user_mobilelogo

Giannoulis Santa Marina Plaza

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Marina? Hotel Giannoulis Santa Marina Plaza is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 132 reizigers beoordelen Hotel Giannoulis Santa Marina Plaza gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Giannoulis Santa Marina Plaza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Giannoulis Santa Marina Plaza vandaag nog!

€ 994,00

lees verder

Kreta
Product
 

Ionia Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Ionia Suites is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 748 reizigers beoordelen Hotel Ionia Suites gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ionia Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ionia Suites vandaag nog!

€ 748,00

lees verder

Kreta
Product
 

Cretan Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Anissaras? Hotel Cretan Garden is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Cretan Garden gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cretan Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cretan Garden vandaag nog!

€ 554,00

lees verder

Kreta
Product
 

Porto Maltese Boutique Estate

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Porto Maltese Boutique Estate is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 73 reizigers beoordelen Hotel Porto Maltese Boutique Estate gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Porto Maltese Boutique Estate, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Porto Maltese Boutique Estate vandaag nog!

€ 676,00

lees verder

Kreta
Product
 

Creta Blue Boutique en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutouloufari? Hotel Creta Blue Boutique en Suites is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Creta Blue Boutique en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Creta Blue Boutique en Suites vandaag nog!

€ 1.102,00

lees verder

Kreta
Product
 

Pnoe Breathing Life

Verblijven in een aangename accommodatie in Karteros? Hotel Pnoe Breathing Life is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Pnoe Breathing Life, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Pnoe Breathing Life vandaag nog!

€ 2.901,00

lees verder

Kreta
Product
 

Amphora

Verblijven in een aangename accommodatie in Chania? Hotel Amphora is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amphora, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Amphora vandaag nog!

€ 799,00

lees verder

Kreta
Product
 

Elite

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutouloufari? Appartement Villa Elite is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 29 reizigers beoordelen Appartement Villa Elite gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Villa Elite, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Villa Elite vandaag nog!

€ 383,00

lees verder

Kreta
Product
 

Bali Beach en Sofia Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Hotel Bali Beach en Sofia Village is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 338 reizigers beoordelen Hotel Bali Beach en Sofia Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bali Beach en Sofia Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Bali Beach en Sofia Village vandaag nog!

€ 574,00

lees verder

Kreta
Product
 

Canea Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Marina? Aparthotel Canea Mare is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 104 reizigers beoordelen Aparthotel Canea Mare gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Canea Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Canea Mare vandaag nog!

€ 1.074,00

lees verder

Kreta
Product
 

Eva Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Adelianos Kampos? Hotel Eva Bay is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Eva Bay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Eva Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Eva Bay vandaag nog!

€ 580,00

lees verder

Kreta
Product
 

Ibiscus

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Hotel Ibiscus is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 155 reizigers beoordelen Hotel Ibiscus gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibiscus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibiscus vandaag nog!

€ 307,00

lees verder

Kreta
Product
 

Lagon Life Spirit Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Chania? Hotel Lagon Life Spirit Boutique is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Lagon Life Spirit Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lagon Life Spirit Boutique vandaag nog!

€ 1.142,00

lees verder

Kreta
Product
 

Mare Olympus

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Aparthotel Mare Olympus is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Mare Olympus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Mare Olympus vandaag nog!

€ 688,00

lees verder

Kreta
Product
 

Eva Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Pelagia? Aparthotel Eva Mare is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 29 reizigers beoordelen Aparthotel Eva Mare gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Eva Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Eva Mare vandaag nog!

€ 366,00

lees verder

Kreta
Product
 

Malia Holidays

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Hotel Malia Holidays is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Hotel Malia Holidays gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Malia Holidays, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Malia Holidays vandaag nog!

€ 317,00

lees verder

Kreta
Product
 

Heronissos

Zet je koffers maar vast klaar, want bij Hotel Heronissos heb je alles voor een onvergetelijke zonvakantie binnen handbereik! Dit 4-sterrenhotel ligt midden in het bruisende centrum van Chersonissos én vlak bij het strand. En dan heeft Heronissos ook nog eens een fijne tuin om in tot rust te komen. Neem een verfrissende duik in de zwembaden of doezel heerlijk weg op je ligbedje onder de warme Griekse zon. Prima vertoeven dus, en zo kun je straks helemaal opgeladen de vele bars in de omgeving gaan verkennen! Klinkt dat als een geweldige vakantie? Bekijk nu onze aantrekkelijke prijzen en boek vandaag nog jouw verblijf bij Hotel Heronissos!

€ 505,00

lees verder

Kreta
Product
 

Marirena

Verblijven in een aangename accommodatie in Amoudara? Hotel Marirena is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Marirena gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marirena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marirena vandaag nog!

