user_mobilelogo

The Island

Geniet van een optimale luxe vakantie in Gouves in Hotel The Island. Dit adults only 5-sterrenhotel is een heerlijke plek om écht even bij te komen. The Island beschikt over maar liefst 3 zonneterrassen, diverse zwembaden, een panoramisch terras en ligbedden op het strand. Daarnaast zijn er 4 restaurants en 4 bars, waaronder een pool bar en een beach bar. Er is een spa en er worden verschillende sportfaciliteiten aangeboden, als tennis en basketbal. En wil je je vakantie hélemaal in luxe vieren? Boek dan een swim up-kamer, waar je vanaf je privéterras zo het zwembad in duikt. Wil jij genieten van een vakantie vol luxe, maar zonder kinderen? Boek dan snel je verblijf bij The Island!

€ 625,00

lees verder

Kreta
Product
 

Jason

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Aparthotel Jason is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 47 reizigers beoordelen Aparthotel Jason gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Jason, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Jason vandaag nog!

€ 477,00

lees verder

Kreta
Product
 

Adonis

€ 447,00

lees verder

Kreta
Product
 

Enorme Santanna Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Ierapetra? Hotel Enorme Santanna Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 112 reizigers beoordelen Hotel Enorme Santanna Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Enorme Santanna Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Enorme Santanna Beach vandaag nog!

€ 900,00

lees verder

Kreta
Product
 

Macaris Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Macaris Suites en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 76 reizigers beoordelen Hotel Macaris Suites en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Macaris Suites en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Macaris Suites en Spa vandaag nog!

€ 602,00

lees verder

Kreta
Product
 

Ippoliti Village

Zin in een veelzijdige zonvakantie op Kreta, met de vrijheid van je eigen appartement? Dan is Ippoliti Village in Koutouloufari wat voor jou! Jong en oud genieten hier van een heerlijke vakantie. Dit kleurrijke 3-sterrenresort ligt op ongeveer 800 meter van zee en 300 meter van het strand. Plons in het zwembad of strijk neer op het zonneterras. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en genieten van een mooi uitzicht. Dompel je onder in de Kretenzische sfeer en geniet van het lekkere eten bij een van de restaurantjes op het dorpsplein van Oud-Chersonissos. Als dat geen fijne vakantie wordt... Wil jij ook genieten van een heerlijke vakantie op Kreta? Boek dan snel je verblijf bij Ippoliti Village!

€ 370,00

lees verder

Kreta
Product
 

Vicky

€ 437,00

lees verder

Kreta
Product
 

Golden Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Golden Bay is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 257 reizigers beoordelen Appartement Golden Bay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Golden Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Golden Bay vandaag nog!

€ 406,00

lees verder

Kreta
Product
 

Myrtis

€ 611,00

lees verder

Kreta
Product
 

Neon

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Neon is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Hotel Neon gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Neon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Neon vandaag nog!

€ 396,00

lees verder

Kreta
Product
 

Asterias Village Resort

Een paradijsje tussen de heuvels van Piskopiano en Koutouloufari op Kreta, dat is Asterias Village Resort! Dit prachtige 4-sterrenresort is trapsgewijs op de heuvel gebouwd. De dagelijkse wandeling van je comfortabele appartement naar het zwembad is geen straf, want je wordt verwend met een waanzinnig panoramisch uitzicht over Chersonissos. Terwijl je overdag geniet van de heerlijke kalmte en de Griekse zon, verheug je je alvast op vanavond: dan smul je onder de sterren van heerlijke lokale specialiteiten bij restaurant Oliva. Heb jij alvast een plek gereserveerd in je fotoalbum voor alle mooie kiekjes die je bij dit prachtig gelegen vakantieadres gaat maken? Boek dan snel jouw verblijf bij Asterias Village Resort!

€ 403,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sarpidon

€ 347,00

lees verder

Kreta
Product
 

Vecchio

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Aparthotel Vecchio is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Vecchio, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Vecchio vandaag nog!

€ 456,00

lees verder

Kreta
Product
 

Petradi Beach

Behoefte aan een flinke dosis zon, zee en ontspanning? Aparthotel Petradi Beach in Rethymnon heeft wat je zoekt! Dit knusse 3-sterren boutique hotel ligt op het zonovergoten Kreta, direct aan het strand. Het oog wil ook wat: het complex is in 2023 volledig gerenoveerd. Door de lichte en moderne uitstraling, maar ook dankzij het gastvrije personeel, voelt het al snel als een tweede thuis!Klaar voor jouw dosis 'vitamine Zee'? Klik verder om de foto's van dit mooie hotel te bewonderen of boek direct jouw vakantie bij Petradi Beach!

€ 483,00

lees verder

Kreta
Product
 

Troulis

Een knus paradijs voor een onvergetelijke vakantie samen of met het gezin: dat is Appartement Troulis! Dit 2-sterrencomplex ligt op het zonnige Kreta in de plaats Bali. Omdat de appartementen van alle gemakken zijn voorzien én omdat het complex lekker kleinschalig is, voelt het hier al snel als een tweede thuis. Maar dan wél een thuis met een zwembad in de tuin en een strand voor de deur. Kun jij wel wennen aan dat zeezicht? Boek dan vandaag nog jouw appartement bij Troulis!

€ 447,00

lees verder

Kreta
Product
 

Balsamico Traditional Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Balsamico Traditional Suites is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Balsamico Traditional Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Balsamico Traditional Suites vandaag nog!

€ 599,00

lees verder

Kreta
Product
 

Mari Kristin Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Mari Kristin Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel Mari Kristin Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mari Kristin Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mari Kristin Beach vandaag nog!

€ 444,00

lees verder

Kreta
Product
 

Rimondi Boutique Hotels

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Rimondi Boutique Hotels is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3136 reizigers beoordelen Hotel Rimondi Boutique Hotels gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rimondi Boutique Hotels, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Rimondi Boutique Hotels vandaag nog!

€ 531,00

lees verder

Kreta
Product
 

Mary

€ 478,00

lees verder

Kreta
Product
 

Bueno

Verblijven in een aangename accommodatie in Platanias Rethymnon? Appartement Bueno is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 37 reizigers beoordelen Appartement Bueno gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Bueno, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Bueno vandaag nog!

€ 416,00

lees verder

Kreta
Product
 

Blue Bay Lifestyle

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Hotel Blue Bay Lifestyle is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 239 reizigers beoordelen Hotel Blue Bay Lifestyle gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Blue Bay Lifestyle, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Blue Bay Lifestyle vandaag nog!

€ 771,00

lees verder

Kreta
Product