user_mobilelogo

Diasselo

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Villa Diasselo is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Appartement Villa Diasselo gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Villa Diasselo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Villa Diasselo vandaag nog!

€ 549,00

lees verder

Kreta
Product
 

Poseidon

Verblijven in een aangename accommodatie in Amoudara? Hotel Poseidon is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 297 reizigers beoordelen Hotel Poseidon gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Poseidon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Poseidon vandaag nog!

€ 576,00

lees verder

Kreta
Product
 

Malliotakis Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Malliotakis Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Hotel Malliotakis Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Malliotakis Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Malliotakis Beach vandaag nog!

€ 730,00

lees verder

Kreta
Product
 

Atrion

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel Atrion is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 272 reizigers beoordelen Hotel Atrion gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atrion, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Atrion vandaag nog!

€ 696,00

lees verder

Kreta
Product
 

The Royal Blue

Verblijven in een aangename accommodatie in Panormos? Resort The Royal Blue is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 144 reizigers beoordelen Resort The Royal Blue gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort The Royal Blue, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Resort The Royal Blue vandaag nog!

€ 911,00

lees verder

Kreta
Product
 

Porto Plakias

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Hotel Porto Plakias is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Hotel Porto Plakias gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Porto Plakias, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Porto Plakias vandaag nog!

€ 474,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kirki Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Panormos? Appartement Kirki Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 149 reizigers beoordelen Appartement Kirki Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Kirki Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Kirki Village vandaag nog!

€ 405,00

lees verder

Kreta
Product
 

Yiannis Manos

Gek op Griekenland? Dompel jezelf dan helemaal onder in de Griekse sferen bij Hotel Yiannis Manos! Hier vormt een glooiend landschap het achtergronddecor terwijl jij bij het zwembad die welverdiende zonuren meepakt. Het 3-sterrenhotel is modern, maar heeft duidelijk authentieke tintjes. Bonuspunten: Yiannis Manos ligt ook nog eens op loopafstand van het strand. Laat die onbezorgde vakantie maar komen!

€ 429,00

lees verder

Kreta
Product
 

Cayo Exclusive

Verblijven in een aangename accommodatie in Plaka? Hotel Cayo Exclusive Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 949 reizigers beoordelen Hotel Cayo Exclusive Resort en Spa gemiddeld met een 10. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cayo Exclusive Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cayo Exclusive Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.671,00

lees verder

Kreta
Product
 

Atlantica Caldera Village

Het 4-sterrenhotel van Atlantica Caldera Villa is een waanzinnige vakantiespektakel voor het hele gezin. Aan de kust van Agia Marina ligt dit prachtige hotel. Met een supermarkt, wasservice, een zalig restaurant met uitzicht over de horizon en 3 verschillende bars! Het maakt niet uit welke van de 3 zwembaden je kiest; er is altijd een drankje in de buurt. De kids hebben het naar de zin in het kinderbad en met het waterspuitpark. Voor een sportieve dag; loop je naar de fitnessfaciliteiten. Of ga je toch voor een potje pingpong met de kids? Ook is een uitgebreid entertainmentaanbod met zowel overdag als 's avonds allerlei leuke animaties. Een game room waar de kids dankbaar gebruik van maken. Alles is hier compleet voor een zorgeloze tijd voor iedereen. Wanneer kom jij met je gezin naar Agia Marina op Kreta? Boek nu jouw verblijf bij Atlantica Caldera Village!

€ 952,00

lees verder

Kreta
Product
 

The Royal Senses

Verblijven in een aangename accommodatie in Panormos? Hotel The Royal Senses is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Hotel The Royal Senses gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Royal Senses, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel The Royal Senses vandaag nog!

€ 1.065,00

lees verder

Kreta
Product
 

Enorme Serenity Spritz

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Enorme Serenity Spritz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 21 reizigers beoordelen Hotel Enorme Serenity Spritz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Enorme Serenity Spritz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Enorme Serenity Spritz vandaag nog!

€ 734,00

lees verder

Kreta
Product
 

Porto Elounda

Verblijven in een aangename accommodatie in Elounda? Hotel Porto Elounda is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 77 reizigers beoordelen Hotel Porto Elounda gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Porto Elounda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Porto Elounda vandaag nog!