€ 330,00

lees verder

Kreta
Product
 

Eri Beach Village Waterpark

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Resort Eri Beach en Village is een comfortabel 3-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 334 reizigers beoordelen Resort Eri Beach en Village gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Eri Beach en Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Resort Eri Beach en Village vandaag nog!

€ 486,00

lees verder

Kreta
Product
 

Hersonissos Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Hersonissos Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 484 reizigers beoordelen Hotel Hersonissos Palace gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hersonissos Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Hersonissos Palace vandaag nog!

€ 491,00

lees verder

Kreta
Product
 

Cretan Malia Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Hotel Cretan Malia Park is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 180 reizigers beoordelen Hotel Cretan Malia Park gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cretan Malia Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cretan Malia Park vandaag nog!

€ 1.098,00

lees verder

Kreta
Product
 

Consolato Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Chania? Hotel Consolato Boutique is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Consolato Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Consolato Boutique vandaag nog!

€ 929,00

lees verder

Kreta
Product
 

Polyrizos

Verblijven in een aangename accommodatie in Rodakino? Hotel Polyrizos is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Hotel Polyrizos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Polyrizos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Polyrizos vandaag nog!

€ 420,00

lees verder

Kreta
Product
 

Selini Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbari? Aparthotel Selini Suites is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 43 reizigers beoordelen Aparthotel Selini Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Selini Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Selini Suites vandaag nog!

€ 938,00

lees verder

Kreta
Product
 

Hotel Atlantica Akti Zeus

Het 4-sterrenhotel Atlantica Akti Zeus is dé plek voor een Griekse sfeer vakantie! In de stijlvolle ambiance kom jij gegarandeerd tot de rust. De spetterende zwemfaciliteiten en een fantastisch aquapark; alles is er om je met hele gezin te vermaken in de zon. Ook aan het strand heeft het hotel bedjes voor je klaargezet; zodat er subliem van de van de Middellandse Zee genoten kan worden. In het aquapark staan er een hoop glijbanen op je te wachten; van snelle glijbanen, tot kronkelbanen tot zelfs een trechter glijbaan! Het waterspuitpark en het mini-glijbanenpark zijn ideaal voor de kleinere waterratten. Het buffetrestaurant, plus de à-la-carte grill en Italiaanse keuken; zorgen ervoor dat jij smaakvolle avonden meemaakt. Ook is er een spa die je na een dag vol highlights weer een zachte landing bezorgd, zodat jij heerlijk voldaan jouw comfortabele bed inkruipt. Toe aan een weekje opladen in stijl, comfort met op-en-top vermaak? Plan snel een vakantie bij het keizerlijke Atlantica Akti Zeus in Amoudara!

€ 814,00

lees verder

Kreta
Product
 

Marni Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutouloufari? Aparthotel Marni Village is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 340 reizigers beoordelen Aparthotel Marni Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Marni Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Marni Village vandaag nog!

€ 386,00

lees verder

Kreta
Product
 

Central Hersonissos

Kalí méra! Zonovergoten, een bruisende omgeving èn op maar enkele minuten van het strand: de 3-sterrenaccommodatie Hotel Central Hersonissos in het Griekse Chersonissos is een plek waar alle leeftijden welkom zijn, maar waar je vooral stellen tegenkomt. Plons in het aangename zwembad en pak een moment van ontspanning op het zonneterras. Geniet in het restaurant van de lekkerste, Griekse gerechten en bezoek vanuit hier de leukste bezienswaardigheden. Zwemkleding ingepakt? Vlieg mee naar het bruisende Chersonissos!

€ 322,00

lees verder

Kreta
Product
 

Indigo Inn Casa

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Indigo Inn Casa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 172 reizigers beoordelen Hotel Indigo Inn Casa gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Indigo Inn Casa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Indigo Inn Casa vandaag nog!

€ 716,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sunset Boutique hotel en spa

Op loopafstand van het betoverende strand, genesteld in het idyllische Bali, op Kreta, vind je de geweldige 4-sterrenappartementen. Hier vermaakt iedereen zich opperbest, blijkt ook wel uit de glansrijke klantbeoordelingen met een gemiddelde score van 9! De appartement zijn een paradijs met meerdere glinsterende zwembaden, waarvan je geniet van panoramisch uitzicht over de betoverende omgeving. Laat in het restaurant de smaken van het eiland op je bord serveren en kijk uit over het eiland terwijl je op terras de intieme ambiance aanschouwt. Het complex biedt een divers aanbod voor een uitermate gebalanceerde vakantie. De hemels spafaciliteiten brengen je alle rust die je zoekt. En de tennisbaan biedt alle actiemogelijkheden om de energie de vrije loop te laten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je batterijen op te laden. Waar wacht je nog op? Pak je koffers en kom samen met je partner genieten van de stralende Griekse heerlijkheden bij Sunset Boutique Hotel en Spa.

