user_mobilelogo

Corissia Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Corissia Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Hotel Corissia Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Corissia Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Corissia Beach vandaag nog!

€ 476,00

lees verder

Kreta
Product
 

ALOE Boutique Anissa Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Anissaras? Hotel ALOE Boutique Hotel powered by Anissa Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 62 reizigers beoordelen Hotel ALOE Boutique Hotel powered by Anissa Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ALOE Boutique Hotel powered by Anissa Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel ALOE Boutique Hotel powered by Anissa Beach vandaag nog!

€ 713,00

lees verder

Kreta
Product
 

Fortezza

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Fortezza is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 113 reizigers beoordelen Hotel Fortezza gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fortezza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Fortezza vandaag nog!

€ 482,00

lees verder

Kreta
Product
 

Elounda Krini

Verblijven in een aangename accommodatie in Elounda? Hotel Elounda Krini is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 75 reizigers beoordelen Hotel Elounda Krini gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Elounda Krini, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Elounda Krini vandaag nog!

€ 355,00

lees verder

Kreta
Product
 

Eleftheria

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Marina? Hotel Eleftheria is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 56 reizigers beoordelen Hotel Eleftheria gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Eleftheria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Eleftheria vandaag nog!

€ 628,00

lees verder

Kreta
Product
 

Odyssia Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Odyssia Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 131 reizigers beoordelen Hotel Odyssia Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Odyssia Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Odyssia Beach vandaag nog!

€ 385,00

lees verder

Kreta
Product
 

Anna Maria Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Anissaras? Aparthotel Anna Maria Village is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 41 reizigers beoordelen Aparthotel Anna Maria Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Anna Maria Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Anna Maria Village vandaag nog!

€ 364,00

lees verder

Kreta
Product
 

Dream Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutouloufari? Appartement Dream Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 51 reizigers beoordelen Appartement Dream Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Dream Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Dream Village vandaag nog!

€ 391,00

lees verder

Kreta
Product
 

Residence Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Appartement Residence Villas is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Appartement Residence Villas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Residence Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Residence Villas vandaag nog!

€ 518,00

lees verder

Kreta
Product
 

Atrium Ambiance

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Atrium Ambiance is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 193 reizigers beoordelen Hotel Atrium Ambiance gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atrium Ambiance, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Atrium Ambiance vandaag nog!

€ 514,00

lees verder

Kreta
Product
 

Panorama Seaview

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Aparthotel Panorama Seaview is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Aparthotel Panorama Seaview gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Panorama Seaview, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Panorama Seaview vandaag nog!

€ 318,00

lees verder

Kreta
Product
 

Vasia Royal

Verblijven in een aangename accommodatie in Gournes? Hotel Vasia Royal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Hotel Vasia Royal gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vasia Royal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Vasia Royal vandaag nog!

€ 680,00

lees verder

Kreta
Product
 

Isla Brown Chania Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Stavros? Hotel Isla Brown Chania Resort en Spa a member of Brown is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9 reizigers beoordelen Hotel Isla Brown Chania Resort en Spa a member of Brown gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Isla Brown Chania Resort en Spa a member of Brown, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Isla Brown Chania Resort en Spa a member of Brown vandaag nog!

€ 1.254,00

lees verder

Kreta
Product
 

ibis Styles Heraklion Central

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel ibis Styles Heraklion Central is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 422 reizigers beoordelen Hotel ibis Styles Heraklion Central gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ibis Styles Heraklion Central, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel ibis Styles Heraklion Central vandaag nog!

€ 833,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kleanthi

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouves? Appartement Kleanthi is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Kleanthi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Kleanthi vandaag nog!

€ 553,00

lees verder

Kreta
Product
 

Koutouloufari Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Koutouloufari Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 60 reizigers beoordelen Appartement Koutouloufari Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Koutouloufari Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Koutouloufari Village vandaag nog!

€ 388,00

lees verder

Kreta
Product
 

Panorama

Verblijven in een aangename accommodatie in Kato Galatas? Hotel Panorama is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 219 reizigers beoordelen Hotel Panorama gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Panorama, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Panorama vandaag nog!

€ 711,00

lees verder

Kreta
Product
 

Radisson Blu Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Milatos? Hotel Minos Imperial Luxury Beach Resort and Spa Milatos is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 452 reizigers beoordelen Hotel Minos Imperial Luxury Beach Resort and Spa Milatos gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Minos Imperial Luxury Beach Resort and Spa Milatos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Minos Imperial Luxury Beach Resort and Spa Milatos vandaag nog!

