user_mobilelogo

Ilianthos Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Marina? Appartement Ilianthos Village is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Ilianthos Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Ilianthos Village vandaag nog!

€ 1.050,00

lees verder

Kreta
Product
 

Appartementen Blue Horizon

Het kleinschalige Appartementen Blue Horizon bevinden in het levendige centrum en bij het strand van Bali. Maak een ontspannen wandeling langs de bootjes in de kleine haven, bestel een verkoelend ijsje en geniet van de zon op een ligbedje aan het strand. Overnachten doe je in een comfortabel appartement of studio, die zorgen voor een prettig verblijf.

Na een dag vol activiteiten biedt de pool/snackbar de perfecte plek om met een drankje na te genieten. Daarnaast is er een verfrissend zwembad aanwezig, ideaal voor een duik op elk moment van de dag.

€ 655,00

lees verder

Griekenland Kreta Bali
Product
 

Elounda Orama

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Elounda Orama is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 43 reizigers beoordelen Hotel Elounda Orama gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Elounda Orama, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Elounda Orama vandaag nog!

€ 509,00

lees verder

Kreta
Product
 

Iraklis

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Appartement Iraklis is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 675 reizigers beoordelen Appartement Iraklis gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Iraklis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Iraklis vandaag nog!

€ 396,00

lees verder

Kreta
Product
 

Ekavi

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Aparthotel Ekavi is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 41 reizigers beoordelen Aparthotel Ekavi gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Ekavi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Ekavi vandaag nog!

€ 500,00

lees verder

Kreta
Product
 

Dionysos en Studios

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Appartement Dionysos en Studios is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Appartement Dionysos en Studios gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Dionysos en Studios, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Dionysos en Studios vandaag nog!

€ 352,00

lees verder

Kreta
Product
 

Appartement Ilios Malia Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Ilios Malia Hotel Resort is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Appartement Ilios Malia Hotel Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Ilios Malia Hotel Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Ilios Malia Hotel Resort vandaag nog!

€ 367,00

lees verder

Kreta
Product
 

Hotel Asana

Hotel Asana biedt de perfecte setting voor een ontspannen vakantie op Kreta. Dit adults-friendly hotel ligt in een rustige omgeving, maar toch vlak bij het centrum van Analipsis. Hier kun je genieten van uitstekende faciliteiten en een top service. Na een heerlijk ontbijt is het aan jou de keuze: ga je naar het nabijgelegen strand of ontspan je op een comfortabel ligbedje bij het zwembad?

De modern ingerichte kamers bieden alle comfort voor een heerlijke nachtrust. Aan lekker eten en drinken ook geen gebrek dankzij het all-inclusive programma. Gedurende de dag kun je genieten van diverse lekkernijen en je favoriete cocktails aan de bar, met af en toe een smakelijke snack. In de avond staat er een buffet voor je klaar in het restaurant. Ontdek de rust en het comfort van Hotel Asana en laat je verwennen tijdens een onvergetelijke vakantie op Kreta.

€ 581,00

lees verder

Griekenland Kreta Analipsis
Product
 

Daios Cove Luxury Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Daios Cove Luxury Resort en Villas is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 315 reizigers beoordelen Hotel Daios Cove Luxury Resort en Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Daios Cove Luxury Resort en Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Daios Cove Luxury Resort en Villas vandaag nog!

€ 1.940,00

lees verder

Kreta
Product
 

Astron

Verblijven in een aangename accommodatie in Ierapetra? Hotel Astron is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Hotel Astron gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Astron, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Astron vandaag nog!

€ 655,00

lees verder

Kreta
Product
 

Glaros

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Galini? Hotel Glaros is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Glaros gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Glaros, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Glaros vandaag nog!

€ 535,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kathrin Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Kathrin Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 164 reizigers beoordelen Hotel Kathrin Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kathrin Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kathrin Beach vandaag nog!

€ 754,00

lees verder

Kreta
Product
 

Chrispy Waterpark Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbari? Hotel Chrispy Waterpark Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 291 reizigers beoordelen Hotel Chrispy Waterpark Resort gemiddeld met een 7. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spetterend waterpark. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Chrispy Waterpark Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Chrispy Waterpark Resort vandaag nog!

€ 1.116,00

lees verder

Kreta
Product
 

Amnissos Residence

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Amnissos Residence is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 23 reizigers beoordelen Hotel Amnissos Residence gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amnissos Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Amnissos Residence vandaag nog!

€ 793,00

lees verder

Kreta
Product
 

Calypso

Verblijven in een aangename accommodatie in Matala? Hotel Calypso is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Hotel Calypso gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Calypso, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Calypso vandaag nog!

