user_mobilelogo

Vicky

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Villa Vicky is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 247 reizigers beoordelen Appartement Villa Vicky gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Villa Vicky, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Villa Vicky vandaag nog!

€ 429,00

lees verder

Kreta
Product
 

Remi

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Appartement Remi is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 107 reizigers beoordelen Appartement Remi gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Remi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Remi vandaag nog!

€ 328,00

lees verder

Kreta
Product
 

Golden Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Golden Bay is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 256 reizigers beoordelen Appartement Golden Bay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Golden Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Golden Bay vandaag nog!

€ 350,00

lees verder

Kreta
Product
 

Alianthos Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Hotel Alianthos Garden is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 133 reizigers beoordelen Hotel Alianthos Garden gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alianthos Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Alianthos Garden vandaag nog!

€ 535,00

lees verder

Kreta
Product
 

Forest Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Forest Park is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 97 reizigers beoordelen Hotel Forest Park gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Forest Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Forest Park vandaag nog!

€ 712,00

lees verder

Kreta
Product
 

Mary en Mary Royal Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Platanias Rethymnon? Aparthotel Mary en Mary Royal Suites is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 111 reizigers beoordelen Aparthotel Mary en Mary Royal Suites gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Mary en Mary Royal Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Mary en Mary Royal Suites vandaag nog!

€ 667,00

lees verder

Kreta
Product
 

Minos Beach Art

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Minos Beach Art is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 253 reizigers beoordelen Hotel Minos Beach Art gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Minos Beach Art, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Minos Beach Art vandaag nog!

€ 1.100,00

lees verder

Kreta
Product
 

Anastasia

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Anastasia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 166 reizigers beoordelen Hotel Anastasia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Anastasia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Anastasia vandaag nog!

€ 400,00

lees verder

Kreta
Product
 

Malia Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Hotel Malia Mare is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 47 reizigers beoordelen Hotel Malia Mare gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Malia Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Malia Mare vandaag nog!

€ 353,00

lees verder

Kreta
Product
 

Lato Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel Lato Boutique is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 414 reizigers beoordelen Hotel Lato Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lato Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lato Boutique vandaag nog!

€ 663,00

lees verder

Kreta
Product
 

Galaxy Iraklio

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel Galaxy Iraklio is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 357 reizigers beoordelen Hotel Galaxy Iraklio gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Galaxy Iraklio, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Galaxy Iraklio vandaag nog!

€ 541,00

lees verder

Kreta
Product
 

Capsis Astoria

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel Capsis Astoria is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 354 reizigers beoordelen Hotel Capsis Astoria gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Capsis Astoria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Capsis Astoria vandaag nog!

€ 735,00

lees verder

Kreta
Product
 

Astali

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Astali is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1740 reizigers beoordelen Hotel Astali gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Astali, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Astali vandaag nog!

€ 432,00

lees verder

Kreta
Product
 

Candia Park Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Aparthotel Candia Park Village is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 344 reizigers beoordelen Aparthotel Candia Park Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Candia Park Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Candia Park Village vandaag nog!

€ 601,00

lees verder

Kreta
Product
 

Plakias Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Hotel Plakias Bay is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 38 reizigers beoordelen Hotel Plakias Bay gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Plakias Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Plakias Bay vandaag nog!

€ 616,00

lees verder

Kreta
Product
 

Myrtis

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Hotel Myrtis is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 466 reizigers beoordelen Hotel Myrtis gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Myrtis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Myrtis vandaag nog!

€ 412,00

lees verder

Kreta
Product
 

Minos Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Minos Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 91 reizigers beoordelen Hotel Minos Palace gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Minos Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Minos Palace vandaag nog!

€ 942,00

lees verder

Kreta
Product
 

Neon

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Neon is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Hotel Neon gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Neon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Neon vandaag nog!

€ 303,00

lees verder

Kreta
Product
 

Appartement Sundance

Welkom bij de 4-sterrenappartementen van Sundance. Het centraal gelegen Koutouloufari ligt naast het bruisende Chersonissos, waardoor je vanuit de appartementen zo van de spetterende omgeving geniet. Op het terrein zelf staan er tal van comfortabele en modern ingerichte appartementen voor je klaar. Aan de 2 buitenbaden is waar je je rust vind onder de Griekse zon. Een perfect toevluchtsoord voor een vriendenvakantie. Maar met het gezin of je geliefde vertoef je hier ook uitstekend! Er is een ontbijtrestaurant, zodat je iedere dag energiek de dag kan starten. Met een bakkerij en een koffiebar is er aan alles gedacht om comfortabel je dagen door te gaan. Je (zwem)kleding kan je ook tijdens je verblijf brandschoon houden; er is namelijk een wasservice! Boek snel jouw appartement en ga Kreta ervaren vanuit de populaire appartementen van Sundance!

€ 429,00

lees verder

Kreta
Product
 

Albatros Spa en Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Albatros Spa en Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 465 reizigers beoordelen Hotel Albatros Spa en Resort gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Albatros Spa en Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Albatros Spa en Resort vandaag nog!

€ 453,00

lees verder

Kreta
Product
 

Asterias Village Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Piskopiano? Hotel Asterias Village Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 522 reizigers beoordelen Hotel Asterias Village Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Asterias Village Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Asterias Village Resort vandaag nog!

€ 392,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sarpidon

€ 324,00

lees verder

Kreta
Product
 

Domes Zeen Chania

Verblijven in een aangename accommodatie in Chania? Hotel Domes Zeen Chania is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Hotel Domes Zeen Chania gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Domes Zeen Chania, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Domes Zeen Chania vandaag nog!