€ 831,00

lees verder

Kreta
Product
 

Royal en Imperial Belvedere

Een zonnige vakantie beleef je bij Royal en Imperial Belvedere! Bij dit 4-sterrenresort vlak bij het centrum van Chersonissos op Kreta kunnen de kleintjes onbezorgd in de speeltuin spelen. En anders weet het Nederlands sprekende animatieteam nog wel iets leuks voor ze! Intussen geniet jij vanaf je loungebedje van het prachtige uitzicht. Het hotel ligt namelijk op een heuvel, dus je kunt de stad en de oceaan zien liggen. Wat mooi hè? Bestel tijdens het relaxen lekker wat te drinken, maar vergeet niet af en toe je cocktail even aan de kant te zetten voor in duik in één van de zwembaden. En weet je al wat je vanavond doet? Zowel het authentieke centrum van Koutouloufari als de levendige boulevard van Chersonissos liggen op loopafstand. Al hoef je eigenlijk de deur niet uit, want bij Imperial Belvedere is er ook in de avond volop entertainment!De Griekse zon straalt al, nu jij nog: klik snel verder en boek jouw familievakantie bij Royal en Imperial Belvedere!

€ 601,00

lees verder

Kreta
Product
 

Blue Marine Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Blue Marine Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 481 reizigers beoordelen Hotel Blue Marine Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Blue Marine Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Blue Marine Resort en Spa vandaag nog!

€ 800,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sissi Bay

Een onbezorgde zonvakantie in Sissi op Kreta beleef je bij Sissi Bay en Spa. De rustige, maar centrale ligging van dit 4-sterrenhotel zorgen ervoor dat je binnen slechts een paar minuten bij het zandstrand of in het centrum bent. Al is het bij een van de zwembaden van het hotel ook uitstekend vertoeven! Plons in het water, geniet van de zon, kom tot rust in de spa en bestel gerust een drankje (of twee), want je kunt hier naar keuze all inclusive verblijven. Wel zo handig! Bij dit resort beleven zowel gezinnen als stellen een onvergetelijke vakantie. Klinkt dat als iets voor jou? Bekijk onze aantrekkelijke prijzen en wie weet zit jij binnenkort heerlijk te ontspannen op Kreta!

€ 454,00

lees verder

Kreta
Product
 

Grand Holiday Resort

Vakantie vieren in de overtreffende trap: je beleeft het bij Hotel Grand Holiday Resort. Dit grote 4-sterren vakantiecomplex in Chersonissos heeft alles in huis voor een fijne familievakantie. Hebben de kids altijd al een waterpark in de achtertuin willen hebben? Het moment is daar! Terwijl zij eindeloos van de glijbanen roetsjen, kun je zelf mooi van de zon genieten bij het zwembad. En weet je wat het vakantiegevoel pas écht compleet zou maken? Een verkoelend drankje of een lekkere snack. Bestel gewoon waar je zin in hebt, want je verblijft all inclusive. Vlieg je met ons mee naar Kreta?

€ 457,00

lees verder

Kreta
Product
 

Star Beach Village

Tot in de vroege uurtjes feesten met je beste vrienden, of van een fijne zonvakantie genieten met het hele gezin: wie bij Star Beach Village en Waterpark in Chersonissos verblijft, zit altijd goed. Dit geliefde 4-sterrencomplex ligt direct aan het strand, op loopafstand van het bruisende centrum en het heeft een groot zwembad waar je heerlijk van de Griekse zon kunt genieten. Bovendien is je verblijf all inclusive, zodat je van een onbezorgde vakantie kunt genieten. Maar het hoogtepunt is toch wel het nabijgelegen waterpark, waar je als gast van Star Beach gratis naar binnen mag. Weet jij al welke spectaculaire glijbaan je als eerst gaat proberen? Kom er snel achter en boek nu jouw zonvakantie bij Star Beach Village!

€ 467,00

lees verder

Kreta
Product
 

Creta Star

Verblijven in een aangename accommodatie in Skaleta? Hotel Creta Star is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 454 reizigers beoordelen Hotel Creta Star gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Creta Star, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Creta Star vandaag nog!

€ 604,00

lees verder

Kreta
Product
 

Wyndham Crete Mirabello Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Wyndham Grand Crete Mirabello Bay is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 110 reizigers beoordelen Hotel Wyndham Grand Crete Mirabello Bay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Wyndham Grand Crete Mirabello Bay vandaag nog!

€ 717,00

lees verder

Kreta
Product
 

Pela Maria

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Pela Maria is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 133 reizigers beoordelen Hotel Pela Maria gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pela Maria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Pela Maria vandaag nog!

€ 357,00

lees verder

Kreta
Product
 

Asterion Suites en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Platanias Chania? Aparthotel Asterion Suites en Spa Exclusive collection by Louis Hotels is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 21 reizigers beoordelen Aparthotel Asterion Suites en Spa Exclusive collection by Louis Hotels gemiddeld met een 9. Ook beschikt het aparthotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Asterion Suites en Spa Exclusive collection by Louis Hotels, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Asterion Suites en Spa Exclusive collection by Louis Hotels vandaag nog!