€ 955,00

lees verder

Kreta
Product
 

Domes of Elounda

Verblijven in een aangename accommodatie in Elounda? Hotel Domes of Elounda is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 190 reizigers beoordelen Hotel Domes of Elounda gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Domes of Elounda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Domes of Elounda vandaag nog!

€ 1.651,00

lees verder

Kreta
Product
 

Spilia Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbari? Hotel Spilia Village is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 107 reizigers beoordelen Hotel Spilia Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Spilia Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Spilia Village vandaag nog!

€ 824,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kalimera Kriti Village Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Sissi? Hotel Kalimera Kriti Village Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 99 reizigers beoordelen Hotel Kalimera Kriti Village Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kalimera Kriti Village Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kalimera Kriti Village Resort vandaag nog!

€ 780,00

lees verder

Kreta
Product
 

Anthos

Verblijven in een aangename accommodatie in Plakias? Appartement Anthos is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Appartement Anthos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Anthos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Anthos vandaag nog!

€ 590,00

lees verder

Kreta
Product
 

Akasha Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Akasha Beach en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel Akasha Beach en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Akasha Beach en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Akasha Beach en Spa vandaag nog!

€ 790,00

lees verder

Kreta
Product
 

Vantaris Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Vantaris Garden is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 17 reizigers beoordelen Hotel Vantaris Garden gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vantaris Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Vantaris Garden vandaag nog!

€ 558,00

lees verder

Kreta
Product
 

Mare Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Mare Boutique is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 38 reizigers beoordelen Hotel Mare Boutique gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mare Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mare Boutique vandaag nog!

€ 768,00

lees verder

Kreta
Product
 

Scaleta Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Skaleta? Hotel Scaleta Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel Scaleta Beach gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Scaleta Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Scaleta Beach vandaag nog!

€ 628,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sitia Beach City Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Sitia? Hotel Sitia Beach City Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 319 reizigers beoordelen Hotel Sitia Beach City Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sitia Beach City Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sitia Beach City Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.010,00

lees verder

Kreta
Product
 

COOEE Kyknos Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Hotel COOEE Kyknos Beach en Bungalows is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 122 reizigers beoordelen Hotel COOEE Kyknos Beach en Bungalows gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel COOEE Kyknos Beach en Bungalows, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel COOEE Kyknos Beach en Bungalows vandaag nog!

€ 625,00

lees verder

Kreta
Product
 

Village Panorama

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Pelagia? Hotel Village Panorama is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 194 reizigers beoordelen Hotel Village Panorama gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Village Panorama, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Village Panorama vandaag nog!

€ 764,00

lees verder

Kreta
Product
 

Rethymno Residence

Verblijven in een aangename accommodatie in Adelianos Kampos? Hotel Rethymno Residence is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 302 reizigers beoordelen Hotel Rethymno Residence gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rethymno Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Rethymno Residence vandaag nog!

€ 490,00

lees verder

Kreta
Product
 

Iro

€ 297,00

lees verder

Kreta
Product
 

Mythos Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Hotel Mythos Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 206 reizigers beoordelen Hotel Mythos Palace gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mythos Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mythos Palace vandaag nog!

€ 963,00

lees verder

Kreta
Product
 

Knossos Beach Bungalows Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Kokkini Chani? Hotel Knossos Beach Bungalows en Suites is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Hotel Knossos Beach Bungalows en Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Knossos Beach Bungalows en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Knossos Beach Bungalows en Suites vandaag nog!

€ 990,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sergios

€ 465,00

lees verder

Kreta
Product
 

Despo

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouves? Hotel Despo is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1604 reizigers beoordelen Hotel Despo gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Despo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Despo vandaag nog!

€ 363,00

lees verder

Kreta
Product
 

South Coast

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutsouras? Appartement South Coast is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Appartement South Coast gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement South Coast, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement South Coast vandaag nog!

€ 811,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kakkos Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Ierapetra? Hotel Kakkos Bay is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Kakkos Bay gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kakkos Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kakkos Bay vandaag nog!

€ 1.114,00

lees verder

Kreta
Product