€ 544,00

lees verder

Kreta
Product
 

La Mer

€ 978,00

lees verder

Kreta
Product
 

Marlena

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Marlena is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel Marlena gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marlena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marlena vandaag nog!

€ 509,00

lees verder

Kreta
Product
 

Pilot Amphora Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Pilot Amphora Boutique is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 29 reizigers beoordelen Hotel Pilot Amphora Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pilot Amphora Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Pilot Amphora Boutique vandaag nog!

€ 1.222,00

lees verder

Kreta
Product
 

Galeana Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Platanias Rethymnon? Hotel Galeana Beach is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Galeana Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Galeana Beach vandaag nog!

€ 584,00

lees verder

Kreta
Product
 

Dedalos Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Sfakaki? Hotel Dedalos Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Hotel Dedalos Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dedalos Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Dedalos Beach vandaag nog!

€ 497,00

lees verder

Kreta
Product
 

Anthoula Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Analipsi? Appartement Anthoula Village is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Appartement Anthoula Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Anthoula Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Anthoula Village vandaag nog!

€ 738,00

lees verder

Kreta
Product
 

Paloma Garden en Corina

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Paloma Garden en Corina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Hotel Paloma Garden en Corina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Paloma Garden en Corina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Paloma Garden en Corina vandaag nog!

€ 648,00

lees verder

Kreta
Product
 

Theo

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Marina? Hotel Theo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Hotel Theo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Theo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Theo vandaag nog!

€ 740,00

lees verder

Kreta
Product
 

Bali Diamond

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Hotel Bali Diamond is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Bali Diamond gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bali Diamond, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Bali Diamond vandaag nog!

€ 841,00

lees verder

Kreta
Product
 

Minos Beach Art

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Minos Beach Art is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 253 reizigers beoordelen Hotel Minos Beach Art gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Minos Beach Art, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Minos Beach Art vandaag nog!

€ 1.772,00

lees verder

Kreta
Product
 

Atermono Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Atermono Boutique is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Hotel Atermono Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atermono Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Atermono Boutique vandaag nog!

€ 746,00

lees verder

Kreta
Product
 

Angela Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Sissi? Hotel Angela Suites is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 57 reizigers beoordelen Hotel Angela Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Angela Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Angela Suites vandaag nog!

€ 840,00

lees verder

Kreta
Product
 

Maxine

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Galini? Hotel Maxine is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Hotel Maxine gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maxine, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Maxine vandaag nog!

€ 636,00

lees verder

Kreta
Product
 

Athina

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Aparthotel Athina is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10 reizigers beoordelen Aparthotel Athina gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Athina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Athina vandaag nog!

€ 689,00

lees verder

Kreta
Product
 

Theo Star Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Theo Star Beach is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Appartement Theo Star Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Theo Star Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Theo Star Beach vandaag nog!

€ 556,00

lees verder

Kreta
Product
 

Batis

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Appartement Batis is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Batis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Batis vandaag nog!

€ 774,00

lees verder

Kreta
Product
 

Maravel Star

Verblijven in een aangename accommodatie in Adelianos Kampos? Hotel Maravel Star is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 11 reizigers beoordelen Hotel Maravel Star gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maravel Star, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Maravel Star vandaag nog!

€ 721,00

lees verder

Kreta
Product
 

Veronica

Verblijven in een aangename accommodatie in Agioi Apostoloi? Appartement Veronica is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 35 reizigers beoordelen Appartement Veronica gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Veronica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Veronica vandaag nog!

€ 622,00

lees verder

Kreta
Product
 

White Olive Elite Rethymno

Verblijven in een aangename accommodatie in Sfakaki? Hotel White Olive Elite Rethymno is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Hotel White Olive Elite Rethymno gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel White Olive Elite Rethymno, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel White Olive Elite Rethymno vandaag nog!

€ 951,00

lees verder

Kreta
Product
 

Harmony e Rock

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Fotia? Hotel Harmony e Rock is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Hotel Harmony e Rock gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Harmony e Rock, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Harmony e Rock vandaag nog!

€ 837,00

lees verder

Kreta
Product
 

Cretan Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Anissaras? Hotel Cretan Garden is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Cretan Garden gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cretan Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cretan Garden vandaag nog!

€ 683,00

lees verder

Kreta
Product
 

Palazzo Vecchio

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Appartement Palazzo Vecchio is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 129 reizigers beoordelen Appartement Palazzo Vecchio gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Palazzo Vecchio, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Palazzo Vecchio vandaag nog!

€ 806,00

lees verder

Kreta
Product