€ 1.267,00

lees verder

Kreta
Product
 

MITSIS Rinela Beach

Op (familie)vakantie, maar dan vol stijlvolle luxe en een ongeëvenaarde service? Het 5-sterrenresort MITSIS Rinela Beach Resort en Spa zal ongetwijfeld aan jouw wensen voldoen! Je vindt dit plaatje van een hotel op Kreta, aan de kust van de plaats Kokkini Chani. Kom tot rust in de gerenoveerde, lichte kamers en geniet volop van het Griekse buitenleven. Bijvoorbeeld bij de zwembaden of op het zandstrand, dat voor de deur ligt. Vanaf veel plekken op het complex heb je fantastisch zeezicht. Kun jij daar wel aan wennen? Dan ontvangen we je graag bij Rinela Beach Resort!

€ 863,00

lees verder

Kreta
Product
 

Apollonia

Verblijven in een aangename accommodatie in Amoudara? Hotel Apollonia Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 508 reizigers beoordelen Hotel Apollonia Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Apollonia Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Apollonia Resort en Spa vandaag nog!

€ 365,00

lees verder

Kreta
Product
 

Fodele Beach en Water Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Fodele? Hotel Fodele Beach en Water Park Holiday Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6625 reizigers beoordelen Hotel Fodele Beach en Water Park Holiday Resort gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spetterend waterpark. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fodele Beach en Water Park Holiday Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Fodele Beach en Water Park Holiday Resort vandaag nog!

€ 1.380,00

lees verder

Kreta
Product
 

Cactus Beach en Bungalows

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Cactus Beach en Bungalows is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 725 reizigers beoordelen Hotel Cactus Beach en Bungalows gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cactus Beach en Bungalows, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cactus Beach en Bungalows vandaag nog!

€ 558,00

lees verder

Kreta
Product
 

Iberostar Creta Marine

Verblijven in een aangename accommodatie in Panormos? Hotel Iberostar Creta Marine is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 135 reizigers beoordelen Hotel Iberostar Creta Marine gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Iberostar Creta Marine, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Iberostar Creta Marine vandaag nog!

€ 667,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kakkos Beach Adults Only

Verblijven in een aangename accommodatie in Ierapetra? Hotel Kakkos Beach - Adults Only is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Kakkos Beach - Adults Only gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kakkos Beach - Adults Only, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kakkos Beach - Adults Only vandaag nog!

€ 1.030,00

lees verder

Kreta
Product
 

Galini Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbari? Hotel Galini Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel Galini Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Galini Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Galini Palace vandaag nog!

€ 946,00

lees verder

Kreta
Product
 

Minos Ambassador

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Minos Ambassador is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Minos Ambassador gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Minos Ambassador, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Minos Ambassador vandaag nog!

€ 683,00

lees verder

Kreta
Product
 

Minos

Op strandvakantie of rondslenteren door een gezellige stad? Bij Hotel Minos in Rethymnon hoef je niet te kiezen. Dit 4-sterrenhotel op het zonnige Kreta is dan wel rustig en kalm, maar ligt midden in het centrum. En je loopt in minder dan 2 minuten het strand op. Ideaal! Geniet volop van de zon bij het knusse zwembad of drink een drankje op het terras. En ook bij het restaurant kun je buiten eten op het overdekte terras. Wel zo fijn, met die aangename Griekse temperaturen.Ben jij wel toe aan zo'n ontspannen zonvakantie? Bekijk onze deals en boek jouw verblijf bij Hotel Minos!

€ 370,00

lees verder

Kreta
Product
 

CHC Imperial Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Pigianos Kampos? Hotel CHC Imperial Palace Adults only +16 is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel CHC Imperial Palace Adults only +16 gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel CHC Imperial Palace Adults only +16, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel CHC Imperial Palace Adults only +16 vandaag nog!

€ 434,00

lees verder

Kreta
Product
 

Xidas Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Hotel Xidas Garden is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 67 reizigers beoordelen Hotel Xidas Garden gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Xidas Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Xidas Garden vandaag nog!

€ 398,00

lees verder

Kreta
Product
 

Rimondi Grand Resort en Spa

Hotel Rimondi Grand Resort en Spa is prachtig gelegen in het rustige dorp Nea Magnisia op het heerlijke Kreta. Alles in dit 5-sterrenresort ademt luxe; van de zwembaden vanwaar je schitterend uitkijkt en het privéstrand met (tweepersoons)zonnebedden tot het verfijnde restaurant en de wellnessruimte waar je je volledig kunt ontspannen. Bovendien is het hotel eco-friendly! Hotel Rimondi is de ideale all inclusive vakantiebestemming voor wie even helemaal tot rust wil komen, omringd door schoonheid en onder de Griekse zon. Rimondi is ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Kun jij niet wachten om te genieten van een luxe, all inclusive vakantie op Kreta? Boek dan snel jouw verblijf bij Hotel Rimondi Grand Resort en Spa!

€ 585,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kalyves Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Kalyves? Hotel Kalyves Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Hotel Kalyves Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kalyves Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kalyves Beach vandaag nog!

€ 573,00

lees verder

Kreta
Product