€ 538,00

lees verder

Kreta
Product
 

Appartement Minoa

Het kleinschalige appartementencomplex Minoa biedt met zijn 4-sterrenaccomodaties alles voor een rustgevende tijd op Kreta. Aan de kust van Amoudara vind je de sfeervolle witte uitvalsbasis; dat tussen de palmbomen door je tegemoet glinstert. De appartementen zijn van alles voorzien voor een heerlijke bijtankvakantie. Na aankomst spoel je even alle zorgen van je af onder de regendouche. Of beweeg je direct richting het zwembad? Tussen de wuivende palmen voel je direct thuis. Terwijl jij een verfrissende duikt neemt; loopt je partner naar de bar. Daar word je aan een ijskoud drankje geholpen, die je onder de zon laat smaken. De appartementen liggen vlakbij het strand; in een omgeving vol leuke uitstapjes. Kom snel een grandioze vakantie bij de appartementen van Minoa!

€ 610,00

lees verder

Kreta
Product
 

COOEE Kyknos Beach

COOEE Kyknos Beach Hotel & Bungalows is een gezellig 4-sterrenhotel net buiten het centrum van Malia. Of u tijdens uw vakantie heerlijk wilt ontspannen op het strand of juist wilt genieten van de lokale Griekse gerechten. Bij COOEE Kyknos Beach Hotel & Bungalows kan dit allemaal binnen enkele minuten wandelen. Uiteraard beschikt het hotel over meerdere zwembaden waar u met een drankje in de hand van de Griekse zon kunt genieten. Kortom, COOEE Kyknos Beach Hotel & Bungalows heeft alles in huis om helemaal tot rust te komen tijdens uw zonvakantie.

€ 569,00

lees verder

Griekenland Kreta Malia
Product
 

Maritimo Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Sissi? Hotel Maritimo Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 158 reizigers beoordelen Hotel Maritimo Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maritimo Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Maritimo Beach vandaag nog!

€ 489,00

lees verder

Kreta
Product
 

Almyrida Residence

Verblijven in een aangename accommodatie in Almyrida? Hotel Almyrida Residence is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 81 reizigers beoordelen Hotel Almyrida Residence gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Almyrida Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Almyrida Residence vandaag nog!

€ 754,00

lees verder

Kreta
Product
 

Elounda Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Elounda? Hotel Elounda Mare is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Hotel Elounda Mare gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Elounda Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Elounda Mare vandaag nog!

€ 1.275,00

lees verder

Kreta
Product
 

GRECOTEL Plaza Beach House

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Appartement GRECOTEL Plaza Beach House is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 68 reizigers beoordelen Appartement GRECOTEL Plaza Beach House gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement GRECOTEL Plaza Beach House, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement GRECOTEL Plaza Beach House vandaag nog!

€ 716,00

lees verder

Kreta
Product
 

Golden Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Golden Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 96 reizigers beoordelen Hotel Golden Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Beach vandaag nog!

€ 476,00

lees verder

Kreta
Product
 

Palazzino di Corina

Authentiek, karakteristiek, super knus en fantastisch romantisch: het kleinschalige 4-sterren Hotel Palazzino di Corina, een accommodatie vooral geliefd bij stellen, is een pareltje in de oude binnenstad van het Griekse Rethymnon. In dit boetiekachtige en sfeervolle hotel vind je een charmante binnenplaats met een klein buitenzwembad, omringd door elegante decoratie. Geniet in de avond van de Griekse gerechten in het bijbehorende restaurant en wandel vanuit dit hotel zó naar het bruisende centrum. De raki staat vast voor je klaar, dus bekijk snel de beste prijzen!

€ 437,00

lees verder

Kreta
Product
 

Alexander Beach

Altijd al vanuit een prachtig 5-sterrenhotel zó het strand op willen wandelen? Deze droom wordt werkelijkheid bij Hotel Alexander Beach. Jouw vakantie staat in het teken van zon en zee! Daarnaast word je bij dit hotel in Malia op Kreta ondergedompeld in Griekse gastvrijheid, plons je in meerdere zwembaden met zeezicht, en ervaar je een flinke dosis ontspanning in het wellnesscentrum. Dat klinkt goed, toch? Bekijk snel de foto's van dit Griekse pareltje en wie weet zien we je binnenkort bij Alexander Beach Hotel!

€ 604,00

lees verder

Kreta
Product