user_mobilelogo

Belle Helene

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Georgios Pagoi? Hotel Belle Helene is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Belle Helene gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Belle Helene, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Belle Helene vandaag nog!

€ 670,00

lees verder

Corfu
Product
 

Libertys

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Libertys is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Appartement Libertys gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Libertys, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Libertys vandaag nog!

€ 347,00

lees verder

Corfu
Product
 

Lido Sofia

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Appartement Lido Sofia is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Lido Sofia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Lido Sofia vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Corfu
Product
 

Elena Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Elena Corfu is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Appartement Elena Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Elena Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Elena Corfu vandaag nog!

€ 363,00

lees verder

Corfu
Product
 

Helion

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Appartement Helion is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Appartement Helion gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Helion, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Helion vandaag nog!

€ 406,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ionian View

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Appartement Ionian View is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Ionian View, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Ionian View vandaag nog!

€ 502,00

lees verder

Corfu
Product
 

Marbella Nido Suite en Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Ioannis Peristerion? Hotel Nido Mar-Bella Collection is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 119 reizigers beoordelen Hotel Nido Mar-Bella Collection gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nido Mar-Bella Collection, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Nido Mar-Bella Collection vandaag nog!

€ 802,00

lees verder

Corfu
Product
 

Studios Belvedere

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Appartement Studios Belvedere is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Appartement Studios Belvedere gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Studios Belvedere, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Studios Belvedere vandaag nog!

€ 264,00

lees verder

Corfu
Product
 

Angelica

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Hotel Angelica is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 74 reizigers beoordelen Hotel Angelica gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Angelica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Angelica vandaag nog!

€ 435,00

lees verder

Corfu
Product
 

Finata Studios

Verblijven in een aangename accommodatie in Kavos? Aparthotel Finata Studios is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Aparthotel Finata Studios gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Finata Studios, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Finata Studios vandaag nog!

€ 511,00

lees verder

Corfu
Product
 

The Olivar Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Messonghi? Hotel The Olivar Suites is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1199 reizigers beoordelen Hotel The Olivar Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Olivar Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel The Olivar Suites vandaag nog!

€ 877,00

lees verder

Corfu
Product
 

3 Stars Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel 3 Stars Village is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 70 reizigers beoordelen Hotel 3 Stars Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel 3 Stars Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel 3 Stars Village vandaag nog!

€ 503,00

lees verder

Corfu
Product
 

Gouvia

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Gouvia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 60 reizigers beoordelen Hotel Gouvia gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gouvia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Gouvia vandaag nog!

€ 349,00

lees verder

Corfu
Product
 

Silver Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Roda? Hotel Silver Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1238 reizigers beoordelen Hotel Silver Beach gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Silver Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Silver Beach vandaag nog!

€ 664,00

lees verder

Corfu
Product
 

Lido Paradise

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Appartement Lido Paradise is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 23 reizigers beoordelen Appartement Lido Paradise gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Lido Paradise, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Lido Paradise vandaag nog!

€ 714,00

lees verder

Corfu
Product
 

Lena Mare Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Lena Mare Boutique is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 68 reizigers beoordelen Hotel Lena Mare Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lena Mare Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lena Mare Boutique vandaag nog!

€ 472,00

lees verder

Corfu
Product
 

Corfu Club

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Aparthotel Corfu Club is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 647 reizigers beoordelen Aparthotel Corfu Club gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Corfu Club, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Corfu Club vandaag nog!

€ 556,00

lees verder

Corfu
Product
 

Tereza

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Tereza is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Appartement Tereza gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Tereza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Tereza vandaag nog!

€ 559,00

lees verder

Corfu
Product
 

Seabird

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel Seabird is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Hotel Seabird gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Seabird, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Seabird vandaag nog!

€ 598,00

lees verder

Corfu
Product
 

Primavera

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Hotel Primavera is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Primavera, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Primavera vandaag nog!

€ 497,00

lees verder

Corfu
Product
 

Popi Star

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Popi Star is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 228 reizigers beoordelen Hotel Popi Star gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Popi Star, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Popi Star vandaag nog!

€ 334,00

lees verder

Corfu
Product
 

La Riviera Barbati

Verblijven in een aangename accommodatie in Barbati? Appartement La Riviera Barbati is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 384 reizigers beoordelen Appartement La Riviera Barbati gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement La Riviera Barbati, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement La Riviera Barbati vandaag nog!

