boek dan snel je verblijf bij RIU Palace Palmeras!

€ 1.163,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

The Puerto de Mogan Senses

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto De Mogan? Hotel LIVVO Puerto de Mogan is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 238 reizigers beoordelen Hotel LIVVO Puerto de Mogan gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel LIVVO Puerto de Mogan, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel LIVVO Puerto de Mogan vandaag nog!

€ 632,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

RIU Palace Maspalomas

Wakker worden met de aanblik van een gouden woestijnlandschap? RIU Palace Maspalomas ligt midden in de Dunas de Maspalomas, het mooiste landschap van Gran Canaria! Vanuit het zwembad kun je de zandduinen en de aangrenzende azuurblauwe zee zien liggen. RIU Palace Maspalomas is een echte oase van rust aan de rand van Playa del Ingles, want het is een adults only hotel (18+). Het vriendelijke personeel en de persoonlijke service maken deze 5-sterrenvakantie helemaal compleet!

€ 1.040,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

TUI BLUE Tres Vidas

Verblijven in een aangename accommodatie in Bahia Feliz? Hotel TUI BLUE Tres Vidas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 135 reizigers beoordelen Hotel TUI BLUE Tres Vidas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel TUI BLUE Tres Vidas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel TUI BLUE Tres Vidas vandaag nog!

€ 523,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Sunny Village

Wil je in alle vrijheid genieten van een zonvakantie in het bruisende Playa del Inglés op Gran Canaria? Met een eigen keuken, een privéterras én lekker kunnen plonsen in een zwembad? Dan is het gloednieuwe Bungalow Sunny Village in Playa del Inglés wat voor jou. In dit kleinschalige 4-sterrencomplex is het heerlijk vakantie vieren. Bovendien ligt het levendige centrum met veel restaurants en uitgaansgelegenheden op steenworp afstand en met een korte wandeling sta je op het fijne, brede zandstrand. Kies je voor een verblijf met ontbijt dan word je elke ochtend verwend met een lekker vers eten aan het zwembad. Waar je later op de dag gaat eten, dat is helemaal aan jou: thuis kokkerellen met lokale delicatessen of toch verse vis aan het strand? Jij bepaalt. Zie jij jezelf hier al genieten van ultiem ontspannen vakantie onder de Spaanse zon? Boek dan snel jouw verblijf bij Sunny Village!

€ 614,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

RIU Vistamar

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Rico? Hotel RIU Vistamar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1575 reizigers beoordelen Hotel RIU Vistamar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel RIU Vistamar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel RIU Vistamar vandaag nog!

€ 978,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

Bull Vital Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Maspalomas? Hotel Bull Vital Suites en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 192 reizigers beoordelen Hotel Bull Vital Suites en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bull Vital Suites en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Bull Vital Suites en Spa vandaag nog!

€ 807,00

lees verder

Gran Canaria
Product
 

FBC Fortuny Resort

Wees welkom in Maspalomas bij het schitterende 4-sterrenhotel FBC Fortuny Resort! Waar je samen met je partner een zalige tijd beleeft, door de luxe van adults-only (18+). Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen en krijg je een heerlijk comfortabel stekje toegewezen. Koffer gedropt en het bed gecheckt? Dan is het nu tijd voor een welverdiende duik in het buitenbad. Waar de ligbedden zich verzameld hebben om jou na een duik volledig te laten bijkomen. De fitnessruimte helpt je lichaam in shape te houden en er is ook een pingpongtafel om de competitie aan te gaan met je geliefde! Samen genieten jullie van de luxe, de ruimte en het complete comfort op Gran Canaria. Boek nu jouw verblijf voor een heerlijke weekje weg met zijn tweeën.

€ 601,00

lees verder

Gran Canaria
Product