user_mobilelogo

Legacy Gastro Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel Legacy Gastro Suites is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 495 reizigers beoordelen Hotel Legacy Gastro Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Legacy Gastro Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Legacy Gastro Suites vandaag nog!

€ 659,00

lees verder

Kreta
Product
 

Diamond en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Aparthotel Diamond en Suites is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 58 reizigers beoordelen Aparthotel Diamond en Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Diamond en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Diamond en Suites vandaag nog!

€ 515,00

lees verder

Kreta
Product
 

Marlena

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Marlena is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel Marlena gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marlena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marlena vandaag nog!

€ 642,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kalypso Cretan Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Hotel Kalypso Cretan Village is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 319 reizigers beoordelen Hotel Kalypso Cretan Village gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kalypso Cretan Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kalypso Cretan Village vandaag nog!

€ 539,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sunshine Crete Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutsounari? Hotel Sunshine Crete Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 109 reizigers beoordelen Hotel Sunshine Crete Beach gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sunshine Crete Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sunshine Crete Beach vandaag nog!

€ 962,00

lees verder

Kreta
Product
 

Giannoulis Almyra en village

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutsounari? Hotel Giannoulis Almyra hotel en village is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2092 reizigers beoordelen Hotel Giannoulis Almyra hotel en village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Giannoulis Almyra hotel en village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Giannoulis Almyra hotel en village vandaag nog!

€ 799,00

lees verder

Kreta
Product
 

Alua Creta Princess Aquapark

Het 4-sterrenhotel heeft alles voor een fantastische week met het hele gezin. In Maleme beleef je stijlvolle dagen onder de Griekse zon. Buiten op het zonneterras vind je verschillende zwembaden en een groots aanbod aan glijbanen. Glij zo het verkoelende water in. Terwijl de allerkleinsten met een mini-glijbanenpark en een kinderbad zich ook opperbest vermaken. Bekijk de mooie sportfaciliteiten; het basketbalveld, beachvolleybalveld, de minigolfcourse en het voetbalveld. Mocht dat niet genoeg zijn kunnen de fanatiekelingen de fitnessruimte opzoeken. Je kids maken een hoop plezier in de kidsclub. Dan is het tijd om z'n allen gezellig te dineren. Kiezen jullie voor het buffetrestaurant of het Aziatische à-la-carterestaurant? Ook voor je drankjes is de keuze divers; met een lobbybar, poolbar en zelfs een discobar! Zo heb je voor elke mood een bijpassende bar, die je van de lekkerste drankjes voorziet. Reserveer nu jouw verblijf voor het hele gezin in Atlantica Ocean Beach Resort.

€ 848,00

lees verder

Kreta
Product
 

Horizon beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Hotel Horizon beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Hotel Horizon beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Horizon beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Horizon beach vandaag nog!

€ 490,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sergiani Garden Apartments

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Hotel Sergiani Garden Hotel - Apartments is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 37 reizigers beoordelen Hotel Sergiani Garden Hotel - Apartments gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sergiani Garden Hotel - Apartments, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sergiani Garden Hotel - Apartments vandaag nog!

€ 389,00

lees verder

Kreta
Product
 

Theoni Apartment

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Theoni Apartment is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 59 reizigers beoordelen Appartement Theoni Apartment gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Theoni Apartment, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Theoni Apartment vandaag nog!

€ 279,00

lees verder

Kreta
Product
 

City Green

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel City Green is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 291 reizigers beoordelen Hotel City Green gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel City Green, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel City Green vandaag nog!

€ 414,00

lees verder

Kreta
Product
 

Stella Village en Bungalows

Verblijven in een aangename accommodatie in Analipsi? Hotel Stella Village en Bungalows is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 236 reizigers beoordelen Hotel Stella Village en Bungalows gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Stella Village en Bungalows, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Stella Village en Bungalows vandaag nog!

€ 548,00

lees verder

Kreta
Product
 

Ostria Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Ierapetra? Hotel Ostria Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 278 reizigers beoordelen Hotel Ostria Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ostria Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ostria Beach vandaag nog!

€ 992,00

lees verder

Kreta
Product
 

Lefkoniko Beach

Aan het fijne, lange zandstrand van Rethymnon op Kreta vind je Lefkoniko Beach, een 3-sterrenhotel waar je een heerlijke zonvakantie kun vieren met je vrienden, partner of het hele gezin. In dit hotel is het fijn wakker worden met een kop koffie op het balkon en het ruisen van de zee op de achtergrond. Na het gevarieerde ontbijt kun je meteen op een ligbedje aan het zwembad ploffen of naar het strand, waarvoor je alleen een straat hoeft over te steken. Of wandel over de boulevard naar de haven en het oude centrum van Rethymnon en strijk neer op een van de gezellige terrassen. Helemaal ideaal: je kunt je vakantie bij Lefkoniko Beach op basis van halfpension of all inclusive boeken; zo hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Kun jij niet wachten om te genieten van een zorgeloze, betaalbare zonvakantie op Kreta? Boek dan snel jouw verblijf bij Lefkoniko Beach!

€ 443,00

lees verder

Kreta
Product
 

Hersonissos Maris

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Hersonissos Maris is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 109 reizigers beoordelen Hotel Hersonissos Maris gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hersonissos Maris, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Hersonissos Maris vandaag nog!