€ 439,00

lees verder

Corfu
Product
 

Domes Miramare a Luxury

Lekker genieten van de Griekse zon in Moraitika, direct aan het strand? Daarvoor ga je naar Domes Miramare a Luxury Collection Resort: een 5-sterrenresort voor adults only (16+) waar luxe voorop staat! Duik in het helderblauwe zwembad of leg jezelf in de watten in de wellness. Ontdek vanuit hier de natuurrijke omgeving van Corfu en proef in de avond van heerlijke gerechten in de eigen restaurants. Ben je toe aan de zon? Laat dit prachtige hotel dan niet langer op je wachten!

€ 1.019,00

lees verder

Corfu
Product
 

Acharavi Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Aparthotel Acharavi Beach is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Aparthotel Acharavi Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Acharavi Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Acharavi Beach vandaag nog!

€ 738,00

lees verder

Corfu
Product
 

Angsana Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Benitses? Hotel Angsana Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 35 reizigers beoordelen Hotel Angsana Corfu gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Angsana Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Angsana Corfu vandaag nog!

€ 1.880,00

lees verder

Corfu
Product
 

Century Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Century Resort is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 141 reizigers beoordelen Appartement Century Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Century Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Century Resort vandaag nog!

€ 342,00

lees verder

Corfu
Product
 

Kontokali Bay Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Kontokali? Hotel Kontokali Bay Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 260 reizigers beoordelen Hotel Kontokali Bay Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kontokali Bay Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kontokali Bay Resort en Spa vandaag nog!

€ 723,00

lees verder

Corfu
Product
 

Dimitra

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Appartement Dimitra is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 429 reizigers beoordelen Appartement Dimitra gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Dimitra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Dimitra vandaag nog!

€ 304,00

lees verder

Corfu
Product
 

Akrotiri Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Paleokastritsa? Hotel Akrotiri Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 155 reizigers beoordelen Hotel Akrotiri Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Akrotiri Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Akrotiri Beach vandaag nog!

€ 1.278,00

lees verder

Corfu
Product
 

Nasos

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel Nasos is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 59 reizigers beoordelen Hotel Nasos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nasos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Nasos vandaag nog!

€ 473,00

lees verder

Corfu
Product
 

Sirena Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Sirena Beach is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 275 reizigers beoordelen Hotel Sirena Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sirena Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sirena Beach vandaag nog!

€ 604,00

lees verder

Corfu
Product
 

Alexis

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Alexis is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Hotel Alexis gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alexis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Alexis vandaag nog!

€ 206,00

lees verder

Corfu
Product
 

Govino Bay

Droom weg onder de Griekse zon bij Appartement Govino Bay! Dit 3-sterrencomplex in Gouvia op Corfu is gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving én direct aan een prachtige baai. Perfect voor strandliefhebbers, maar ook nog eens een fijne uitvalsweg om het eiland eens goed te verkennen. Na een dagje uit is er niets fijner dan thuiskomen bij Govino Bay. Het complex mag dan wel kleinschalig zijn, je eigen appartement is van alle gemakken voorzien. En ook in de groene tuin met zwembad zul jij je helemaal op je gemak voelen. Dat klinkt heerlijk, toch? Die rustgevende vakantie hoeft niet lang meer op zich te laten wachten: reserveer nu jouw appartement bij Govino Bay en vlieg met ons mee naar Corfu!

€ 358,00

lees verder

Corfu
Product
 

Marilena Sea View

Verblijven in een aangename accommodatie in Ipsos? Hotel Marilena Sea View is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 129 reizigers beoordelen Hotel Marilena Sea View gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marilena Sea View, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marilena Sea View vandaag nog!

€ 640,00

lees verder

Corfu
Product
 

Corfu Aquamarine

Verblijven in een aangename accommodatie in Nissaki? Aparthotel Corfu Aquamarine is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Aparthotel Corfu Aquamarine gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Corfu Aquamarine, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Corfu Aquamarine vandaag nog!

€ 346,00

lees verder

Corfu
Product
 

Kairaba Sandy Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Georgios South? Hotel Kairaba Sandy Villas is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 103 reizigers beoordelen Hotel Kairaba Sandy Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kairaba Sandy Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kairaba Sandy Villas vandaag nog!

€ 759,00

lees verder

Corfu
Product
 

Golden Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Barbati? Hotel Golden Mare is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 118 reizigers beoordelen Hotel Golden Mare gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Mare vandaag nog!

€ 623,00

lees verder

Corfu
Product