€ 1.206,00

lees verder

Kreta
Product
 

Casa Malena

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Casa Malena is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Casa Malena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Casa Malena vandaag nog!

€ 350,00

lees verder

Kreta
Product
 

Abaton Island Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Abaton Island Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Abaton Island Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Abaton Island Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Abaton Island Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.594,00

lees verder

Kreta
Product
 

Classic

Verblijven in een aangename accommodatie in Anissaras? Appartement Classic is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Appartement Classic gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Classic, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Classic vandaag nog!

€ 288,00

lees verder

Kreta
Product
 

Zafiria

Verblijven in een aangename accommodatie in Matala? Hotel Zafiria is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 99 reizigers beoordelen Hotel Zafiria gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Zafiria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Zafiria vandaag nog!

€ 384,00

lees verder

Kreta
Product
 

Vecchio

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Aparthotel Vecchio is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 47 reizigers beoordelen Aparthotel Vecchio gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Vecchio, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Vecchio vandaag nog!

€ 504,00

lees verder

Kreta
Product
 

Petradi Beach

Behoefte aan een flinke dosis zon, zee en ontspanning? Aparthotel Petradi Beach in Rethymnon heeft wat je zoekt! Dit knusse 3-sterren boutique hotel ligt op het zonovergoten Kreta, direct aan het strand. Het oog wil ook wat: het complex is in 2023 volledig gerenoveerd. Door de lichte en moderne uitstraling, maar ook dankzij het gastvrije personeel, voelt het al snel als een tweede thuis!Klaar voor jouw dosis 'vitamine Zee'? Klik verder om de foto's van dit mooie hotel te bewonderen of boek direct jouw vakantie bij Petradi Beach!

€ 495,00

lees verder

Kreta
Product
 

Stella Maria

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Hotel Stella Maria is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Hotel Stella Maria gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Stella Maria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Stella Maria vandaag nog!

€ 320,00

lees verder

Kreta
Product
 

Vantaris Blue

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Vantaris Blue is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 29 reizigers beoordelen Hotel Vantaris Blue gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vantaris Blue, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Vantaris Blue vandaag nog!

€ 481,00

lees verder

Kreta
Product
 

Hotel Elounda Breeze Resort

Ga voor een spetterende tijd naar het 4-sterrenhotel Breeze Resort; waar je uitstekend van het zalige plekje aan het water en de 2 buitenbaden je verkoeling vindt. Ook voor de kids staat er een prachtige tijd voor de boeg; met een kinderbad, waterspuiterpark en een mini-glijbanenpark voor de kleinste waterratten. Terwijl zij in het water spelen loop jij naar de zwembadbar voor een ijskoude versnapering. Ook is er aan het strand een bar, zodat je de hele dag in het zand aan de golven kan blijven liggen. Begin elke dag met een kop zwart goud in de koffiewinkel. Voor alle vormen van in- en ontspanning; ben je in Elounda aan het juists adres. Wissel je fitnessactiviteiten, volleybalpotjes en biljarten af; met het zen-gevoel in de wellness. De kids staat ook een hoop spektakel te wachten; een speelruimte, kinderdisco, speeltuin en diverse kidsclubs. Dit en nog veel meer beleef je met het hele gezin hier op Kreta. Reserveer nu jullie kamers!

€ 1.175,00

lees verder

Kreta
Product
 

Troulis

Een knus paradijs voor een onvergetelijke vakantie samen of met het gezin: dat is Appartement Troulis! Dit 2-sterrencomplex ligt op het zonnige Kreta in de plaats Bali. Omdat de appartementen van alle gemakken zijn voorzien én omdat het complex lekker kleinschalig is, voelt het hier al snel als een tweede thuis. Maar dan wél een thuis met een zwembad in de tuin en een strand voor de deur. Kun jij wel wennen aan dat zeezicht? Boek dan vandaag nog jouw appartement bij Troulis!

€ 408,00

lees verder

Kreta
Product
 

St. Nicolas Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel St. Nicolas Bay is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 217 reizigers beoordelen Hotel St. Nicolas Bay gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel St. Nicolas Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel St. Nicolas Bay vandaag nog!

€ 1.120,00

lees verder

Kreta
Product
 

Mirage Studios

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Hotel Mirage Studios is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 575 reizigers beoordelen Hotel Mirage Studios gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mirage Studios, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mirage Studios vandaag nog!

€ 307,00

lees verder

Kreta
Product
 

Stefanos Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Aparthotel Stefanos Village is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Aparthotel Stefanos Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Stefanos Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Stefanos Village vandaag nog!

€ 521,00

lees verder

Kreta
Product
 

Libyan Princess

Verblijven in een aangename accommodatie in Paleochora? Hotel Libyan Princess is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Hotel Libyan Princess gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Libyan Princess, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Libyan Princess vandaag nog!

€ 656,00

lees verder

Kreta
Product
 

Nireas

Verblijven in een aangename accommodatie in Kato Daratso? Hotel Nireas is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 28 reizigers beoordelen Hotel Nireas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nireas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Nireas vandaag nog!

€ 363,00

lees verder

Kreta
Product
 

Marin Dream

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel Marin Dream is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 269 reizigers beoordelen Hotel Marin Dream gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marin Dream, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marin Dream vandaag nog!

€ 681,00

lees verder

Kreta
Product