€ 413,00

lees verder

Kreta
Product
 

La Mer

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel La Mer Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1891 reizigers beoordelen Hotel La Mer Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel La Mer Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel La Mer Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.165,00

lees verder

Kreta
Product
 

Danaides

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Aparthotel Danaides is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 388 reizigers beoordelen Aparthotel Danaides gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Danaides, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Danaides vandaag nog!

€ 381,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sunshine en Studios

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Appartement Sunshine en Studios is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Appartement Sunshine en Studios gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Sunshine en Studios, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Sunshine en Studios vandaag nog!

€ 505,00

lees verder

Kreta
Product
 

Blue Aegean

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouves? Aparthotel Blue Aegean is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 79 reizigers beoordelen Aparthotel Blue Aegean gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Blue Aegean, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Blue Aegean vandaag nog!

€ 451,00

lees verder

Kreta
Product
 

Apollo

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Apollo is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 66 reizigers beoordelen Hotel Apollo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Apollo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Apollo vandaag nog!

€ 441,00

lees verder

Kreta
Product
 

Happy Days

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Happy Days is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel Happy Days gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Happy Days, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Happy Days vandaag nog!

€ 422,00

lees verder

Kreta
Product
 

Maravel Land

Verblijven in een aangename accommodatie in Adelianos Kampos? Hotel Maravel Land is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 41 reizigers beoordelen Hotel Maravel Land gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maravel Land, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Maravel Land vandaag nog!

€ 668,00

lees verder

Kreta
Product
 

Georgioupolis Resort Aqua Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Georgioupolis Resort Aqua Park en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 437 reizigers beoordelen Hotel Georgioupolis Resort Aqua Park en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Georgioupolis Resort Aqua Park en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Georgioupolis Resort Aqua Park en Spa vandaag nog!

€ 568,00

lees verder

Kreta
Product
 

Hersonissos Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Hersonissos Village is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1925 reizigers beoordelen Hotel Hersonissos Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hersonissos Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Hersonissos Village vandaag nog!

€ 453,00

lees verder

Kreta
Product
 

Porto Platanias Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Platanias Chania? Aparthotel Porto Platanias Beach Resort en Spa is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 148 reizigers beoordelen Aparthotel Porto Platanias Beach Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het aparthotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Porto Platanias Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Porto Platanias Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 617,00

lees verder

Kreta
Product
 

Marilena

Verblijven in een aangename accommodatie in Amoudara? Hotel Marilena is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4460 reizigers beoordelen Hotel Marilena gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marilena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marilena vandaag nog!

€ 432,00

lees verder

Kreta
Product
 

Aquila Porto Rethymnon

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Aquila Porto Rethymnon is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 543 reizigers beoordelen Hotel Aquila Porto Rethymnon gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aquila Porto Rethymnon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Aquila Porto Rethymnon vandaag nog!

€ 616,00

lees verder

Kreta
Product
 

Stella Paradise Chersonissos

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Stella Paradise Chersonissos is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Appartement Stella Paradise Chersonissos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Stella Paradise Chersonissos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Stella Paradise Chersonissos vandaag nog!

€ 323,00

lees verder

Kreta
Product
 

Atlantica Caldera Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerani? Hotel Atlantica Caldera Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 100 reizigers beoordelen Hotel Atlantica Caldera Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atlantica Caldera Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Atlantica Caldera Beach vandaag nog!

€ 962,00

lees verder

Kreta
Product
 

Corissia Harmony

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Corissia Harmony is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 260 reizigers beoordelen Hotel Corissia Harmony gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Corissia Harmony, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Corissia Harmony vandaag nog!

€ 944,00

lees verder

Kreta
Product
 

Anais Collection Hotels en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Chrissi Akti? Hotel Anais Collection Hotels en Suites is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Anais Collection Hotels en Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Anais Collection Hotels en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Anais Collection Hotels en Suites vandaag nog!

€ 463,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sofia

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Hotel Sofia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Sofia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sofia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sofia vandaag nog!

€ 820,00

lees verder

Kreta
Product
 

Bella Elena

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Bella Elena is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 44 reizigers beoordelen Appartement Bella Elena gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Bella Elena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Bella Elena vandaag nog!

€ 313,00

lees verder

Kreta
Product
 

Faedra Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel Faedra Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Faedra Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Faedra Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Faedra Beach vandaag nog!

€ 490,00

lees verder

Kreta
Product
 

Rena Gouves

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouves? Appartement Rena Gouves is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Appartement Rena Gouves gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Rena Gouves, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Rena Gouves vandaag nog!

€ 297,00

lees verder

Kreta
Product
 

Blue Sky

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Appartement Blue Sky is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 43 reizigers beoordelen Appartement Blue Sky gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Blue Sky, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Blue Sky vandaag nog!

€ 441,00

lees verder

Kreta
Product
 

Galaxy Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutouloufari? Hotel Galaxy Villas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 264 reizigers beoordelen Hotel Galaxy Villas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Galaxy Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Galaxy Villas vandaag nog!

€ 326,00

lees verder

Kreta
Product
 

Athina

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Aparthotel Athina is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10 reizigers beoordelen Aparthotel Athina gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Athina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Athina vandaag nog!

€ 379,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kalimera Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Piskopiano? Appartement Kalimera Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Appartement Kalimera Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Kalimera Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Kalimera Village vandaag nog!

€ 405,00

lees verder

Kreta
Product
 

Cretan Dream Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Kato Stalos? Aparthotel Cretan Dream Resort en Spa is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 164 reizigers beoordelen Aparthotel Cretan Dream Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het aparthotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Cretan Dream Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Cretan Dream Resort en Spa vandaag nog!

€ 579,00

lees verder

Kreta
Product